PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayiler/Yetkili Servisler: Memnuniyet ve Şikayetlerimiz

Sayfa : 1 [2]

ANKA
01-04-2014, 07:29
Forum oto dururken başka yere gitmeyin bence. Ömer yardımcı olur.
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?4900-Forum-Otomotiv-ismiyle-ba%FElad%FDk&highlight=forum+otomotiv

67kaan67
01-04-2014, 09:44
Tamam ama garanti için servise gitmek gerekmiyor mu arabam daha 2013

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TanerHoca
01-04-2014, 11:21

Araciniz garantide ise yetkili servise goturun.forum olarak anadolu yakasinda aktif iriyil ile indirimli servis hizmeti anlasmamiz var.aracinizin bilgilerini ozelden omere iletirseniz sizi aktif iriyilin sistemine kaydeytirebilir.boylece indirimli yetkili servis hizmeti alabilirsiniz.

tapatalk...

ANKA
01-04-2014, 23:55

Ben aracın yılına bakmadan yazmışım haklısınız. Ama araç garantide olsa da yapılacak epey şey çıkıyor o yüzden forum otomotivi aklınızda her zaman tutun. Ben 0 km araç da alsam İstanbul'da olsam gidip Ömer ile yüz yüze tanışırdım. Her zaman lazımdır güvenilir bir özel servis.

67kaan67
02-04-2014, 08:24
Teşekkür ederim arkadaşım 2 tane servisten fiyat aldım mazot ve polen filtresi dahil 470 ve 500 tl fiyat aldım sizce nasıl

Yasin CCK
02-04-2014, 08:26
Çok fazla!

canmühür
02-04-2014, 09:11
O ne yaa polen filtresi haric bütün filtreler + yağ degisimim 130 tl ye mâl oldu bana. filtreler orijinal aklınıza birsey gelmesin yağ ise orjinal İtalyan Eni marka bu markayı bulduğuma sevindim Ankara gibi bir yerde çünkü yurt dısında gemilerden araçlara büyük pazarı olmasına rağmen Türkiye'de daha önce hic görmemiştim

iPhone 'den Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi

Ömer Gedik
02-04-2014, 18:10
Anka önerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.

67kaan67
Aracın garantili ise yetkili servise götürmek gerekecektir. 400 TL şu an kabul edilebilir ama üstü fazla bencede.

Canmühür
Mazot filtresi de değişti mi?

Tapatalk...

67kaan67
02-04-2014, 19:11
Ömer bey normal bakım paketi 360 tl dediler ama içinde mazot ve polen filtresi yok bunları ekleyince bu fiyatlar dedi hem mepa hemde baykaralar

canmühür
02-04-2014, 19:22
Anka önerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.

67kaan67
Aracın garantili ise yetkili servise götürmek gerekecektir. 400 TL şu an kabul edilebilir ama üstü fazla bencede.

Canmühür
Mazot filtresi de değişti mi?

Tapatalk...

Evet Ömer yağ filtresi hava filtresi mazot fitresi ve 4 lt yağ

ANKA
02-04-2014, 20:39
Ben bu fiyatlandırma işine akıl sır erdiremiyorum. Her yerde ayrı bir fiyat var. En güzeli alacaksın parçaları kendin takacaksın. Bir yağı değiştiremem sanırım diğerleri zorlasa da yapılır.

Ömer Gedik
02-04-2014, 22:00
Evet Ömer yağ filtresi hava filtresi mazot fitresi ve 4 lt yağ

Maalesef bu filtrelerin orjinal görünümlü sahteleri piyasada çokça bulunuyor. Anlamayan (ki kullanıcılar anlayamaz.) maalesef çok ucuza filtre aldığını düşünüyor. Bana da gelip teklif ettiler ve elbette almadım.

Sizin ürünlerin orjinal olması pek ihtimal dahilinde değil. Bu arada bu ürünlerin satılmasının veya bulundurulmasının suç olduğu ve ortaya çıkarsa ağır cezası olduğu bilinmelidir.

Yasin CCK
03-04-2014, 08:03
Ömer bey normal bakım paketi 360 tl dediler ama içinde mazot ve polen filtresi yok bunları ekleyince bu fiyatlar dedi hem mepa hemde baykaralar

Ya bu servisler bana kafayı yedirecek :kafa 15.000 bakımında ne mazot filtresi? Bu bakımda mazot filtresi değişmez ki!

67kaan67
03-04-2014, 08:32
yok onlar zaten mazot filtresini değiştirmiyorlar o benim isteğim arabayı maraştan aldım şubat ayında malum o tarafta mazot biraz daha kirli batıya göre onun için değiştirmek istiyorum

Yasin CCK
03-04-2014, 08:34
O zaman başka :) Boş yere kızdım ama olsun yine olsa yine kızarım :D

67kaan67
03-04-2014, 08:38
yani servisler kızılmayacak gibi değil zaten bu benim 5. aslanım evime çok yakın olduğu için hep aynı servise gidiyorum fiyat soruyorum atıorm şu kadar diyo indirim yoku ye soruyorum bu zaten indirimli diyolar br kerede ben istedim diye indirim yapmadılar eniyisi garantisi bitmiş bir araba almak galiba

canmühür
03-04-2014, 08:42
Maalesef bu filtrelerin orjinal görünümlü sahteleri piyasada çokça bulunuyor. Anlamayan (ki kullanıcılar anlayamaz.) maalesef çok ucuza filtre aldığını düşünüyor. Bana da gelip teklif ettiler ve elbette almadım.

Sizin ürünlerin orjinal olması pek ihtimal dahilinde değil. Bu arada bu ürünlerin satılmasının veya bulundurulmasının suç olduğu ve ortaya çıkarsa ağır cezası olduğu bilinmelidir.

Bu kazığı bana atmayacak kadar taniyarak güvendiğim bir Abi'm dükkan sahibi yanlış degilse delphin markaydi mazot filtresi

Ömer Gedik
03-04-2014, 08:54
Bu kazığı bana atmayacak kadar taniyarak güvendiğim bir Abi'm dükkan sahibi yanlış degilse delphin markaydi mazot filtresi

Orjinal olması mümkün görünmüyordu o sebeple yazdım. Delphi ise bilemem tabii ;)

canmühür
03-04-2014, 10:22
Evet delphiydi Ömer şimdi sen yazinca pekisti ürünün üzerinde kabartilmis halde yazıyordu

akin
03-04-2014, 13:29
Geçen cumartesi bursa nilkar a gittim balatalarim bitmişti ve aracın bakımı gelmişti gittiğimde arka balatalarin olmadığını söylediler ve yağ hariç 375 lira fiyat verdiler ben de sinirlendim sonuçta özel bir parça değil balata nasıl olmaz bayiinin elinde ben de dışarda yağ dahil 215 liraya yaptırdım bakımı

67kaan67
03-04-2014, 16:20
Çok güzel diyorsun ama arabanın garantisi olunca öyle kızıp gidemiyoruz sanayiye

akin
03-04-2014, 19:00
Çok güzel diyorsun ama arabanın garantisi olunca öyle kızıp gidemiyoruz sanayiye

Valla benimkinin olmadığı için

67kaan67
03-04-2014, 22:29
Anlaşılan bu parayı vereceğim

HarryBlade
09-04-2014, 18:11
İzmir Halil Öztürk Bornova yetkili servisinde küçük hasarlı aracımı yaptırıyorum . Hasar danışmanım Mehmet Öten Bey , her konuda yardımcılar. Çok ilgililer her gün arayıp aracım hakkında bilgi veriyorlar. Bundan sonra her 5 binde yaptırdığım bakımlarımı orada yaptırıcam.

