Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamun Aleykum
Merhaba;
İsmim Mustafa DİLBAZ 30 yaşındayım.
Ankara'da yaşıyorum.
Özel bir şirketin bilgi işlem müdürüyüm.
Şirkette kullandığımız 2 adet 2008 model 407 1.6 Hdi Exec. nin orjinal baskı balatası 220.000 km de değişince ve 3 yıldır kullandığım kadarıyla sorunsuz bir araç olduğuna şahit olunca şahsi aracım olarak performans tutkumdan (Volvo S60 2.4 T5) vazgeçip 2008~2009 model 407 premium almaya niyetlendim nasipse bir tane düşünüyorum.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Yasin CCK
11-09-2013, 09:51
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
Can ÖNEL
11-09-2013, 10:49
Hoş geldiniz.
Cümleten hoşbulduk arkadaşlar
Ömer Gedik
11-09-2013, 11:02
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar
HamzaHakkı
11-09-2013, 13:23
Hoş geldiniz. Umarım kafanıza yatan güzel bir şey bulursunuz. Premium model ile exectuvie arasında 3-4 bin tl lik fark oluyor genelde bütçeniz yetiyorsa premium almanızı ben de tavsiye ederim.
Merhaba Hamza Bey;
Bende tam bütçemi denkleştirmeye çalışıyorum şu aralar.
Siyah deri koltuk, sunroof ve fabrikasyon xenon olmazsa olmazım. Bundan dolayı alacağım araç belli zaten. İş parayı denkleştirmekte :)
hoşgeldiniz..keyifli forumlar..
HamzaHakkı
11-09-2013, 19:33
Merhaba Hamza Bey;
Bende tam bütçemi denkleştirmeye çalışıyorum şu aralar.
Siyah deri koltuk, sunroof ve fabrikasyon xenon olmazsa olmazım. Bundan dolayı alacağım araç belli zaten. İş parayı denkleştirmekte :)
Bir de gümüş gri oldu mu tadından yenmez. :) Umarım parayı denkleştirir ve gönlünüze göre bir 407 bulursunuz.
valla gönlümde çelik gri var ama bakalım hangisi kısmetse, hangisi hayırlı olacaksa o olsur inşAllah
aramıza hoşgeldiniz, derdinizin ilacı bende sanırım 2009 model 77 binde çelik gri premıum paket ,siyah deri koltuk sanrrof vs mevcut arac boya degişen yok dusunurseniz irtibata gecebiliriz.
Hoşbulduk Mahmut Bey;
Aracınıza bayıldım zaten MaşAllah Allah kazadan beladan korusun tam istediğim araç. Bütçe işlerini ayarlayayım mutlaka irtibat kurarım
sessizgece
13-09-2013, 12:30
Ve Aleyküme selam. Hoş geldiniz. Keyifli forumlar