Orijinalini görmek için tıklayınız : En taze çarşamba buluşması
Bu gün Göksel abinin Gti stickerlerini almak için baykaralar servisine gittik ömerle olan ilk buluşmammız aklıma geldi Murat ve ben ile toplam 3 kişiydik ufak bi foto olayına girdik
http://img692.imageshack.us/img692/681/dsc0343ab.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/6156/dsc0346d.jpg
Abdullah
07-09-2011, 16:48
az evvel haberim oldu abi göksel abi aradı bu arada esat abi hakkaten inanılmaz derece zayıflamışsın filinta gibi olmuşsun vallahi :D
Muratın telefonu iyi çekiyor apoçum marifet onda söleyeyim :)
Abdullah
07-09-2011, 16:51
abi diyecektim zaten kesinlikle ifoneee değil :gul5
:gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 ayfon teklemeye başladı yaşasın ayped:)
:gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 ayfon teklemeye başladı yaşasın ayped:)
Yanında taşımak için fazla büyük bee.. Onu tlf gibi de kullanamıyosun, ama yine de iyi tabi :)
Abdullah
07-09-2011, 16:59
:gul9 :gul9 abi ayped de çok komik oldu yahu
Yanında taşımak için fazla büyük bee.. Onu tlf gibi de kullanamıyosun, ama yine de iyi tabi :)
Abi bi buluşmada incele varya muhteşem bişi bilgisayar macbook laptop hepsi hikaye özel çantası var abi rahat taşınıyor:P
Abi bi buluşmada incele varya muhteşem bişi bilgisayar macbook laptop hepsi hikaye özel çantası var abi rahat taşınıyor:P
Bakarız Esat'cım.. güzele benziyo da.. Macbook pro'nun yerini tutmaz yine de bee. Almadıgım için çok pişman oldum. Elimde sıfır Asus var. Takasa giren olsa hiç düşünmeyecem valla :)
TanerHoca
07-09-2011, 17:19
esat spor programına sadık kalma isteğini şimdi daha iyi anlıyorum. :iyi
gerçekten bayağı forma girmişsin.tebrik ederim. :alkis2
http://img263.imageshack.us/img263/6156/dsc0346d.jpg
stikırlar ne zaman uygulanacak?onların fotolarını göremedim.
Abicim guzel cumlelerin icin sagol bu arada stickerleri almaya gittigimiz araba fiat ti bu ara pek bi musait degil goksel abiler en yakin zamanda uygular insallah
Dreamcatcher
07-09-2011, 17:49
Resimdeki senmisin Esat yoksa kardeşin mi? ::)
Yanimdaki murat kardesim otekide goksel abi:)
Dreamcatcher
07-09-2011, 20:00
Ben seni kastederekten söylemiştim Esat dostum..acayip fit olmuşsun ve daha da gençleşmişsin babında :)
Ben seni kastederekten söylemiştim Esat dostum..acayip fit olmuşsun ve daha da gençleşmişsin babında :)
Anladim abicim biraz simariklik yaptim:) guzel cumlen icinde sagol abicim guzel bakan guzel gorur
Esat'ım üzerindeki iş elbisesimi?
Aynen abi isciyiz hakliyiz:)
En kısa zamanda abi, Esatında dediği gibi birazcık yoğunluk var bizde bak bu saat oldu halen çalışıyoruz. :insaat2
En kısa zamanda abi, Esatında dediği gibi birazcık yoğunluk var bizde bak bu saat oldu halen çalışıyoruz. :insaat2
çokta yakışır abi vti'a
Allah dostluğunuzu daim setsin :)
Sagol hocam hepimizin muhabbeti bol olsun
selamlar ,
Telefon ne kadar iyi olsada sende yabana atılıcak adamısn kardeşim benim.Karizma GTI
selamlar ,
Telefon ne kadar iyi olsada sende yabana atılıcak adamısn kardeşim benim.Karizma GTI
Muratim hala senin yaninda sönük kaliyorum o nasil olacak:)
o senin kalbini güzelligi kardeşim .bide fenerli olsan deyme keyfime:)))