Orijinalini görmek için tıklayınız : Kara şimşek
Ahmet Ç.
03-11-2011, 15:55
abicim hayırlı uğurlu olsun çok yakışmış çok güzel durmuş güzel günlerde kullan... :) :nazar :nazar :nazar
Kardesim cansın,cok tesekkür ederim.
beğenmene cok sevindim :)
Hasan_33
03-11-2011, 18:02
Ahmet Hocam simdi gördüm ve cok sasirdim ve sevindim (ve de biraz da kiskandim ;) )
Inanilmaz güzel duruyor, Karasimsek'in cekiciligi 1 ise 2 olmus.
Karasimsek, sürücüsü ile karasimsek olmus ama sen saclari biraz uzatip kivircik yaptirman lazim :D Gerci David Hasselhoff senin yanina yaklasamaz ya :havali
Sasirmamin sebebi, hic renk vermedin. Sevinmemin sebebi, cok yakismis. Kiskanmamin sebebi, dün eBayda nerdeyse bir galaxie(lastikli) sahibi oluyordum, cok sevincli ve heyacanliydim ama ihaleyi son anda baskasi aldi :kafa son dakika da 300 olan teklife 600€ verdim ama baskasi daha fazla vermis, kismet! Peugeotta 230,57 €, kumho ise en az 150€. Artik eBaydan daha siki takipde olacam, baska yolu yok :spiteful
Ama Taner Hocamin son motivasyonu ile kararimi coktan verdigim icin eninde sonunda insallah benimde galaxielerim olacak bundan eminim :havali
Kocaman bir maşallah :nazar
Hasan_33
03-11-2011, 19:28
montajı yapan kaliper ve iç aksamı hazırlayıp gün yüzüne cıkaran Canakkale Anıl Oto ve Ufuk kardesime sevgilerimi sunuyorum.
Kaliper ve ic aksamda sprey boya mi kullanildi?
Ahmet Ç.
03-11-2011, 21:10
Hasan kardesim,
senin arabanada eminim müthiş yakısacak.
Gri ye karsı benimde cok ilgim var bence cok hos duran bir renk ve inan senin araca müthiş yaskısacak örneği "gümüş ok" :)
ama bence şölede bir fark olacak benim arac hafif yükseldi hafif bi "outdoor" havası oldu senin arac SW olduğu için bence bu görüntü çok hoş tamamlanacak ve bir bütün olacak.
sabısızlıkla alacağın günü bekliyorum :)
renk vermedim çünkü forumda kafa ütülemek muhabbet yaratmak ve konuyu sıcak tutmak istedim.
evet abicim jant içlerini disk çevresini kaliperlerleri gri sprey boya ile komple boyattım daha öncede boyatmıstım.
bekliyoruz sıra sende :)
Ahmet Ç.
03-11-2011, 21:15
Kocaman bir maşallah :nazar
Dostum cok sağol :)
TanerHoca
03-11-2011, 21:17
ahmetin mesajına binaen bir hatırlatma :havali
galaxieler SW kasaya o kadar yakışıyor ki inanamazsın!
sw araç bir anda SUV oluveriyor galaxielerle. ;)
http://img163.imageshack.us/img163/706/plaquew.jpg
Ahmet Ç.
03-11-2011, 21:26
ahmetin mesajına binaen bir hatırlatma :havali
galaxieler SW kasaya o kadar yakışıyor ki inanamazsın!
sw araç bir anda SUV oluveriyor galaxielerle. ;)
http://img163.imageshack.us/img163/706/plaquew.jpg
aynen bu sekilde,
yanlız gri renk için bence diğer olmazsa olmaz camları siyah yaptırmaktır.
eger sevmiyosanız hafif yada 1 numara yaptırabilirsiniz bence 18" jantlarla cok bütünler.
Taner hocam benimde senden artık beklentilerim var:
1- acilen ön ızgarayı benimkisi gibi yaptır.
2- camları karart
3- egzost cıkıslarını çiftle.
bunlardan en yakısanı ön ızgara bi incele benimkisini tekrar düşün maliyeti cok düşük.
TanerHoca
03-11-2011, 21:33
ahmet ızgara hariç diğer iki seçenek aklımda.
araba eskidikçe birşeyleri yenilemek hem keyif veriyor hem de araca olan sevgiyi arttırıyor.
bekleyelim ve zaman ne gösterir bakalım.
Ahmet Ç.
03-11-2011, 21:42
Bu arada sokaktaki manzarada artık böyle :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/benim%20galaixeler/Fotoraf0191.jpg
SAMET010
03-11-2011, 21:44
Ahmet abiye katılıyorum film şart taner hocam , zaten ben filme alıştım herhalde filmsiz arabaya binince kendimi çıplak hissediyorum :D
socrates(MeRiÇ)
03-11-2011, 23:25
Abi valla şahane olmuş.
Sırf şu jantlardan ötürü gidip 407 alasım geldi valla :D , bu arada en yakın zamanda bizzat görebilme potansiyelinde olmam da Çanakkaleli olmanın avantajı olsa gerek. Hehehe.
Evet belki peugeot servisimiz yok ama artık artık bizimde bir Galaxie 18' imiz var... Adı yeter :iyi
Yaaa Canakkalenin yollarına gelip bi şahit olsan inanamazsın yay konusunu uzun uzun düşünmem lazım :)
Bu arada dediğin gibi yay, bizim memlekette hayal ürünü , sadece rüyalarımızda görebilme potansiyeline sahip olduğumuz bir lüks :(
Ahmet Ç.
03-11-2011, 23:31
Abi valla şahane olmuş.
Sırf şu jantlardan ötürü gidip 407 alasım geldi valla :D , bu arada en yakın zamanda bizzat görebilme potansiyelinde olmam da Çanakkaleli olmanın avantajı olsa gerek. Hehehe.
Evet belki peugeot servisimiz yok ama artık artık bizimde bir Galaxie 18' imiz var... Adı yeter :iyi
Yaaa Canakkalenin yollarına gelip bi şahit olsan inanamazsın yay konusunu uzun uzun düşünmem lazım :)
Bu arada dediğin gibi yay, bizim memlekette hayal ürünü , sadece rüyalarımızda görebilme potansiyeline sahip olduğumuz bir lüks :(
neredesin toprağım yaffff bekle bekle anca cıkageldin.
çok tsekkür ederim dostum yorumlarına.
gel gör sana 5 dk galaxie ler :)
socrates(MeRiÇ)
03-11-2011, 23:33
Valla sözümana tüm gün evdeydim , hatta bilgisayar başındaydım. Yuuhh bana yani, hiç fark etmedim konuyu :D Bakan kör bu demek oluyo demekki :)
Ahmet Ç.
03-11-2011, 23:39
Valla sözümana tüm gün evdeydim , hatta bilgisayar başındaydım. Yuuhh bana yani, hiç fark etmedim konuyu :D Bakan kör bu demek oluyo demekki :)
nasıl bir organizasyon nasıl bir çalışma nasıl bir ambiyans yakaladık anlatamam :)
zaten tek tek okumaya vaktin olursa hikayeyi anlarsın.
fransa-canakkale serüveni :)
socrates(MeRiÇ)
03-11-2011, 23:47
Az çok hızlı bi göz attım, gerçekten helal olsun :D Daha müsait bir zamanımda detaylı bir şekilde okuyacağım hepsini :)
ilkaycım cok tesekkür ederim.
senin verdiğin motivasyon azmı hiç ne kadar yazdık çizdik.
Ankaraya gelince seni mutlaka ziyaret edeceğim.
cok sağol kardesim :)
[/quote]
Her zaman kapımız açık beklerim, buyur gel hocam.
Motivasyona katkımız olduysa ne mutlu bana.
Güle güle kullan, Ahmet hocam.
oooooo. Kara simsek pencelerini buyutmus :) İyi gunlerde gule gule eskit. Cok yakismis Allah nazarlardan saklasin ... :nazar :nazar
carpediem77
05-11-2011, 03:36
Maşallah çok güzel olmuş. :nazar :nazar :nazar
ALLAH kaza bela vermesin tekerine taş değmesin. Güle güle kullanın.
Galaxieler 407, lincancaburlarda 308 için son nokta.
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.. :ralli
Ahmet Ç.
05-11-2011, 13:58
oooooo. Kara simsek pencelerini buyutmus :) İyi gunlerde gule gule eskit. Cok yakismis Allah nazarlardan saklasin ... :nazar :nazar
Dostum çok tskr ederim,
beğenmene cok sevindim :)
Ahmet Ç.
05-11-2011, 13:59
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.. :ralli
Çok tesekkür ederim.
beğenmenize sevindim :)
RCZ den jant işnin ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz :)
Ahmet Ç.
05-11-2011, 14:01
Maşallah çok güzel olmuş. :nazar :nazar :nazar
ALLAH kaza bela vermesin tekerine taş değmesin. Güle güle kullanın.
Galaxieler 407, lincancaburlarda 308 için son nokta.
Dostum çok tesekkürler.
beğenmene cok sevindim.
Aynen dediğin gibi, çok güzel özetlemişsin, 407 in veya 308 in varsa son noktayı koyacağın yer belli :)
Ahmet Ç.
10-11-2011, 21:53
Dostlar tekrar bayramınızı kutlarım.
Galaxieleri merak ediyosunuzdur diye sizi merakta bırakmayım dedim :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/kasim%202011/IMG_2780.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/kasim%202011/IMG_2787.jpg
Bu fotografta poz verdim sanmayın sakın :)
kardesim fotograf konusunda biraz meraklı habersiz yakalamıs ama sevgilimle iyi yakanlamısız :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/kasim%202011/IMG_2788.jpg
Kazdağlarındaki köyümüz,Kardesimin civic ve 407
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/kasim%202011/IMG_2922.jpg
:)
cmr_cihangir
10-11-2011, 22:44
Fotoğraflar, 407'deki galaxiler gibi 10 numara olmuş. :alkis2 Varsa köyünüzün de görüntüleri yayınlarsan güzel olurdu hani. :iyi
socrates(MeRiÇ)
10-11-2011, 23:05
Hangi köy orası, benim köy Saçaklı :D Yakında akraba falan çıkıcaz :arkadas
Yasin CCK
10-11-2011, 23:50
:nazar
10 numara 5 yıldız foto :alkis
Abi masallah be 3. Nuzde manken gibisiniz sen karasimsek bide civic
Ahmet Ç.
