Orijinalini görmek için tıklayınız : ForumPeugeot Genel Buluşması Abant - 06/05/2012
gokhancpt
06-05-2012, 19:35
Gökay, büyük geçmiş olsun.kötü bir şey olmamasına sevindim. Umarım bu güzel günün ardından herkes rahat rahat evine dönmüştür.
Böyle bir organizasyonu yapan değerli forum yönetimine de çok teşekkür ederim. Katılan tüm dostlarımında ayaklarına sağlık
Abdullah
06-05-2012, 19:40
Çok güzeldi hatta mükemmeldi katılım olsun katılan insanların güzelliği ve sıcaklığı olsun böyle bir ortam sanırım hiçbiryerde bulunmaz. Biz 19:30 da İstanbuldaydık herkese geçmiş olsun diyelim inşallah herkes sağsalim evine dönmüştür.
SuL3yM4n
06-05-2012, 19:47
forum katılmamdaki amaç insanların güzel olmasıydı ve bugün bu güzel insanlarda hepsiyle olmasada birkaçıyla tanışma fırsatı buldum bu organizasyonu yapan arkadaşlara abilerime bende çok teşekkür ediyorum ufak bir aksilik hariç herşey çok güzeldi ufak aksiliğim ise abanttan ayrılırken su almak için arabayı durdurdum ve araba gaz almadı gaza sonuna kadar basmama rahmen ne ibre kımıldadı nede ses geldi 4 - 5 defa stop edip çalıştırdıktan sonra düzeldi ben çok resim çektim ama çoğu kardeşimde kaldı bugün veya yarın alırım resimleri ama bendeki birkaç resmi eklemek istedim
389
390
391
392
393
SuL3yM4n
06-05-2012, 19:50
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/535686_10150845484028817_803368816_9311157_9115021 3_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/545892_10150845484543817_803368816_9311158_6962561 6_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/526684_10150845485278817_803368816_9311159_8353522 29_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/301803_10150845485803817_803368816_9311160_4857289 36_n.jpg
Ömer Gedik
06-05-2012, 19:51
Tüm katılım gösteren arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim. Benim adıma oldukça keyifli bir gündü. Bu kadar Peugeot'u ve Peugeot severi bir arada görmek paha biçilmezdi.
Tabi ki eksiklerimiz hatalarımız olmuştur bunlar için hepinizden affola
Fotoğraf çeken arkadaşlardan bir an önce upload ları bekliyorum. Yalnız lütfen Photobucket üzerinden upload yapacakken fotoğraf boyutunu 640x480 şeklinde ayalarlayalım.
Dreamcatcher
06-05-2012, 20:00
Gökaycım çok geçmiş olsun..
Süleyman,forumda yeni olmana rağmen aramızda seni görmek beni mulu etti..
Kaptanım,kısa ama hoş sohbetin için çok teşekkür ederim,ayrıldıktan sonra araman da beni duygulandırmadı desem yalan olur,uzaklarda da olsa bir insanın olması bir dostun olması paha biçilemez..
Ayrıca,
En çok emek harcayan mesaisini ve enerjisini bu işe veren ömere sonsuz teşekkürler..
Taner hocam,herzamanki gibi sıcak ve samimiydiniz ..
Reis,seni tanımak beni ayrıca mutlu etti..
Alpercim,genç dostum,led ampullerini güle güle kullan..
Ahmet,seni tanımak da benim için büyük mutluluktu,elinden telefon düşmese de yemekteki en neşeli masa bizimkiydi farkındaysan :)
Yurdaer üstadım,gülen yüzün ve hoş sohbetin inanılmaz..
Sevgili fit vücutlu cihan kardeşim,seninle tanışmak da çok güzeldi..
Ve şu an sayamadığım diğer dostlar,
hepinize çok teşekkürler..
Bugün Forum Peugeot sayesinde farklı ve güzel bir gün geçirdim yoldaki arkadaşlarımın başına gelen küçük aksiliklerin haricinde herşey oldukça keyifliydi. Onlarada buradan geçmiş olsun demek istiyorum. Katılan ve bugün için emeği geçen tüm değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
buluşmanın ne kadar keyifli geçtiği belli oluyor harikasınız beyler....fotoları videoları da bekliyoruz oğuzalp duy sesimi:D
Gökaycım çok geçmiş olsun..
