Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Marka benzin/mazot kullanıyorsunuz?
Abdullah
30-06-2015, 17:07
Shell vpower nitro gerçekten iyi bir yakıt hem sessizlik hemde performans olarak diğer yakıtlara oranla kendini belli ediyor tek dez avantajı diğer yakıtlardan 50-80 km arası daha az yol yaptırıyor
Mobil
kırmızı35
30-06-2015, 17:30
Bende nitro alıyordum bikere aldığımın ertesi gunu aracım arıza verdi hata kodunu unuttum ama internetten baktığımda yakıtla ilgili ingilizce paylaşımlar okudum arızayı sildirdim o depoyu bitirene kadar aracım dip gazda hep kesiklik yaptı uzun sure fuel save kullandım hiç bir hata yada silkeleme olmadı bu sürede aracın bakımlarıda yapıldı geçenlerde hadi uzun yola çıkıcam bi değişiklik olsun dedim hoop ilk yapıştırmamda yine kesiklik yaptı o depoyuda öyle bitirdim bidaha nitro almayı düşünmüyorum hep aynı istasyondan yakıt alırım bundan önceki araçlarımdada hep aynı istasyondan aldım ama sanırım artık değişim zamanı geldi
hepinize teşekkür ediyorum."Nitro ya devam" :)
Ben öncekinde nitro kullanıyordum yenisinde total eud kullanıyorum ben de totalden memnunum performans,ses ve tüketim gayet iyi. Hep aynı istasyondan alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
Abdullah
01-07-2015, 14:28
Total excellium da çok iyidir bende onu kullanıyordum istasyon shell oldu o yüzden nitroya döndüm ondan da çok memnunum aslına bakarsanız asıl önemli olan düzgün yani az çalan bir istasyon bulup sürekli ordan almak en doğrusu
Mobil
............... asıl önemli olan düzgün yani az çalan bir istasyon bulup sürekli ordan almak en doğrusu
Mobil
Apo bu kısma sonuna kadar katılıyorum gerçekten asıl önemli olan kısım bu. Bende yıllardır bildiğim istasyondan alıyorum PO oda. 308 varken silkelemesi bundan mıdır diye çok benzinlik değiştirdim ama sonuncu aynı istasyon oldu.
TanerHoca
03-07-2015, 14:47
@pejo308, açtığınız konu var olan konuyla birleştirildi.
Opet
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ombudusman
17-10-2015, 00:52
Hepsini performans Km ve para olarak değerlendirdim. Petrol ofisinden aldığım euro dizel gerçekten en iyisi ve ucuzu. En iyi performansla en ucuza en uzun yolu ve en sessiz yolculuğu Petrol ofisi eurodizel yakıtı ile yapıyorum.
Yakıt olayı gerçekten çok önemli, aynı zamanda aldığımız istasyonun da performans üzerinde kalıcı etkisi var.
İstasyonlarda firmanın kendi işlettiklerini kullanıyorum genelde.
Shell hem benzinde hem lpg de 60tl ye lpg depo doluyor uzun yolda 360km yol yaptım başka katkılı dedikleri lpg yi kullandığımda aracımda ciddi bir performans düşüşü yaşadım. Shelle devam :)
BEŞİKTAŞ
Peugeot 206 2.0 GTI
Mutluluğu bende bulan benimdir. Gerisi misafir
Shell V-Power Nitro+ hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Total excellium ile bu 2 si arasında kaldım , aracım 1.6 e-hdi.
Shell V-Power Nitro+ hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Total excellium ile bu 2 si arasında kaldım , aracım 1.6 e-hdi.
Ben ikisini de kullandım ama karşılaştırma yapacak kadar dikkat etmedim. Okudum yorumlar ikisinin de hemen hemen aynı tepkileri vermekle birlikte total in daha uzun menzil verdiği yönünde. Ben total almaya çalışıyorum mümkünse. Bulamaz isem shell. Ancak total demirörene satıldı. Fakat kasada ki görevli tam hatırlamamakla birlikte ( 5 - 10 sene) bir müddet daha total excellium satılacakmış dedi.