11-11-2011, 00:20
Abi masallah be 3. Nuzde manken gibisiniz sen karasimsek bide civic
esatcım FP bayram buluşmasında artist olanın kim olduğunu gördük fotolardan :)
Ahmet Ç.
11-11-2011, 00:21
Hangi köy orası, benim köy Saçaklı :D Yakında akraba falan çıkıcaz :arkadas
insallah :)
buarada birtürlü görüşemedik henüz :(
dostum köyümüz yenice kalkım bağlı köyü. ilyada otelle arası 2km.
:nazar :nazar :nazar :nazar :nazar :nazar
:alkis2 :alkis2 :alkis2 :alkis2 :iyi :iyi :iyi
Ahmet hocam çok güzel bir resim olmuş.
Ömer Gedik
11-11-2011, 07:37
Çok güzel çıkmış Fotoğraflar :nazar Maşallah
Abdullah
11-11-2011, 08:44
abi çok güzel çıkmışsın vallahi Allah nazarlardan korusun.
gokhancpt
11-11-2011, 08:50
Ahmet hocam, maşallah katalog gibi olmuş :nazar :nazar :nazar
Bu fotografta poz verdim sanmayın sakın :)
kardesim fotograf konusunda biraz meraklı habersiz yakalamıs ama sevgilimle iyi yakanlamısız :)
Bana en az 15 dk. kadar bu kareyi yakalamak için çalışılmış gibi geldi. :D
TanerHoca
11-11-2011, 10:29
ikilinin fotoya biraz müdahale ettim :iyi
http://i1213.photobucket.com/albums/cc477/tkhoca/IMG_2922.jpg
senin foto içinse ne yapacak ne de diyecek bir şey kalmamış.
bu seferki :nazar araç için değil senin karizman için :havali
maşallah çok güzel duruşu var. :nazar
süperrrrr.... aman unutmadan :nazar :nazar :nazar
arabada karızma, sahıbıde karızma dıyecek bır sey yok tek kelımeyle superrr :nazar
Ahmet Ç.
11-11-2011, 19:24
sevgili FP dostlarım,
"paylaştıkça bir oluruz" sözü bir kere daha cok değerli yorumlarınızla hayat buldu.
tutkumun değerini ve mutluluğunu sonuna kadar bana yasattığınız için kalpten tesekkür ederim.
sevgilerimle ... :kalp
TanerHoca
11-11-2011, 21:09
ahmet yalnız senden bir ricam var:benim gibi saat takıntısı olan bir adamın gözüne ikide bir şu saatini sokmasan iyi olacak :fiuw :gul5
Ahmet Ç.
12-11-2011, 10:14
ahmet yalnız senden bir ricam var:benim gibi saat takıntısı olan bir adamın gözüne ikide bir şu saatini sokmasan iyi olacak :fiuw :gul5
Hahahahah :)
Abi senin baktığın açıdan bakınca resmen sana inat yapılmıs gibi duruyo
bidahakine dikkatli olacağım :)
Ahmet galaxieleri aldın sesin az çıkıyor.. acilen aracına uygulayacak yeni birşey bulman lazım. Alışık değiliz senin bu haline :D :arkadas
Ahmet Ç.
12-11-2011, 11:02
Ahmet galaxieleri aldın sesin az çıkıyor.. acilen aracına uygulayacak yeni birşey bulman lazım. Alışık değiliz senin bu haline :D :arkadas
hahahahah sevgili dostum benim :)
aynen doğru diyosun.
aklımda suan APP plaka var baskada bişi gelmio aklıma
app ye mühür vuruyolar mı.... yaklaşık 8 aydır mühürsüz kullanıyorum
Eğer doğruysa artık tek mühür yetiyormuş.. ama emniyet mi, cemiyet mi bilmiyorum.
hahahahah sevgili dostum benim :)
aynen doğru diyosun.
Yakışır arslana... avatarın çok güzel bu arada ;) :nazar
Ahmet Ç.
12-11-2011, 11:19
mühür Vurulduğunu idda ediyorlar ama arastrımadım henüz.
Ama sana basımdan geceni anlatayım;
önceki aracım 206 idi app yaptırdım eşim ankaralı olduğundan sık sık gidiyorum plakada 17 olunca kızılayın göbeğinde polis durdu ve "hemen aracdan inip plakaları sökermisniz" dedi :(
saskınlıktan "elimemi alayım demişim" aracdakiler yarılmıstı gülmekten :gul5
kızılayın göbeğinde catır cutur herkesin gözü önünde plakaları sökmüştüm karizma sıfırın altı olmus ve plakaları elime alıp uzamıstım :(
allahtan bagajda cıkanları tasıyordumda polis bağlamadı :)
206 yı asla unutumam bu vesile ile hatırlamıs olayım :(
fotoda plakalar henüz app değildi.
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/206.jpg
arkadaş focus aldı app yi getirtdi takdı aynı gün film de yaptırdı aynı gün durduran polis silikonla yapıştırılan appleri ve filmi arkadaşa kendi elleriyle söktürtdü... tamamen rastladığımız polisin insiyatifinde
Yasin CCK
12-11-2011, 11:39
arkadaş focus aldı app yi getirtdi takdı aynı gün film de yaptırdı aynı gün durduran polis silikonla yapıştırılan appleri ve filmi arkadaşa kendi elleriyle söktürtdü... tamamen rastladığımız polisin insiyatifinde
O polisinde o insiyatifininde... :kizgin
Ahmet Ç.
12-11-2011, 11:42
yasincim 206 nın fotodaki yeri bilirmisin? size yakın :)
haklısın yasinim...arkadaşın ifadesi polis beni s.....di bu kadar zoruma gitmezdi bana ellerimle söktürtdü... hakikaten ama çok hevesle yaptırmışdı arada bana sorar seni polis durdurmuyo mu diye
TanerHoca
12-11-2011, 12:35
böyle bir güzeli satmışsın ya ne diyeyim ben sana!
ÇΔĞLΔΨΔ∏
12-11-2011, 15:04
app konusunda emniyette adamınız tanıdığınız varsa mühürü basıyorlar yada bu komiyonla plaka ruhsat işini yapan kişiler var hepsi değil ama bazıları işini bileni içerde adamı olan mühürü çaktırıyo tanıdığım birinde vardı app plaka mühürlü bende app düşünüyorum bakalım mühürden geçersek ii
Hasan_33
12-11-2011, 17:57
yasincim 206 nın fotodaki yeri bilirmisin? size yakın :)
Alanya :havali
alanya mersine çok da yakın sayılmaz aslında 4-5 saat rahat sürer...
Ahmet Ç.
14-11-2011, 22:37
Bu aksamüzeri kontağa bir bastım "kimseler yok"
allahtan arkadasın dükkana yakın yerde basıma geldi sorunsuz ve yedekleyerek değişimi gercekleştirdik.
2007 model aracımın orjinal aküsü değişmiş oldu orjinalin aynısını aldım "varta".
eskisini verdim yenisinide 160 tl ye taktırdım aküyüde sıfırlamış olduk.
Galaxielerin ilk nazarı diyorum kendi kendime ...
SAMET010
14-11-2011, 22:42
mühür Vurulduğunu idda ediyorlar ama arastrımadım henüz.
Ama sana basımdan geceni anlatayım;
önceki aracım 206 idi app yaptırdım eşim ankaralı olduğundan sık sık gidiyorum plakada 17 olunca kızılayın göbeğinde polis durdu ve "hemen aracdan inip plakaları sökermisniz" dedi :(
saskınlıktan "elimemi alayım demişim" aracdakiler yarılmıstı gülmekten :gul5
kızılayın göbeğinde catır cutur herkesin gözü önünde plakaları sökmüştüm karizma sıfırın altı olmus ve plakaları elime alıp uzamıstım :(
allahtan bagajda cıkanları tasıyordumda polis bağlamadı :)
206 yı asla unutumam bu vesile ile hatırlamıs olayım :(
fotoda plakalar henüz app değildi.
vuruyorlar abi appye mühür bende çift mühürlü app var ama ya emniyette tanıdık olacak yada muameleci tanıdık varsa yapan ona vericeksin el altından mühürlencek abi , şöförler odası cemiyet mühürünü zaten direk vuruyo emniyet mühürü ise tamamen torpille maalesef
Yasin CCK
14-11-2011, 23:12
Sende MUTLU olsaydın keşke hocam :)
Hayırlı olsun, biraz pahallı almışsın gibi, canı sağolsun aslanın, uzun ömürler dilerim ;)
Bu aksamüzeri kontağa bir bastım "kimseler yok"
allahtan arkadasın dükkana yakın yerde basıma geldi sorunsuz ve yedekleyerek değişimi gercekleştirdik.
2007 model aracımın orjinal aküsü değişmiş oldu orjinalin aynısını aldım "varta".
eskisini verdim yenisinide 160 tl ye taktırdım aküyüde sıfırlamış olduk.
Galaxielerin ilk nazarı diyorum kendi kendime ...
Güle Güle Kullan Benim ilk Arabamın Aküsü Varta idi ve Akü 7 yaşına basıyordu ve ben öylesine değiştirmiştim. O yüzden benim her zaman bir numaram Varta Olarak Kalacaktır..
