Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarşamba Buluşmaları Anadolu Grubu
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Bende yoktum Ömer benim yerimede yedi mi baklava? :fiuw Bu forumda herkes çok iyi niyetli güzel insanlar gerçekten.Buluşmaların tatlı havası baklavadan değil anlayacağınız. :) Nargile için balkon cafe ye gitmişsiniz sanırım benzettim ya da?(Fatih miş) Abdullah a tekrar hayırlı olsun buradan. :) Esat abi saçlar böylede yakışmış.Fazla kaçırmadın inşallah sporun üstüne. :alkis Yasin abinin kardeşide renk katmış buluşmaya ikizi gibi zaten ama kendisinide bekliyoruz. :)
Bende yoktum Ömer benim yerimede yedi mi baklava? :fiuw Bu forumda herkes çok iyi niyetli güzel insanlar gerçekten.Buluşmaların tatlı havası baklavadan değil anlayacağınız. :) Nargile için balkon cafe ye gitmişsiniz sanırım benzettim ya da?(Fatih miş) Abdullah a tekrar hayırlı olsun buradan. :) Esat abi saçlar böylede yakışmış.Fazla kaçırmadın inşallah sporun üstüne. :alkis Yasin abinin kardeşide renk katmış buluşmaya ikizi gibi zaten ama kendisinide bekliyoruz. :)
Ahmedim kulaklarını çınlattık haavalar çok sogumadan bi barbekü sözünü yerine getirmek lazım artık :) :mangal :omlet
TanerHoca
03-11-2011, 14:25
Ahmedim kulaklarını çınlattık haavalar çok sogumadan bi barbekü sözünü yerine getirmek lazım artık :) :mangal :omlet
bunu yazmak için girmiştim :havali
Abdullah
03-11-2011, 14:30
bunu yazmak için girmiştim :havali
BENDEEEE :D
Mesajlar başarıyla yerine ulaşmıştır. :)
Ahmedim sana bi tosun lazım barbeküde kadro geniş olur baksana 13 dilim baklaava yiyen 300 gram etle doymaz :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5
Abdullah
03-11-2011, 15:33
Ahmedim sana bi tosun lazım barbeküde kadro geniş olur baksana 13 dilim baklaava yiyen 300 gram etle doymaz :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5
Ömer gelirse Tosun kurtarmaz abi deve kesmek lazım :D
Ahmet Ç.
03-11-2011, 16:05
Valla cok sıcak bir ortam varmıs.
buarada herkesde on numara karizma yani :)
bazıları bana karizma diyor fotolarda ama kimsenin kimseden kalır yanı yok masallah diyeyim.
gokhancpt
03-11-2011, 17:14
Valla cok sıcak bir ortam varmıs.
buarada herkesde on numara karizma yani :)
bazıları bana karizma diyor fotolarda ama kimsenin kimseden kalır yanı yok masallah diyeyim.
Teşekkürler Ahmet Bey, inşallah bir buluşmada sizleride bir şekilde aramızda görürüz. Bu arada galaxie lerinizde hayırlı olsun ;) :nazar :nazar :nazar
Hasan_33
03-11-2011, 19:11
Belli ki cok güzel bir bulusma olmus :alkis2
Yasingiller soyisimleri gibi canacankatiyorlar!!! Hasanin adi gibi kendi de güzel insanmis demek. Tanisiriz insallah birgün.
Hanima dedim ki; Bak! Hani biz Istanbulda bir yerde baklava yemisdik ya, 3 taneyi zar zor bitirmisdik. Bak bu arkadas 13 tane yemis!!! Cevap; masallah :nazar
(aslinda ben güllüoglunun baklavasini begenmedim, cok agir.)
Muhabbetiniz bol neseniz daim olsun...yalniz bir daha Mersinlilerle tavla atarken iki kere düsünün :fiuw
Ömer Gedik
03-11-2011, 20:09
Ben 11 yedim diye hatırlıyorum 13 mü yemişim :)
Hasan, aslında bende normalde 3 taneyi zorla yerim. Ama Abdullah için kendimi fazladan yemeye hazırlamıştım. :)
TanerHoca
03-11-2011, 20:15
Hanima dedim ki; Bak! Hani biz Istanbulda bir yerde baklava yemisdik ya, 3 taneyi zar zor bitirmisdik. Bak bu arkadas 13 tane yemis!!! Cevap; masallah :nazar
yedi de ne oldu :D
bu arada admin cüneyt filmlerindeki gibi "bu cihan abi için, bu benim için, bu babam için vs" diyerek
13 dilim baklavayı yutunca "beni ateş bastı" diyerek geceyi erken bitirmek zorunda kaldı. :gul9
Ömer Gedik
03-11-2011, 20:29
Konuyu yanlış yerlere çekmeyin. Zaten akşama doğru ateşim çıkmıştı.
Abdullah
04-11-2011, 00:36
bu arada admin cüneyt filmlerindeki gibi "bu cihan abi için, bu benim için, bu babam için vs" diyerek
13 dilim baklavayı yutunca "beni ateş bastı" diyerek geceyi erken bitirmek zorunda kaldı. :gul9
hocam bide erken ayrılınca o ateşi nasıl attı onu da sormak lazım :D :gul5
Ahmet Ç.
05-11-2011, 14:25
süper bravo çok güldüm :)
Ben 11 yedim diye hatırlıyorum 13 mü yemişim :)
Hasan, aslında bende normalde 3 taneyi zorla yerim. Ama Abdullah için kendimi fazladan yemeye hazırlamıştım. :)
ne 3'ü ne 13'ü, 23 tane bile yenirdi gerçekten adamlar işi biliyor :iyi çok lezzetli idi. Teşekkürler Abdullah.
Bu çarşamba bi bayram buluşması yapıyormuyuz?
Ömer Gedik
05-11-2011, 16:49
Abdullah sabrımın taşmasına az kaldı :bam3 Ciddiyim.
TanerHoca
07-11-2011, 10:17
çarşamba buluşmaya hazır mıyız :D
gokhancpt
07-11-2011, 10:20
Evet :alkis2
Bende orda olmak isterim abilerim ve kardeslerimle bayramlasmak mutlu eder beni
TanerHoca
07-11-2011, 11:24
bu çarşamba farklı bir organizasyon var :iyi
Herşey iyi güzel de bu çarşamba ( 23 kasım) nerede buluşuyoruz?
Abdullah
23-11-2011, 00:31
evet listeyi yapalım diğer arkadaşlardan ses çıkmadığı için adminimiz de çok uzaklarda olduğundan
Yer: Ataşehir Piramit Pastanesi
Saat: 19:30
Tarih: 23.11.2011
Katılanlar:
1- Abdullah
2- Sarman (Ferhan Abi)
3- Gökhancpt
4- T@ner
.
