Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİ PEUGEOT 208
Ben bir tane plakalı 208 THP gördüm. ayrıca sahibinden .com. da izmir de bir tane satılmakta. THP motor son yıllarda engine of the year da 1.6 lt. sınıfında uzak ara daima en iyi motor seçilmekte. BMW ve PSA grubunun tüm teknolojilerini bu motorda buluyorsunuz.
test sürüşü vardır illaki deneyip görücez :) 3k modeli tip olarak baya hoş thp motor olmasıda en cezbedici yanı sahibindedeki ilanı bende gördüm ama bulunduğum ilde 1tane 208 gördüm şuana kadar oda 5 k baz modeli
karsiyakaliozi
27-11-2012, 11:00
izmir arkasda lansman rengi 156 lık vardı 1 ay önce duruyor olabılir pazarlık şansınız olabılır belkı deneyin şansınızı
arkadaşlar bir süredir 208 1.4 e-hdi active modelini takip ediyorum .test sürüşünü yaptım ve araç çok hoşuma gitti.seri bir araç değil ama benim açımdan çokta önemli değil bu.en son aldığım fiyat metalik renkler için 42000 tl.beyaz renk istiyordum ama stoklarda yok anladığım kadarıyla(ekranlı olan)ne dersiniz.208 için üstatlar çokta olumlu konuşmamış gibi geliyor ama oda herhalde fiyatından dolayı.46000 lerden 42 lere düştü.ne dersiniz.clio4 1.5 75 beygir düşünüyordum ama 208 in içi çok daha huzurlu ve geniş.aslında garip gelcek ama eğlenceli bir araç.test sürüşünde resmen inmek istemedim araçtan.
diğer noktada 308 1.6 e-hdi 112 beygir active.efe peugeotta 46000 gibi fiyat aldım.bütçem aslında yok ama çok çok sıkarsam(krediyi fazla çekerek)olabilir.ama kullanım alanım daha çok kısa mesafeler.şehirlerarası belki senede 1 kez.onun dışında istanbul ve büyük bir sitede getir-götür işleri.görüşleriniz benim için önemli.senelik şuan 15000km ortalama olacak gibi
208i bende yaklaşık bir ay önce test ettim. O sınıfta bir araç alacak olsam onu alırım kesinlikle diğer araçlara göre çoğu konuda üstün ve dediğiniz gibi eğlenceli. Şimdi ne olursa olsun 308 ve 208 farklı sınıflar. 208 yeni bir araç ve 308den farklı olarak biraz daha teknolojik diyebiliriz. Bende araç alırken 207 ve o sınıftaki arabalara bakıyordum fakat 308 aldım. Bence birde 308 ile test sürüşü yapın öyle verin kararınızı. Ben olsam o kadar parayı vermişken daha konforlu ve bir üst sınıf olan 308i alırdım. (Bu cümleyi geçen haftalarda forum buluşmasındanda söylemiştim.)
Safak065
10-12-2012, 22:15
Aldığınız fiyatlar arasında çok bir fiyat farkı olsa, bütçe kısıtlı olduğundan 208 derdim ama 4 Bin TL için kesinlikle ama kesinlikle 308 alın derim. İsterseniz 3 günde bir kullanın aracı yinede 308 derim.
Yasin CCK
10-12-2012, 22:15
Tanışma bölümündeki aynı sorunuza, Orhun'la hemen hemen aynı cevabı vermiştim.
hoşbulduk.aracım 2007 model benzinli 1.4 fever.50000 de.kısmetse satmayı düşünüyorum.yerine alacağım araçta çok kararsızım.sizlerin bu konudaki bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var
208 e-hdi 1.4 68 beygir ,308 hdi active 92 beygir ve clio4 dci 75 beygir arasında kararsızım.ne dersiniz
bu arada 208 1.4 e-hdi test bilgilerini bulamadım.yerini yada linkini atabilirmisiniz
Karşılaştırmaya gerek bile yok, tabi ki 308 :) Ama 92 yerine 112 lik tercih ederseniz daha iyi olacaktır ;)
112 liğe bütçem yetmiyor hocam.92 likte zordu ama herşey dahil 43000 fiyat aldım.208 otomatik ekransız için 40000 manuel ekransız için 37500 aldığım fiyatlar.aracla uzun yol işim pek olmadığı için yada site içinde daha çok kullanılacağı için 208 yada clio4 daha pratik olur gibi geliyor ama çok kararsızım
Tabi ki ihtiyacınız talebinizi belirleyecektir. Hepimiz bütçemizin el verdiği en iyi araca binmek isteriz.