Süleyman,forumda yeni olmana rağmen aramızda seni görmek beni mulu etti..
Kaptanım,kısa ama hoş sohbetin için çok teşekkür ederim,ayrıldıktan sonra araman da beni duygulandırmadı desem yalan olur,uzaklarda da olsa bir insanın olması bir dostun olması paha biçilemez..
Ayrıca,
En çok emek harcayan mesaisini ve enerjisini bu işe veren ömere sonsuz teşekkürler..
Taner hocam,herzamanki gibi sıcak ve samimiydiniz ..
Reis,seni tanımak beni ayrıca mutlu etti..
Alpercim,genç dostum,led ampullerini güle güle kullan..
Ahmet,seni tanımak da benim için büyük mutluluktu,elinden telefon düşmese de yemekteki en neşeli masa bizimkiydi farkındaysan :)
Yurdaer üstadım,gülen yüzün ve hoş sohbetin inanılmaz..
Sevgili fit vücutlu cihan kardeşim,seninle tanışmak da çok güzeldi..
Ve şu an sayamadığım diğer dostlar,
hepinize çok teşekkürler..
:bambam1:
Dreamcatcher
06-05-2012, 20:30
Ozan babaaaaaa :)
sana ayrı bir sayfa ayırmıştım sevgili dostum..
Herzamanki gibi cool ama samimi adam..yine formundaydın bugün,kastamonuya kuyu kebabı yemeye bekliyorum :)
Buluşmamıza katılan tüm arkadaşlara tesekkurler edıyorum..çok guzel sohbeti bol ve guneşli bir gundu. Yeni tanıştıgım arkadaşlar oldu cok memnun oldum sagolsunlar .. ama hiç konuşamadıgım arkadaşlarda vardı zamanı yetiştiremedık gercekten.. Çok uzaklardan mersınden buluşmaya gelen yasıne, kardeşine ve diğer arkadaşlara ayrıca tesekkur ediyorum..yolunuz acık olsun. herkese sevgiler selamlar.. bir dahaki buluşmada gorusmek uzere..
Dreamcatcher
06-05-2012, 20:41
Mücahit sana da teşekkürler,seni tanıdığıma çok memnun oldum :)
Mücahit sana da teşekkürler,seni tanıdığıma çok memnun oldum :)
aynen ben de cok memnun oldum abi :gül3:..cok sagol .
bulusmaya katılan tüm dostların emegine saglık,gercekten de harika bir bulusma oldu tam bir aile ortamı nice abant bulusmalarına insallah:)
Ömer Gedik
06-05-2012, 20:52
Arkadaşlar fotoğraf ve video paylaşımlarınızı lütfen alttaki konudan gerçekleştirelim.
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?3395-ForumPeugeot-3-Geleneksel-Abant-Bulu%FEmam%FDz-ger%E7ekle%FEti
Ayrıca fotoğraf paylaşımı yapmış arkadaşlar mesajlarını kopyala yapıştır şeklinde taşıyabilirler.
3 yıl kadar önce forumdonanımda peugeot 308 sayfasında tanışan içinde benimde bulunduğum bir avuç insan Sevgili Ömer'in sayesinde forum peugeot da yer almaya başladı. Daha o ilk günlerde isteğimiz farklı bir şeyler yapmaktı; düzeyli ve güzel...Bugün Abant buluşmasında gördüğüm bu işi başarmış olduğumuzdu. 30 civarında Peugeot -ki hepsi üzerine titrenen bu araçlar, bence Türkiye nin en bakımlı Peugeot larıdır- her aracın içinde eşler kız arkadaşlar anneler babalar kundaktaki minik bebekler okul çağındaki çocuklar üniversiteye adım atmak üzere olan genç kız ve delikanlılar. İşte görüntü buydu. Yüz civarında çok değerli ve güzel insanın aynı sevgi bütünlüğünde olması, çok güzel bir sosyal olayı gerçekleştirdiğimizin kanıtıdır. Bu işe katılan ve öncülük eden herkes yaptığı ile gurur duymalıdır. Nefis bir gündü. Hepinizi çok seviyorum.
Evdeyım özellıkle Yasin ekibi ve ahmet abi olmak olmaz üzere üşenmeyip gelen herkese teşekkür ederim güzel buluşmaydı vesselam erken kalktım tadına doyamadım seviliyorsunuz dostlar havada muhteşemdi ;)