.
.
.
.
.
.
.
Bedenen olmasada ruhen ordaym kardeşim özledim
Abdullah
23-11-2011, 00:46
ahhh abim ahhh seninle oturup uzun uzun sohbet etmeyeli çok uzun zaman oldu yap şu kasları artık biz eridik senin hasretinden :(
ahhh abim ahhh seninle oturup uzun uzun sohbet etmeyeli çok uzun zaman oldu yap şu kasları artık biz eridik senin hasretinden :(
kasa gerek yok kardeşim yaglar gitse kafidir bana babamlar önümü kesti yoksa şu an iyiydim ne yapalım 30 gün geriden gelcez yaza bol bol hasret gideririz apoçum kardeşlerin kralı
Abdullah
23-11-2011, 00:50
kasa gerek yok kardeşim yaglar gitse kafidir bana babamlar önümü kesti yoksa şu an iyiydim ne yapalım 30 gün geriden gelcez yaza bol bol hasret gideririz apoçum kardeşlerin kralı
abilerin bitanesi özledim beee :( yaza olmaz dayanmaz bu yürek yaza kadar haftaya sırf seni görmeye geliriz biz :D nargileye :D
kral kardeşim bnm her zaman başımla beraber :)
Abdullah
23-11-2011, 00:56
oda olmadı zaten ben o spor salonun yerini bir öğrenirsem yandın sen yıkıcam orayı :D
oda olmadı zaten ben o spor salonun yerini bir öğrenirsem yandın sen yıkıcam orayı :D
:halter :halter :halter :halter :halter3 :halter3 :halter3 :halter2 :halter2 :halter2 :halter2
ordaki halim bu perişan :gul5 :gul5
Abdullah
23-11-2011, 00:59
:halter :halter :halter :halter :halter3 :halter3 :halter3 :halter2 :halter2 :halter2 :halter2
ordaki halim bu perişan :gul5 :gul5
:gul5 :gul6 :kac :kac
cmr_cihangir
23-11-2011, 09:23
Çok uzaklardan buluşmaya bende dahil oluyorum :D
1- Abdullah
2- Sarman (Ferhan Abi)
3- Gökhancpt
4- T@ner
5- cmr_cihangir
.
.
.
gokhancpt
23-11-2011, 10:09
Cihan dostum sen yorulma istersen geçerken ben seni alayım :cilgin
cmr_cihangir
23-11-2011, 10:15
Yok yok Gökhanım, benim için güzergahını değiştirip o kadar yolu kat etmene gönlüm elvermez. :D Artık kendi imkanlarımı zorlayarak yürüyerek gelirim. :)
gokhancpt
23-11-2011, 11:12
Yok yok Gökhanım, benim için güzergahını değiştirip o kadar yolu kat etmene gönlüm elvermez. :D Artık kendi imkanlarımı zorlayarak yürüyerek gelirim. :)
:D
socrates(MeRiÇ)
23-11-2011, 13:49
Arkadaşlar, bende yarın bir süreliğine Çanakkaleden istanbula gelicem. Ataşehirde kalıyor olucam. Bir dahaki haftaya buluşmaya gelip tanışmak isterim doğrusu :D
gokhancpt
23-11-2011, 14:22
socrates, istediğin zaman gelebilirsin, buluşma olmasa dahi ataşehir de bazı akşamlar piramit kafede buluşmalar oluyor. senide görmek ve tanımaktan mutluluk duyarız
cmr_cihangir
23-11-2011, 14:45
Aynen katılıyorum dostum. :havali
socrates(MeRiÇ)
23-11-2011, 14:49
Daha önce 12 yıldır istanbulda yaşıyordum Ataşehirde, iş güç koşuşturmaca hiç vakit ayıramamıştım forum işlerine uzun süredir. 1 sene önce davransaymışım çok önceden beri tanışıyor olacakmışız :( Neyse zararın neresinden dönülürse kardır diyip devam edelim yolumuza. Adım Meriç bu arada :)
gokhancpt
23-11-2011, 15:37
Meriç, henuz bir şey kaybetmedin, ama bu sefer bizi görmeden gidersen kaybetmiş olursun :fiuw
Dostum şaka bir yana senide tanımak isteriz, pm den tel numaramı gönderiyorum istediğin zaman arayabilirsin
socrates(MeRiÇ)
23-11-2011, 21:41
Geliğim zaman müsait bir vakitte arayacağım muhakkak :)
Abdullah
24-11-2011, 00:21
bugün buluşmamamızı gerçekleştirdik
Katılanlar:
1- abdullah
2- tanerhoca
3- gökhancpt +1
4- sarman (ferhan abi) +1
5- cihan
6- erol
7- kadir
Ferhan abimizin doğum gününü de güzel bir pastayla kutlamış olduk Erol ile Kadir son anda aramıza katıldılar pastaya yetişemediler ama güzel bir muhabbetin içinde buldular kendilerini katılan değer veren gelen gelemeyip kalbini yollayan tüm arkadaşlara abilerime teşekkür ederim. Yeni çarşamba buluşmalarında daha yüksek katılımlarla beraber oluruz inşallah fotograflar gökhan abide :D
Valla çok utandım, ilk defa çarşamba toplantısına gittim, o ne süpriz doğumgünü pastası. :ask
Dostlarım iyi ki varsınız sağolun
Abdullah
24-11-2011, 00:27
Valla çok utandım, ilk defa çarşamba toplantısına gittim, o ne süpriz doğumgünü pastası. :ask
Dostlarım iyi ki varsınız sağolun
abicim nice mutlu yıllara inşallah uzun uzun yıllar sevdiklerinle beraber nice yaşlarını kutlarsın ellerinden öperim
Nice mutlu yıllara. Yine mutlu ve keyifli bir buluşma olmuş. :alkis2 :alkis
socrates(MeRiÇ)
24-11-2011, 01:01
Nice yıllara, çok hoş sürpriz olmuş gerçektende :)
cmr_cihangir
24-11-2011, 08:53
Ferhan ağabey, sizi tanımak büyük bir keyif. Bünyamin ağabeyimiz de başka güzel bir insan (umarım onuda forum bünyesine katacağız). Dün sayenizde çok hoş sohbet ettik. Tekrar sizi tebrik ediyor ellerinizden öpüyorum. Bu arada Taner ağabey de dünkü buluşmada en şık katılımcımızdı belirtmek isterim. Gökhanım resimleri merakla bekliyoruz.....