Son günlerin modasına sende uymuşsun.Hayırlısı olsun Ahmet.
neler oluyor ya formdaki aslanlarda aslan sahipleri gibi birbirine çok bağlı galiba biri akü değiştirince hepsi istiyor...hayırlı olsun ahmet abi
Ahmet Ç.
15-11-2011, 15:18
neler oluyor ya formdaki aslanlarda aslan sahipleri gibi birbirine çok bağlı galiba biri akü değiştirince hepsi istiyor...hayırlı olsun ahmet abi
dostum kontağı cevirip "tık" sesini duyunca sen olsan sende değiştirirsin :)
cmr_cihangir
15-11-2011, 16:53
Yeni akün kesintisiz ve uzun ömürlü olur inşallah...
socrates(MeRiÇ)
15-11-2011, 17:04
O zaman ne yapıyoruz :D Seni alıp benim plakacıya götürüyorum :) Neden mi ??
Orjinal plakanı alıyor, çerçeveyi çıkartıyor, plakayı aynı APP plaka gibi kalın bir şekilde boyuyor üzerinden geçerek, ve yerlerine yapıştırıyor....
Orjinalinden APP plaka sahibi oluyosun yani :D
socrates(MeRiÇ)
15-11-2011, 17:08
Sağdaki benim aracım soldaki abimin aracı. İkisinde de aynı uygulama yapıldı, sonuç gayet başarılı bence :alkis2
http://img839.imageshack.us/img839/4809/074rst.jpg
Ahmet Ç.
15-11-2011, 17:17
O zaman ne yapıyoruz :D Seni alıp benim plakacıya götürüyorum :) Neden mi ??
Orjinal plakanı alıyor, çerçeveyi çıkartıyor, plakayı aynı APP plaka gibi kalın bir şekilde boyuyor üzerinden geçerek, ve yerlerine yapıştırıyor....
Orjinalinden APP plaka sahibi oluyosun yani :D
Dostum aşk ol :)
o plakacıyı iyi bilirim cok da plaka yaptırdım cennet otoparkın karsısında.
hatta benim plakalara zuuuummmm:) yap oradan cıkma olduğunu anlarsın.
ama app farklı bilyosun plastik plaka ve dursuda farklı.
buarada mesajını aldım 207 için zahmet verdim çok sağol :)
Ahmet Ç.
15-11-2011, 17:18
http://img839.imageshack.us/img839/4809/074rst.jpg
[/quote]
aman nazar değmesin araclara :nazar :nazar :nazar
socrates(MeRiÇ)
15-11-2011, 17:27
aman nazar değmesin araclara :nazar :nazar :nazar
Aman aman değmesin valla :) :nazar :nazar , ben öyle abartılı APP plaka sevmediğim için bu plakalar işimi görüyor, hatta tercih sebebim oluyor.. Ne polisiyle ne muamelecisiyle uğraşmıyosun. Çokda şık duruyor :)
Bu arada bahsettiğin yer doğrudur, cennet otoparkının karşısı :D
Bu arada ne zahmeti beaa :) Bende aracın piyasasını öğrenmiş oldum, satmak gibi ne niyetim nede iseğim yok zaten ama, heralde satmak istesem iyi para edecek benim tospaa :havali
TanerHoca
15-11-2011, 18:32
hayırlı olsun :)
yasin 407 nin aküsü 72 amper ve 308 in 60 amperlik aküsüne göre pahalı olması normal. :iyi
Hayırlı olsun, biraz pahallı almışsın gibi, canı sağolsun aslanın, uzun ömürler dilerim ;)
Yasin CCK
15-11-2011, 18:37
hayırlı olsun :)
yasin 407 nin aküsü 72 amper ve 308 in 60 amperlik aküsüne göre pahalı olması normal. :iyi
Aslan büyük olunca... ;)
TanerHoca
15-11-2011, 18:49
Aslan büyük olunca... ;)
aynen.büyük başın büyük derdi olurmuş :D
TanerHoca
21-11-2011, 10:22
malum kış geliyor diye "gümüş ok" un galaxieler çıktı, 16 lıklar takıldı.
benim aracın görüntüsü bu aralar hiç keyif vermiyor. :uzgun
bari ahmetin kara şimşek sabah sabah gözümüze şenlik olsun :havali
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/benim%20galaixeler/P1020181.jpg
Ben 18 leri cikardim cikarali fatih aslani bana keyf vermiyor ohhh gozum gonlum acildi valla sabah sabah Aslana geeelllll
Ahmet Ç.
21-11-2011, 14:01
eyvallah yaaa beni çok mutlu ettiniz sabah sabah :)
Buarada bişi söylemek istiyorum bir 18 lik jantı gösteren ögelerden önemli biriside jantın iç organlarının boyalı ve temiz görünmesi vede jantın içininde temiz olması bunun farkındasınız değilmi dostlar ?
bakın bu gercekten cok önemli bir konu ben 16 lıklarda bile 2-3 ayda bir temizlik ve boya yaptırırdım :9
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/benim%20galaixeler/P1020185.jpg
TanerHoca
21-11-2011, 14:16
ahmet hocam foruma girdin ve sabah mesaj attığım tüm 407 başlıklarına
bir tek sen cevap yazdın. :alkis
ah ulan ah!!! şu forumu şekilsiz 308 lerin gölgesinden bir türlü kurtaramadık gitti :kafa
cmr_cihangir
21-11-2011, 14:24
Taner Hocam, bizde farklı bir şey demiyoruz ki.
Yeni kasa 308,
Acayip şekilsiz.
Yine de 407 gibi
Ömrü tükenmedi ki. :cilgin :cilgin :cilgin :D :gul5
cmr_cihangir
21-11-2011, 14:35
Abdullah ne içirdin bana :fiuw :bam3
TanerHoca
21-11-2011, 15:28
bu da 308 görmekten sıkılanlar için ekmek kadayıfına kaymak misali olsun :havali :)
mahmuttabak-istanbul :nazar
http://i1080.photobucket.com/albums/j326/mahmuttabak/Fotoraf0390.jpg
ahmet Ç.-çanakkale :nazar
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/benim%20galaixeler/P1020190.jpg
ilkay-ankara :nazar
http://i1213.photobucket.com/albums/cc477/tkhoca/dsc03246z.jpg
tanerhoca-istanbul :nazar
http://img697.imageshack.us/img697/698/resim898.jpg
her renkde ayrı bir güzelliği var ama; sanki gümüşe daha çok yakışmış...
Taner Hocam yakında kendi kulübünüzü kurarsınız artık.
:D :D
TanerHoca
21-11-2011, 19:16
eğer FP 407 Clubdeki mevcut üyelerin çok değil üçte biri aktif olsaydı o da olurdu :havali :D
eğer FP 407 Clubdeki mevcut üyelerin çok değil üçte biri aktif olsaydı o da olurdu :havali :D
Geldim hocam. Duyduğuma göre klub kuruyormuşuz. :aran :fiuw :yahoo
bahadir2603
04-12-2011, 02:37
14 sayfayıda keyifle okudum 407 nin ölüsü bile kendisine baktırırken bu kadar özenli bakımdan sonra foto lar bambaşka çıkıyor tabi ki..
Bu arada parklarda ki 4 lü led lerin aynısı bende de var :) ama hiç şaşırmadım zevklerimiz çok benziyor :) Bende çalıştırma esnasında uyarı veriyor bu ledler ama görüntüsü çok güzel çıkarmıyorum. Hele kapılar açılınca ve kilitlendiğinde bir süre 2 led sönük şekilde yanıyor çok hoşuma gidiyor :)
Ahmet Ç.
28-12-2011, 22:32
Dostlar,
Samimi arkadasımın Grand Vitarayı servise götürdük diye yazmıstım 90 bin bakım 280 tl tuttu sizle paylaşmayı unutmusum. işçilik,filtreler,yağ diğer kontroller
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/vitara-407.jpg
birde yağmurda bir kare ilişti gözüme onuda paylaşim dedim :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/yamurda.jpg
masallah masallah nasılda duruyor aslan bıde yayı taktınmı bakmaya doyum olmaz :nazar
BARBAROS61
02-01-2012, 23:03
maşallah çok temiz görünüyr meraklısından 407:)) ne alemde yay işleri
Ahmet Ç.
02-01-2012, 23:05
yokk be dostum zor benim için, gözümü karartamıyorum heleki bizim çanakkale yollarında sen kendin geldin gördün bizim yolları çok zor ama kapıyı azıcık aralık bırakıyorum genede :)
BARBAROS61
02-01-2012, 23:16
valla iyi geldi o yollar bana bi tek bandırma tarafına doğru 50km filan kötüydü sanırım .bu arada sanırım sizin yan tarafta truva yazanesinde metin korkmazı tanıyormusun
Ahmet Ç.
02-01-2012, 23:22
valla iyi geldi o yollar bana bi tek bandırma tarafına doğru 50km filan kötüydü sanırım .bu arada sanırım sizin yan tarafta truva yazanesinde metin korkmazı tanıyormusun
"enişte" lakaplı metinmi?
BARBAROS61
02-01-2012, 23:44
lakbını bilmiyom ramazan metin korkmaz ismi emekli uzman çavuş amcamdır kendisi
yokk be dostum zor benim için, gözümü karartamıyorum heleki bizim çanakkale yollarında sen kendin geldin gördün bizim yolları çok zor ama kapıyı azıcık aralık bırakıyorum genede :)
abı sen bı benım arabayı yakından gor bakalım o kapı nasıl acılacak sonuna kadar ınan kardesımın arabasını gordugumde morelım bozuluyo cek su leylegı gozumun onunden dıyorum. :D :D :D
Ahmet Ç.
