Orijinalini görmek için tıklayınız : ufaklığı satıyoruz.Satıldı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2009-model-otomatik-38-000-km-de-84598119/detay
http://i1108.photobucket.com/albums/h403/derwish60/IMG_1193.jpg
Hayırlı satışlar olsun :)
nasil kiydiniz bu araca ya biblo bu biblooo:)
nasil kiydiniz bu araca ya biblo bu biblooo:)
Valla öyle ama modeli büyütmek istiyoruz...
Valla öyle ama modeli büyütmek istiyoruz...
hadi hayirli olsun kolay satilir bence guzel arac:iyi
Valla kaşıntı tuttu beni ama şu an önceliklerim farklı :)
cmr_cihangir
03-05-2012, 11:09
Alana satana hayırlı olsun. Çok cici araç amaaa yahu... :)
Ömer Gedik
03-05-2012, 11:30
Hayırlı Satışlar, tüketimiyle mutlu eden bir araç.
Hayırlı Satışlar, tüketimiyle mutlu eden bir araç.
araç herşeyiyle mutlu ediyor, tüketim, çekicilik, park yeri bulma vs.
gerçekten çok güzelmiş. jantlarına bayıldım çok yakışmış. sattıktan sonra koy 10 lira daha al bi 407 :D
Abdullah
03-05-2012, 16:09
hayırlı satışlar eğer aracı satıyorsanız Sarman isimli üyemiz jantları düşünebilir belki ben kendisine haber vereceğim.
TanerHoca
03-05-2012, 17:33
bu araç foruma ilk giriş yaptığında özellikle muhteşem amma ses getirmişti.:havali
hayırlısı olsun...
hayırlı satışlar.bende jantlara bittim. bizim hanım görmesin. 107 diye başımın etini yiyor. ...
hayırlı satışlar.bende jantlara bittim. bizim hanım görmesin. 107 diye başımın etini yiyor. ...
107 bayanlar için mükemmel bir arac, benim hanım araba kullanmayı bunda öğrendi ( ilandaki hasar evvelinden vardı :) ) çok şükür hiç bi sıkıntısıda olmadı zamanla baktım ara dere dinlemeyip her yere girip çıkmaya başladı birde malum bayanlar için en önemli problem park edememe yeteneği :D o sıkıntıyıda böyle bir araçla yaşamak neredeyse imkansız ...
TanerHoca
15-05-2012, 16:40
hocam en son araca bir müşteri vardı. ne oldu satıldı mı?
hocam en son araca bir müşteri vardı. ne oldu satıldı mı?
yok hocam, şimdilik duruyor araç...
Hayırlı Satışlar,
teşekkürler.
aracı daha önce ilandan çekmiştim geçen hafta tekrar koydum ve bugün yeni sahibine gitti araç, ne yalan söyleyeyim arkasından buğulu gözlerle bakakaldım ayrılmak biraz zor oldu benim için...
Abdullah
10-10-2012, 16:59
hayırlısı olsun abi ama çok tatlıydı ufaklık :(
TanerHoca
11-10-2012, 12:30
satana da alana da hayırlı olsun.
Ömer Gedik
13-10-2012, 22:37
Her iki taraf içinde hayırlı olsun.