İlkay
16-04-2014, 19:24
ANKARA Ümitköy de hizmet vermekte olan TEKOTO başka bir şirkete satılmıştır. Peugeot kullanıcılarının ve forum peugeot üyelerinin de katılımı ile yetkili servis anlaşmamız olan Fatih motorlu taşıtlar. ( Fatih Peugeot ) 20 yıldır peugeot servis sektöründe hizmet vermektedir. Bir çok arkadaşımızın memnun olduğu gibi, yaptıkları işlemlerden bende çok memnunum. Fatih peugeot'u öneri olarak sunarım. Çok memnunum.

ANKA
16-04-2014, 22:05
Tek oto Göral'ın Ümitköy şubesi olmuş. Geçen gittik eşimle 3008 bakalım diye Göral tam olarak yerleşmiş plazaya. Servis hizmeti yok gibi geldi gözüme ama sormadım.
Göral nereye şube açsa aynı mantık:http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?6548-Autor6-308-ar%FDyorum/page5

onerertan
26-05-2014, 08:50
Fatih Peugeot' un telefon numarası değiştimi, 03123841188 arıyorum açan yok.

GOXIN
29-05-2014, 20:53
Arkadaşlar mobilden arattim en mantıklı yer burası sanırım. Arabanın 30000 bakımı geldi. Malum anlaşmalı servise gideceğim ama sormak istiyorum. 1.6 dizel 308 aracın 30000 bakımında neler değişiyor? Tahmini ücret ne kdr olur? Bir öncesine göre farklı bir şey olur mu acaba?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer Gedik
29-05-2014, 21:19
Hava-Yağ-Polen filtresi ve Motor yağı değişir.

İlaveten ön fren balataların bitmiş ise değişir. Farklı bir şey yok.

converse10
29-05-2014, 21:27
Abim gecikmeden servise git kampanya var bakımlarda % 20 indirim var.peugeot 301 aracına bakım ücreti 183tl ödedik.

GOXIN
29-05-2014, 21:33
Bizim servis anlasmamiz olduğu için ya bu derler ya kampanya derler sanırım. Yarın bir fiyat araştırması yapacağım.

GOXIN
29-05-2014, 21:48
Abim gecikmeden servise git kampanya var bakımlarda % 20 indirim var.peugeot 301 aracına bakım ücreti 183tl ödedik.

Kaç km bakımında acaba? Ben ilk bakıma 400 küsür para vermiştim. % 20 deseniz 80 lira yapar ve 320 lira olur. 183tl çok ciddi bir rakam. Detay ve servis adı verebilir misiniz?

GOXIN
29-05-2014, 21:50

Fren balatalarinin bittiğini nasıl anlarız? Yani bitti deyip değiştirebilir, balata bitse ses fln yapar sanırım. Fren mesafesinde yada herhangi bir olumsuzlugum yok şu anda.

converse10
29-05-2014, 22:02
Araç benzinli idi Ama başka bir dizel aracın 45000.km bakımına 320 tl civarında bir para ödedi.Kutlukardeşler peugot afyon bayisi

GOXIN
03-06-2014, 11:57

Biraz önce DKY pejo ile konuştum 30 bin kmde mazot filtresi de değişiyor dedi, ne diyorsun?

Edit: Mepa ile görüştüm mazot için 45 binde değiştiriyoruz diyor. Değiştirmeniz iyi ama Pejo 45 binde tavsiye ediyor dedi. Ayrıca kampanya ile 330 liraya kadar düşebiliyormuş.

Aykan
03-06-2014, 15:45
http://bayi.peugeot.com.tr/ariner/hizmetler/bakimlar/

GOXIN
03-06-2014, 16:14
Paylaşım için teşekkür ederim. Şimdi orada gördüm de aklıma geldi. Aracımı ilk bakıma Aktif Irıyıla götürmüştüm. Bakım yapıldı fakat bakım karnesine herhangi bir bilgi girişi yapılmamış. Tecrübesizlikten daha sonra farkettim, bu gidişimde soracağım. Oraya yapılan işlemlerle ilgili bilgi kaşe basılması gerekmiyor mu?

ayzinim
21-08-2014, 14:38
Merhaba Arkadaşlar,

Aracımın gösterge panelinin arka kısmında kabarma mevcuttu. Aracımın hiç yolcu koltuğunda oturmadığım için açıkçası ilgili sıkıntıyı fark edememiştim. Sağolsun Ömer fark etti ve beni uyardı. Aracımın garantisi devam ettiği için Mepa yetkili servisine gittim ve şikayetimi belirttim. 04/07/2014 tarihinde bu işlem gerçekleştirildi. Bana en fazla bir hafta içerisinde bilgi verileceği söylendi. Aradan geçen 1 ay süre zarfında ne arayan var ne soran. Geçen hafta tekrar ziyaret ettim servisi. Hala haber beklediklerini ve 1 hafta daha sabretmemi ilettiler. Ya sabır dedim. Ancak dün daha fazla dayanamadım ve Peugeot Türkiye'ye sağlam bir mail çaktım.

Sonuç; biraz önce aradılar ve siparişi geçtiklerini, işlemin garanti kapsamında yapılacağını belirttiler. Yaşanan sıkıntının yetkili servisten kaynaklandığını, servisin bana bilgi vereceğini belirttiler. Ama hala servisten tık yok. Ne kadar rahatlar bu konuda anlamış değilim. Umarım sizler böyle sıkıntılar yaşamazsınız.

jerpelea
21-08-2014, 14:47
Öncelikle geçmiş olsun ama maalesef bir çok yetkili servis böyle durumlarda umursamaz davranıyor. Artık bu duruma alıştım önemli sorunlarda servise gittikten sonra baktım pek ilgilenmiyorlar arıyorum genel merkezi durumu ve servisin tavrını anlatıyorum 1-2 gün içinde yetkili servisten telefon geliyor aracı getirin bakalım diye. Bu arada bizim araçtada yol bilgisayarının 10cm kadar sağ tarafında 10 kuruş çapında bir kabarma var çok kabarık değil sadece güneş falan vurunca gözüm takılıyor ama genişlemediği için uğraşmak istemedim. Tam ne zaman oluştu bilmiyorum 3-4 ay kadar olmuştur. Umarım ilerde komple kabarmaz oralar.