Yorumlarımla tercihinizi çok etkilemek istemem ama 208 ve clio nun B segmenti, 308 in C segmenti bir araç olduğunu göz önünde bulundurmanızı isterim.
arkadaşlar bir süredir 208 1.4 e-hdi active modelini takip ediyorum .test sürüşünü yaptım ve araç çok hoşuma gitti.seri bir araç değil ama benim açımdan çokta önemli değil bu.en son aldığım fiyat metalik renkler için 42000 tl.beyaz renk istiyordum ama stoklarda yok anladığım kadarıyla(ekranlı olan)ne dersiniz.208 için üstatlar çokta olumlu konuşmamış gibi geliyor ama oda herhalde fiyatından dolayı.46000 lerden 42 lere düştü.ne dersiniz.clio4 1.5 75 beygir düşünüyordum ama 208 in içi çok daha huzurlu ve geniş.aslında garip gelcek ama eğlenceli bir araç.test sürüşünde resmen inmek istemedim araçtan.
diğer noktada 308 1.6 e-hdi 112 beygir active.efe peugeotta 46000 gibi fiyat aldım.bütçem aslında yok ama çok çok sıkarsam(krediyi fazla çekerek)olabilir.ama kullanım alanım daha çok kısa mesafeler.şehirlerarası belki senede 1 kez.onun dışında istanbul ve büyük bir sitede getir-götür işleri.görüşleriniz benim için önemli.senelik şuan 15000km ortalama olacak gibi
Yılda 15.000 km yol yapacaksanız dizel araç almanıza gerek yok. böyle olunca bütçenizi zorlamanızda gerekmeyecek. 208 Clio 4 arasındaki farklar forumda uzun uzun tartışıldı. Clio 4 ün özellikle dizaynı 208 e göre daha albenili fiyatı da çok daha uygun. clio 4 te şuan için otomaik opsiyonu yok. ancak her iki aracı da test eden birisi olarak şlunu diyebilirim. 208 in ses izolasyonu malzeme kalitesi ve kapıların kapandığındaki kalite sesi cliodan çok daha üzt seviyede.
Bu arada eğer 308 i alırsanız her bakımdan çok çok rahatedersiniz. Bir bayiye gidip önce 208 e ardından 308 e binin 308 e binince iç hacim oalrak resmen 2 segment üste çıkmış gibi düşüneceksini.
TanerHoca
28-01-2013, 23:33
bugün mahmutla birlikte 301 test sürüşüne gittik.showroomda gördüğüm iki kapılı allure 208 thp o kadar alımlı duruyordu ki bir iki foto çekmeden yapamadım.
özellikle aracın iç mekanında kullanılan malzeme kalitesi ve işçilik aracın albenisini daha da arttırmış bence.ben aracı içiyle dışıyla çok beğendim.
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00008.jpg
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00011.jpg
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00013.jpg
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00014.jpg
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00015.jpg
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00016.jpg
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00017.jpg
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00018.jpg
ben arabayı görünce alt üst oldum mükemmeldi:iyi
Ömer Gedik
29-01-2013, 10:55
Birileri 208'i sonradan çok sevdi galiba :havali2
bugün mahmutla birlikte 301 test sürüşüne gittik.showroomda gördüğüm iki kapılı allure 208 thp o kadar alımlı duruyordu ki bir iki foto çekmeden yapamadım.
özellikle aracın iç mekanında kullanılan malzeme kalitesi ve işçilik aracın albenisini daha da arttırmış bence.ben aracı içiyle dışıyla çok beğendim.
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00008.jpg
http://i1111.photobucket.com/albums/h480/thoca407/CAM00011.jpg
Ben benimkinin resimlerini gönderene kadar Taner Hoca benim yerime halletmiş bu işi : )
İşin komiği aynı şekilde ben de sırf 301'i görmek, içime sinerse de fuar sonrası almak üzere Autoshow'a gitmiş, orada sergilenen THP'yi gördükten sonra vurulup dönüşte onu almıştım. Yoksa niyetim kesinlikle artık 4 kapılı bir araca binmekti.