Bende ikisini de kullandım fark göremedim gibi diyebiliriz a sanırım excellium biraz daha az tüketim sağlıyor, yakınımda total olmadığından shell den sürekli yakıt alıyorum (nitro +) aracimda son 1 - 2 yıldır 6.4 lt / 100 km den altını göremedim çok trafiğe girmemekle birlikte araç hergün kurtkoy - tuzla git gel yapıyor.
Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk
Ben ikisini de kullandım ama karşılaştırma yapacak kadar dikkat etmedim. Okudum yorumlar ikisinin de hemen hemen aynı tepkileri vermekle birlikte total in daha uzun menzil verdiği yönünde. Ben total almaya çalışıyorum mümkünse. Bulamaz isem shell. Ancak total demirörene satıldı. Fakat kasada ki görevli tam hatırlamamakla birlikte ( 5 - 10 sene) bir müddet daha total excellium satılacakmış dedi.
Bende ikisini de kullandım fark göremedim gibi diyebiliriz a sanırım excellium biraz daha az tüketim sağlıyor, yakınımda total olmadığından shell den sürekli yakıt alıyorum (nitro +) aracimda son 1 - 2 yıldır 6.4 lt / 100 km den altını göremedim çok trafiğe girmemekle birlikte araç hergün kurtkoy - tuzla git gel yapıyor.
Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk
Teşekkürler bilgiler , için. Benimde evime yakın shell var , ama 3 km mesafede total istasyonu var , kararsız kaldım :) Araçla henüz 2. haftamıza yeni girdiğimiz için ileriki dönemlerde paylaşmaya çalışacağım izlenimlerimi.
woonmalker
24-10-2016, 12:01
Teşekkürler bilgiler , için. Benimde evime yakın shell var , ama 3 km mesafede total istasyonu var , kararsız kaldım :) Araçla henüz 2. haftamıza yeni girdiğimiz için ileriki dönemlerde paylaşmaya çalışacağım izlenimlerimi.
Kesinlikle totalden sasmayin. Benim yasadigim yerdeki total kapandi shellden aliyorum, deposa 100 km farkediyor.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bana 15 km mesafede total. Yakında olsa bende total den şaşmazdım. Ama yol üstünde denk geldiğimde totalden alıyorum.
Kesinlikle totalden sasmayin. Benim yasadigim yerdeki total kapandi shellden aliyorum, deposa 100 km farkediyor.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bana 15 km mesafede total. Yakında olsa bende total den şaşmazdım. Ama yol üstünde denk geldiğimde totalden alıyorum.
Teşekkürler her ikinizede , şu anda shell den aldıgım nitro var , ışık yanmaya yakın totalden dolduracağım :superman. İzlenilerimi paylaşırım.
Shell nitro çok çabuk bitiyor ben de 100 km kadar depoda bir fark gözlemledim.
Total Exelliumda Opet'e göre daha az götürüyor.
Opetten alıyorum kafam rahat.
Birkan61
24-10-2016, 15:36
Bildiğim kadarıyla en iyi ph değeri bp'de şuanda
sefapolat
03-12-2016, 20:20
Bende opetten aliyorum ve daha sessiz calisiyor gibime geliyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peugeotcu
05-12-2016, 10:48
mazot candır can.
passion34
06-12-2016, 13:56
Shell ya opet.
301tutkunu
07-12-2016, 13:15
Opet ya da shell
Peugeotsev
08-12-2016, 14:24
Bp iyidir.
Ben markadan ziyade şahıs işletmesi olmayan ve markanın kendi istasyonundan almaya çalışıyorum. BP ve TOTAL'in evimin yakınlarından doco istasyonu mevcut. Bu nedenle onları tercih ediyorum. Bakım zamanı ne kadar temiz ortaya çıkar mazot filtresinden ama psikolojik olarak daha rahat hissediyorum doco'lardan.
bp veya total. önceliğim bp. tabii istasyona da dikkat ediyorum.
ayı_boğan
21-06-2020, 20:33
Shell ama tek bir Shell'den almam o da Kapıkule Shell :kac
Ömer Gedik
24-06-2020, 21:09
Her daim gözüm Shell'de açıkçası... Fuel Save de öncelikli tercihim.
passion34
07-11-2020, 11:17
Benzinde indirim var diyorlar ama çokta bir etki yok. Baksanıza buradan (https://piyasa.paratic.com/forex/emtia/benzin/) benzin fiyatına.