GOXIN
21-08-2014, 15:20
Maalesef memlekette denetleme olmayınca her servis/firma böyle davranıyor. Tam olarak kabarmanın olduğu yeri fotograflayabilir misiniz? merak ettim açıkcası. Benimde ön göğüste belli belirsiz yerlerde ufak kabarmalar var. Ama çok dikkatli bakılmazsa anlaşılmaz, servise gitsem hadi olduda değiştirelim deseler komple göğüsü değiştirmelerini göze alamam.
Servisler bir şey yapmaktan çekiniyorlar, umursamıyorlar. Örneğin her gittiğimde söylüyorum. Aracımda debriyaja bastığımda giden bıraktığımda tekrar gelen bir ses var. Hışırtı ve rulman dişli sesi gibi bir ses. Hatta kış günlerinde özellikle motor soğukken vites geçişlerinde mekanik bir ses çıkıyor. Her gittiğimde normal deniyor ama burada yazdığımda bende öyle bir ses yok diyenler oluyor. Birde klima kokusu sıkıntım var, 15bin bakımında söyledim, temizledik deyip para alarak geri verdiler. Yeni aracın ve garantili aracın kliması neden kokar ve kokarsa neden paralı yapılır? Yaz oldu tekrar açtık yine kokuyor. Sadece klimada değil her havalandırmada kokuyor. Tekrar gidicem sözde sprey sıkıp temizleyecekler. İşini doğru dürüst yapan bir yetkili servis yok mudur? Aracı kendi aracı gibi denetleyip, sonuca ulaşabilecek bir mantığa sahip birileri olmalı. Sizde motorun normal rolentide çalışması ile debriyaja basıldığındaki çalışma sesi arasında fark var mıdır? Tabii ki bu ses kokpitten duyulmuyor kafanızı dışarı çıkartırsanız duyabiliyorsunuz. Kaydedip buraya koymayı denedim ama olmamıştı.

Umarım sıkıntınız uğraşsız bir şekilde çözüme kavuşturulur.

powerb
21-08-2014, 15:25
Peugeot servisleri genellikle boyle acayip ilgisizler bende araci aldiktan 1 ay sonra sis farlarindaki bugulanma için gittim servise fotoğraf felan çektiler aradan 1 sene geçti ne arayan oldu ne soran sonra başka servise gittim onlarda fotoğraf felan çektiler 4 ay oldu arayan soran yok en iyisi şikayet etmek yoksa ilgilenmiyorlar.

GOXIN
21-08-2014, 15:33
Peugeot servisleri genellikle boyle acayip ilgisizler bende araci aldiktan 1 ay sonra sis farlarindaki bugulanma için gittim servise fotoğraf felan çektiler aradan 1 sene geçti ne arayan oldu ne soran sonra başka servise gittim onlarda fotoğraf felan çektiler 4 ay oldu arayan soran yok en iyisi şikayet etmek yoksa ilgilenmiyorlar.

Şikayet etsen ne olacak ki? Gerçi PT biraz ilgileniyor ama tam bir sonuç alınamıyor.

powerb
21-08-2014, 15:45
Şikayet etsen ne olacak ki? Gerçi PT biraz ilgileniyor ama tam bir sonuç alınamıyor.

Şikayet etsek belki ilgilenmeseler bile işimizi gordururuz.Bu arada sizin o hisirti sesi peugeot larda kronik bisey kendi aracimdada var su ana kadar bindigim peugeotlardada vardi ama çok takmiyorum fazla tirmalamiyor kulagimi

GOXIN
21-08-2014, 15:54
Fakat forumda daha öncede yazmıştım bizde böyle bir fark yaratan bir ses yok demişlerdi. O nedenle servisin başından attığını düşünüyordum. Tamam bu ses sizde de var fakat bu bir sorun mu yoksa hepsinde olağan bazısının farkında olduğu bazısının farkında olmadığı sistemin içinde olan bir ses midir?

ayzinim
21-08-2014, 15:56
Maalesef memlekette denetleme olmayınca her servis/firma böyle davranıyor. Tam olarak kabarmanın olduğu yeri fotograflayabilir misiniz? merak ettim açıkcası. Benimde ön göğüste belli belirsiz yerlerde ufak kabarmalar var. Ama çok dikkatli bakılmazsa anlaşılmaz, servise gitsem hadi olduda değiştirelim deseler komple göğüsü değiştirmelerini göze alamam.
Servisler bir şey yapmaktan çekiniyorlar, umursamıyorlar. Örneğin her gittiğimde söylüyorum. Aracımda debriyaja bastığımda giden bıraktığımda tekrar gelen bir ses var. Hışırtı ve rulman dişli sesi gibi bir ses. Hatta kış günlerinde özellikle motor soğukken vites geçişlerinde mekanik bir ses çıkıyor. Her gittiğimde normal deniyor ama burada yazdığımda bende öyle bir ses yok diyenler oluyor. Birde klima kokusu sıkıntım var, 15bin bakımında söyledim, temizledik deyip para alarak geri verdiler. Yeni aracın ve garantili aracın kliması neden kokar ve kokarsa neden paralı yapılır? Yaz oldu tekrar açtık yine kokuyor. Sadece klimada değil her havalandırmada kokuyor. Tekrar gidicem sözde sprey sıkıp temizleyecekler. İşini doğru dürüst yapan bir yetkili servis yok mudur? Aracı kendi aracı gibi denetleyip, sonuca ulaşabilecek bir mantığa sahip birileri olmalı. Sizde motorun normal rolentide çalışması ile debriyaja basıldığındaki çalışma sesi arasında fark var mıdır? Tabii ki bu ses kokpitten duyulmuyor kafanızı dışarı çıkartırsanız duyabiliyorsunuz. Kaydedip buraya koymayı denedim ama olmamıştı.

Aynı debriyaj sıkıntısıyla bende servise başvurdum ve sanki ağız birliği etmişler gibi aynı cevabı aldım. Açıkçası vakit bulup başka bir servise gidemedim. Sizin bu yazdıklarınızdan sonra onlarında farklı bir şey söyleyeceğinden şüpheliyim. Sanırım bizim araçların kronik sorunu bunlar.
Akşam kabaran yerin fotoğrafını çekip paylaşacağım. Servisten en sonunda teşrif ettiler ve aradılar. 1,5 gün sürecekmiş işlem. Kabarmanın daha fazla yayılması ihtimaline karşı komple değiştireceğim göğüsü.

ayzinim
21-08-2014, 15:59
Bence sizde sağlam bir mail atın PT'ye. O zaman ilgilerini çekebilir ve sorununuzu çözebilirsiniz.

GOXIN
21-08-2014, 16:13
Ben iki yere gittim ikiside aynı cevabı verdi. Normalse bile en azından kullanıcıyı tatmin eden bir açıklama yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. Aman normal normal deyip geçiştiriyorsun yoksa. Sizin durumu bilemiyorum ama komple göğüs değiştirmek bana çok sancılı geliyor. Söktükleri gibi birleştirebilecekler mi acaba? Oynama esneme ses falan yapmasın sonra.