02-01-2012, 23:52
abı sen bı benım arabayı yakından gor bakalım o kapı nasıl acılacak sonuna kadar ınan kardesımın arabasını gordugumde morelım bozuluyo cek su leylegı gozumun onunden dıyorum. :D :D :D
mahmutttttttttttttttt!
bak gene kanıma giriyon, yayları ilk taktığın günkü 1 saatlik telefon görüşmemizi unuttum sanma. :)
abı ınankı arabayı gorunce takmadıgın gunlere yanacaksın zaten 2 cm dusuyor araba,aradakı farkı gormen ıcın sana bı resım gonderımde bak
http://i1080.photobucket.com/albums/j326/mahmuttabak/DSCF0996.jpg
Ahmet Ç.
03-01-2012, 11:43
offffffff offffffffffffff diorum baskada bişi demiyom sana mahmut :)
TanerHoca
03-01-2012, 17:01
mahmutttttttttttttttt!
bak gene kanıma giriyon, yayları ilk taktığın günkü 1 saatlik telefon görüşmemizi unuttum sanma. :)
takamaz kiii takamaz kiii :puf :kac
mahmutttttttttttttttt!
Sakın Ahmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eet :dur :dur :dur :dur :dur
Sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uzak dur gaza gelme kardeşim. :dur :dur :dur :dur :dur
Biz çoluklu çocuklu adamız evlatlarımızın içi dışına çıkar sonra. :iyi
Ahmet Ç.
03-01-2012, 18:02
mahmutttttttttttttttt!
Sakın Ahmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eet :dur :dur :dur :dur :dur
Sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uzak dur gaza gelme kardeşim. :dur :dur :dur :dur :dur
Biz çoluklu çocuklu adamız evlatlarımızın içi dışına çıkar sonra. :iyi
sağol ozancım "babasın" (her anlamda :)
abı bende evlıyım cocukta var 1.5 cm yukseltınce eskı halınden bıle yumusak oluyo,cunku aradakı farkı gormem zor olmuyo dıger arabamda yay yok bozuk yoldan ıkısıylede gecıyoruz yaysız olan daha cok sallanıyo,abı ınsallah ıstanbula gelırsınde gorursun farkı pısman olacaksın pısman :D :D :D :D
Ahmet Ç.
03-01-2012, 18:40
abı bende evlıyım cocukta var 1.5 cm yukseltınce eskı halınden bıle yumusak oluyo,cunku aradakı farkı gormem zor olmuyo dıger arabamda yay yok bozuk yoldan ıkısıylede gecıyoruz yaysız olan daha cok sallanıyo,abı ınsallah ıstanbula gelırsınde gorursun farkı pısman olacaksın pısman :D :D :D :D
çift taraflı vuruyonuz valla şamar oğlanı olduk :S
Ahmet Ç.
04-01-2012, 09:47
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/afyon1.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/afyon2.jpg
Dostlar,
bir afyon maceram oldu biliyosunuz hatta zincir bölümünde yazdım çizdim allaha şükür plastik zincirleri takmak zorunda kalmadım,meteorolojinin sayfasındaki hava durumu hiç bir şekilde tutmadı çok az bir bölümde kar gördüm tabi hemen manzarayı ölümsüzleştirdim.
yanlız meteorolojinin karayolları tahmin bölümü %100 tuttu.
daha evvel bir üyemiz paylaşmıştı tekrar tesekkürler.
TanerAbi karı çok sever dedim hasan hocamda galaxieleri.
mahmut yaylarımı farkettinmi :)
Yasin CCK
04-01-2012, 09:54
Jantlar, manzara şahane :nazar
Yalnız cümle biraz sakat olmuş :fiuw Ben dile getirmeyim ayıp olmasın ama dikkatli gözlerden kaçmayacaktır :cilgin
Kazasız belasız Ahmet hocam...
Dreamcatcher
04-01-2012, 10:02
Yasin acayip fesatsın :cilgin :cilgin :cilgin
Kim karı sevmezki.
Ne zaman görsem üzerine yatıp kaymak istemişimdir.
Kar gibi güzel birşey varmı.
Abim manzara cesaret galaxie süper valla bayıldım
kış sporlarıda benim çok sevdigim sporlardır inşallah sezonu yakında açarım :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/afyon1.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/afyon2.jpg
Dostlar,
bir afyon maceram oldu biliyosunuz hatta zincir bölümünde yazdım çizdim allaha şükür plastik zincirleri takmak zorunda kalmadım,meteorolojinin sayfasındaki hava durumu hiç bir şekilde tutmadı çok az bir bölümde kar gördüm tabi hemen manzarayı ölümsüzleştirdim.
yanlız meteorolojinin karayolları tahmin bölümü %100 tuttu.
daha evvel bir üyemiz paylaşmıştı tekrar tesekkürler.
TanerAbi karı çok sever dedim hasan hocamda galaxieleri.
mahmut yaylarımı farkettinmi :)
fark etmemmı abı harıka olmus sakın bagajı bosaltma boyle gez :gul5 :gul5 :gul5
TanerHoca
04-01-2012, 11:28
ahmet önce cesaretinden dolayı tebrik ederim.
ben asla 18 lik lastiklerle bu mevsimde afyon tarafına gidemezdim.
öte yandan fotolar için teşekkürlerimi sunarım.
forumda kar manzararı araç fotolarını sevdiğimi her fırsatta dile getirdim
ama seninkiler bir başka olmuş.galaxiler ekmek kadayıfı, kar ise üstüne kaymak olmuş. :havali
Ahmet Ç.
04-01-2012, 15:35
- fesat yaklasımlar için bilerek değiştirmemiştim cümlemi yoksa nasıl muhabbet cıkar :)
ama taner abi bakın nasılda seviyeli yaklasmıs düşermi hiç tuzağa...
- mahmutcum valiz hala bagajda :)
- ya su 18" jant veya kumho lastik cesaret işini anlayamıyorum vallahi, 16 lık michelinlerle nasıl gidiyosa suan da yağmurda ıslakta öle gidiyor 407,,bir kere kaymadı lastikler okadar ani ve sert frenajlarıma ragmen ve takalı 3,5 bin km oldu, birtürlü fakı göremiyorum, hatta ve hatta suan arabada "ABS/ESP/ASR" hata veriyor calışmıyor yani su daha önce bahsettiğim ön sol lastik sensöründen dolayı.
ama dedimki kendime ulan zamanında 206 ım vardı (1.4 75 hp x-line düz abs bile yoktu) bu teknolojinin hiçbiri yoktuda ne oldu nerde nezaman yolda kaldım? devam dedim ve allaha şükürler olsun gittim geldim ama FP nun iyi dilekleri sansım oldu belki :)
kısaca kumhoda, 18" de, 225 tabanda, 45 yanakta bence sürmesini bilirsen sıkıntı değil tabi benim fikrim
kısaca kumhoda, 18" de, 225 tabanda, 45 yanakta bence sürmesini bilirsen sıkıntı değil tabi benim fikrim
ahmet abi kış geldi mi 18 likleri çıkaranlar araba sürmesini bilmiyor mu demek istiyosun yani :fiuw
öyle yapanlar var mı :fiuw
Ahmet Ç.
04-01-2012, 16:01
hohohohoho sevdim bu yaklasımı :)
yok şöle diyorum bunlar "tedbiri elden bırakmayanlar" :)
sözüm şikayet edenlere :havali2
senin yaklaşımın daha güzel olmuş abi..
TanerHoca
04-01-2012, 16:36
ahmet abi kış geldi mi 18 likleri çıkaranlar araba sürmesini bilmiyor mu demek istiyosun yani :fiuw
bak ben de merak ettim şimdi :gul5
Hasan_33
04-01-2012, 17:46
- fesat yaklasımlar için bilerek değiştirmemiştim cümlemi yoksa nasıl muhabbet cıkar :)
- ya su 18" jant veya kumho lastik cesaret işini anlayamıyorum vallahi, 16 lık michelinlerle nasıl gidiyosa suan da yağmurda ıslakta öle gidiyor 407,,bir kere kaymadı lastikler okadar ani ve sert frenajlarıma ragmen ve takalı 3,5 bin km oldu, birtürlü fakı göremiyorum, hatta ve hatta suan arabada "ABS/ESP/ASR" hata veriyor calışmıyor yani su daha önce bahsettiğim ön sol lastik sensöründen dolayı.
ama dedimki kendime ulan zamanında 206 ım vardı (1.4 75 hp x-line düz abs bile yoktu) bu teknolojinin hiçbiri yoktuda ne oldu nerde nezaman yolda kaldım? devam dedim ve allaha şükürler olsun gittim geldim ama FP nun iyi dilekleri sansım oldu belki :)
Ahmet hocam senin bu lastik sensörü dedigin olay tam olarak neydi. Ne bozulmus? Neden bozulmus? Maliyeti ne?
Bi göz attim ama konuyu bulamadim. Hatirladigim kadariyla galaxilerden sonra olmustu.
Ahmet Ç.
04-01-2012, 19:04
Ahmet hocam senin bu lastik sensörü dedigin olay tam olarak neydi. Ne bozulmus? Neden bozulmus? Maliyeti ne?
Bi göz attim ama konuyu bulamadim. Hatirladigim kadariyla galaxilerden sonra olmustu.
Hasan hocam bak konu burada detaylı yazıyor
hatta Lawyer arkadasımında basına gelmiş incelersin hoşçakal
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=84.75
Hasan_33
04-01-2012, 20:19
Eyvallah :iyi insallah senin sorun da Lawyer'in ki gibi kücük ve kolay olur. Subatta Ankara'da anlasilir, bekliyoruz.
Aman dikkat et ahmet hocam!
Malum karlı veya buzlu yola çok fazla gelmemişsin. Taban büyük,çap büyük heleki yaz lastiği ve yamurda bile kızaklayan kumholarla buzda,karda dans edersin.
Araçların buzla dansı (http://www.youtube.com/watch?v=2AZyBov5XE0#)
bak ben de merak ettim şimdi :gul5
kimlermiş araştırmak lazım :D
Ahmet Ç.
