Orijinalini görmek için tıklayınız : selamlar bir 208 üyesi daha geldi.
merhaba ben 18 yıldır istanbulda yaşıyorum 28 yaşındayım en sonunda 2012 model 208 model aracımı alabildim , ve ben engeli olduğum için vergi indirimiyle aldım şimdilik memnunun araçtan maşallah diyorum nazar deymesin. baya indirim oldu, çokta uğraşmadım pego bayii mepa otomotiv hüseyin bey herşeyi haletti
merhaba hosgeldınız ıyı forumlar :)
Hoş geldiniz. Aracınızla keyifli sürüşler kazasız belasız günler dilerim. Keyifli forumlar. 208'in hangi versiyonu? Aslanın fotoğraflarını da bekliyoruz.
Can ÖNEL
27-12-2012, 20:48
Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız, hep mutlu günlerde kullanmak nasip olsun. Aracınızı fotoğraflarıyla görmek isteriz.
formumuza hoşgeldiniz. gule gule kullanın..
Ömer Gedik
30-12-2012, 12:19
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. fotoğrafları paylaşırsanız çok seviniriz.
Ayrıca Hüseyin iki farklı bayiide çalışma arkadaşımdı işini gerçekten iyi yapar. :iyi
Abdullah
02-01-2013, 10:06
aramıza hoşgeldiniz Allah kaza bela vermesin. Bu güzel aracın fotograflarınıda yayınlarsanız çok mutlu oluruz ;)
Yasin CCK
02-01-2013, 11:09
Aramıza hoşgeldiniz. Fotoğrafları bekliyoruz ;)
sessizgece
03-01-2013, 11:08
hoş geldiniz. aracınız hayırlı olsun