Gene muhtesem bi ortami kacirdik orda olmak ayricalik bence cok guzel bi sohbet olduguna eminim super insanlarsiniz ya siz :alkis2 :alkis2
gokhancpt
24-11-2011, 09:49
Ferhan ağabey, sizi tanımak büyük bir keyif. Bünyamin ağabeyimiz de başka güzel bir insan (umarım onuda forum bünyesine katacağız). Dün sayenizde çok hoş sohbet ettik. Tekrar sizi tebrik ediyor ellerinizden öpüyorum. Bu arada Taner ağabey de dünkü buluşmada en şık katılımcımızdı belirtmek isterim. Gökhanım resimleri merakla bekliyoruz.....
Cihan dostum, hatırlarsan Bünyamin abiye söyledik forum kurallarını, sanırım o da artık aramızda yer alır :D
Buluşmaya katılan herkese hoş sohbet için çok teşekkür ederim. İnşallah bir sonraki buluşmamızda tekrardan bir arada oluruz.
Gene muhtesem bi ortami kacirdik orda olmak ayricalik bence cok guzel bi sohbet olduguna eminim super insanlarsiniz ya siz :alkis2 :alkis2
Esat kardeşim sen gelmesen bile hoş sohbetlerde kulağını her daim çınlatıyoruz ;)
gokhancpt
24-11-2011, 09:57
evet, merakla beklenen resimler...
http://i1087.photobucket.com/albums/j478/gokhancpt/DSC_0236.jpg
http://i1087.photobucket.com/albums/j478/gokhancpt/DSC_0239.jpg
http://i1087.photobucket.com/albums/j478/gokhancpt/DSC_0238.jpg
http://i1087.photobucket.com/albums/j478/gokhancpt/DSC_0242.jpg
Abdullah
24-11-2011, 10:01
vayyy vayy vayyy Gökhan abi bu kadar erken beklemiyordum resimleri :alkis
cmr_cihangir
24-11-2011, 10:05
Gökhanım, teşekkürler dostum. Aramıza sonradan katılan Erol ve Kadir kardeşlerimiz bu ana tanık olamadılar. Keşke bu resimde onlarda olabilseydi. :arkadas
TanerHoca
24-11-2011, 14:12
tanerhoca der ki;
gel, gel, buluşmaya gel
forumdan olsan da gel olmasan da gel
ister çarşamba, ister perşembe, istersen cuma gel
bu kapı umutsuzluk kapısı değil.
hangi gün istersen o gün gel
nerede istersen oraya gel.
yüz buluşma kaçırmış olsan da yine gel.
Taner Hoca
gokhancpt
24-11-2011, 14:17
tanerhoca der ki;
gel, gel, buluşmaya gel
forumdan olsan da gel olmasan da gel
ister çarşamba, ister perşembe, istersen cuma gel
bu kapı umutsuzluk kapısı değil.
hangi gün istersen o gün gel
nerede istersen oraya gel.
yüz buluşma kaçırmış olsan da yine gel.
Taner Hoca
:alkis2 :alkis2 :alkis2
bu güzel söze saygıyla şapka çıkarılır
Aşka gelmişsin hocam 24 kasım ya ondandır agzına saglık
gokhancpt
24-11-2011, 15:31
Taner hocamı yakın zamana kadar edebiyat öğretmeni olarak biliyordum :fiuw
( bu da bana olsun :bam3 :bam3 :bam3 )
Abdullah
24-11-2011, 16:54
Taner hocamı yakın zamana kadar edebiyat öğretmeni olarak biliyordum :fiuw
( bu da bana olsun :bam3 :bam3 :bam3 )
puhahahahahaha sana o sandalye az bence :bam2 :bam
gokhancpt
24-11-2011, 17:04
apocan sana sandalyenin büyüğü gelecek haberin olsun :cilgin :bam3 :bam3 :bam3
Abdullah
24-11-2011, 17:07
apocan sana sandalyenin büyüğü gelecek haberin olsun :cilgin :bam3 :bam3 :bam3
gelemezzz kiii gelemezzz kiii :dans :p :dil3 :dil2 :o
gokhancpt
24-11-2011, 17:11
gelmeyeceğimki, sen geleceksin :cilgin
Abdullah
24-11-2011, 17:13
gelmeyeceğimki, sen geleceksin :cilgin
:korku :korku
resimleri görünce aranıza neden erken katılamadım diye üzüldüm inş.bundan sonraki buluşmalarda devamlılık arzedicem:) ahh bide şu işlerim yoğun olmasa tüm org.kaçırıyorum foruma sık giremediğimden dolayı kaçırıyorum konuları birileri beni haberdar etsin yahuuu:)
Gokhan abi cok orjinal adamsin goz gore gore fizik ogretmenini edebiyatci yaptin ya bravo valla
Abdullah
25-11-2011, 08:35
Gokhan abi cok orjinal adamsin goz gore gore fizik ogretmenini edebiyatci yaptin ya bravo valla
:gul5 :gul6
bu arada gökhan abiye double din ???
cmr_cihangir
25-11-2011, 08:50
Biri double din mi dedi? :uzgun
Abdullah
25-11-2011, 08:53
:gul5
socrates(MeRiÇ)
25-11-2011, 08:55
Double din... !! :D :D
TanerHoca
25-11-2011, 09:34
budur :havali :gul5
http://img20.imageshack.us/img20/2734/img0749vb.jpg
socrates(MeRiÇ)
25-11-2011, 09:40
Hahahaha..... Abi kopardın sabah sabah valla :D
gokhancpt
25-11-2011, 09:43
double din mi :kac
gokhancpt
25-11-2011, 09:45
Esatım, hocamın yazdıklarından anlayamadım fizikçi olduğunu :gul5 :gul5 :gul5
hep abdullah ın suçu bunlar :bam3 :bam3 :bam3
Abdullah
25-11-2011, 10:24
Esatım, hocamın yazdıklarından anlayamadım fizikçi olduğunu :gul5 :gul5 :gul5
hep abdullah ın suçu bunlar :bam3 :bam3 :bam3
hahaha sen yap yap gariban abdullaha at double din i de göstermiş hocam sana gördün mü :gul5
ayrıca buluşma fotoları nerde kaldı :D
Apoçum be çok güzel vuruyorlar şu abimde bi kaç tane
:bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3
yapmıcam yapmıcam dedim ama
Abdullah
25-11-2011, 10:42
Apoçum be çok güzel vuruyorlar şu abimde bi kaç tane
:bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3 :bam3
yapmıcam yapmıcam dedim ama
:gul5 :gul6 sende mi sende miiii :D bu arada başka vurmaya kalkan olmasın haaa :D
cmr_cihangir
25-11-2011, 10:56
budur :havali :gul5
http://img20.imageshack.us/img20/2734/img0749vb.jpg
:uzgun
http://b1110.hizliresim.com/q/x/6zds.jpg
gokhancpt
25-11-2011, 11:01
Cihanım sen boş ver bunları,üzülme. Ne demişler "düşenin halinden düşen anlar" :cilgin
socrates(MeRiÇ)
25-11-2011, 11:05
hahahaha.... Kopmaya devam hahahaha :D :D
Gökhan, o lafı şöyle değiştirelim senin için "düşenin halinden, ka-ale alınmayan anlar" hehehe..