Muhakkak içine dair iyi paketleri de vardır 301'in. Fakat fuardaki araçların içi o kadar derme çatmaydı ki, bir de bununla yan yana koyup da birini etkilemeleri mümkün değildi o fuarda. Nitekim içine girip çıkanların mırıltıları da hep bu yöndeydi.
Yani şimdiki otomobilimi bu kadar beğendiysem, bu biraz da 301'in yanında durmasındandır. 301 almaya gidip de 208 THP alıp dönmenin sebebi 3K Allure'un başarısı mıdır, 301'in içinin başarısızlığı mı Peugeot'nun bunu düşünmesi lazım bir başka deyişle. "Hiçbiri değil. 301 almaya gidip de 208 THP alman sadece senin pek ne yaptığını bilmemen" diyen varsa ona da saygım var :D
TanerHoca
30-01-2013, 02:47
teo, benim gibi, iki yetişkin çocuk sahibi olması nedeniyle dört kapılı araçlara mahkum ve şehirlerarası yollarda mutlak bagaj ihtiyacı olan biri bile bu aracı görünce baştan çıktıysa bu bariz aracın başarısıdır.:havali
kaldı ki ben 208 sevmeyenlerdenim. ancak iki kapılı thp dışıyla da içiyle de gerçekten bambaşkaydı. öyleki bir ara acaba diye aklımdan geçirmedim değil.gideceğim yere bagajları kargoyla, çocukları da uçakla
yollarım diye bile düşündüm.:cilgin:D üstelik sunduklarına göre fiyatı da makul bence. :iyi
gokhancpt
30-01-2013, 09:28
teo, benim gibi, iki yetişkin çocuk sahibi olması nedeniyle dört kapılı araçlara mahkum ve şehirlerarası yollarda mutlak bagaj ihtiyacı olan biri bile bu aracı görünce baştan çıktıysa bu bariz aracın başarısıdır.:havali
kaldı ki ben 208 sevmeyenlerdenim. ancak iki kapılı thp dışıyla da içiyle de gerçekten bambaşkaydı. öyleki bir ara acaba diye aklımdan geçirmedim değil.gideceğim yere bagajları kargoyla, çocukları da uçakla
yollarım diye bile düşündüm.:cilgin:D üstelik sunduklarına göre fiyatı da makul bence. :iyi
hocam tam tersi olabilir :D
Abiler ben yıllarca büyük araç kullanıpta sonra ufak araca gönül verme olayını tam bir Türk erkeği hareketi olarak görüyorum belirli bir yaşa kadar olgun, dolgun araçları severiz o belirli yaşa ulaşıncada körpe, taze, minyon ama seri araçlar dikkatimizi çekmeye başlar.... :kalp
3 mesaj da güldürdü foruma girince : )
Fiyat konusunda ben de böyle düşündüğüm için yazmıştım o fiyat yazısını Hocam. Bu segmente az para değil, ama sunduklarına bakınca normal.
taner hocam sanırım ataşehir cana gittiniz sizle ilgilenen gökhan yeğenim olur bir kusur ettiyse kulağını çekeyim :)
TanerHoca
01-02-2013, 00:04
taner hocam sanırım ataşehir cana gittiniz sizle ilgilenen gökhan yeğenim olur bir kusur ettiyse kulağını çekeyim :)
evet ataşehir can'daydık .;)
PT nin ülkemize getirmediği 1.0 lt. VTİ 68 bg.lik 208 in yumuşak karakterli motorunun fabrika verisine göre 4,3 lt gibi yakıta gereksinim duyduğunu okudum. 208 in ülkemizde bir yerlere gelebimesi içi en azından fiyatlarda bir miktar daha aşağıda kalabilmek amacıyla belki de 1.2 yerine 1.0 lt.lik motora sahip 3 ve 5 kapılı baz serileri getirip şok bir fiyatla sunmak ve en azından bunu birkaç ay devam etmek 208 in yerini bir miktar yukarı çıkartabilir. 301 ile zaten çok iyi bir rüzgar yakalayan PT 208 i de yanına alıp hedeflediği yerlere gelmesi söz konusu.
emrexxcv
06-02-2013, 10:48
arkadaşlar az önce ABC den gelen mesajı aynen yazıyorum son 6 adet özel seri 208 allure 156 hp araca 42.500 tl ye sahip olabilirsiniz fırsatı kaçırmayın!!! belki ilgilenen vardır haber vermesi benden...
