Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 teyp
araçda cd çalarlı orjinal teyp var akü degişimi yaparsak teyp nsl çalışır tekrar şifresi nedir...veya nerden buluruz ...mesela focus da kültablasının altında yazıyor ,birçok araç ca böyle yada 5 kere 1 diyip ok yapıyosun
Eğer akün tam olarak bitmemişse araç çalışır haldeyken akü değiştirirsen sıkıntı olmaz ben öyle yapmıştım.
Abdullah
13-11-2012, 13:01
araçda cd çalarlı orjinal teyp var akü degişimi yaparsak teyp nsl çalışır tekrar şifresi nedir...veya nerden buluruz ...mesela focus da kültablasının altında yazıyor ,birçok araç ca böyle yada 5 kere 1 diyip ok yapıyosun
şasi numarası ile servislerden öğrenebilirsiniz.
Ben bir çok kes aküyü söküp taktım hiç bir zaman şifre istemedi sadece teybin ayarları gıdıyor o kadar . Araç 307
Ben bir çok kes aküyü söküp taktım hiç bir zaman şifre istemedi sadece teybin ayarları gıdıyor o kadar . Araç 307
benim 206 ve 308 de de akü değişiminde sadece ayarlar gitmişti.
Ahmet Semiz
23-11-2012, 11:31
benım 206 quıkte ben defalarca sökup taktım sadece saat tarıh sılınıyor
Taylan43
23-11-2012, 12:34
benim eski 206'da şifre istememişti ama eğer isterse bir peugeot bayisini telefonla arayıp, şase ve/veya plaka numarasını verip şifreni alabiliyorsun. 308 için sorduğumda kalktığını söylemişlerdi ondan eminim ama 206'yı hatırlamıyorum ne yazıkki.
road 26 arkadaşımız soruyu sormuş ve herkes elinden geldiğince yanıt vermiş. Kendisinin durumu ne oldu acaba?