406team
25-02-2013, 23:56
Arkadaşlar , öncelikle hayırlı geceler aracımı aldığımdan bu yana sabah çalıştığında soğukken içeri sunroff dan tutun aynaalara torpido ve göğüsün oralara kadar acaib şekilde titriyodu . Ancak 1 veya 2 km gidip stop edip çalıştırdıkdan sonra araba tabiri caizse yağ gibi oluyo tık ses yok bu sorunu çözemedik bilgisayara bağlattımm 3 tane sorun verdi
1-) Arıza araç hız algılayıcısı şasiye kısa devre
2-)Aralıklı arıza motor devir sayısı algılayıcısının sinyali
3-)Direksiyon dayama noktası uygunluk bilgisi
Usta egere ve devir saatinin bi sensöründe sorun var dedi,krank devir sayıcısında sorun var dedi İçim rahat etmedi bi ustaya daha gittim usta boş yere hiçbir parçaya para harcama yarın sabah sanayiye giderken geliyim yerinde soğukken bide ben bakıyım dedi dün sabah geldi baktı oturdu koltuğa çalıştırdı gaz verdi ve kapadı kontağı direk motor kulağı abi gidelim sanayiye dedi gittik kaldırdı sağ alt motor kulağında sorun varmış hemen sipariş verdim geldi takıldı ve sorun çözüldü bilginize arkadaşlar :)
1-) Arıza araç hız algılayıcısı şasiye kısa devre
2-)Aralıklı arıza motor devir sayısı algılayıcısının sinyali
3-)Direksiyon dayama noktası uygunluk bilgisi
Usta egere ve devir saatinin bi sensöründe sorun var dedi,krank devir sayıcısında sorun var dedi İçim rahat etmedi bi ustaya daha gittim usta boş yere hiçbir parçaya para harcama yarın sabah sanayiye giderken geliyim yerinde soğukken bide ben bakıyım dedi dün sabah geldi baktı oturdu koltuğa çalıştırdı gaz verdi ve kapadı kontağı direk motor kulağı abi gidelim sanayiye dedi gittik kaldırdı sağ alt motor kulağında sorun varmış hemen sipariş verdim geldi takıldı ve sorun çözüldü bilginize arkadaşlar :)