Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar
Herkese selamlar,
İsmim Taner ancak aranıza katılabildim, 508 1.6 thp araç sahibiyim, İstanbulda oturuyorum. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Yasin CCK
19-12-2011, 12:03
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
Abdullah
19-12-2011, 12:06
Hoşgeldiniz. Aracınızın fotograflarını ve hatta İstanbulda yapılan buluşmalarımıza sizi ve aracınızıda aramızda görmek isteriz.
cmr_cihangir
19-12-2011, 12:58
Son günlerde artan bir ivmeyle sitemize 508 model araç sahibi arkadaşlar üye oluyorlar. Tabi araçları gibi bizler için de keyif verici bir durum bu. :havali Taner bey, sizde aramıza hoşgeldiniz. Paylaşımlarınızın daim olması dileğiyle.....
TanerHoca
19-12-2011, 13:01
hoşgeldin adaşım :havali
aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileklerimle. :)
Herkese selamlar,
İsmim Taner ancak aranıza katılabildim, 508 1.6 thp araç sahibiyim, İstanbulda oturuyorum. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Hayirli olsun, hosgeldiniz...
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim, aracı teslim alalı henüz 1 hafta oluyor, en kısa zamanda fotolarını çekip sizlerle paylaşırım.
1.6 THP bayağı iyi gidiyor. 210 a kadar arkamda kaldı geçen gün birisi. Sizmiydiniz yoksa :D
İsin açıkcası performansı fena değil...otomatik sanziman spor modda daha seri tepkiler veriyor ama RCZ' yi de yakalayacak kadar değil yani :D
Ömer Gedik
20-12-2011, 00:34
Hoşgeldiniz. THP motorlu 508 ler benim favorilerim arasında :iyi