Orijinalini görmek için tıklayınız : JANT ve NAVİ.
VLKNYKSLN
21-11-2013, 04:18
Öncelikle herkese merhabalar,foruma yeni üye oldum.
Sizlerden bana yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm bir kaç sorum olacak...
1-PEUGEOT RCZ aracıma öncelikle Solstice Black JANT arıyorum.Sıfırları orjinal servislerde çok fahiş.
2-Aracıma dvd-navigasyon taktırmayı düşünüyorum...Önerebileceğiniz marka,model varmı ? ( Bunun için bütçem 2000 tl. )
Aramıza hoşgeldin,
Aarcım/ RCZ kısmında otomobilini tanıtırsan seviniriz.Çıkma olarak istediğin jantı bulman ve bulduğunda da onun kullanılabilir durumda olması çok zor çünki kazalı RCZ lerin hepsi dağılmış oluyor.
Forumda DVD-Navigasyon kısmında ise senin ihtiyacının olan çok fazla bilgi mevcut.
SerhatRCZ
21-11-2013, 09:27
Hoşgeldiniz . Aracınızı merak ettim , makyajlı RCZ mi acaba ? Resimlerini paylaşırsanız sevinirim . Umarım forumda aktif olursunuz .
VLKNYKSLN
29-11-2013, 20:58
Halen hangi navigasyonu taktıracağımı bulabilmiş değilim.Acaba RCZ si olupta taktıran biri varmı aramızda ?
orta konsolunuz 308 ile birebir aynı olduğundan benim ve daha birkaç arkadaşımızın arabalarında bulunan orta konsolda mevcut sistemin yerine monte edilen 7 inch ekranlı sistemi taktırabilirsin. Birebir uyum sağlıyor ve kokpitte bulunan tip C ekranı da kullanabiliyorsun. Sadece alacağın sistem gümüş gri olduğundan satın aldığın yerin piano black olarak boyatıp montajı yapması lazım.Bunun bütçesi geri görüş kamerası ve tv anteni dahil 1000-1600 TL arasında olmakta tabii bir de ufak miktar boya parası devreye giriyor.Piyasada birkaç marka mevcut. Bir de kokpitin üstünde bulunan ve ufak tip C ekranın bulunduğu yere takılan kapanır açılır sistemi taktırabilirsin ancak bunu ya servisten sipariş edeceksin ya da internette komple satılık sistem arayacaksın.
kendi navigasyonu var orjinali Rnegmi bişi vardı markası hatta ekran entegresi cam altıydı ama dikkat et 2 tip var biri normal tip diğeride telefon tuşları olan
VLKNYKSLN
18-12-2013, 16:22
kendi navigasyonu var orjinali Rnegmi bişi vardı markası hatta ekran entegresi cam altıydı ama dikkat et 2 tip var biri normal tip diğeride telefon tuşları olan
Ama nereden bulabiliriz o önemli,bulmak bir dert,montajı bir dert. :/