Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbuldan merhaba
tüm foruma selamlar.308le aranıza katılıyorum.
forum kurallarımız gereği kendinizi daha detaylı (isim,soyisim,yaş,meslek,il) tanıtırsanız daha samimi paylaşımlarda bulunabiliriz..
aramoza hoşgeldiniz
Ayhan Arman 23 İstanbul Beşiktaş öğrenci(kısmetse 2ay sonra inşaat mühendisi:) )
Siz ve araciniz aramiza hos geldiniz uzun zamandir 407 gormekten bimistik acikcasi umarim aktif bir uye olurusnuz kardesimde insaat muhendisi ayrica muhendis bolluguda var forumda insallah yuz yuze gorusmekte nasip olur ...
simdiden hayatta basarilar.
çok teşekkür ederim aktif olacağımdan şüpheniz olmasın
Ayhan Arman 23 İstanbul Beşiktaş öğrenci(kısmetse 2ay sonra inşaat mühendisi:) )
şimdi daha iyi oldu bencede :) mesela bende Beşiktaş bölgesindeyim aynı yerde bulunduğumuzu öğrendik :)
mühendis olma yolunda başarılar..
hoşgeldiniz keyifli forumlar mühendislik içinde şimdiden tebrikler...
çok teşekkür ederim aktif olacağımdan şüpheniz olmasın
Ozaman seni soyle alalim hocam :)
deyatli bir incele onceki senelerede bir bak hatta carsambalarada bir bak ama bagimlilik yapar haberin olsun :)
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?3290-ForumPeugeot-Genel-Bulu%FEmas%FD-Abant-06-05-2012&p=87829#post87829
Ozaman seni soyle alalim hocam :)
deyatli bir incele onceki senelerede bir bak hatta carsambalarada bir bak ama bagimlilik yapar haberin olsun :)
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?3290-ForumPeugeot-Genel-Bulu%FEmas%FD-Abant-06-05-2012&p=87829#post87829
407 lerden sonra 308 görünce hemen zehire başladın Esat abim hayırdır :):)
407 lerden sonra 308 görünce hemen zehire başladın Esat abim hayırdır :):)
Kardesim bizim cocukalr cok doldu bildigin gibi degil :)
imzanı yeni farkettim esat:alkis:alkis:alkis
Kardesim bizim cocukalr cok doldu bildigin gibi degil :)
abi bakma bende 407 diye geziniyorum ama 407 yi babamla ortak alacağım.nasip olunca (okul bitip dükkanın başına geçince) bende kendime 308 alacağım yani :)
gokhancpt
23-04-2012, 13:35
ayhan, aramıza hoş geldiniz. forumda aktif olmanız dileğiyle keyifli forumlar...
abi bakma bende 407 diye geziniyorum ama 407 yi babamla ortak alacağım.nasip olunca (okul bitip dükkanın başına geçince) bende kendime 308 alacağım yani :)
Yakisir benim aslan kardesime herseyin en guzeliii
eyüp bey antalyalıyım aslında 308i ortak stoğa girmemişler bayinin elinde az kaldığı için antalyaya da göndermediler kendim gidip aldım istanbulda okuyorum o yüzden istanbulda kullanıyorum. 1.6 beyaz active paket 17 jant 41900e aldım göraldan depoyu doldurup verdiler sağolsunlar.
Ayhancim bu arac en full u oluyor herhalde dimi ben bu yeni paketlerden pek anlamiyorumda ledli olanlardan?
doğrudur en fullü abi 2 paket var şimdi access ve active.
Masallah kardesim resimde koyarsan bi kac tane soyle bir goz banyosu yapariz insallah kazasiz belasiz binmen dilegi ile:nazar
amin Allah daha iyilerini sizlere versin inşallah.2güne plaka gelecek inşallah antalyadan.taktım mı otoparktan çıkarım bi abdest aldırır arabaya resmi çekerim abi:)
ayhan yeniden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız binersin inşallah...fiyat listesinde senin araç 42550 görünüyor 17 jantda opsiyon olarak yok liste güncel değil galiba..
Bizde gorsek fotolari seviniriz valla 308 aracim basligindaki oteki araclari incele bakalim degisiklikler yapmayi dusunursen oncu olur sana 18 janttir spoilerdir falan:tehlikeli:keyifli
lincolar yakışır ayhan...
ayhan yeniden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız binersin inşallah...fiyat listesinde senin araç 42550 görünüyor 17 jantda opsiyon olarak yok liste güncel değil galiba..
eyüp şu an nakitte 4500tl indirim varmış 900tlyi verdikten sonra 17yi takıyorlar ama benim tahminim accesslere bizim 16ları takıp activelere de 17li opsiyonu koyuyorlar.normalde türkiyenin herhangi bir bayisinde jantli 42900 jantsız 42000tl araç antalyadan ve istanbuldan sordurttum.ben aracı kendim gidip aldığımdan ankaradan bi güzellik yaptılar.
forumda başka bi arkadaşın aracından gördüğüm resimler
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?2111-whiskeyghost
jantlar bunun aynısı araçta aynı paket ve renk zaten
eyüp şu an nakitte 4500tl indirim varmış 900tlyi verdikten sonra 17yi takıyorlar ama benim tahminim accesslere bizim 16ları takıp activelere de 17li opsiyonu koyuyorlar.normalde türkiyenin herhangi bir bayisinde jantli 42900 jantsız 42000tl araç antalyadan ve istanbuldan sordurttum.ben aracı kendim gidip aldığımdan ankaradan bi güzellik yaptılar.
hayırlısı olsun:)
Hayırlı olsun, güle güle kullanın :nazar
cmr_cihangir
23-04-2012, 19:32
a2rman, aramıza hoşgeldin. Yeni aracın hayırlı olsun. Keyifli forumlar, istikrarlı paylaşımlar dilerim....
ayhan kardes aramıza hoşgeldin keyifli formlar.
Yasin CCK
23-04-2012, 20:42
Ayhan aramıza hoşgeldin, hızlı ve aktif girişinin devam etmesi dileğiyle..
Keyifli sürüşler, keyifli forumlar...
TanerHoca
23-04-2012, 21:29
308 gibi güzel araba mı var beee!:gül4:
hoşgeldin.keyifli forumlar.
308 gibi güzel araba mı var beee!:gül4:
hoşgeldin.keyifli forumlar.
407 var hocam :) her araç kendi ayarında güzeldir ;)
allah kaza bela vermesi keyifli forumlar :)