Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol Arka sinyalle başım dertte
selam arkadaşlar bi türlü halledemediğim elektrikçininde halledemediği sol arka stop sinyalim var. sıkıntı şöyleki , ilk önce sol arka sinyal stop gitti komple , daha sonra içeriden kabloyu falan kurcalarken geldi . daha sonra gitti bi müddet sonra sinyal gelmedi stoplar geldi . elektrikçi lamba ve sigortada biişi yok diyor içini açtı oksit falan fıstık yok . yuvaları tamam . sinyal şimdi bi gidiyor bi geliyor.
Ömer Gedik
13-09-2013, 16:58
Forumda detaylı anlatmıştım. Çözüm besleme yapmaktan geçiyor. Tabii ki soketin ve far yuvasının durumu önemli.
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?5401-Arka-Far-Soketi-Sorunu
Arzu edersen bize bir sorunu çözelim.
ya kardeşim yarın bi bakayım sokete. Allah senden razı olsnun ... inan forumda arattım bulamadım. nerdeysen geleyim yanına
bisey danışmak istiyorum . sağda geri vites lambası var sol tarafada takabiliyomuyuz. yeri var gibi aynı şekilde
tolgabşkn
13-09-2013, 21:01
takamazsın taksanda sağdan tesisat çekmen gerek çeksende üst yüzeyi kırmızı olduğu için arka sis edasıyla yanar, ayrıca sinyal konusu bendede olmuştu sorunun soketle alakalı.
allah razı olsun arkadaşlar da... bu nasıl oto elektrikçisi onu anlamadım 1 saat uğraştı bulamadı sorunu sonra geniş bi zamanda yine gel dedi :) bu adamlar nasıl para kazanıyor böyle korkutuyolar beni:)
Ömer Gedik
14-09-2013, 10:51
Bizim dükkanımız Okmeydanında. Zor bir iş değil. ;)
Zaten sektörde işinin ehli adam çok az. Böyle basit işleri yapabilen adam bile zor bulunuyor.