GOXIN
21-08-2014, 16:15
Paylaşım için teşekkür ederim. Şimdi orada gördüm de aklıma geldi. Aracımı ilk bakıma Aktif Irıyıla götürmüştüm. Bakım yapıldı fakat bakım karnesine herhangi bir bilgi girişi yapılmamış. Tecrübesizlikten daha sonra farkettim, bu gidişimde soracağım. Oraya yapılan işlemlerle ilgili bilgi kaşe basılması gerekmiyor mu?

Bu arada yazılanlara bakınca havada kalmış. Bunu gittiğimde sordum herhangi bir şey basmıyor/yazmıyorlarmış. Sistemde gözüküyor, arabayı satarken adam bakmak isterse gel abi servise gidelim bak orada sistemde gözüküyor mu diyeceğiz?

ayzinim
21-08-2014, 16:19
Ben iki yere gittim ikiside aynı cevabı verdi. Normalse bile en azından kullanıcıyı tatmin eden bir açıklama yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. Aman normal normal deyip geçiştiriyorsun yoksa. Sizin durumu bilemiyorum ama komple göğüs değiştirmek bana çok sancılı geliyor. Söktükleri gibi birleştirebilecekler mi acaba? Oynama esneme ses falan yapmasın sonra.
Dediğiniz gibi normaldir deyip bende geçtim. Umarım normaldir :).
Denemeden bunları bilme şansımız yok. Biraz da güvenmek gerekiyor. Sonuçta periyodik bakımları bu servislere yaptırıp biniyoruz. Umarım bizi utandırmazlar.

powerb
21-08-2014, 16:21
Fakat forumda daha öncede yazmıştım bizde böyle bir fark yaratan bir ses yok demişlerdi. O nedenle servisin başından attığını düşünüyordum. Tamam bu ses sizde de var fakat bu bir sorun mu yoksa hepsinde olağan bazısının farkında olduğu bazısının farkında olmadığı sistemin içinde olan bir ses midir?

Tam olarak bilmiyorum ama bence ikinci ihtimal kuvvetli şuana kadar test ettiğim 301'de dikkat etmiştim ondada vardı ses sonra bir arkadaşın 308'indede vardı ses olamasa daha iyi ama öyle çokta rahatsız edici bir ses değil.

Bence sizde sağlam bir mail atın PT'ye. O zaman ilgilerini çekebilir ve sorununuzu çözebilirsiniz.

Bende mail atıcam ama PT'de öyle çok ilgilenmiyor daha önce bagaj kapağı yüzünden aramıştım servise yönlendirdiler serviste daha önce bu sorun olup gitmemişim gibi tekrar gelin bakalım dedi gittim fotoğraf çektiler yine oda sonuca bağlanamadı ama yinede şansımı deniyicem.

powerb
21-08-2014, 16:25
Bu arada yazılanlara bakınca havada kalmış. Bunu gittiğimde sordum herhangi bir şey basmıyor/yazmıyorlarmış. Sistemde gözüküyor, arabayı satarken adam bakmak isterse gel abi servise gidelim bak orada sistemde gözüküyor mu diyeceğiz?

Ben bakıma gittiğimde bakım karnemi unutmuştum görevli bakım karnesini getirin ondan sonra bakımı yapalım dedi getirdikten sonra yapmışlardı yani biraz anormal olmuş sanırım Aktif-İriyıl'ın yaptığı.

GOXIN
21-08-2014, 16:25
Tam olarak bilmiyorum ama bence ikinci ihtimal kuvvetli şuana kadar test ettiğim 301'de dikkat etmiştim ondada vardı ses sonra bir arkadaşın 308'indede vardı ses olamasa daha iyi ama öyle çokta rahatsız edici bir ses değil.

Bende mail atıcam ama PT'de öyle çok ilgilenmiyor daha önce bagaj kapağı yüzünden aramıştım servise yönlendirdiler serviste daha önce bu sorun olup gitmemişim gibi tekrar gelin bakalım dedi gittim fotoğraf çektiler yine oda sonuca bağlanamadı ama yinede şansımı deniyicem.

Rahatsız etmesinden değilde böyle bir farkın olması acaba araçta bi şey mi var dedirtiyor. Bu kuşku insanı geriyor yoksa ses çok sorun değil, sonuçta araç dizel zaten ötüyor :)

GOXIN
21-08-2014, 16:27
Ben bakıma gittiğimde bakım karnemi unutmuştum görevli bakım karnesini getirin ondan sonra bakımı yapalım dedi getirdikten sonra yapmışlardı yani biraz anormal olmuş sanırım Aktif-İriyıl'ın yaptığı.

Al işte hiç yoktan bir sorun daha ortaya çıktı :) Her servis neden aynı değil? PT ye yazmak mı lazım şimdi bu durumu? Sistem nasıl işliyor diye sormak lazım. Bakalım konuyu okuyan arkadaşlar ne yazacaklar.

ayzinim
22-08-2014, 11:24

İlgili kabarmaya ait fotoğraf şu şekilde.http://i346.photobucket.com/albums/p424/cemdemirkaya/IMG_20140822_081912_zpsaa3fd9d2.jpg (http://s346.photobucket.com/user/cemdemirkaya/media/IMG_20140822_081912_zpsaa3fd9d2.jpg.html)

GOXIN
22-08-2014, 11:34
Ooo bu bayağı büyükmüş. Değişim yapmanız iyi olacaktır. Mantık olarak yumuşak bir malzeme kullanmaları çok güzel olmuş ama sanırım güneş ışığı etkiliyor. Yanılmıyorsam 207 lerde komple şaha kalkıyordu ön taraf.

ayzinim
22-08-2014, 11:48
Ooo bu bayağı büyükmüş. Değişim yapmanız iyi olacaktır. Mantık olarak yumuşak bir malzeme kullanmaları çok güzel olmuş ama sanırım güneş ışığı etkiliyor. Yanılmıyorsam 207 lerde komple şaha kalkıyordu ön taraf.
Maalesef güneşe dayanmıyor. İlginç olan ilk servise gidip kabarmayı gösterdiğimde danışman şaşırmıştı. Debriyajdan gelen sesin normal olduğunu göstermek için şirket aracıyla teste çıkardılar. Bindiğim aracında aynı şekilde göğüsü kabarmıştı. İşin komik olanı onların kabarmadan bir haber olmaları :gül3:. Ee terzi kendi söküğünü dikemezmiş.

jerpelea
22-08-2014, 13:37
Bu kabarmaların oluşmaması için ne yapmamız gerekiyor ? Bizim araçta da bi tane 10 kuruş çapında var ama fazla kabarmamış o yüzden göze batmıyor. Sürekli güneşlik kullanıyorum. Acaba UV filtreli 303 aerospace protectant kullansak bu kabarmaların önüne geçebilir miyiz ? Daha 1 yaşında araç böyle ufak şeyler can sıkıyor..