Ömer Gedik
06-02-2013, 10:53
emre müthiş bir fiyat umarım bizden birileri alır.
emrexxcv
06-02-2013, 10:57
bencede mükemel fiyat ömer imkan olsa bu araci hemen alırdım sırf thp için bile değer
Ömer Gedik
06-02-2013, 11:06
1.6 THP156hp 0-100: 7.3sn
İnsanın yüzünü gülümsetiyor. :D
emrexxcv
06-02-2013, 11:21
:seytan
TanerHoca
07-02-2013, 00:13
araç çok baştan çıkarıcı, fiyat daha da baştan çıkarıcı. :kalp
evden kovulduktan sonra kalacak bir yer bulabilirsem ankaraya gideceğim. :havali:gül6:
emrexxcv
07-02-2013, 00:36
araç çok baştan çıkarıcı, fiyat daha da baştan çıkarıcı. :kalp
evden kovulduktan sonra kalacak bir yer bulabilirsem ankaraya gideceğim. :havali:gül6:
seve seve misafir ederim Taner abicim seni ;) gerçi buda aile faciasına teşvik gibi oldu biraz ama neyse :D
vay arkadaş, biz de 49 bine aldık diye seviniyoruz. bu baya ayıp oldu.
bunun allure değil active paketi 1.4 hdi 68 hp versiyon fiyatı bile 42.900 tl. bir hata olmasın?
peşin ödemede geçerlidir bu fiyat diye düşünüyorum. yani normalde o bile mümkün değil de, en azından öyle olmalı.
TanerHoca
07-02-2013, 00:45
vay arkadaş, biz de 49 bine aldık diye seviniyoruz. bu baya ayıp oldu.
bunun allure değil active paketi 1.4 hdi 68 hp versiyon fiyatı bile 42.900 tl. bir hata olmasın?
peşin ödemede geçerlidir bu fiyat diye düşünüyorum. yani normalde o bile mümkün değil de, en azından öyle olmalı.
thp nin urban vintage paketlisi 46.000 tl
emrexxcv
07-02-2013, 00:45
valla bana gelen mesajda bayideki son 6 araç 42.500 tl fiyat diyor ve belli bir miktar kredi kullanılıyor galiba
Ömer Gedik
07-02-2013, 00:47
Kredi kullanıldığında bayii için değişen bir durum yok ki.
Bu araç için 49,000 bile uygunken 46,000 TL'ye Metalik ve Urban Vintage'li araç şahane.
42,500 TL lik araç Beyaz ve Standart hali.
emrexxcv
07-02-2013, 00:48
1.6 thp allure full olmuyomu?
TanerHoca
07-02-2013, 00:50
1.6 thp allure full olmuyomu?
allure full
urban vintage full'ün full'ü :havali
emrexxcv
07-02-2013, 00:52
abi ben allureyi biliyorum ve gayet dolu onun da dolusu artık gereksiz para harcamadır bence
metalik boya 700 küsur. urban vintage da 2.700 küsur. bunları düşünce (46.000 hesabına göre) 42.500 doğru. fakat 46 bin veren hala benden 3.000 tl daha karda. bu iş ille oluyor ve ziyadesiyle can sıkıcı.
bu arada dışarda bir tane daha "neden golf almadın ki" diyen duyarsam hakkaten bir sonraki mesajı metris'ten yazıcam. geçen gün şişli'de polis çevirdi, arkada ehliyete ruhsata bakıyorlar ekip aracında, bir tanesi de benle camdan muhappet ediyor, kaça aldın, nerden aldın, bilmemne, söyledim, "neden golf almadın?"
arkadaş yeter ya... polis bile. sana ne be adam. ne bitmez vosvogen'iniz golf'ünüz varmış.
Ömer Gedik
07-02-2013, 01:12
Teo, aracın 49,000 TL'yi de sonuna kadar hakediyor. Bunları düşünüp canını sıkma. Bayii muhtemel 6 aracı birlikte alıp güzel bir iskonto sağlamış. Birde fiyata bandrol, trafik sig. dahil değil.
