Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selamlar :)
selam arkadaşlar facebook sayfasında dolanırken bir yorumun içinde burayı gördüm ve hemen geldim..22 yaşındayım ve rcz sahibiyim öğrenciyim yeditepede okuyorum yeditepeli varsa aranızda haberdar edebilir beni :)
Dreamcatcher
29-11-2011, 15:01
Alper aramıza hoşgeldin..keyifli forumlar :)
cmr_cihangir
29-11-2011, 15:08
Foruma hoşgeldiniz. Yeditepeli sanırım bir üyemiz daha vardı. Zaten kendisini ilerleyen dönemde hatırlatacaktır. Aracınıza ait resimleri de görmek isteriz. Keyifli paylaşımlar dilerim....
TanerHoca
29-11-2011, 15:09
hoşgeldin. :)
üyelerimiz arasında yeditepeden whynot var.
madem yeditepedesin ataşehir ekibi olarak düzenli buluşmalar yapmaktayız seni de bekleriz. :iyi
aracım bölümünde konu açarak aracınla ilgili paylaşımlarını da bekliyoruz.
hoşgeldin bekliyoruz fotoğrafları :)
Hoşbuldum arkadaşlar sizede keyifli forumlar :) tamam arkadaşlar resimleri atacağım :) aracım nazara geldi ama geçen cuma bir tüpçü kamyoneti ön sağ taraftan vurdu 15 gün ayrı kalmak zorundayım aracımdan yaklaşık 7bin tl civarında hasar var tam aracı 1000km yaptığım gün oldu şans artık :/
TanerHoca
29-11-2011, 15:18
çok geçmiş olsun.gerçekten büyük talihsizlik yaşamışsın. :uzgun
biz şimdiden nazar boncuğunu takalım senin araca :nazar
socrates(MeRiÇ)
29-11-2011, 15:19
Yeditepeli var ama mezunu :D Hem Lisans hem Yüksek lisans Yeditepe mezunuyum, hoşgeldin sefalar getirdin :)
Geçmiş olsun. nazar deymiş :(
teşekkür ederim Taner göze geldi sanırım daha kötüsü olmadı iyiki..socrates bizim okulda rcz en fazla 5 yada 6 tane var sanırım onlardan biri burada mı diye merak içindeyim :) sonuçta sende bizim okuldanmışsın :D teşekkürler onur :)
rica ederim yoksalar bile bul getir onlarıda :):)
socrates(MeRiÇ)
29-11-2011, 15:42
socrates bizim okulda rcz en fazla 5 yada 6 tane var sanırım onlardan biri burada mı diye merak içindeyim :) sonuçta sende bizim okuldanmışsın :D
Benimki az yakar çok kaçarlardan :D :D
Abdullah
29-11-2011, 15:48
Alper aramıza hoşgeldin. Forumumuz daimi bir RCZ üyesi kazanırsa hepimiz çok seviniriz. Ayrıca yakınmışsında bize buluşmalarada bekleriz. Gerçi Taner Hocamız seni davet etmiş. Bu arada ufak bir tüyo sana Taner isimli üyemiz forumumuzun gözbebeği TanerHocamızdır. Daha doğrusu sevenleri ona TanerHoca derler bense yaşımın verdiği toyluktan dolayı (25 yaşındayım) hem Hocam diye hitap ederim hem abim derim hemde babam :D
socrates km arttıkça az yakmaya başlıyor sanırım benimki acayip yakıyor :) abdullah hoşbuldum gelirim tabiki toplandığımız zaman davete gelmemezlik olmaz müsait oldukça tabi :) taner abimiz gerçekten ilgili daha ilk günden anladım yardımı için teşekkür ediyorum tekrardan şu resim işinide halledersem aracın resimlerini atmaya çalışacağım sizlere :)
Abdullah
29-11-2011, 15:59
socrates km arttıkça az yakmaya başlıyor sanırım benimki acayip yakıyor :) abdullah hoşbuldum gelirim tabiki toplandığımız zaman davete gelmemezlik olmaz müsait oldukça tabi :) taner abimiz gerçekten ilgili daha ilk günden anladım yardımı için teşekkür ediyorum tekrardan şu resim işinide halledersem aracın resimlerini atmaya çalışacağım sizlere :)
öyleyse merakla bekliyoruz o güzelliğin fotograflarını resim yükleme prosedürü için
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=2303.0 bu topice bakabilirsin.
Fakat benim tavsiyem imgeshack in yerine photobucket.com u kullanmam ücretsiz üye oluyorsun hem resimlerin hiç silinmiyor hemde daha pratik.
socrates(MeRiÇ)
29-11-2011, 16:01
socrates km arttıkça az yakmaya başlıyor sanırım benimki acayip yakıyor :)
Motoru değiştirip dizel yaparsan, bide şaseyi değiştirip 207 yaparsan, az yakmaya başlar senin canavarda :gul5 :gul5 :gul5
teşekkür ederim abdullah taner abi o konuda yardımcı oldu sağolsun imageshack kullanmam zaten diğer daha iyi önceden az bir bilgim var gibi :) socrates öldürdün beni :D
resimleri koydum arkadaşlar Taner Hocama tekrar teşekkürler :)
Ömer Gedik
29-11-2011, 16:53
Aramıza hoşgeldin. Keyifli forumlar Bu da Yeni RCZ'miz için :nazar
alper sen bizi tanirsan daha cok seversin burasi bi pejo severler klubu ama bi sure sonra pejo inan 2. planda kaliyor bissuru abin kardesin dostun olur
esat haklısın tabikide :) önemli olan dostlukları kurmaktır araçlar gelir geçer dostluklar sağlam olmalıdır :)
esat haklısın tabikide :) önemli olan dostlukları kurmaktır araçlar gelir geçer dostluklar sağlam olmalıdır :)
:iyi :iyi :iyi :iyi :iyi :iyi
en yakin zamanda gorusmek uzere diyelim o zaman
aracın hayırlı olsun kaza için geçmiş olsun...
teşekkür ederim dostum allah sizlere göstermesin böylesi kazaları :)
Yasin CCK
29-11-2011, 17:38
Keyifli ve enerjik bir giriş yapmışsın :iyi
Aramıza hoşgeldin, enerjinin ve aktifliğinin devam etmesi dileğiyle, keyifli forumlar ;)
teşekkür ederim Yasin inş her üyenin böyle devam eder :)
gokhancpt
29-11-2011, 18:22
Alper, aramıza hoş geldin, buluşmalarımızda senide tanımak bizleri mutlu eder. keyifli forumlar
teşekkürler haftaya çarşamba ataşehir'de olursanız bende varım :)