GOXIN
22-08-2014, 14:07
Valla bende güneşlik kullanıyorum onun dışında yapılabilecek bir şey yok kı. Gerçi aliexpresste özel olarak kesilmiş halılar var. Ama çok kötü duruyor.

ayzinim
22-08-2014, 15:19
Araçlarımızda yaşadığımız kabarma olayının eskiden daha çok yaşandığını öğrendim. Gelen şikayetler nedeniyle Peugeot bir dizi değişikliklere gitmiş ve iyileştirme sağlamış. Ancak yeterli olmadığı aşikar. Bence bizden önce üreticinin ne yapmalıyım diye kafa yorması gerekiyor. Yoksa elimizde ya güneşlik ile dolaşacağız yada Gölge Aslan'ı olacağız :)

hbaytok
10-09-2014, 22:43
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/10/9484d5fd7eed79d1f6a20ee8b8491998.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/10/b6d887a6c7db8ff154ce3d39b01595b0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bügün yetkili servise arka amortisörlerden gelen ses ve aracımın 3 vites den sonra motordan gelen uğultudan dolayı başvuruda bulundum.can oto daha önceden arka amartisörlerle ilgili birşeyler yapmıştı fakat ses kesilmemişti.bugun tekrar başvurdum kendilerine ilkin bir test sürüşü yaptılar test sürüşünden gelen görevli amortisörlerden ses geldiğini fakat motor gelen sesi tam anlayamadığını belirtti sonra başka bir yetkili ile birlikte test şürüşüne çıktık fakat kendisi arka tarafta ses gelmediğini motordan gelen sesle ilgili ise hiçbir yorum yapmadı servise döndüğümüzde ise bize biraz müsaade edin bir kontrol edelim dedi.yaklaşık 1,5 saat bekledikten sonra aracımın hazır olduğu söylediler,sonra aracı teslim alırken neler yapıldığını sordum bir görevli ustaya sorup herşeyin yapıldığını beyan etti ama sanki benim bir önce gitmem için geliştirici cevap verdi ısrar ettiğimde bagaj bölümüne izolasyon yapıldığını söyle idi şimdi ek teki resimlerdeki süngerlere bir bakın sizde izolasyona benziyor mu? motordan gelen sesede hiç müdale edilmemiş,söylemek istediğim benim gibi peugeot sever birisini bu hareketler soğutuyor bana deseler bu pejonun kronik bir hastalığı anlayacağım
iPhone'umdan gönderildi

rocker307
10-09-2014, 23:00
Sesi yapan şeyi bulup pratik çözüm uygulamışlar sanırım:) ses kesildi mi peki?

hbaytok
10-09-2014, 23:11
Yok kesilmedi ama böyle şeyler insanı markadan soğutuyor

canmühür
10-09-2014, 23:33
Şikayet yazısı yazdınız mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

powerb
11-09-2014, 01:26
Şikayet edin Peugeot Türkiye'ye hemen sonraki gün servis müdürü sizi arar gelin tekrar ilgilenelim der bir umut gidersiniz ama yine bişey değişmez baştan savma işçilikle sizi tekrar bir an önce göndermek isterler.

GOXIN
11-09-2014, 06:46
Ya bu amortisör sesi nedir ya bende de var. Servise gittiğimde test sürüşünde duyulmuyor. Araç ısınınca ses kesiliyor, gerçi ben çok nadir de olsa ısındıktan sonrada duyuyorum. Garaj kapısının demir çubuğundan çapraz geçerken lök lök diye ses çıkıyor, sinirimi bozuyor. Servis duyamayınca bir şey yapamıyor, soğukken oluyorsa aracı bırakın dediler bende lazım olduğu için bırakamadım.

hbaytok
11-09-2014, 10:29
Şikayet yazısı yazdınız mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Önümüzdeki hafta istanbulda olacağım
Ilk işim bunu yapmak olacak

hbaytok
11-09-2014, 10:30
Ya bu amortisör sesi nedir ya bende de var. Servise gittiğimde test sürüşünde duyulmuyor. Araç ısınınca ses kesiliyor, gerçi ben çok nadir de olsa ısındıktan sonrada duyuyorum. Garaj kapısının demir çubuğundan çapraz geçerken lök lök diye ses çıkıyor, sinirimi bozuyor. Servis duyamayınca bir şey yapamıyor, soğukken oluyorsa aracı bırakın dediler bende lazım olduğu için bırakamadım.

Benim 208 ilk aldığım günden beri traktör gibi

akin
11-09-2014, 12:21
Bursa nilkar aracimdaki güç kaybını hala çözemedi geçen hafta pazartesiden beri

powerb
12-10-2014, 13:13
Valla benmi çok şanssızım bunlar hep benimi bulur ben anlamadım

Dün şu fitil olayı , tavan döşemesi , bagaj kapağındaki ses için tam 6.kez servise gittim.Girdim içeri girer girmez ahanda birinci sorun ben 2 hafta önceden randevu almama rağmen benim yerime başka bi araba almışlar ve randevu saatimdende önce gitmiştim o halde , yani sabahın 8'inde boş boş bekledi araba onların yüzünden neyse dedim olur dedim bekledim sıra benim arabaya gelince ordaki artık temsilcimi neyse onu bizzat çağırdım dedim bak şu plastiklerde hiç bir çizik vs. vs. yok , böyle çizmeden yapabilecekseniz işe başlayın dedim yoksa tavan kalsın bu konuda titizim dedim.Oda dedi yok yaparız felan o öyle demesine rağmen ben zaten ufak tefek çizikler bekleyerek iyi tamam dedim.Sonra işte servisin kapanma saatine yakın araba geldi arabanın yanına yaklaştım içimden ulan kesin istediğim gibi olmadı vs diyerek içine bi baktım beyefendiler orta direkteki plastiği sökmeden o plastiğe tavanı sürte sürte çıkarıp takmışlar plastik çizik dolmuş yani iç aksamda tek çizik bile olmayan arabamın afedersiniz içine etmişler.Söyledim felan olur molur dediler felan ya sabır diyerek hadi neyse dedim belli olmadığı için böyle kılcal çizik gibi olmuş elini sürünce belli olmuyor çapraz bakınca belli oluyor.