Baksana, siz Apo'yla mesaj yazıyosunuz ama gözden kaçıyo :D :D
gokhancpt
28-11-2011, 12:23
arkadaşlar bu haftaki çarşamba buluşmasını avrupa tarafında yapalım derim, mekan herzamanki mekanımız olabilir. katılacaklar;
1.gokhancpt
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Abdullah
28-11-2011, 13:09
arkadaşlar bu haftaki çarşamba buluşmasını avrupa tarafında yapalım derim, mekan herzamanki mekanımız olabilir. katılacaklar;
1.gokhancpt
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
SÜPER SÜPER SÜPERRR
kamber ve düğün ilişkisini göz önüne alırsakkk :D
1.gokhancpt
2.abdullah
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
ay sonra esat abimi göreceğizzzz sonunda :D
1.gokhancpt
2.abdullah
3.erol
4.kadir
5.
6.
7.
8.
9.
10.
oo süper esat abiim geliyorr:)
Arkadaş bana söz hakkı vermemişsiniz zaten bende geliyorum tabi hep beraberiz:)
cmr_cihangir
28-11-2011, 15:01
Çarşamba'ya işim dolayısıyla sevgili dostum Gökhan'ın memleketine gideceğimden aranızda olamayacağım. Aslında bir taraftan seviniyor bir taraftan üzülüyorum: Gideceğim yerdeki insanlar çok misafirperver ve iyi insanlar bu yüzden mutluyum, öte yandan aranızda olamayacağım için de üzgünüm. Şimdiden herkese keyifli bir buluşma temenni ediyorum.
Avrupa yakasındaki "herzamanki yer" baklava yediğiniz yermi?
yok abim vatan caddesinde nargileci...
Abdullah
28-11-2011, 15:54
abicim müsait olursan gelmeyi düşünürsen telefonlaşırız beraber geçeriz karşıya :D
socrates(MeRiÇ)
28-11-2011, 15:56
çarşamba bi programım var ama iptal olma olasılığı sürüyor. İptal olursa bende ordayım :D
Ahmet Ç.
28-11-2011, 16:02
çarşamba bi programım var ama iptal olma olasılığı sürüyor. İptal olursa bende ordayım :D
Dostum bu nasıl iş !!!
Su kadarcık çanakkalede görüşemedik sen şimdi istanbullularla buluşacan ölemi ????
ask ol diyorum baskada bişi demiyorum :(
Abdullah
28-11-2011, 16:03
Dostum bu nasıl iş !!!
Su kadarcık çanakkalede görüşemedik sen şimdi istanbullularla buluşacan ölemi ????
abi hemde ikinci buluşmaya gelecek :D
Ahmet Ç.
28-11-2011, 16:06
Dostum bu nasıl iş !!!
abi hemde ikinci buluşmaya gelecek :D
Ozaman dozajı arttırıp "Yuhhhhhhh ..." diyorum :(
socrates(MeRiÇ)
28-11-2011, 16:10
Diyorum ya nerdesın diye, forumdan bi kayboldun 1 haftalığına bak neler oldu. Gelişimin şerefine T@ner hocam konu başlığı bile açtı :D
gokhancpt
28-11-2011, 16:39
Ferhan abi nin canı tatlı çekmiş :D
Çarşamba'ya işim dolayısıyla sevgili dostum Gökhan'ın memleketine gideceğimden aranızda olamayacağım. Aslında bir taraftan seviniyor bir taraftan üzülüyorum: Gideceğim yerdeki insanlar çok misafirperver ve iyi insanlar bu yüzden mutluyum, öte yandan aranızda olamayacağım için de üzgünüm. Şimdiden herkese keyifli bir buluşma temenni ediyorum.
cihanım yolun şimdiden açık olsun, memleketime slm söyle :)
Abdullah
28-11-2011, 16:46
cihan abim devamsızlık hanene bir + daha atıyorum yolun açık olsun Allah kaza bela vermesin Yasinin yanınada uğra vaktin olursa.
cmr_cihangir
28-11-2011, 17:43
Eyvallah dostlar. Başım üstüne Gökhanım. :arkadas
Abdullah kardeşim, telefonlaşırız.. sağolasın.
ve evet Gökhan kardeşim bu göbeğin bu formunu nasıl koruyabilirim ki o baklavalar olmasa :D
Ve İstanbul'dayım nihayet.
Bende geliyorum.
Ömer Gedik
29-11-2011, 08:08
Düzenleme yapalım ve klasik formatta yazalım.
Yer : Son Osmanlı Nargile Cafe
Tarih: 30-11-2011
Saat: 19,30-20,00
Bu arada arzu edenler ile Saat 19,00 doalyında Karaköy Güllüoğlunda tatlı keyif yapıp daha sonra Cafe'ye geçebiliriz.
Katılımcı Listesi:
1- Gökhancpt
2-Abdullah
3-Erol
4-Kadir
5-Esat
6-Ozan
7-Ömer Gedik
Abdullah
29-11-2011, 17:20
Artan RCZ kullanıcısı sayımızdanda bu haftaki çarşamba buluşmasına katılacak olur belki müsait olanları bekleriz sizlerde gelin buluşmaların tadına varın zaten zehiri bir kere aldınız mı gerisi gelir :D
arkadaşlar okulum benim geç bitiyor anadolu yakasında yapın bir hafta şu buluşmaları üsküdar sahilde falan o zaman yetişebilirim yanınıza önümüzdeki dönem sırf bu çarşamba buluşmaları için çarşamba günleri akşama ders almayacağım :)
Abdullah
29-11-2011, 17:40
arkadaşlar okulum benim geç bitiyor anadolu yakasında yapın bir hafta şu buluşmaları üsküdar sahilde falan o zaman yetişebilirim yanınıza önümüzdeki dönem sırf bu çarşamba buluşmaları için çarşamba günleri akşama ders almayacağım :)
:D sen yeter ki gelmek iste alper geçen hafta Ataşehirdeydik genelde Ataşehir Piramit Pastanesinde buluşuruz ama bu hafta uzun zamandır görmediğimiz abilerimizi özledik o yüzden karşıdayız :D bizde akşam 18:30- 19:00 gibi anca çıkarız karşıya geçmek için.