04-01-2012, 21:53
[quote=Ahmet Ç. ]
Aman dikkat et ahmet hocam!
Malum karlı veya buzlu yola çok fazla gelmemişsin. Taban büyük,çap büyük heleki yaz lastiği ve yamurda bile kızaklayan kumholarla buzda,karda dans edersin.
eyvallah ilkaycım,
yas 35,15 yasından beri direksiyondayız az cok ne sartlarda araba kullancağımı ne zaman kullanmayacağımı bildiğimi düşünüyorum tecrübeme istinaden.
kar kıs olmaz diyosam hiç karda buzda kalmadık değil canım, canakkale tarihinde hatrı sayılır büyük kışlarımız oldu meriçde bilir.
videodaki durumlara düşmek için çok acil,hastalık v.s. gibi durum olması gerek.
düşündüğün için tesekkür ederim.
BARBAROS61
05-01-2012, 14:25
ahamet abi başımdan geçen bir olayı anlatayım bu asr esp arıza ışığı geçen sene ılgaz dağına çıktığımda başıma gelmişti giderken sorun yok -9 soğukta bikaç saat araba bekledi zirvede yanına geldiğimdedde buz tutmuştuhertafı.bismillah deyip kontağı çevirdim arabanın feleği şaştı bu alarmlar çıktı stop edip bekledim chek ok den sonra gene çıktığı için önemsemedim pek yavaş yavaş şehir merkezine kadar geldim tam tamirciye yaklaştım ışık söndü tabi :D neyse biligsayara bağladık bişe çıkmadı biraz arştırdım fren müşüründen aynı olaylarıdan başına gelen ler olmuş neyse müşürü söktük baktık bişe taktık bidaha yerine ondan sonrada bir daha böyle yaramazlık yapmadı aslanım tabi jant büyütme olayıda bana çok mantıklı geliyor bu arada bilgisayardan xenonları aktif etme seçeneği varmı biliyormusunuz
Ahmet Ç.
05-01-2012, 15:16
ahamet abi başımdan geçen bir olayı anlatayım bu asr esp arıza ışığı geçen sene ılgaz dağına çıktığımda başıma gelmişti giderken sorun yok -9 soğukta bikaç saat araba bekledi zirvede yanına geldiğimdedde buz tutmuştuhertafı.bismillah deyip kontağı çevirdim arabanın feleği şaştı bu alarmlar çıktı stop edip bekledim chek ok den sonra gene çıktığı için önemsemedim pek yavaş yavaş şehir merkezine kadar geldim tam tamirciye yaklaştım ışık söndü tabi :D neyse biligsayara bağladık bişe çıkmadı biraz arştırdım fren müşüründen aynı olaylarıdan başına gelen ler olmuş neyse müşürü söktük baktık bişe taktık bidaha yerine ondan sonrada bir daha böyle yaramazlık yapmadı aslanım tabi jant büyütme olayıda bana çok mantıklı geliyor bu arada bilgisayardan xenonları aktif etme seçeneği varmı biliyormusunuz
Dostum benim bilgim yok ama benimkisi Black CD bu donanımın orjinalinde xenon olmadığından bilgisayarda böyle bi secenek olduğunu düşünmüyorum.
insallah ankaraya gidince bu sorunu cözeceğm ama daha öncede bağlatmıstım bilgisayara ön sol lastik abs sensör aparatı değişecek elimizde parca yok demişlerdi bende canakkaleye döneceğimden bekleyemedim 100 tl civarı masrafı var demişti servis.
senin arabayada bu jantlar fena yakısacak buna eminim. hadi bekliyoruz kardesim :)
[quote=İlkay ]
[quote=Ahmet Ç. ]
eyvallah ilkaycım,
yas 35,15 yasından beri direksiyondayız az cok ne sartlarda araba kullancağımı ne zaman kullanmayacağımı bildiğimi düşünüyorum tecrübeme istinaden.
kar kıs olmaz diyosam hiç karda buzda kalmadık değil canım, canakkale tarihinde hatrı sayılır büyük kışlarımız oldu meriçde bilir.
videodaki durumlara düşmek için çok acil,hastalık v.s. gibi durum olması gerek.
düşündüğün için tesekkür ederim.
Eyvallah Ahmet hocam,sen daha iyisini bilirsin. Dikkat etmekte fayda var.
Ahmet Ç.
06-01-2012, 19:13
Eyvallah Ahmet hocam,sen daha iyisini bilirsin. Dikkat etmekte fayda var.
[/quote]
Kesinlikle cok haklısın ilkaycım,çok sağol dostum :)
TanerHoca
24-01-2012, 09:13
ahmet hocam nerelerdesin sen yahu!
sesin soluğun çıkmaz oldu.
Ahmet Ç.
24-01-2012, 19:15
Taner Hocam,
sağolasın hatrımı sormana mutlu oldum. Ankaradayım damatlık görevlerimi yerine getiriyorumm :) .
ama suan burada olmanı isterdim saat 19.00 itibari ile burada cok güzel kar yağıyor her yer bembeyaz.
foruma cok sık giremeyeceğim ama gelişmeleri yazarım.
sevgiler ...
TanerHoca
24-01-2012, 19:21
ne demek ahmet hocam. yokluğun hissediliyor. :arkadas
Ahmet Ç.
01-02-2012, 01:55
Arkadaslar bişi anlatacağım,
Ankarayı biliyosunuz kar durumu belli 4 mevsimlik kumholarla çıkmak zorunda kaldığımda valla inanılmaz performans sergiledi hiç kaymadı arac,hatta bacanağımda kar lastikli jetta var onu takip ettiğim sürüşlerimiz oldu o bile hayret sasırdım dedi.
hele gecen gece Batıkentte baktım yerler kar buz ne gelen ne giden sıcaklık -8 lerde ortamda müsait kayınçomla cıktık lastikleri arabayı test etmeye hemde böylece esnekliğimi anlamak istedim yani nerede nasıl kayar ne yapmak lazım riskli kullanmaya başladım ve sasırtıcı sekilde arac dikte durduğu yerden kalktı hatta okadar ki yaa dedim sunu kameraya cekip paylaşayım ama gece olduğundan vazgectim bunu bilmenizi isterim dik yokusda yokusun ortasında arac durduğu yerden kalkıyor. tabi bunda lastiklerin henüz 3-4 bin km de olması ve arabanın ağırlığının fazla olması etken diye düşünüyorum.
ama tabiki asla kar lastiğinin yerini tutamaz vede Ankarada yasasam 16 lıkları satmaz ve hemen kar lastiği takardım böyle yapan tüm FP üyelerimiz en doğrusunu yapıyorlar bizzat tecrübe ettim.
ama kumhoları kimsenin kötülememesi gerektiğinide bizzat tecrübe ettim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz diyorum.
basarabilirsem bi video cekimi yapacağım göstermek için.
TanerHoca
01-02-2012, 08:02
ahmet hocam bir süredir "kara şimşek" başlığı yavaşladı biraz gaz vermek lazım :havali
yazlık lastiklerle ilgili deneyimine gelince bence yine de işi şansa bırakmamak lazım :iyi
son olarak kara şimşeğin karlar arasında çekilmiş güzel fotolarını da bekliyorum senden ;)
ÇΔĞLΔΨΔ∏
01-02-2012, 12:58
kumho ların kardaki performansını bilmiyorum ama kötü denecek bir marka değil ince yanak büyük jantlara tavsiye edilen bir marka özellikle yolları kötü olan yerler için kullanımda gayet iyi
TanerHoca
05-02-2012, 23:15
"kara şimşek" eve döndü mü?
Ahmet Ç.
06-02-2012, 00:44
işte vefa işte dost, kısaca FP!
sağol tanerabim karasimsek sağsalim döndü memeleketine :)
gelelim izlenimlere;
+ Dostlar Ankara İnanılmaz karlı ve soğuktu hayatımda ilk kez -22 yi gördüm göstergede,birde hayatımda ilk kez 407 nin ekranında kızdırma bujisi işaretini gördüm demekki dedim benim 407 su ana dek hiç üşümemiş :D
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0310.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0315.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0316.jpg
+ Kumho KU31 dört mevsimlik lastiklerimden inanılmaz memnun kaldım bir kere beni üzmedi,bir kere hayallah dedirtmedi, mücahit ve ilkay dostlar gördü hatta mücahit frenajı dahi gördü ve sasırdı,
kesinlikle %100 tavsiye ederim arkadaslar bu lastikleri suan lastikler 5.000 km de.
ve su gördüğünüz yere karlı buzlu park yerine her gün girip cıktım ne kaydı nede kalkmayacak kadar patinaja düştü tabiki bir kaç tur patinaj cekmiştir ama yok denecek kadar az anlık yani.
ama tabiki kullanım tarzı ve deneyim bence cok büyük etken.
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0318.jpg
+ Dönüş yolumda can dostum ve C5 ile dönmek cok zevkli idi ayrıca en sevdiğim manzara olan yol kiri arabamda belirdi ve hemen anı 407 nin dostu C5 ile ebedileştirdim :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0336.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0337.jpg
tüm FP dostlarımıza sevgiler ...
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0340.jpg
Hasan_33
06-02-2012, 00:58
Cok sükür kazasiz belasiz evine hosgeldin abi. Bende goodyearin 4 mevsimini kullaniyorum, memnunum. Ama onlari artik sadece kislik olarak kullanacagim ;)
Ben lastikleri alirken satici yillik 10bin km den fazla yapmayanlar icin 4 mevsim ekonomik olur demisti, cok km yapiyorsan yazlik-kislik ayri kullanmak ekonomik olur dedi. Ben eski arabayla yillik en fazla 6 bin yaparken, simdi nedense 15bin oldu :fiuw
TanerHoca
06-02-2012, 08:45
"home sweet home" :D
kara şimşeke evine hoş geldin diyorum. :iyi
ÇΔĞLΔΨΔ∏
06-02-2012, 10:19
"home sweet home" :D
kara şimşeke evine hoş geldin diyorum. :iyi
+1
TanerHoca
06-02-2012, 21:05
yahu bu galaxielere hayret ediyorum!
neredeyse arabayı gölgede bırakacak.yok böyle bir jant. :havali
senınde bunda payın az degıl hocam tesekkurler ;).