Golf vb. sıkıcı tasarımlardan hep nefret etmişimdir. Senin araç tarzı, rengi, donanımı ve kalitesiyle hayallerimi süslüyor diyebilirim.
TanerHoca
07-02-2013, 01:17
...Senin araç tarzı, rengi, donanımı ve kalitesiyle hayallerimi süslüyor diyebilirim.
aynen :iyi
Eyvallah Ömer. Bi çarşamba katılayım da arabaları değişelim bi günlük : ) Biz de dünya gözüyle bi 308'e binelim : )
Bandrolü, trafik sigortasını düşünce biraz daha kar ettik neyse :)
Ömer Gedik
07-02-2013, 01:24
Eyvallah Ömer. Bi çarşamba katılayım da arabaları değişelim bi günlük : ) Biz de dünya gözüyle bi 308'e binelim : )
Bandrolü, trafik sigortasını düşünce biraz daha kar ettik neyse :)
Sonuç Senin açından pek iyi olmaz. Geri getirmeyebilirim. :kac
En azından şöyle bir direksiyona geçsem ziyadesiyle mutlu olurum. :) Buluşmalarımıza muhakkak bekleriz.
Sonuç Senin açından pek iyi olmaz. Geri getirmeyebilirim. :kac
En azından şöyle bir direksiyona geçsem ziyadesiyle mutlu olurum. :) Buluşmalarımıza muhakkak bekleriz.
Ataşehir'i pek gözüm yemedi açıkçası, dedim elbet bu tarafta da bir şeyler olur, o yüzden gelemedim. Ama hep orada olacaksa haftaya gelebilirim. Arkadaşta 78 model bi 504 var, onla gelirim 308'i almaya : )
dirtyharry
07-02-2013, 10:26
Şimdi 208 thp buluşmaya gelirse ne olur diye düşünüyorumda ?? sonrası çok tehlikeli :tehlikeli Arabamdan vazgeçmek istemiyorum :korku3
Teo sen VW diyenlere bakma.Onlar sadece siyah ve beyaz bilirler. Bu arada aracın çok dolu ve güçlü. Ayrıca bende dün akşam Altunizade'de kırmızı renkli bir 208 THP gördüm çok cici bir kız kullanıyordu.
Selim Sümer
07-02-2013, 11:50
2 kapili 208 cok cekici bir arac. hele ici bir icim su. ama 4 kapili icin aynisini dusunemiyorum. gecen gun yeni Clio Ile onlu arkali ilerlerken gordum. belki de kucuk jantlar yuzundendi ama boyut olarak pek kucuk gozukuyordu.
Teo sen VW diyenlere bakma.Onlar sadece siyah ve beyaz bilirler. Bu arada aracın çok dolu ve güçlü. Ayrıca bende dün akşam Altunizade'de kırmızı renkli bir 208 THP gördüm çok cici bir kız kullanıyordu.
öyle deme reis ya, siyah-beyaz iyidir :kutlama:
pug yanlış fiyat politikası izliyor bence.araç ilk çıktığında alanları aldıklarına pişman ediyor.yukardaki örneğe ek benim araç ilk çıktığında 45-46 para verip alanlar oldu.uzun süre bir kuruş bile indirim yapmadılar.aralık ayında ben 41 e aldım.40500 bile veren oldu.aslında araç ilk çıktığı zaman daha uygun olmalıki satılsın yollarda gözüksün.
clio4 ile aracım yanyana geldi park halindeyken.208 bence daha çekici bir araç.iç mekan estetiği ve malzeme kalitesi clio4 ün çok üstünde zaten.araca binenler hayran kalıyorki allure paketlisi çok daha çekici
Ömer Gedik
07-02-2013, 19:25
icemy her model için aynı durum geçerli değil. Çıktığı günden bu yana giriş modeli olan Access 1.2 VTI 3000TL zam gördü.
icemy her model için aynı durum geçerli değil. Çıktığı günden bu yana giriş modeli olan Access 1.2 VTI 3000TL zam gördü.
her model için değil doğru.bu yaptığıda yanlış zaten.en baz modeli düşük tutmaları gerekirken zam yapmışlar.dizel modellerdeki indirimler eminim ilk alan arkadaşları çok üzmüştür.neyse olan olmuş,inşallah fiyatları bu seviyelerde tutulur
demir_mert
13-02-2013, 12:12
2 Kapılı 208 hakkaten hoş bir tasarıma sahip. 5 kapılısına niyetliyim ama 2 kapılı THP'yi inceleyince 5 kapılı Access donanımından soğudum...