ataşehir benim çok yakınımda otobandan 10dk sürmez gelmem haberim olsun damlarım anında :D bir dahaki hafta ne sınavım var ne de başka birşey ataşehirde olursa dersimin birini ekebilirim sizin için
Abdullah
29-11-2011, 17:51
ataşehir benim çok yakınımda otobandan 10dk sürmez gelmem haberim olsun damlarım anında :D bir dahaki hafta ne sınavım var ne de başka birşey ataşehirde olursa dersimin birini ekebilirim sizin için
dersi ekmene gerek yok yahu biz 7 buçuk 8 gibi buluşuyoruz saat 10 buçuk 11 e kadar daha doğrusu mekan kapanana kadar oturuyoruz orada :D
socrates(MeRiÇ)
29-11-2011, 17:58
Hatta mekan kapanırken eline bi bez bile verebilirler, al kardeş masaları silmeye yardım et diye :D
tamam o zaman haftaya çarşamba burada olursanız gelirim :) gerekirse sileriz yahu :D
gokhancpt
29-11-2011, 18:13
yurdaer abi hala ismini yazdırmamış listeye, abi artık özledik yaa :uzgun
gokhancpt
29-11-2011, 18:14
meriç sende unutmuşsun listeye isim eklemeyi :cilgin
enverjrcz
29-11-2011, 20:56
Haftaya atasehir olursa buyuk
İhtimal gelirim arkadaslar
Bu arada arzu edenler ile Saat 19,00 doalyında Karaköy Güllüoğlunda tatlı keyif yapıp...
1 torba mandalina getiriyorum Allah gözünüzü doyursun ne tatlısı yahu ?
Ömer Gedik
29-11-2011, 21:15
Bu arada arzu edenler ile Saat 19,00 doalyında Karaköy Güllüoğlunda tatlı keyif yapıp...
1 torba mandalina getiriyorum Allah gözünüzü doyursun ne tatlısı yahu ?
Tatlı işi mandalinaya kaldı o vakit :)
Bu arada Gökhan abi rövanş istiyorum ona göre :)
ataşehirde olanlara bende katılırım arkadaşlar :) enver sende gel mutlaka senin araca bakmam lazım maşallahı var allah kaza bela vermesin :)
rcz ciler icin atasehir sart desenize bu arada enver haftaya carsamba gs-fb maci var eminmisin bulusmaya gidecegnden:) gerci mac erken baslicak ama olsun
Arkadaşlar, gelmeyi çok istiyorum ama planlarımda hala belirsizlikler var. Onları halledebilirsem son anda da olsa katılacağım.
ya şart değilde benim okul olduğundan dolayı ancak oraya yetişebilirim :)
Ömer Gedik
30-11-2011, 16:55
Evet yok mu arttıran. Buluşmaya az bir zaman kaldı.
Ömer Gedik
01-12-2011, 00:14
Keyifli ve bol sohbetli bir akşam daha yaşadık. Katılan dostlara teşekkürler :arkadas
Ozan abimin İzmir'den toplayıp getirdiği Mandalinalar çok lezzetliydi ayrıca teşekkürler :iyi :alkis
http://i1110.photobucket.com/albums/h451/omerg308/DSC01657.jpg
http://i1110.photobucket.com/albums/h451/omerg308/DSC01656.jpg
http://i1110.photobucket.com/albums/h451/omerg308/DSC01659.jpg
Abdullah
01-12-2011, 00:15
yine herzamanki gibi süperizzz
oh valla mandalinalar mis gibiydi çok sağol ozan abi:)
Abdullah
01-12-2011, 00:26
evet ozan abim buradan tekrar teşekkürler kesene bereket ellerine sağlık.
Ne demek afiyet olsun herkese
Dreamcatcher
01-12-2011, 08:16
Esat,forumun ağası olarak aranızdaymış sanırım....muhabbetiniz daim olsun :)
keşke her hafta herkes müsait olsada özlem bu kadar büyümese bu arada murat ile göksel abide yetişemediler ama olsun bizimleydiler gibi davrandık :)
TanerHoca
01-12-2011, 14:26
abdulahın telefon tacizleri ve bununla da yetinmeyip kapıya dayanması ile
ben de kendimi orada buldum ve de orada kendimi buldum :havali :dans
Ahmet Ç.
01-12-2011, 17:29
yine herzamanki gibi süperizzz
Yine herzamanki gibi süpersinizzzz yakısıklı,sevgili dostlar :)
ya süper ataşehirde olan birgünde biz gelir tanışırız inş :D
keşke her hafta herkes müsait olsada özlem bu kadar büyümese bu arada murat ile göksel abide yetişemediler ama olsun bizimleydiler gibi davrandık :)
Çok zorladık ama bir türlü olmadı :( Önümüzdeki hafta görüşürüz İnşallah..
Abdullah
01-12-2011, 23:28
ve de orada kendimi buldum :havali :dans
işin özü yine Taner hocamdan. Gelemeyen arkadaşlar üzülmesinler her hafta çarşamba biz hep buluşuyoruz gelenlere kapımız açık her daim.
cmr_cihangir
04-12-2011, 18:05
Çok zorladık ama bir türlü olmadı :( Önümüzdeki hafta görüşürüz İnşallah..
Bu hafta geçen buluşmaya gelemeyenler olarak acısını çıkartırız inşallah.
gokhancpt
06-12-2011, 09:17
bu haftaki çarşamba buluşması ataşehir de, mekan ve saat aynı, önceki buluşmalara katılamayan arkadaşlara duyurulu ;)
Yer: Ataşehir
Mekan: Piramit Cafe
Saat: 1930
1.Taner Hoca
2.Gokhancpt
3.Cihan
4.Abdullah
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Abdullah
06-12-2011, 09:19
ohhh 4 lü kurulmuş bile okey çevirelim bu hafta :D hadi bakalım Ataşehir ve civarında oturan güzel üyelerimiz buluşma yapmıyor muyuz diye soran üyelerimiz Ataşehirde olsaydı gelirdim diyen üyelerimiz bekliyoruz.....
cmr_cihangir
06-12-2011, 09:24
Mekan ve zaman uygun. :havali Biraz çabayla tam vaktinde oradayım inşallah. :)
Gelmekte çok zorlanırsam da dostlardan yardım alırım artık :gul9
gokhancpt
06-12-2011, 09:38
Cihanım sen merak etme, ben seni alırım dostum :fiuw
cmr_cihangir
06-12-2011, 09:43
Cihanım sen merak etme, ben seni alırım dostum :fiuw
Gökhanım kaptanım çok saolasın :arkadas ama her zaman sen olmayacaksın ben yürüyeyim biraz çabalayım :D
epeydir buluşmalara katılamıyorum, bu hafta gelmek istiyordum ama tam da derbi saatiyle çakışıyor. maalesef yine gelemiyorum..