Ahmet Ç.
06-02-2012, 23:30
:D
Ahmet hocam geçmiş olsun. Sağ salim tatili tamamlayıp Çanakkale ye dönmüşssün. Soğuk ve -22'i gören Ankara nın buz gibi havasından sonra Çanakkale sıcacık gelmiştir.
Kumho Ku31 lastiklerin performansı göz kamaştırıcıydı. Benim kışlık lastiklere güzel kafa tuttu. :( :S
Ahmet Ç.
07-02-2012, 21:16
Ahmet hocam geçmiş olsun. Sağ salim tatili tamamlayıp Çanakkale ye dönmüşssün. Soğuk ve -22'i gören Ankara nın buz gibi havasından sonra Çanakkale sıcacık gelmiştir.
Kumho Ku31 lastiklerin performansı göz kamaştırıcıydı. Benim kışlık lastiklere güzel kafa tuttu. :( :S
estagfurullah ilkaycım :nargile
gokhancpt
07-02-2012, 21:31
Ahmet hocam, bir kez daha kara şimşeğe ve size maşallah demek isterim :nazar
nice kazanız belasiz güzel günler geçirmeniz dileğiyle.
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0340.jpg
Ahmet Ç.
08-02-2012, 18:07
[quote=gokhancpt ]
Ahmet hocam, bir kez daha kara şimşeğe ve size maşallah demek isterim :nazar
nice kazanız belasiz güzel günler geçirmeniz dileğiyle.
cok sağol dostum insallah hepimizin aracları içinde :)
BARBAROS61
10-02-2012, 11:00
abi şu arabaya yayı ne zama takacaksın .bizim etiole lerin yanında sanada yay alalım :D
Ahmet Ç.
10-02-2012, 11:25
abi şu arabaya yayı ne zama takacaksın .bizim etiole lerin yanında sanada yay alalım :D
dostum çok zor alırım yay hatta almam heralde mahmutla cok konustuk bu konuyu.
suan arabadan cok memnunum hiç bir yere sürtmüyor artık, ben hep yüklü biniyorum.
birde işte transferlerdede kullanıyorum arabayı bana sıkıntı yaratır, ama takılı olanları beğeniyorum :)
senikileri görmeyi dört gözle bekliyorum :)
Abdullah
10-02-2012, 16:42
hoşgeldin ahmet abi nice kazasız belasız sorunsuz seyahatler dilerim
Ahmet Ç.
11-02-2012, 00:49
hoşgeldin ahmet abi nice kazasız belasız sorunsuz seyahatler dilerim
sağol apocum cok tskr ederim.
sende iyisindir umarım, gerci forumdan iyi olduğunu görüyorum :9
Ahmet Ç.
11-02-2012, 01:23
Canakkalemizde beyaz örtüyü gördü yer yer rüzgar kuytuları karla örttü.
okulumuzun bahcesinden 407 halleri :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/canakkale407kar.jpg
Ahmet Ç.
11-02-2012, 02:00
Bu arada arabam 100.000 oldu dostlar :(
kazasız belasız nice kmler...
ÇΔĞLΔΨΔ∏
11-02-2012, 09:24
daha sıfır gibi duruyor aslan ahmet hocam maşallahı var :nazar kazasız belasız bir 100.000 daha görmen dileğiyle
Abimm üzülecek birşey yok nice 100000 lere inşallah baksana TSİ lar 60.000 lerde rektefiyelerde adamlar 60 a geldik diye üzülüyorlar :gul5 :gul5 durmak yok yola devam :iyi
individual
11-02-2012, 13:37
maşallah
benim düldül de 97000 küsürde
:ralli
Ahmet Ç.
11-02-2012, 13:39
Abimm üzülecek birşey yok nice 100000 lere inşallah baksana TSİ lar 60.000 lerde rektefiyelerde adamlar 60 a geldik diye üzülüyorlar :gul5 :gul5 durmak yok yola devam :iyi
:havali
ahmet abı nıce 100 bınlere ınsallah aslan yakısıklı sahıbı yakısıklı daha ne olsun masallah :nazar
TanerHoca
11-02-2012, 15:59
maşallah ahmet hocam. :nazar
galaxie ile yaptığın gençlik aşısı ile kara şimşek bir 100.000 daha devirir rahatça :havali
Allah, 508 alana kadar sana ve "kara şimşeğe" kazasız belasız ağız tadıyla nice km ler nasip etsin :iyi
Ahmet Ç.
11-02-2012, 16:20
maşallah ahmet hocam. :nazar
galaxie ile yaptığın gençlik aşısı ile kara şimşek bir 100.000 daha devirir rahatça :havali
Allah, 508 alana kadar sana ve "kara şimşeğe" kazasız belasız ağız tadıyla nice km ler nasip etsin :iyi
abi allah razı olsun hepimize nasip olsun insallah FP dostlarımızın iyi niyeti yeter ...
508 e belli olmaz ama hayırlısı diyelim
dirtyharry
17-02-2012, 15:21
:nazar nazar degmesın harıka
Ahmet Ç.
17-02-2012, 22:41
:nazar nazar degmesın harıka
sağol dostum, insallah, hepimizin arabalarına aman nazar göz değmesin :)
Nıce 100 bınlere dıyelım aabı :) kaazasız belasız ınsallah
Yasin CCK
17-02-2012, 23:00
Maşallah Ahmet hocam :nazar
100.000 dediğin nedir ki, bakın Ömere tık demedi daha, onada maşallah :nazar
Ahmet Ç.
19-02-2012, 01:35
Dostlar koca ankarada bulamadığım, TR de bi çok servisi aradığım pas pas işini gene Bursa şancelik peugeot çözdü valla bravo dedirttiler.
İllakide Bej renk aradığımdan bulamamıştım.
40 tl ye aldım,
bagajda derya kuzuları gibi yatıyorlar,hemde orjinal,arabayı yıkattımmı bagaj kapağına logo ile paspaslarıda serecem yeterki güneşi görelim :(
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0355.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0356.jpg
ve artık su iğrenç manzaradan kurtulacağım ...
göz zevkinizi bozmus olabilirm pardon :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0357.jpg
Hasan_33
19-02-2012, 01:40
Vallahi iyi dayanmissin :S hayirli ugurlu olsun ama, bunlarda kisa sürede eski haline dönmez mi abi?
Ahmet Ç.
19-02-2012, 01:43
Vallahi iyi dayanmissin :S hayirli ugurlu olsun ama, bunlarda kisa sürede eski haline dönmez mi abi?
insallah dönmez hasancım ama söle bişi yapacam; cıkan paspaslardan topuğumu bastığım yere göre kare seklinde parca kesip koyacağım yeniside hemen böle olmasın diye,
baksana resmen debelenmişim sol topuktan,suan cok gülüyorum kendi kendime hahahahahah :)
insallah dönmez hasancım ama söle bişi yapacam; cıkan paspaslardan topuğumu bastığım yere göre kare seklinde parca kesip koyacağım yeniside hemen böle olmasın diye,
baksana resmen debelenmişim sol topuktan,suan cok gülüyorum kendi kendime hahahahahah :)
Topuklu ayakkabının marifetleri bunlar. Altı kauçuk ayakkabı giy bişey olmaz :D
TanerHoca
19-02-2012, 03:49
ahmet güle güle kullan.
bende de sürücü tarafındaki aşınmaya başladı.en kötüsü de diğerlerinin sapasağlam durması...
yalnız sen sol tarafı nasıl deldin onu anlamadım.ben de gaz pedalı tarafı aşındı topuk yüzünden.
bu arada logonun tam yeri için iki foto;)
bu sabah dünkü buluşmada murattan aldığım stikırı aracıma yapıştırdım.
artık küçük de olsa benim de bir RC Le Mans'ım var. :gul5
http://i1213.photobucket.com/albums/cc477/tkhoca/Photo-0505.jpg
http://i1213.photobucket.com/albums/cc477/tkhoca/Photo-0504.jpg
BARBAROS61
19-02-2012, 09:22
abi neyaptın arkası keskili kovboy çizmesi mi giyiyorsun az daha dursa tabanı delecekmissin sanki :) şaka biyana yerinde bi değişim olmuş eskisinden parça kesip koyma sakın bakan yeni paspasın üzerinde 407 yazısını görsün zaten yenisinin kaucuğu kalın aşınmaz kolay kolay
ÇΔĞLΔΨΔ∏
19-02-2012, 09:26
yangın tüpünü nasıl sabitledin ahmet hocam ?
Ahmet Ç.
19-02-2012, 10:31
abi neyaptın arkası keskili kovboy çizmesi mi giyiyorsun az daha dursa tabanı delecekmissin sanki :) şaka biyana yerinde bi değişim olmuş eskisinden parça kesip koyma sakın bakan yeni paspasın üzerinde 407 yazısını görsün zaten yenisinin kaucuğu kalın aşınmaz kolay kolay
hahahahah evet barboroscum az daha asfalta iniyormusum haberim yok tas devri misali
evet dediğin gibi yapacağım 407 yazısı okunsun yenisini alırız eskirse kasmaya gerek yok bugün var yarın yokuz ...
Ahmet Ç.
19-02-2012, 10:32
ahmet güle güle kullan.
bende de sürücü tarafındaki aşınmaya başladı.en kötüsü de diğerlerinin sapasağlam durması...
yalnız sen sol tarafı nasıl deldin onu anlamadım.ben de gaz pedalı tarafı aşındı topuk yüzünden.
bu arada logonun tam yeri için iki foto;)
offf çok ince işçilik yapmısın tam çizgileri sınırları denk getirmişsin insallah bende tuttururum.
buarada bagaj kapağı altına krom çıta almaya karar verdim :)
Ahmet Ç.