Sonra geldik adamla kavga etme noktasına geldiğim asıl olaya çizikleri kabullenip bagaja geçtik dedim artık düzeltmişlerdir heralde 6. gelişim yani demesinmi abi yapacak hiç bişey yok bu arabalar böyle yine haydaa dedim ya dedim shoowroomdaki araçta yok böyle bir ses hemde o arabanın bagajı daha ağır benimki kuş gibi hafif , yok dedi sizinki kullanmya bağlı gevşer ya dedim ben arabayı aldığım hafta getirdim arabayı bu ses yüzünden zaten arabayı aldğımdan beri aynı bu bagaj , işte o kabul etmedi ben kabul etmedim en son bana öyle bişey söylediki tam tepemi attırdı bana zaten sen 40 bin liralık arabadan ne bekliyorsunki dedi sen bagaja o eşyaları koyabildiğine şükret dedi.Bunu duyan bende zaten tepem attı hafif bağırarak sen nasıl servis çalışanısın kardeşim sorun çözüceğine sorun üretiyorsun.Ben arabamın bagajını milletin yanında açmaya utanıyorum kaç kere buraya geldim mazot yaktım.Sen yapamıyorsan hiç yoktan peugeota yaz çözüm üretsinler dedim.Beyefendi cevap vermeye bile tenezzül etmeden anahtarı arabanın içine bırakıp gitti içeri girdi.

Sonuç olarak şu istanbulda olup şu lanet BAYKARALAR servisine giden varsa şu müşteri memmunniyeti sıfır kendi mallarını müşteriye kötüleyen servise gitmesin bende bugune kadar yakın diye gittim ama emin olun 1-2 km uzaktaki bir diğer servise gitsem müşteri memmunniyeti yaktığım mazota değerdi.

Şu güzelim marka şu çalışanlar yüzünden resmen kötüymüş gibi gözüküyor.Haftaortası arayıp şikayet edicemde pek bişey çıkmaz yine.

Biraz uzun oldu sanırım okuyanların başını ağrıttıysam kusura bakmayın.

301gti
12-10-2014, 13:27
Çok geçmiş olsun üzücü bir durum , allah beterinden saklasın ,İnsan titiz oldumu ufacık bir leke çizik bile çok büyükmüş gibi geliyor.Arayıp ilgili makama şikayetinizi mutlaka iletin ki başkalarına sizinkisi gibi davranmasınlar

orhun57
12-10-2014, 16:08
Bende defalarca sesler için gitmiştim 308 varken ufak tefekti belki kimsenin sorun etmeyeceği şeylerdi ama ben ediyordum sonrada kendim hallettim. Tavırları hoş değil haklısınız, zaten şu verdikleri sözü tutamama olayı en büyük ayıp insan söyler çizilebilir diye.

Bende satış sonrası hizmetlerden çok çektim ama benimki servis kaynaklı değil Peugeot Türkiye kaynaklı oldu.

Abdullah
12-10-2014, 16:28
geçmiş olsun dediğiniz gibi böyle adamlar yüzünden Türkiyede Peugeot kötü sorunlu araç haline geliyor. Çalıştırmayacaksın böyle işine sahip çıkmayan yediği çanağa s... adamları.

powerb
12-10-2014, 19:33
Çok geçmiş olsun üzücü bir durum , allah beterinden saklasın ,İnsan titiz oldumu ufacık bir leke çizik bile çok büyükmüş gibi geliyor.Arayıp ilgili makama şikayetinizi mutlaka iletin ki başkalarına sizinkisi gibi davranmasınlar
Teşekkürler hocam , sorunumu ileticem ama dediğim gibi pek bişey çıkacağını sanmıyorum Peugeot türkiye lanet servise yönlendiricek onlarda zaten napar bilinmez.

Bende defalarca sesler için gitmiştim 308 varken ufak tefekti belki kimsenin sorun etmeyeceği şeylerdi ama ben ediyordum sonrada kendim hallettim. Tavırları hoş değil haklısınız, zaten şu verdikleri sözü tutamama olayı en büyük ayıp insan söyler çizilebilir diye.

Bende satış sonrası hizmetlerden çok çektim ama benimki servis kaynaklı değil Peugeot Türkiye kaynaklı oldu.

Ya hocam ben o adamın bişey olmaz demesine rağmen 1-2 çizik bekliyordumda bi geldi araba kaçtane sürdünme izi olmuş plastikler sürtünmeden dolayı çizilmiş

Tahminim o yan direkleri çıkarmadan tavanı yan direklere sürte sürte indirmişler geç kaldıkları için ondan çizilmiş bugün sonax genel temizleyiciyle sildim birazda fayda etmedi.

geçmiş olsun dediğiniz gibi böyle adamlar yüzünden Türkiyede Peugeot kötü sorunlu araç haline geliyor. Çalıştırmayacaksın böyle işine sahip çıkmayan yediği çanağa s... adamları.

Ya hocam zaten çiziği felan geçtim benim gibi titiz Peugeot tutkunu adama gelip o lafı diyince tepem attı resmen bağırdım çağırdım bide üstüne cevap bile vermeden gitti ya şuan bile elim ayağım titriyor sinirden.

Şu ülkedeki Peugeot önyargısı servislerin içine bile girmiş sohbete devam etsem olayı alman alsaydına bile getirirdi.Adamı denemek için satarken niye söylemediniz 40 bin liralık araba budur diye diyorum ben satmadım diyor arabayı savunacağına .

canmühür
12-10-2014, 20:32
Arkadaş 40.000 lirayı ne kadar zamanda kazanıyormuşta bu lafı söyleyebiliyormuş. Para kazanmak kolay değil kardeşim 40 olur 100 olur sen hepsine aynı titizliği göstereceksin. Iyi sabr etmişsin ben karakolluk olurdum herhalde o lafın üzerine şimdi okuyunca bile sinirlerim gerildi

powerb
12-10-2014, 22:05
Arkadaş 40.000 lirayı ne kadar zamanda kazanıyormuşta bu lafı söyleyebiliyormuş. Para kazanmak kolay değil kardeşim 40 olur 100 olur sen hepsine aynı titizliği göstereceksin. Iyi sabr etmişsin ben karakolluk olurdum herhalde o lafın üzerine şimdi okuyunca bile sinirlerim gerildi

Valla gereksiz bi ciddiyet eksikliği var adamlarda ben oraya aynı sorundan 6. kez gitmişim 6 kezde çözememişler en sonunda bana gelip 'Özür Dileriz çözemiyoruz biz işi Peugeot a devredelim mesaj yollayalım' diyeceğine bana gelmiş bunlar 40 bin liralık araba ya ne bekliyonki olur böyle şeyler diyor hayır az bişey olsa bende üstelemicemde artık resmen bagajı açmaktan utanır oldum eş dost yanında her açışımda garrrrrç yapıyor tüm dikkatler arabaya yöneliyor her zaman işte servis çözecek felan diyip geçiştiriyorum ama nerdee servis bizden karamsar...

onrgrsy
27-04-2015, 09:27
Arkadaşlar merhaba , Elmas Oto Kağıthanede başımdan geçen olayları size anlatıcam,

Aracım RCZ ekim ayında aldım 2. el olarak gerçekten temiz bir araç. Aldığımda bakıma götürmem gerekti bende lokasyon olarak yakın olduğu için Elmas Otoyu tercih ettim.