TanerHoca
13-02-2013, 13:16
2 Kapılı 208 hakkaten hoş bir tasarıma sahip. 5 kapılısına niyetliyim ama 2 kapılı THP'yi inceleyince 5 kapılı Access donanımından soğudum...
2 kapılı thp'de şeytan tüyü var. göreni çarpıyor araç. :havali :)
http://i1340.photobucket.com/albums/o740/ilkayc/Resim051_zpsfb38815a.jpg
http://i1340.photobucket.com/albums/o740/ilkayc/Resim053_zpsbc14c37d.jpg
http://i1340.photobucket.com/albums/o740/ilkayc/Resim052_zpsba51fc41.jpg
Ekim ayı gibi bayi de inceleme fırsatı bulmuştum. Araç 3 kapı spor bir model ve o zaman 48.000tl fiyattan başlıyordu. 1.6 THP 156bg
TanerHoca
15-02-2013, 23:17
ilkay sende mi? nedir bu 407 sahiplerinin 3 kapı 208 thp aşkı :)
Gençleşme çabası hocam :) :)
Hocam ara sıra tekrar dan sedan dan hatchback e mi dönsem diye düşünüyorum: Ama 308 i aldıktan sonra sedanın kıymetini daha çok anlıyorum. Ben sadece içimdeki canlanmayı köreltiyorum.
Gençleşme çabası hocam :) :)
Kontrolsüz güç güç değildir. :) :)
Arkadaşlar 2012 model 3 kapı opak renk allure paket (baz paket) 208 THP aracımı 15.02.2012 tarihinde sözde indirimli olarak 46000 TL e Eskişehirden satın aldım halbuki Ankarada İstanbulda kampanyalı fiyatı 42500 TL e bile bırakıyorlarmış, en üzücü tarafı da bu indirim aldığım tarihte de geçerliymiş ama kimse bana bunu söylemedi çünkü internette daha geçen cumartesiye kadar 48000 TL fiyat yazıyordu. Forumları takip etmemenin zararını yaşadım. Aracı satın aldığım tarihte bu kampanyanın ve fiyatların geçerli olduğunu duyduğumda moralim çok bozuldu. Çok severek ve beğenerek aldığım ilk peugeot aracımdan resmen şu an soğudum. Tek tesellim ikinci el aracımı takasta öldürmeden normal değerinde saymaları ve başka bir şehre gitmeyip yol masrafı yapmamış olmam. Eğer fiyatı araştırmış olsaydım şu an aynı fiyata vintage deri ısıtmalı paketlisine biniyor olacaktım yada fazladan 3000-3500 TL civarı bir para cebimde olacaktı. Peugeot nun satış politikasını şiddetle kınıyorum.
hocam aracınız hayırlı olsun. aramıza hoşgeldiniz. haklısınız ama fiyat politikası sadece peugeot için degıl diğer firmalar tarafındanda cok tutarsız bir şekilde uygulanıyor. kısacası turkiyede çoğu firmalar boyle yapıyor. bence aracınızın keyfını surun cok guzel bir aracınız var. ayrıca kendinizi aracım bölümünde tanıtır ve aracınızın varsa resimlerini paylaşırsanız sevınırız.
sessizgece
20-02-2013, 23:32
hoş geldiniz. Mygold haklı. 308 i almadan önce c4 alacaktım. konya da 92 hp lik dizel fiyatını ankara 112 lik hemde otomatik olanına verdi. Burası Türkiye. Bence iyi araştırmak lazım.
Dün yine Ankara da güneşlik ve bagaj havuzuna aldığım fiyattan Konya da bugün 117 tl daha fazla fiyat verdiler.
Ömer Gedik
21-02-2013, 08:58
Bahsi geçen satış sadece 6 adet araç için ve sadece o bayide gerçekleşti. Burada Peugeot fiyatlandırması yok. Tahminim 6 aracı birden alarak merkezden güzel indirim alındığı yönünde. Bence bu saatten sonra aracınızın keyfini sürmeye bakın. O kalitede bir araç için 46,000 de gayet makul.