19-02-2012, 10:34
yangın tüpünü nasıl sabitledin ahmet hocam ?
çağlayancım sabit değil paspas tutuyor :)
hemen alıp çıkmak için hazırda yani,ilk arabamı aldığımdan beri benim yangın tüpümün yeri orasıdır,insallah kullanmak nasip olmaz ...
Ahmet Ç.
19-02-2012, 10:34
Topuklu ayakkabının marifetleri bunlar. Altı kauçuk ayakkabı giy bişey olmaz :D
hahahah eyvallah :)
Dreamcatcher
19-02-2012, 13:13
çağlayancım sabit değil paspas tutuyor :)
hemen alıp çıkmak için hazırda yani,ilk arabamı aldığımdan beri benim yangın tüpümün yeri orasıdır,insallah kullanmak nasip olmaz ...
Ahmet hocam,yangın tüpünün sabit olmaması ani frenlerde sorun çıkarabilir mazallah diye düşündüm bir an,hernekadar paspas tutuyor desende..
orada kürekde mi var ben mi yanlış gördüm...var ise ne işe yarıyor...
Hasan_33
19-02-2012, 13:37
orada kürekde mi var ben mi yanlış gördüm...var ise ne işe yarıyor...
Yanlis görmedin hatta eksik görmüssün, orda bir de kazma var. Yangin kösesi orasi. Ahmet abi kum ve su dolu kovalar bagajda mi :gül9:
Ahmet Ç.
19-02-2012, 14:33
Yanlis görmedin hatta eksik görmüssün, orda bir de kazma var. Yangin kösesi orasi. Ahmet abi kum ve su dolu kovalar bagajda mi :gül9:
hahahahahah :)
eyüp,hasan güldürdünüz beni yaffff tatbikatlara beklerim :)
o gördüğünüz cam sileceği sabah çiği cekmek,buz tutan ön cama döktüğüm ılık suyu cekmek için hatta orada boş ılık su pet şişemde vardıda ayağıma takılmaya başlayınca bagaja koydum :)
Ahmet Ç.
19-02-2012, 14:35
Ahmet hocam,yangın tüpünün sabit olmaması ani frenlerde sorun çıkarabilir mazallah diye düşündüm bir an,hernekadar paspas tutuyor desende..
hüsmen abicim yok kıpırdamıyor bile,
hatta iki paspas var gördüğün gibi paspas delinince tabanıda delmeyim diye cıkma bir paspas buldum altta oda tutuyor,
ikili sistem yani hahahahah :)
Dreamcatcher
19-02-2012, 15:43
Turkish çözüm diyosun :D
hahahahahah :)
eyüp,hasan güldürdünüz beni yaffff tatbikatlara beklerim :)
o gördüğünüz cam sileceği sabah çiği cekmek,buz tutan ön cama döktüğüm ılık suyu cekmek için hatta orada boş ılık su pet şişemde vardıda ayağıma takılmaya başlayınca bagaja koydum :)
kar, buz, tuz görmediğimden cam sileceği olabileceğini düşünemedim....levent kırca nın tam techizatlı muhabiri cevat kelle tiplemesi vardı o misal herşey var sanırım....:gül6:
ÇΔĞLΔΨΔ∏
19-02-2012, 15:51
ee ahmet hocanın arabası full + full :)
ee ahmet hocanın arabası full + full :)
acaba bu aksesuarlar(iki paspas, manuel cam sileceği, ılık su şişesi) aracın standartın da var mı yoksa opsiyonel mi:gül4:
Ahmet Ç.
19-02-2012, 16:22
acaba bu aksesuarlar(iki paspas, manuel cam sileceği, ılık su şişesi) aracın standartın da var mı yoksa opsiyonel mi:gül4:
eyüpppp eyüppppp,
yolun Çanakkaleye düşerse kahven acı,peynir helvan dondurmasız bilesin :)
eyüpppp eyüppppp,
yolun Çanakkaleye düşerse kahven acı,peynir helvan dondurmasız bilesin :)
sen varsın yeter gerisi teferruat ahmet abi..
Ahmet Ç.
19-02-2012, 16:25
sen varsın yeter gerisi teferruat ahmet abi..
cansın,dostum benim :)
Ahmet Ç.
20-02-2012, 14:35
işte Karaşimşeğin aslan logosu bakalım sevgili FP dostlarımız beğenecekmi :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Foto__raf0362.jpg
* Bunu Tanerabiye hediye etmek istiyorum ondan görüp cok beğenip yaptım :) :) :)
Dreamcatcher
20-02-2012, 14:41
En önemlisi olması gereken eğimi vermişsin..genelde düz olarak monte ediyorlar..güle güle kullan...hoş olmuş :havali
ÇΔĞLΔΨΔ∏
20-02-2012, 14:44
güzel olmuş ahmet hocam :havali
ahmet abi çok güzel olmuş umarım yıkama da falan çıkmaz bi de beyaz değil gri olsaydı bütünlük sağlanmış olurdu...
Ahmet Ç.
20-02-2012, 14:48
ahmet abi çok güzel olmuş umarım yıkama da falan çıkmaz bi de beyaz değil gri olsaydı bütünlük sağlanmış olurdu...
hımmmmm
eyüpcüm gri olsa neyle uyum sağlayacaktı anlayamadım :(
ÇΔĞLΔΨΔ∏
20-02-2012, 14:49
peugeot 407 amblem le herhalde ben öle anladım
demir_mert
20-02-2012, 14:49
hımmmmm
eyüpcüm gri olsa neyle uyum sağlayacaktı anlayamadım :(
Krom yazılarla uyum sağlardı bence... Ama olsun güle güle kullanın...
aynen çağlayan ve mert in söyledikleri gibi logo,407 ve peugeot yazısını kastetmişdim...
Ahmet Ç.
20-02-2012, 14:55
hımmmm :(
Dreamcatcher
20-02-2012, 14:55
http://img20.imageshack.us/img20/9013/15052011287.jpg
gibi bişey demek istedi sanırım eyüp ..
Telefondan gordugum kadarıyla bende begendım Ahmet abı. Yalnız Eyup abının dedıgı de mantıklı geldı bana
http://img20.imageshack.us/img20/9013/15052011287.jpg
gibi bişey demek istedi sanırım eyüp ..
böyle bişey demek istedim hüsmen abi...
TanerHoca
20-02-2012, 16:41
*ahmet hocam aslanın kıçı fazla havada kalmış.
*beyaz fazlaca cırtlamış bence de gri daha uygun olurdu sanki.
bunlar benim görüşüm.tabiki önemli olan senin beğenin:iyi
Ahmet Ç.
20-02-2012, 17:48
ok herkes gri diyosa gri yapacaz dicek bişi yok :)
ok herkes gri diyosa gri yapacaz dicek bişi yok :)
demokratik oylamayla gri'de karar kılındı artık seni bekliyoruz Ahmet abi :gül5::keyifli
Dreamcatcher
20-02-2012, 18:18
Gri ahmet hocam gri :havali:havali
http://i1213.photobucket.com/albums/cc477/dreamcatcher37/100_0604.jpg
http://i1213.photobucket.com/albums/cc477/dreamcatcher37/100_0605.jpg
http://i1213.photobucket.com/albums/cc477/dreamcatcher37/100_0606.jpg
Ahmet Ç.
20-02-2012, 18:33
forumdan beyaz sipariş gecmiştim grisi elimde yoktu baska secenek olmadığındandır.
değiştirim,hüsmen abinin makinada güzel duruyor ...
BARBAROS61
20-02-2012, 18:36
logo güzelmiş bende alayım bundan kime müracat edecez:)
Dreamcatcher
20-02-2012, 18:38
Bana hemşerim uzaklarda arama :havali2
BARBAROS61
20-02-2012, 19:46
Bana hemşerim uzaklarda arama :havali2
grisi varsa alayım .perşembe nöbetçiyim abi bende sana jant temizleyici yada hızlı cila vereyim hangisini istersen başka bir marka bakalım beğenecekmisin:) özelden numaranı verirmisin
Dreamcatcher
20-02-2012, 20:00
Dostum özelden numaramı yazdım...logoları şafak reklama yaptırmıştım yazın..istersen birlikte senle de gider yaptırırız..
Aslan çok yakışmış. Bende çogunlukla aynı fikirdeyim :) Gri sanırım daha hoş durur diye düşünüyorum. Bu arada oralarda kar buz falan yok sanırım. Maşallah pırıl pırıl araç. Allah nazarlardan korusun iyi günlerde kullanın. :)
Sanırım bu aslanlardan 407 si olan arkadaşlardan bir sipariş alırsınız Dreamcatcher :))
Ahmet Ç.
21-02-2012, 01:17
Dün su fotografla bozduğum göz zevkinizi;
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0357.jpg
su fotografla düzelteyim sevgili dostlar;
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/Fotoraf0363.jpg
:) :)
ahmet abi hayırlı olsun bunu da güle güle eskit inşallah...
BARBAROS61
21-02-2012, 09:07
güle güle del :) dicem ama bu sağlam bişeye benziyo kolayına bişe olmaz .yanlız döşemelerin biraz silinmeye ihtiyacı var sanki
ÇΔĞLΔΨΔ∏
21-02-2012, 09:08
güle güle del :) dicem ama bu sağlam bişeye benziyo kolayına bişe olmaz .yanlız döşemelerin biraz silinmeye ihtiyacı var sanki
+1 banada öle geldi ahmet hocam fotodan da olabilir tabi
demir_mert
21-02-2012, 09:15
Detailingci adamın hali başka tabi :)
BARBAROS61
21-02-2012, 10:33
Detailingci adamın hali başka tabi :)
detailing işi bizde uçuk safhaya ulaştı. yolda yürüken milletin jantına boyasına bakıyorum artık çizik leke ... varmı diye :)
Ahmet Ç.