-İlk bakıma gittiğimde bana arabanın silecek suyu haznesi bgozuk olduğunu söylediler 25 lira bir ücretle değişecek dendi bende ücretten dolayı gözüm kapalı değiştirin dedim. Neyse arabanın güzelce bakımları yapıldı sonra arabayı aldım 4 5 gün kullandım arabaca silecek suyu eksilmesi devam ediyor aradım orayı hiç oralı olmadılar sorun hala decvam ediyor ve sahip cıkmadılar bu olaydan 3 gün sonra araba yağ eksiltti bende baktırdımki arabaya yağ koyulmamıs peşinden motor soğutma sıvısı uyaraısı aldım bir baktım bunuda koymamıslar. Yani bakımda yapılması gereken hiç bişeyi yapmadan benden 300 lira para aldılar. Ve tabikide sahip cıkmadılar.

- Daha sonra tamponum kırıldı karlık bölümünden bende oraya götürdüm? neden bidaha oası diye sorarsanız kaporta ustası cok iyi! ve sorunsuz sekilde bu sefer cıktım ordan tamponum eskisi gibi olmustu.

- Şehir dısında yolda gidiyordum bir anda arabanın cok az catlak olan soğutma sıvı kapağı patladı(tradyatör kapağı) bildiğiniz patladı kaputtan inanmaz bir ses geldi bende hemenf ark ettim ve durdum allahtan bişey yapmadık arabaya, sonra işte bir şekilde bantladım vs istanbulu gördük hemen tekrar Elmas Otoya götürdü. Tamamen benim hatam kesinlijkle götürmem gerekiyordu oraya. İşte arabayı soktuk servise ben aynen şikayetlerimi aşağıdaki gibi sıraladım servise sokmusken kafama takılan herseyi sordum bakın dedim. arabanın 70.000 bakımınıda aradan cıkarttım.

Aşağıda yazdıklarım iş emrinde yazanların aynısı

Araç yağ eksiltmiş 3 litre yağ eklenmiş yağ eksiltme sebebi
Bakım yapılacak
klima kontrolu yapılıcak ( bakıma dahil edildi)
Motor soğutma sistemi su kaçırıyor kontrol edilsin.
Radyatör su kapağı kırık değişecek
Silkecek suyu eksiliyor değişecek
Motor üst kısmında yağ kaçağı var değişecek
Fren sistemi kontrol
Akü kontrol

Bunların kontrol edilmesini talep ettim bana cevap geldi aracın bakımı yapıldı. Halledilen sorunlar aşağıda

Bakım yapıldı
Motor soğutma sıvısı eksiltme sebebi kapakmıs ve halledildi teste cıktı araç kaçak yok dendi
Silecek suyunun eksilme sebebi hazne ile motor hortumunun birleştiği noktada çatlak var değişmesi lazım
Yağ eksiltme sebebi Motor Yağ Soğutucusu çatlak değişmesi gerekiyor.
Motor üst kısmında plastik ile dökümm olan yer arasından yağ kaçırıyordu conta değişti ve sorung ercektn halledildi

Olaylarda burdan sonra başlıyor. Tamam ozaman Motor Yağ Soğutucusunu değiştirin dedim fiyat işçilik dahil 1030 Lira cıkarttılar tamam dedim yapın kıvırmaya başladılar işte fransadan gelicekl 3 haftayı bulucak aracınız 3 hafta burda kalıcak kullanmanız cok tehlikeli vs vs vs beynimi yediler bende kıllandım midemi bulandırdı. Ozaman söyle yapalım dedim arabamı alıyım garajımda dursun 3 hafta sonra getirin parçayı üstümde para yok pazartesi cuma günü ödeme yaparım dedim. Tamam dediler bende arabayı almaya gittim cuma günü sonra vaz geçtim parça siparişinden baska yerde yaptırıcam dedim. Silecek sıvısı sorununu bhalletmeyin onuda dısarda yaptırıcam dedim ve gerekli ödemeyi yapıp cıktım.
Direk olarak Nev Oto ya gittim. Aracımın Yağ Soğutucus yada Motor Yağ pompası değişicek bakarmısın hangisi değişicekse sipariş edelim dedim. Lifte kaldırdık usta direk dediki bu aracın Soğutma Sıvı Sisteminin Termostat Kütüğü kaçırıyor. Başımdan kaynar sular döküldü ! Benden para alan ve sorunum halledildi diye gönderen elmas halbuki sorunumu yine halletmeden göndermiş hemde test ettikleri halde ! Ayrıca aracımın Motor Yağ Soğutucusunda kaçak olduğunu belirtti sipariş geçelim ozaman nezman gelir dedim 24 Nisan 2015 cuma günü bu soruyu sordum 4 gün soran elimde olur dendi. Ve yine kaynar sular başımdan aşağı döküldü hemen sordum bu ürün nekadardır stokta diye sorduğumda yaklasık 3 aydır stoklardaymış.Elmas Oto neden neden 3 ay sorna dedi bilmiyorum ama iyice midemi bulandırdı. Neyse Soğutma Sıvı Sisteminin Termostat Kütüğü için apar topar Elmasa gittim sorunu anlattım Servis Müdürünü çağırmalarını istedim kendisi geldi birebir ilgilendi ve gerekli parçayı değiştirdi. İşin komik olan kısmı Nev Otoda usta sadece bakarak sorunu söyledi Elmasta birisi stajer birisi servis müdürü birisi usta başı olmak üzere 8 kişi arabanın başına toplandı ve sorunu ancak çözebildi ve parçayı ücretsiz şekilde değiştirdi. Ve elmas otodan birdaha girmemek üzere cıktım.

Aracınızı Elmas Otodan uzak tutun uıstaları işten anlamıyor ve fakrlı işler cevirmek üzerine kurulmus bir firma görünümü veriyor. Aracınıza daha büyük zarar verebilir.
2. elde tanıdık olan Elmas soyisimli bir arkadas kendisi servisin sorunlu olduğunu söyledi.

ayzinim
27-04-2015, 10:38
Öncelikle geçmiş olsun. Böyle sıkıntılar yaşamak gerçekten üzüntü verici. Geçte olsa sorunun çözülmüş olması ise sevindirici. Bilgilendirme için teşekkürler.

ssgti
27-04-2015, 11:58
Elmas otomotivin servis hizmetinden bende memnun değilim. Gidecek olanlarada tavsiye etmiyorum. Geçmiş olsun.

rocker307
27-04-2015, 13:24
Geçmiş olsun.. Elmas oto sonradan peugeot oldu diye biliyorum.. Çok önceden kia servisi mi ne vardı orada.. Şimdi hem hyundai hem de peugeot yan yana.. Sıfır araçları koydukları yeri de iyi biliyorum, beğenmedim... Az ileride USTA Oto Soyluyu tavsiye ederim veya direk macera aramadan ömere gidin derim..

onrgrsy
27-04-2015, 13:32
Geçmiş olsun.. Elmas oto sonradan peugeot oldu diye biliyorum.. Çok önceden kia servisi mi ne vardı orada.. Şimdi hem hyundai hem de peugeot yan yana.. Sıfır araçları koydukları yeri de iyi biliyorum, beğenmedim... Az ileride USTA Oto Soyluyu tavsiye ederim veya direk macera aramadan ömere gidin derim..