Yasin CCK
06-12-2011, 09:53
epeydir buluşmalara katılamıyorum, bu hafta gelmek istiyordum ama tam da derbi saatiyle çakışıyor. maalesef yine gelemiyorum..
;)
Hakikaten derbi gününde buluşma olurmu ya :fiuw
gokhancpt
06-12-2011, 10:05
;)
derbiyi izleyebileceğimiz bir yerde buluşuruz bizde ;)
Yasin CCK
06-12-2011, 10:08
;)
:alkis2 :iyi
Abdullah
06-12-2011, 10:22
;)
bu fikir güzel abi karnımızı doyurup derbiyi izleyeceğimiz bir yere geçeriz.
socrates(MeRiÇ)
06-12-2011, 11:20
Derbi için programım var ama iptali durumunda sıkı bir Fenerli olarak orda olurum :D
TanerHoca
06-12-2011, 11:29
derbi benim için traştan öte birşey değil :fiuw
Bu hafta benide pas geçin haftaya sizlerleyim söz:)
socrates(MeRiÇ)
06-12-2011, 11:32
Bir Fenerli olarak, Galatasaray derbisi (!) benim içinde traş olmak gibi bişey Taner Hocam :D
Abdullah
06-12-2011, 11:37
Bir Fenerli olarak, Galatasaray derbisi (!) benim içinde traş olmak gibi bişey Taner Hocam :D
şiişştt sen git programına gelme sakın yoksa karışmam haaa :boks :boks :boks :boks
socrates(MeRiÇ)
06-12-2011, 11:40
Hehehehe,
"Everything is something happened, whats can I do , this is football thats football"...
Hastayım Fatih Terim'e :D
Bende Ataşehire geliyorum bu çarşamba. Müsait olursa Bünyamin ide getireceğim
sağlıcakla kalın :)
cmr_cihangir
06-12-2011, 15:02
Süper, Bünyamin ağabeyi de sizi de özlemiştik. :arkadas
Ama bu derbi muhabbeti yüzünden yer ve mekanda değişiklik olabilir gibi :anlamadim2
Abdullah
06-12-2011, 15:28
Süper, Bünyamin ağabeyi de sizi de özlemiştik. :arkadas
Ama bu derbi muhabbeti yüzünden yer ve mekanda değişiklik olabilir gibi :anlamadim2
sanırım fazla değişiklik olmayacak abi aynı sokakta köşedeki mekanda sanırım lig tv var bakmak lazım.
cmr_cihangir
06-12-2011, 19:54
Yerle ilgili belki ufak bir sürpriz olabilir. Yarın netleşecek. :fiuw
socrates(MeRiÇ)
06-12-2011, 20:06
Sürpriz derken :)
FP yönetimi yarınki buluşmaya katılacak arkadaşları Arena'ya maça götürecek :alkis
Ahmet Ç.
06-12-2011, 21:55
Yine yokum :(
socrates(MeRiÇ)
06-12-2011, 23:59
Hemşo, bi sıkıntı olmazsa ben yarın ikimizin yerinede giderim buluşmaya, hatta yanımda bi Bayramiçli daha bile götürebilirim :D
individual
07-12-2011, 01:00
Yarın bende geleceğim Technoplus ile
:)
cmr_cihangir
07-12-2011, 08:57
FP yönetimi yarınki buluşmaya katılacak arkadaşları Arena'ya maça götürecek :alkis
Beşiktaşlı bir taraftar olarak bu maç için Arena ya gitmek pek ilgimi çekmez. Ancak uzaktan da olsa seyretmek fb li, gs li arkadaşların heyecanına ortak olmak keyifli olabilir. :havali2
gokhancpt
07-12-2011, 10:41
Arenada biletler bittiğinden süpriz iptal oldu :fiuw
arkadaşlar buluşma yine aynı yerde ve zamanda olacak(piramit kafe), maçtan sonra gelmek isteyen arkadaşlara da duyurulur.
Bu arada her iki takıma da başarılar...
cmr_cihangir
07-12-2011, 10:56
bu haftaki çarşamba buluşması ataşehir de, mekan ve saat aynı, önceki buluşmalara katılamayan arkadaşlara duyurulur ;)
Saat: 1930
1.Taner Hoca
2.Gokhancpt
3.Cihan
4.Abdullah
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Lİsteyi güncelledim
Dreamcatcher
07-12-2011, 10:59
Mahşerin 4 atlısı :kral
TanerHoca
07-12-2011, 11:20
1.Taner Hoca
2.Gokhancpt
3.Cihan
4.Abdullah
5.Ömer
6.
7.
8.
9.
10.
Hayırdır beni neden listeye dahil etmediniz? :(
gokhancpt
07-12-2011, 12:01
Ferhan abicim, sen listede olmaz olurmusun hiç :arkadas
1.Taner Hoca
2.Gokhancpt
3.Cihan
4.Abdullah
5.Ömer
6.Sarman + Bünyamin abi
7.
8.
9.
10.
cmr_cihangir
07-12-2011, 12:03
Bünyamin ağabeyi de mutlaka getirin Ferhan ağabey. :)
Abdullah
07-12-2011, 16:02
1.Taner Hoca
2.Gokhancpt
3.Cihan
4.Abdullah
5.Ömer
6.
7.
8.
9.
10.
:(
Ömer Gedik
07-12-2011, 16:23
Güncel listee
1.Taner Hoca
2.Gokhancpt
3.Cihan
4.Abdullah
5.Ömer
6.Sarman + Bünyamin abi
7.Gökseld
8.Ergin
9.Technoplus
10.
