ANKA
24-03-2013, 22:52
Arkadaşlar ne zamandır laf aralarında söyleyip duruyoruz ama bir türlü fırsat olmuyor. Başkent grubu olarak bir yer bulalım bir pazar günü kiralama da olabilir, neyse parası katılan kişiler olarak bölüşürüz. Elimizdeki alet edevat ve çeyizleri alıp gelelim. Hoş bir hafta sonu geçirir aslanlara da mükemmel detay çalışmaları yaparız.
Şimdi bu başlıkta başlayalım sanırım kısa süre sonra moderatör arkadaşlar buluşmalar başlığına taşırlar konuyu.
Önerileri alalım kim gelir ne zaman nerede olur karar verip yapalım. Koskoca Ankara ayakta uyumayalım. İyi bir organizasyon yapalım Ömer'i de davet edelim diğer İstanbul ekibi ile birlikte.
Ben mayıs ayının 12'si veya 19'u olabilir diyorum. Havalar ısınmış olur. Bir piknik havasında hoş bir gün geçiririz.
Mekan konusunda Mehmet öneride bulunabilir belki.
Haydi Ankara biraz destek...
DETAY BULUŞMASI KATILIM LİSTESİ:
1-Anka
2-İlkay
3-Baragat
4.Mimit
5.Grkn
6.Furkann
7.Webbee
Güncel 26.03.2013
Şimdi bu başlıkta başlayalım sanırım kısa süre sonra moderatör arkadaşlar buluşmalar başlığına taşırlar konuyu.
Önerileri alalım kim gelir ne zaman nerede olur karar verip yapalım. Koskoca Ankara ayakta uyumayalım. İyi bir organizasyon yapalım Ömer'i de davet edelim diğer İstanbul ekibi ile birlikte.
Ben mayıs ayının 12'si veya 19'u olabilir diyorum. Havalar ısınmış olur. Bir piknik havasında hoş bir gün geçiririz.
Mekan konusunda Mehmet öneride bulunabilir belki.
Haydi Ankara biraz destek...
DETAY BULUŞMASI KATILIM LİSTESİ:
1-Anka
2-İlkay
3-Baragat
4.Mimit
5.Grkn
6.Furkann
7.Webbee
Güncel 26.03.2013