Arabam RCZ dolayısıyla yetkili servisten başka yere götürememki kayıtların rahatlıkla ulaşılabilsin. Söylediğin yerler sanırım yetkili servis değil. Yinede teşekkürler

rocker307
27-04-2015, 13:37
Arabam RCZ dolayısıyla yetkili servisten başka yere götürememki kayıtların rahatlıkla ulaşılabilsin. Söylediğin yerler sanırım yetkili servis değil. Yinede teşekkürler
Hımm evet doğru özel servis onlar..

Bugrakutuk
03-10-2015, 16:40
Bugün Ankara Şaşmaz'daki Aktaş Peugeot-Citröen servise gittim 308 1.6 hdi comfort auto 6r aracımızı 135.000 km de bakıma soktum. Aslında korkarak gittim ama servise şartım şu oldu aracın başında duracağım ve parçalara bakacağım, başta itiraz eder gibi oldu ordaki sekreter bayan ama servisin sahibiyle biraz muhabbet edince onay aldım ve 1 dakika bile ayrılmadan her adımında aracımızın başındaydım.
Sonuç olarak kullanılan malzemeler:
-hava filtresi
- polen filtresi
-yağ filtresi
- mazot filtresi
- castrol 5w30 magnatec start stop diye bir yağ, aslında edge kullansaydı daha iyiydi ama bunu sormadım neden bu yağ diye.
- ön ve arka fren balatalarını yerli olan balatalarla değiştirdim.
- sol sinyal ampulü patlaktı değişti.
- farlarım h7 philips diamond vision du normal halojen osramla değiştirdim.(farlarımı aldım)
- park ampulü patlaktı değiştirdik.
Sonuçta 480 tl bedel ödedim işçilik dahil.
Aracımız bu kilometreye kadar göral bakımlıydı ve göral ile baya sorunlarım var benim😄 servis danışma bölümünden 2 eleman alındı başka departmanlara geçirildi gibi.
Tavsiye demeyeyim ama yeterli memnuniyeti sağladı bende Aktaş otomotiv.
Saygılarımla.

canmühür
05-10-2015, 11:02
Fiyatlandirma ne sekilde yapildi listeleme sansiniz varmi acaba bana biraz yuksek gibigeldi yapilan ise alinan ucret

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tebukan
05-10-2015, 11:41
Fiyat çok yüksek değil bence. Balata değişimini göz önünde bulundurarak söylüyorum.

canmühür
05-10-2015, 23:33
:) aslinda kaba hesap yaparken balatalari atlamisim bende tam olarak. Evet fiyat makul gozukuyor simdi:)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omeryildir
12-10-2015, 12:02
Bende geçtiğimiz cumartesi günü ilk bakım ( 15000 ) için 208' imi Fatih Yetkili Servise götürdüm. Servis sakindi. Bütün bakım sırasında aracın yanındaydım. Serviste müşteriye değer veren bir yapı kurulmuş, çalışanlar güleryüzlü. Daha önceki Göral ve ABC ' ye göre daha iyi hizmet veriyorlar. %15 İndirim ile 375,00 TL ödedim. Ancak yağ bedeli çok yüsek geldi. 3,75 LT yağ için 200,00 TL talep ettiler. Yağın piyasa bedeli 68,00 TL :) Bu durumun Fatih' ten değil de Peugeottan kaynaklandığı çok açık ( bütün servislerde aynı fiyat ). 30000 bakımı serviste yaptırıp yaptırmayacağıma karar veremedim.

bacadir68
13-10-2015, 15:24
Ben 2005 model 307'mi bile Fatih'e götürüyorum hala. 80000 km bakımı, bujiler, triger için dışarıda 800 lira istediler yetkili servis 1000 lira dedi. En azından servis garantisi var trigerde.

serdarhoca
13-10-2015, 17:28
Triger ve buhi icin ozel servis fiyati pahali soylenmis...

tebukan
19-10-2015, 12:17
Bugün aracı servise bıraktım. Aracımın kaskosunu yapan bayan hemen ikame araç talebinde bulundu. Bir saat sonra ikame araç teslim edildi. Aracım hafta sonu teslim edilecek. 7 gün ikame araç kullanacağım, aynı zamanda verilen araçta benim aracımın aynısı olup 2015 modeli. Buradan peugeot başaran çanakkale yetkili servisi ve aksigorta' ya teşekkür ediyorum. Müşteri memnuniyeti böyle sağlanır. Bir saatte ikame araç teslimi muazzam bir olay.

Mazlum
02-03-2016, 05:51
Merhabalar, aracımın ön balatalarını ve disklerini değiştireceğim Mersin de bildiğiniz bir servis tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşımız var mı?

Karam
19-06-2016, 17:21
Bayileri anlamak mümkün değil. Aracı satmamak için çaba sarfediyorlar adeta. İlgi sıfır. Fiyatta, kredide anlaşırsın, ertesi gün aracı almaya gidersin arabayı SATMAKTAN vazgeçerler. Şehir ve bayi ismi vermeyeceğim. Bu sadece satışta değil, serviste de böyle. Sanki ben araba satıcısı gibi arıyorum, beyfendiye haber ver diyorum, yarın işim var siz arayın diyor bana. Pug Türkiye vasıfsız adamlarla sarılı malesef, arabadan da markadan da soğuturlar bunlar

tebukan
19-06-2016, 20:40
Bayileri anlamak mümkün değil. Aracı satmamak için çaba sarfediyorlar adeta. İlgi sıfır. Fiyatta, kredide anlaşırsın, ertesi gün aracı almaya gidersin arabayı SATMAKTAN vazgeçerler. Şehir ve bayi ismi vermeyeceğim. Bu sadece satışta değil, serviste de böyle. Sanki ben araba satıcısı gibi arıyorum, beyfendiye haber ver diyorum, yarın işim var siz arayın diyor bana. Pug Türkiye vasıfsız adamlarla sarılı malesef, arabadan da markadan da soğuturlar bunlar

Bence servis ismi verin ve peugeot Türkiye ile paylaşın.

Murat 307
26-09-2016, 08:27
ben konya da korkmaz otomotiv e gidiyorum fiyatları ilgi alaka ve kalıcı sorun gideriyorlar para değil müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar.daha önce kocaeli de oturuyordum görev gereği konya ya bu sene taşındım kafamda olan acaba sorularının ne kadar yersiz olduğunu gösterdiler.müdürlerinden çalışanlarına herkes güler yüzlü ve iş bitirici hayır olmaz imkansız sözcükleri yok bu serviste herkese tavsiye ederim

rockford
06-01-2017, 16:31
Merhaba ;
Benim 2011 model 1.6hdi envy auto6r aslanım 25000 km oldu 30000 bakımında neler yapılıyor ve fiyat konusunda bilgisi olan varmıdır acaba?