Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık 4*100 17" Beyaz Jant
Yasin CCK
01-04-2012, 11:12
Selam dostlar,
Çok sevdiğim bir arkadaşımın Grande Punto'suna el atacağım :D Araç comfort ama aklımdakileri hayata geçirebilirsem süper bir şey çıkacak ortaya ;)
İlk jant lastikten başlayacağım. Uygun olması açısından 2.el az kullanılmış bir takım arıyorum, bildiğiniz bir link veya ürün varsa haber verirseniz sevinirim.
Gelişmlerden haberdar ederim :)
Yasin CCK
02-04-2012, 10:20
Yok mu duyan, gören arkadaşlar..
Yoksa bugün jantçıya gidip sıfır için kavgaya tutaşacaz :)
olsa kaçırmayız yasın kardeş merak etme ..sahibinden e baktınmı...
bence istedıgın modelin sıfırı varsa sıfır al derim...
Yasin CCK
02-04-2012, 10:34
Tabi ki sıfır her zaman iyidir ama son zamanlardaki titiz jant araştırmalarınla beni en iyi anlayabilcek kişi sensin Mücahit hocam.
Biliyorsun temiz ve yarı fiyata bulmak mümkün bu işte ;) Belli bir model yok, öncelik beyaz olması, çok kollu olursada güzel olur :)
anlıyorum yasın ..bakalım bulalım ozaman..:havali
Ömer Gedik
02-04-2012, 11:13
Grande Punto ya özellikle araç kırmızı ise Beyaz ve çok kollu jantlar yakışıyor.
Yasin CCK
02-04-2012, 11:38
Grande Punto ya özellikle araç kırmızı ise Beyaz ve çok kollu jantlar yakışıyor.
Aynen Ömer :iyi Bizim araç beyaz, ona da yakıştıracaz :)
Yasin CCK
07-04-2012, 17:35
Uzun araştırmaları sonucu az önce çok güzel bir jantın siparişini verdik. Pazartesi gelecek kısmetse. Değişim başlıyor :keyifli
KONİG 17" 4*100
http://cdn.wheelbasealloys.com/17_Inch_Konig_Twilite_White_Red_Alloy_Wheels__PI_7 83_139_134_946_946_600.jpg
TanerHoca
07-04-2012, 19:33
jant çok güzelmiş.:havali
mavi renkli grande puntoya da yakışır bu renk jant.
hayırlı olsun güzel jant...
Beyaz ve çok kollu jantlara bayılıyorum. 206ım varken bir tane almak üzereyken parada anlaşamamıştım.
yasinmim jant çok güzel.yakışır.
Ömer Gedik
07-04-2012, 23:03
Aslında o kırmızı şerit olmasa 10 üzerinden 10
yasın kardeş konuştugumuz gıbı :havali.. konig guzel tercıh...
Yasin CCK
08-04-2012, 00:07
Arkadaşlar teşekkürler, benim içime çok sinen bir model oldu, diğer markalardan 200TL fazla verdik ama çok iyi markadır KONIG :iyi
Özellikle kırmızı şeritli bir beyaz jant aldık, projede aracın üzerinde kullanılacak kırmızı tonlar var :) Bu arada araç beyaz :)
Araç tamamen stock ama güzel bir şekil alacak kafamdakiler hayata geçerse ;)
Sen düşünürsünde geçmezmi kardeşim. bende senin jantları göksel abinin aracın üzerinde düşünemiyorum fena olurdu:))))
Yasin CCK
08-04-2012, 00:24
Eyvallah dostum :arkadas
Hemen bir bakalım siyah araçta benim jant nasıl duruyormuş :keyifli
http://www.modifiyem.com/haber-galeri-resim/karadul-peugeot-207-1.6-hdi-2006-1.jpg
Sen isini bilirsin Yasinim:)
Abdullah
09-04-2012, 08:47
Yasin abicim kırmızı şeritiyle kollarıyla şekliyle çok güzel bir jant seçmişsin sen seçersinde kötü olur mu yahu. Puntonun gelişme aşamalarınıda paylaşırsan süper olur abi.
Yasin CCK
09-04-2012, 08:50
Yasin abicim kırmızı şeritiyle kollarıyla şekliyle çok güzel bir jant seçmişsin sen seçersinde kötü olur mu yahu. Puntonun gelişme aşamalarınıda paylaşırsan süper olur abi.
Eyvallah Apocan ;)
Proje hayata geçerse bir konuda hepsini paylaşacağım :)
Abdullah
09-04-2012, 08:52
Eyvallah Apocan ;)
Proje hayata geçerse bir konuda hepsini paylaşacağım :)
bekliyorum abicim merakla ahh ben mersinde olacaktım ki :(
jant cidden süper olucak gibi..marka da sağlam..projeyi üstlenen mimar da işinin ehli daha ne olsun :):)
Yasin CCK
11-04-2012, 23:11
jant cidden süper olucak gibi..marka da sağlam..projeyi üstlenen mimar da işinin ehli daha ne olsun :):)
Teşekkür ederim Oğuzalp, teveccühün :arkadas
Bugün yoğun uğraşlarım sonucunda bir günde Puntoyu bitirdim ama bende bittim :) Baştan aşağı araç değişti, birçok foto çektim ;)
Yarın bir aracın değişim hikayesini sizlerle paylaşacağım, iyi geceler :uyku
Teşekkür ederim Oğuzalp, teveccühün :arkadas
Bugün yoğun uğraşlarım sonucunda bir günde Puntoyu bitirdim ama bende bittim :) Baştan aşağı araç değişti, birçok foto çektim ;)
Yarın bir aracın değişim hikayesini sizlerle paylaşacağım, iyi geceler :uyku
hikayeyi bekliyoruz yasıncim..
yasin kardeşim sabırsızlıkla bekliyoruz :)
bütün gün ortalıkta yoktun sebebi anlaşıldı...sana da iyi geceler merakla bekliyoruz...
Yasin CCK
12-04-2012, 08:06
:)
Fotoları düzenliyorum, konu gelecek ;)
Tam yazıyodum yarın oldu yarın oldu dıye :) duzenle de abı fazlada merakta koma bızı :)