21-02-2012, 11:10
detailing işi bizde uçuk safhaya ulaştı. yolda yürüken milletin jantına boyasına bakıyorum artık çizik leke ... varmı diye :)
hahahahahah süpersin :)
evet galiba ihtiyaç var en son ekimde autowax da temizlettim güya,
birde benim oğlan ortalıkta kedi gibi ayakkabılarıyla gezio azıcıkda ondan
Emegine saglık abicim aslan seninle daha bir güzel...
demir_mert
21-02-2012, 13:42
Barbaros Abi, tecrübelerinden bizi de yararlandırırsın umarım. Ben de bu işe bu aralar merak sardım. Makine nasıl kullanılıyor? :D
BARBAROS61
21-02-2012, 13:49
hahahahahah süpersin :)
evet galiba ihtiyaç var en son ekimde autowax da temizlettim güya,
birde benim oğlan ortalıkta kedi gibi ayakkabılarıyla gezio azıcıkda ondan
sana döşeme temizleyici göndereyim merakın varsa sık sil yapacaksın .ayriyetten koltukların döşemelerin üzerine sıkılan ürünler var suyu kiri alt tabakaya geçirmiyo
BARBAROS61
21-02-2012, 13:51
.....
BARBAROS61
21-02-2012, 13:51
Barbaros Abi, tecrübelerinden bizi de yararlandırırsın umarım. Ben de bu işe bu aralar merak sardım. Makine nasıl kullanılıyor? :D
düzeriz sana bi set mis gibi yıllarca kullanırsın önce kötü bi arabada deneme yaparsın elin alışınca kendi arabana başlarsın
Ahmet Ç.
26-02-2012, 11:38
Kardesimin civicle benim 407 hazır otparkta yan yana gelmişken bi fotolayıp sizle paylaşayım dedim;
aracda 18" jant var 40 yanak lastik ve aracın orjinali böle duruyor aracta janttan baska hiç bir uygulama yok ama direk yay varmıs gibi duruyor nolurdu sanki 407 nin çamurluğunuda bu sekilde dizayn etselerdide bize "yay yay yay" denmseydi :)
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/407-civc1.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/407-civic2.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/407civic3.jpg
http://i1082.photobucket.com/albums/j376/ahmetcelik1/407civic4.jpg
BARBAROS61
26-02-2012, 11:58
aslanla kedi gibi :)
Ahmet Ç.
26-02-2012, 11:59
aslanla kedi gibi :)
Barboros yanlız "kedidir o kedi" civic in kaputun altı hipodrom biliyosun değilmi :)
Yasin CCK
26-02-2012, 12:22
Ben yine de "yay yay yay" derdim hocam :D
Buyrun size yay + 19" jant :kalp
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/69467_147826621927100_100000992894090_222149_57878 65_n.jpg
Ahmet Ç.
26-02-2012, 13:35
[QUOTE=Yasin CCK;76686]Ben yine de "yay yay yay" derdim hocam :D
Buyrun size yay + 19" jant :kalp
yasin kardesimin en sevdiğim yanı:
herzaman verecek bir cevabı ve görseli vardır :)
ahmet hocam yasın haksız degıl baksana 308 e yayla yolda muhtesem duruyor..
http://i1149.photobucket.com/albums/o600/tatoo53/IMG_7432.jpg
Ahmet Ç.
26-02-2012, 14:07
ahmet hocam yasın haksız degıl baksana 308 e yayla yolda muhtesem duruyor..
http://i1149.photobucket.com/albums/o600/tatoo53/IMG_7432.jpg
mücahitcim sabahtan beri neler yazdım 308 lere farkında değilsin galiba :)
hatta direk gökselin sayfaya yazdım ...
onları okudum hocam aynen katılıyorum ama karasimsegede yay diyorum yay :havali
BARBAROS61
26-02-2012, 17:47
Barboros yanlız "kedidir o kedi" civic in kaputun altı hipodrom biliyosun değilmi :)
abi bizim 106 gti oynar bunla:) oda 1.6 124 ps
karasımsegınde masallahı var sahıbı gıbı karızma duruyor.yay konusuna gelınce zaten yakısmıyor arabaya ıste ornegı:D:D
http://i1080.photobucket.com/albums/j326/mahmuttabak/SDC10250.jpg
BARBAROS61
26-02-2012, 18:00
mahmut abi beğenmiyosan bana ver takarım ben:):):)
yakışıyor da şöyle birde durum var ben Rize'de bununla gezsem mazallah ya :) her yere sürterim heralde :)
hocam 407 nın yaysız halıylede gezsen altını vurursun zaten alcak araba.
TanerHoca
26-02-2012, 18:41
...alçak araba.
altı yere yakın diye bir arabaya bu kadar da hakaret edilmez ki canım.:Gül7:
:o:o:o
mahmut abi beğenmiyosan bana ver takarım ben:):):)
ayıp ettın kardesım canın saolsun adresı ver gonderım yayları:)))
Ahmet Ç.
26-02-2012, 23:04
karasımsegınde masallahı var sahıbı gıbı karızma duruyor.yay konusuna gelınce zaten yakısmıyor arabaya ıste ornegı:D:D
http://i1080.photobucket.com/albums/j326/mahmuttabak/SDC10250.jpg
hahahahahah!
Mahmutcum sen varyaaaaa ...
Tamam takıyorum yayları seninki ayarında olacak ama,birde buralarda yaptıramam :)
mutlu oldunmu? :)
hadi bakalım ahmet hocam cok alcaltmadan tatlı bır sevıye yakala yakısacagı belli... artık sızde taner hocama baskı yaparsınız nede olsa işin başında o var :D..
Sadece yay takacaksan hiç uğraşma bence. Speysır da ekle ki gurbağaların hepsi ürksün :cilgin
hahahahahah!
Mahmutcum sen varyaaaaa ...
Tamam takıyorum yayları seninki ayarında olacak ama,birde buralarda yaptıramam :)
mutlu oldunmu? :)
abı suanda ne kadar mutlu oldum bılemessın gercekten mı dıyorsun:dans4:dans4:dans4
bi laf var aslında biyeri bişe olan adamdan korkacaksın diye ona benzedi bu abi :gül9:
anlaşıldı abant buluşmasından once herkes suslenıp puslenecek :kutlama:
yaylar havada uçuşuyor noluyor ya :dans
hadi bakalım ahmet hocam cok alcaltmadan tatlı bır sevıye yakala yakısacagı belli... artık sızde taner hocama baskı yaparsınız nede olsa işin başında o var :D..
taner abı asla takmaz onun elınden gelse dahada yukseltecek arabayı :))
taner abı asla takmaz onun elınden gelse dahada yukseltecek arabayı :))
bugun bıraz bahsettım yaydan outdoor alırım ondan ıyı diyor :D.
bugun bıraz bahsettım yaydan outdoor alırım ondan ıyı diyor :D.
taner abı dag tas demeden gezıyor 16 jant takılıyken altını surtuyor dıyo, gecen bı gezdıgı yerlerın resmıne baktım abı sen sakın yay takma dedım bu sekılde bıle kullanman arabaya yazık cunku gıttıgı yerlere ancak arazı arabasıyla gıdılır.
ahmet abı bu da aradakı farkı gormen ıcın
http://i1080.photobucket.com/albums/j326/mahmuttabak/DSCF1003.jpg
taner hocamın gerekcelı kararları vardır ikna etmek zor ... ama şu resımde fazla soze gerek bırakmıyor mahmut..
TanerHoca
27-02-2012, 08:45
fotoya bakıldığında sağda kalan 407 ezilmiş, cılkı çıkmış gibi dururken soldaki 407 aslan gibi dimdik ve dipdiri duruyor.:D
fotoya bakıldığında sağda kalan 407 ezilmiş, cılkı çıkmış gibi dururken soldaki 407 aslan gibi dimdik ve dipdiri duruyor.:D
yanlış anlaşılmasın 308 ıme kesınlıkle yay takmayacagım :iyi:D
Ahmet Ç.
27-02-2012, 12:31
oooo herkes yorumları bir bir yazmıs.
eyvallah...
bi istanbul yapmam lazım yanlız yay için buralarda zor.
hayırlısı ...
Ahmet Ç.
27-02-2012, 12:32
abı suanda ne kadar mutlu oldum bılemessın gercekten mı dıyorsun:dans4:dans4:dans4
tabiki mahmutcum okadar anlatıyon yazıyon çiziyon övüyon sürtmez konforu bozmaz diyon
"bi takalım artık" oldum :)
Ahmet Ç.
27-02-2012, 12:36
aynı fotoyu birde arkadan çekseydin manzarayı görebilseydim :)
ÇΔĞLΔΨΔ∏
27-02-2012, 12:36
valla ben yaysız 16 jantlarla altını sürtecem diye özen gösteriyorum bazen de sürtüyorum yaylı galakxie lerle herhalde tümsekte sallanırım :D
Ahmet Ç.
27-02-2012, 12:41
valla ben yaysız 16 jantlarla altını sürtecem diye özen gösteriyorum bazen de sürtüyorum yaylı galakxie lerle herhalde tümsekte sallanırım :D
aynen bende öleydim 16" lerle,ama galaxiede gaz bile kesmiyorum resmen zıplıyor makina vurma ne kelime sürtmüyor bile.
sadece içimde kalmasın bunuda yasayım, derdim bu, bugün varız yarın yokuz :)
beğenmezsem çıkarır satarım sahibindende,
çıkma lastikleri ayrı, jantları ayrı, 1 ayda sattığıma göre hatta 16" leri taaa Adanaya yolladığıma göre sansıma güveniyorum nasip :)