Orijinalini görmek için tıklayınız : dostlar arkadaşlar herkese selamlar
ismim muhammed
ataşehirden katılıyorum.
yaş 30+1
meslek matbaa
2005 model 407 sw 2,0 otom.
1 sene oldu aracı alalı aracımdan memnunun
vergi ve benzin zamları müsaade ettiği sürece sanırım uzun süre daha birlikte olacağız.
herkese keyifli cezasız kazasız sürüşler. :)
hoşgeldiniz. keyifli forumlar :nargile
Can ÖNEL
31-08-2013, 22:58
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar ve sürüşler.
sessizgece
31-08-2013, 23:29
hoş geldiniz. Keyifli forumlar
emrexxcv
01-09-2013, 08:12
Hoş geldiniz
HamzaHakkı
01-09-2013, 21:34
Hoş geldiniz. Fotoğraflarını göremedim canavarın. :)
Hoş geldiniz. Fotoğraflarını göremedim canavarın. :)
:) hoş bulduk. elimde bi kaç resim var pek net değiller kısmetse bu hafta içinde yeni resimleri ekliycem keyifli sürüşler. :)
Yasin CCK
02-09-2013, 08:03
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
Çok şık ve özel bir otomobile sahipsiniz aramıza hoşgeldiniz.
Çok şık ve özel bir otomobile sahipsiniz aramıza hoşgeldiniz.
Hoşbulduk teşekkür ederim.
TanerHoca
02-09-2013, 19:54
hoşgeldin.
aracım bölümünde konu açarak her türlü paylaşımda bulunabilirsin.aslanın fotolarını bekliyoruz.
bu arada ataşehir ve civarında oturan üyelerle her hafta çarşamba akşamları ataşehir'de buluşuyoruz. bekleriz. :)
Merhabalar. Öncelikle mami202 hosgeldiniz.
Bu vesile ile bende tan bir aylık bur Peugeot kullanıcısı olarak herkese selam ederim
bende Atasehir Türkiş de bulunuyorum. Bir ay önce 308 Comfort 1.6 VTİ sahibi oldum ve bu sayede sizlere ululaştım.
herkese iyi akşamlar dilerim. Saygılar.
TanerHoca
02-09-2013, 20:08
Merhabalar. Öncelikle mami202 hosgeldiniz.
Bu vesile ile bende tan bir aylık bur Peugeot kullanıcısı olarak herkese selam ederim
bende Atasehir Türkiş de bulunuyorum. Bir ay önce 308 Comfort 1.6 VTİ sahibi oldum ve bu sayede sizlere ululaştım.
herkese iyi akşamlar dilerim. Saygılar.
des0uza, siz de hoşgeldiniz. madem ataşehirdesiniz o halde çarşamba akşamları buluşmasına sizi de bekleriz.
des0uza, siz de hoşgeldiniz. madem ataşehirdesiniz o halde çarşamba akşamları buluşmasına sizi de bekleriz.
Cok teşekkür ederim. İlk fırsatta buluşmaya katılacağım. Buluşma yeri olarak bilgilendirme yapılıyor sanırım. Saygılar.
tanerhoca ; hoşbulduk .
bu hafta aslanın fotolarını eklerim foruma.
fevziçakmak cadddesinde sw bi aslan görürseniz park halinde o aslan bana ait :)
çarşamba akşamları buluşmalarına müsait oldukça katılırız inşaalah mekan neresi bu arada?
tan bey; hoşbulduk sizde yakınmışsınız kısmetse sizlede çarşamba akşamı buluşmalarında görüşürüz
tüm foruma keyifli sürüşler iyi akşamlar...
TanerHoca
02-09-2013, 22:02
arkadaşlar buluşma şerif ali yolu caddesinde, eski faik somer anadolu lisesinin yanındaki parkta limon kafede yapılıyor.
bu da buluşma konusunun linki.bir göz atarsınız.http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?1815-%C7ar%FEamba-Bulu%FEmalar%FD