TanerHoca
07-12-2011, 22:33
hem fb-gs maçı hem de yağmur olmasına rağmen bayağı iyi bir katılımla buluşma gerçekleşti.
bu seferki buluşmaya mahmut da katılarak beni tek bırakmadı.galaxieleri özlemişim.
kendime kısa süreli de olsa göz ziyafeti çekme imkanım oldu.sağol mahmut. :iyi
katılan herkesin ayağına sağlık.
katılımcılar:
1.Taner Hoca
2.Gokhancpt
3.Cihan
4.Abdullah
5.Ömer
6.Sarman
7.Gökseld
8.Ergin
9.Technoplus
10.mahmuttabak
Abdullah
07-12-2011, 23:52
hem buluşmanın katılım sayısı hemde Galatasarayımın mutluluğu değmeyin keyfimeee :keyifli
Ömer Gedik
07-12-2011, 23:54
2,30 saatte okmeydanından ataşehire geçebildim. Avrupa yakasında trafik felaketti. Gökhan abiye bu sebeple yetişemedim. :(
Çok keyifli sohbet ile bir çarşamba buluşmasını daha geride bıraktık. Katılım bence gayet iyiydi. Araç sahipleri bazında
1x107
2x307
2x407
5x308
şeklindeydi.
gokhancpt
08-12-2011, 09:58
Dün akşam havaalanından misafirlerimi almak için sohbeti yarıda bırakarak gitmek zorunda kaldım. anlayacağınız sohbetin tadı damağımda kaldı diyebilirim. bu arada fotoğraflar nerede?
istanbul buluşmaları katılım yonunden cok ıyı boyle devam etmesı dileğiyle. omer kardeşimede ayrıca tesekkurler... istanbula selamlar..
Ömer Gedik
08-12-2011, 11:15
istanbul buluşmaları katılım yonunden cok ıyı boyle devam etmesı dileğiyle. omer kardeşimede ayrıca tesekkurler... istanbula selamlar..
Ah birde Ankarada bu işi başarabilsek :(
Sevgili arkadaşlar,
Bu hafta katılmayı çok istiyordum ancak Stoke maçına gideceğim için affımı istiyorum.
Abdullah
13-12-2011, 08:38
Sevgili arkadaşlar,
Bu hafta katılmayı çok istiyordum ancak Stoke maçına gideceğim için affımı istiyorum.
Sağlık olsun Ozan abim madem konu açıldı.
Buluşma Tarihi: 14.12.2011
Yer: Ataşehir Piramit Cafe
Katılanlar:
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
evet arkadaşlar geçen hafta derbi olunca gelemeyen arkadaşlar vardı bu hafta bekleriz özellikle RCZ ci buluşmalara çok katılmak isteyen arkadaşlar vardı onlar buyursunlar :D
cmr_cihangir
13-12-2011, 08:52
Katılanlar:
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4-cmr_cihangir :D
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Abdullah
13-12-2011, 08:52
Katılanlar:
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4-cmr_cihangir :D
5-
6-
7-
8-
9-
10-
:bravo :alkis
Yaz bakalim listeye beni apocum
TanerHoca
13-12-2011, 09:39
benim katılım sıkıntılı olabilir.
Abdullah
13-12-2011, 09:43
Yaz bakalim listeye beni apocum
Allah diyorummm abicim yaaa
Katılanlar:
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4-Cihangir
5-Esat
6-
7-
8-
9-
10-
benim katılım sıkıntılı olabilir.
Yok öyle birşey hocam sıkıntı yapan sıkıntıları ortadan kaldırırım yinede sizi alıp gelirim.
socrates(MeRiÇ)
13-12-2011, 10:01
Yaz bakalım Apo, bi terslik olmazsa bende varım :D
Abdullah
13-12-2011, 10:02
Katılanlar:
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4-Cihangir
5-Esat
6-Socrates (esat abi fenerli arkadaşlar kafasını çıkardı kumdan :gul5 )
7-
8-
9-
10-
socrates(MeRiÇ)
13-12-2011, 10:10
Kafayı kumdan çıkardık ama halen metriste devam ...
Taner abimin bu aralar okulla başı karaşık inşallah müsait olursa abimide görürsek seviniriz
apoçum ısrar yok :)
Abdullah
13-12-2011, 13:19
Taner abimin bu aralar okulla başı karaşık inşallah müsait olursa abimide görürsek seviniriz
apoçum ısrar yok :)
abim ısrar yok ama Taner Hocaya zorlama ve taciz var :gul5
Evet geçen hafta derbi nedeni ile aranızda değildim kazandık mutluyuz buluşmamızada geliyoruz:)
Katılanlar:
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4-Cihangir
5-Esat
6-Socrates (esat abi fenerli arkadaşlar kafasını çıkardı kumdan )
7- Erol
8-
9-
10-
Abdullah
13-12-2011, 13:43
vay vayy Erol yaşıyo musun sen :D ???
kadeşşş geçen hafta yoktuk malummm derbiii ağır bastı ama hepinizi çok özledim:)
Ahmet Ç.
13-12-2011, 14:46
ne zaman gelionuz tekirdağa dostlar nolur yani bi köfte yesek!
Abdullah
13-12-2011, 14:48
ne zaman gelionuz tekirdağa dostlar nolur yani bi köfte yesek!
Ahmet abim sen gelsende bizde sana çay ısmarlasak :D
Abdullah
13-12-2011, 14:49
Güncel Liste:
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4- Cihangir
5- Esat
6- Socrates
7- Erol
8-
9-
10-
Bende geliyorum tabi ki :)
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4- Cihangir
5- Esat
6- Socrates
7- Erol
8-sarman
9-Alper90
10-
Evet bu hafta bende varım ancak araç daha çıkmadığı için servisten aracımı getiremiyorum :)
Alper içimden bir his hundai accent ile gelecegini söylüyor :fiuw :fiuw :fiuw :fiuw
TanerHoca
13-12-2011, 20:07
alper sen aracın servisten kesin çıkış tarihini ver. biz o gün orada da bir buluşma düzenleriz. :cilgin :D
Esat siyah accent hemde :D :D Taner Hocam bi aksilik olmazsa cuma yada cumartesi Çekmeköy Tek Oto'dan alacağım aracı tam gün veremiyorlar çünkü üst sağ gümüş eşikte sorun çıktı tekrar parça gelecek yurt dışından geliyor dediler bu yüzden kargoda 1 yada 2 günlük geçikme olabilirmiş ama ekstra bir bilgi alırsam sizinle paylaşırım fena olmaz aslında :D
TanerHoca
13-12-2011, 20:41
alper cuma öğleden sonra olursa direk gelirim. :iyi
beni durumdan haberdar et. ;)
şile yolunda kapışırız :cilgin :gul5
tamamdır Taner Hoca'm zaten ilk buluşmayı foto çekip ölümsüzleştirmeyi düşünüyorum hemen sizinle paylaşırım onuda :D kapışırız hocam ama çok yakıyor kapışmak yerine yavaş yavaş gidip aracın tadını çıkarmak daha güzel sanki yakıttan dolayı demiyorum :p adrenalin iyi oluyor bazen :ralli
TanerHoca
13-12-2011, 20:50
...kapışırız hocam ama çok yakıyor kapışmak yerine yavaş yavaş gidip aracın tadını çıkarmak daha güzel sanki yakıttan dolayı demiyorum :p ...
benim de kapışmadan kasdım kim daha az yakacak idi. :fiuw :D
Taner Hoca'm aracı çalıştırmam ben o zaman en tasarruflu hale geliyor :D
Abdullah
14-12-2011, 00:17
bu hafta katılım yine çok iyi o zaman güncelleyelim
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4- Cihangir
5- Esat
6- Socrates
7- Erol
8-sarman
9-Alper90
10-
bu arada buluşma saati 19:30 - 20:00 diyelim ben saat 20:30 gibi aranıza katılabilceğim.
