fr614
11-10-2013, 23:30
http://otosepet.net/407.jpg
Tüm peugeot forum ailesine merhabalar.
Adım Faruk , Ordu'da yaşıyorum. Yaşım 23, İthalat - ihracat ile uğraşıyorum.
Sonunda sizler ile paylaşım yapmaya başladığım için mutluyum. Aracım 2008 model 1.6 HDi Executive modelidir. Aracımla beraber 1 yılı doldurduk şükürler olsun sıkıntılı zamanlarımız da oldu ancak onu Seviyorum :). Fazla fazla resim yükleyeceğim ancak şimdilik bunu ekleyebildim en kısa zaman içerisinde daha farklı resimler yükleyeceğim.
Aracımda yapmayı düşündüğüm bir kaç işlem var;
1. Sis farlarına gündüz farı montajı tamamen el yapımı olacak
2. Mercedes ve diğer markaların şuanda gündeminde olan iç Ambiyans aydınlatmaları. Tamamen el yapımı olacak
3. Egsoz ucu takılacak
4. Küçük bagaj üstü spoiler takılacak
5. Gaz tepkimesi cihazı takılacak
6. Power chip uygulaması ile 140 HP ye çıkarılacak
Şuanlık düşündüklerim bunlar. Sizler de düşünceleriniz benim ile paylaşırsanız çok mutlu olurum. :)
Saygılarımı sunarım.
Tüm peugeot forum ailesine merhabalar.
Adım Faruk , Ordu'da yaşıyorum. Yaşım 23, İthalat - ihracat ile uğraşıyorum.
Sonunda sizler ile paylaşım yapmaya başladığım için mutluyum. Aracım 2008 model 1.6 HDi Executive modelidir. Aracımla beraber 1 yılı doldurduk şükürler olsun sıkıntılı zamanlarımız da oldu ancak onu Seviyorum :). Fazla fazla resim yükleyeceğim ancak şimdilik bunu ekleyebildim en kısa zaman içerisinde daha farklı resimler yükleyeceğim.
Aracımda yapmayı düşündüğüm bir kaç işlem var;
1. Sis farlarına gündüz farı montajı tamamen el yapımı olacak
2. Mercedes ve diğer markaların şuanda gündeminde olan iç Ambiyans aydınlatmaları. Tamamen el yapımı olacak
3. Egsoz ucu takılacak
4. Küçük bagaj üstü spoiler takılacak
5. Gaz tepkimesi cihazı takılacak
6. Power chip uygulaması ile 140 HP ye çıkarılacak
Şuanlık düşündüklerim bunlar. Sizler de düşünceleriniz benim ile paylaşırsanız çok mutlu olurum. :)
Saygılarımı sunarım.