Orijinalini görmek için tıklayınız : herkeze slm
merhaba arkadaşlar aranıza yaklaşık 1 hafta önce katıldım 1 peugeot sahibi olmasamda hayranıyım .Benide aranıza alırsanız sevinirim :utan1:
Yasin CCK
15-03-2013, 09:51
Aramıza hoşgeldiniz.
Gelirken " Ne olursan ol, yine gel" (Mevlana)
Giderken " Geldikleri gibi giderler" (Mustafa Kemal ATATÜRK)
Keyifli forumlar.
Ömer Gedik
15-03-2013, 09:57
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.
merhaba arkadaşlar aranıza yaklaşık 1 hafta önce katıldım 1 peugeot sahibi olmasamda hayranıyım .Benide aranıza alırsanız sevinirim :utan1:
Hoş geldin, keyifli forumlar
Aramıza hoşgeldiniz.
Gelirken " Ne olursan ol, yine gel" (Mevlana)
Giderken " Geldikleri gibi giderler" (Mustafa Kemal ATATÜRK)
Keyifli forumlar.
Modifiyetörüm bu ''Ne olursan ol gel'' sözü Mevlanaya atfediliyor ama Mesnevide geçmiyor :) Ebu Said Ebu'l Hayr isimli Asyalı bir Hak aşığı bir şeyhe ait bu sözler
cevaplar için herkese tşkr iyi forumlar
Yasin CCK
15-03-2013, 10:12
Modifiyetörüm bu ''Ne olursan ol gel'' sözü Mevlanaya atfediliyor ama Mesnevide geçmiyor :) Ebu Said Ebu'l Hayr isimli Asyalı bir Hak aşığı bir şeyhe ait bu sözler
Aynen Selim hocam, yazmadan google'dan araştırdım, Mevlana'nın daha bilinirliğinden o şekilde yazdım ;)
sessizgece
15-03-2013, 10:16
hoşgeldiniz. Keyifli formlar
Aynen Selim hocam, yazmadan google'dan araştırdım, Mevlana'nın daha bilinirliğinden o şekilde yazdım ;)
Benim bugün ukalalığım üstümde sanırım kusuruma bakma ya ! yazdığımı bir daha okudum da tam ukalalık yapmışım.
Yasin CCK
15-03-2013, 10:21
Benim bugün ukalalığım üstümde sanırım kusuruma bakma ya ! yazdığımı bir daha okudum da tam ukalalık yapmışım.
Sıkıntı yok. Biz bizi biliriz.
Hoşgeldiniz keyifli forumlar