Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 vites yetmiyor
Merhabalar
Bugun tem de biraz bastim 120 den sonra motorun gürültülü çalışması biraz moralimi bozdu.
Aslinda 120 ye kadar inanilmaz sessiz. Galiba 5 vites bubaracin gucunu aktarmasi icin yetmiyor.
Yoksa arcim cok kolay 150 ye cikti .
6 vites hangi yildan sonra yapildi bizim 308 lerde
6 yı bende arıyordum gittim soft bi yazılımla halletim o işi şimdi çok rahat ve sessiz cıkıyor yüksek hıza
ama benim araç manuel vites. manuele yazılım atılıyor mu??
ama benim araç manuel vites. manuele yazılım atılıyor mu??
atılıyor fark etmez yazılım 110 bg den ortalama 140 bg oluyor ölü devirlerini rahatlatıyor
Yasin CCK
06-10-2013, 23:09
Yıllardır yazılım işinin içinde biri olarak yazılımdan sonra yüksek hıza sessiz çıkmayı ilk defa duyuyorum :)
Başka modifikasyon var mı araçta? Dyno ölçümü yapıldıysa fikir vermesi açısından paylaşabilirmisiniz?
Merak etme. 6 da yetmiyor. :)
BahadırALTUN
07-10-2013, 08:25
6 yı bende arıyordum gittim soft bi yazılımla halletim o işi şimdi çok rahat ve sessiz cıkıyor yüksek hıza
Bende bunun nasıl olduğunu merak ettim doğrusu .
Araç otomatik mi ?
Otomatikse şanzımanada yazılım yapıldı mı ?
Ömer Gedik
07-10-2013, 08:56
Araç yazılımla daha sessiz veya daha farklı devirde aynı hızlara çıkmaz.
Ben daha fazla guc istemiyorum ki zaten:) 5 yerine 6 vites olsaydi ve uzun aralikli olsaydi. Yiksek hizda da düşük cevirip daha sessiz gidebilirdi demek istesim.
Hali hazırda ki sanzimanin 5.vitesinin araligi ufak gibi.
Arabasan cok.memnunum hatta o kadar memnunum ki simdik sportium modelinin hayalini kuruyorum:)