Yasin CCK
21-02-2013, 09:05
Aramıza hoşgeldiniz. THP mükemmel bir motor, hele ki 208'de kullanılıyorsa seyir zevki çok yüksek oluyor :iyi
Keyifli sürüşler, keyifli forumlar...
208, Türkiye'miz de satışa çıktığı ilk aydan beri en yüksek aylık satışını yaparak ilk 30 listesine girdi. Detaylı bilgi için;
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?371-Peugeot-Türkiye-Satışları-Ocak-2013/page12
hocam bencede aracınızın keyfine bakın.o fiyat o araç için oldukça uygun.42500 ü aklınızdan çıkarın.bunlar genel fiyat indirimi değil.tek bayinin indirimi.308 içinde böyle birşey olmuştu.bütün bayiler 48 k fiyat verirken sadece bir bayi 46 k vermişti.böyle şeyler oluyor arada.üzülmemek lazım.
Peugeot.com.tr de Fiyat listesinde 1,2 vti etg versiyonunu gördüm.sadece benzinli modellerde.bayiye sorduğumda bunun yarı otomatik tek kavrama sistem olduğunu söylediler.manuel versiyona göre arada 1000 tl fark var (http://forum.donanimhaber.com/m_83469215/tm.htm#).ayrıca 208 modellerinde dizel yarı otomatiklerde standart olan esp-hill-holder benzinlilerdede opsiyonel olarak 1000 tl karşılığında satışa sunulmuş.1,2motora en üst versiyon allure ETG li olarak eklenmiş.
böylece satışları ülkemizde düşük seyreden 208 in skalası oldukça genişlemiş oldu.1,2 vti nin oldukça ekonomik olduğunu kullanı (http://forum.donanimhaber.com/m_83469215/tm.htm#)cılar söyliyorlardı,yarı otomatik şanzuman sayesinde dahada ekonomik olacağa benziyor.araç aralık ayından itibaren bayilerde yerini alacak.
208 1,2 vti 82 hp Access............34400
208 1,2 vti 82 hp Access ETG......35400
208 1,2 vti 82 hp Active.............37400
208 1,2 vti 82 hp ActiveETG........38400
208 1,2 vti 82 hp Allure ETG.......41400
Ömer Gedik
03-11-2013, 20:43
Yakın zamanda lasnman ve test sürüşü yapılacak 208 1.2 VTI 82Hp ETG5 ekonomik otomatik tercihlerinde çok etkili olabilir. Yeni nesil ETG kodlu şanzımanlar yerini aldıkları Auto(X)R 'lara göre daha konforlu bir sürüş vaad ediyor. Bunun ilk örneğini Citroen Picasso 1.6 e-HDI ETG6 ile görmüştük.
Bunu yaptığımız inceleme ve testlerle daha net görmüş olacağız.
208lerde en büyük problem otomatik araç isteyenlerin bir anda cebinden çok yüksek paralar vererek 1.6 VTi otomatik modeli karşılarında görmeleri idi. 1.2 VTi ile ETG şanzımanın listelere girmesi çok iyi olmuş. Ancak ben satışları çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum.
Bir süredir muhtemelen 2015 sonunda makyajlanacak 208 in nasıl olabilecğeine bakıyorum. ancak resmi bir not yok. Acaba şöyle mi olacak ?
http://i.hizliresim.com/LYGLZG.jpg (http://hizliresim.com/LYGLZG)
Ön panjur ve logonun yeni yeri bence çok hoş olmuş. Çok daha agresif bir görüntü sağlamış.
Böyle olursa çok daha agresif ve sportif bir görünüş kazanmış olur. Full led farlar bunda da kullanılacak galiba
SerhatRCZ
21-01-2015, 16:51
Umarım 508 de olduğu gibi makyajla arka farlarda değişir. 208 de arka far tasarımını hiç beğenmiyorum. Ön taraf güzeldi daha da güzel olmuş.
Bazı sitelerde arkada farklı efektli led stopların kullanılacağı yazılıp çiziliyor.
Ön Kısım toplu halinden çıkıp daha agresif olmuş.arka kısmada hafif dokunuş olsa iyi olur ama makyajda fazla dokunmaz sanırım.bu bile radikal değişim
Asıl merak ettiğim motor şanzımanda ne yapacaklar.1.2 turbo 110 hp eat6 yı monte ederlerse şahane olur