Abileri kardeşlerim bu haftaki buluşmada aranızda olamıcağımı bildirmek istiyorum işlerimden dolayı mesai yapmak durumundayım:( Keyifli sohbetler herkeze:)
Ömer Gedik
14-12-2011, 17:25
1- Abdullah
2- TanerHoca
3- Gökhancpt
4- Cihangir
5- Esat
6- Socrates
7- sarman
8- Alper90
9- Ömer Gedik
10-
bir arkadaşımda benim ile gelmek istiyor oda 206 falan almayı düşünüyor aramızda bulunması sıkıntı olur mu çok sevdiğim bir arkadaşımdır ?
Alper pejo alsın almasın bizim için önemi yok :)
başımızın üstünde yeriniz var
Abdullah
14-12-2011, 23:40
arkadaşlar güzel bir çarşamba buluşmasınıda biraz fire vererek geride bıraktık.
katılanlar:
1- abdullah
2- tanerhoca
3- ferhan
4- meriç
5- alper
6- sinan (alper in arkadaşı)
Esat Abim ve Ömer yoğun trafikten dolayı aramıza katılamadılar. Gökhan abinin acil bir işi çıktı. Cihan abim özel nedenler dolayısıyla eroldan ise hala haber alınamamakta :D
socrates(MeRiÇ)
15-12-2011, 00:35
Abdullah, bu gece tohumu attım, yarın akşam hasat ;D
Çok güzel bir ortamdi diğer arkadaslara tavsiye ediyorum :)
socrates(MeRiÇ)
15-12-2011, 00:39
Valla Alper, aldın zehiri... Etkisi zamanla daha da artıyor ona göre :)
Haha böyle zehire can kurban :d
socrates(MeRiÇ)
15-12-2011, 10:10
Tanışmak kısmet olmadı, bidahakine artık :)
Abdullah
15-12-2011, 11:36
Abdullah, bu gece tohumu attım, yarın akşam hasat ;D
:gul5 ertesi günde sıcak ekmek çıkar artık :D
socrates(MeRiÇ)
15-12-2011, 11:41
Sıcak ekmekle işim olmaz, hasat mahsüllerini çuvalla teslim ediyorum alıcılara :p hahaha
Ömer Gedik
15-12-2011, 14:07
Maalesef katılamadık. Esat abimle sohbet sonrası evin yolunu tuttum. Saat 22,25 iken Çağlayan, Aksaray Vatan Cad. deki İBB ekranında kırmızıydı. :S
Tanışmak kısmet olmadı, bidahakine artık :)
İnşallah tanısırız dostum bende çok istiyorum en yakın zamanda görüşmek üzere
TanerHoca
16-12-2011, 08:57
dün abdullahın akşam saat 9 civarında beni aramasıyla birlikte ataşehirde önce iki kişiyle başlayıp sonra telefon trafiği ile aralarında çanakkaleden misafirimizin de olduğu 6 kişilik spontane bir buluşma gerçekleşti.
buluşma mekanı keşif amaçlı olarak her zamankinden farklı idi.ortak kanaat mekanın son derece güzel olduğu yönünde idi.forum buluşmalarını mekanda gerçekleştirme adına işletme müdürüyle gerekli görüşmeler yapıldı.haftaya çarşamba kısmet olursa orada buluşuruz.
bu arada buluşmanın fotoları cihanda.
ekleme:katılımcıları yazmayı unutmuşum.
taner
abdullah
cihan
meriç
meriç'in abisi ve bir arkadaşı.
cmr_cihangir
16-12-2011, 09:09
Evet bahsi geçen fotolar bunlar dostlar.
Mekan ferahlığı ile beğenimizi topladı. :havali2
http://img803.imageshack.us/img803/4969/dsc00066s.jpg
http://img861.imageshack.us/img861/9030/dsc00067h.jpg
Karizmatik kardeşim Abdullah :D
http://img94.imageshack.us/img94/4881/dsc00068gv.jpg
Soldan sağa: İsmail, Abdullah, Taner Hoca, Socrates (Meriç), Fırat (socrates olarak tanıdığımız arkadaşımızın ağabeyi) ve ben deniz
http://img40.imageshack.us/img40/7062/dsc00070eg.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/6480/dsc00071oi.jpg
http://img546.imageshack.us/img546/9185/dsc00072ed.jpg
gokhancpt
16-12-2011, 09:15
taner hocamın beni niye aradığını anladım :uzgun
TanerHoca
16-12-2011, 09:19
taner hocamın beni niye aradığını anladım :uzgun
ama ben senin niye gelmediğini anlamadım :nargile
gokhancpt
16-12-2011, 09:23
pm de belirttim hocam :(
TanerHoca
16-12-2011, 09:24
pm de belirttim hocam :(
şimdi okudum.canın sağolsun :iyi
gökhan'ın neden arandığını ve benim de neden aranmadığımı merak ettim açıkcası...
Supersiniz dostlar ya keske o yakada otursaydim:(
Alper sen sinyali verdin emin ol bundan sonraki her bulusmada ilk sen aranirsin:)
Abdullah
16-12-2011, 10:36
gökhan'ın neden arandığını ve benim de neden aranmadığımı merak ettim açıkcası...
Alper ilk buluşmadan sonra hemen sıkmayalım dedik seni ama sen bu kadar istekli olduğun sürece her buluşmada bizimle olacaksın pm den telefonunu yolla bana Alper :D
TanerHoca
16-12-2011, 10:39
alper buluşma önceden belirlenmiş bir buluşma değildi. herşey bir anda gelişti.
biz de spontane, rutin dışı bir buluşma olduğu için aramadık açıkçası. ;)
haaa! yeterki sen iste.bundan sonra kurtuluşun yok :cilgin
rcz çıkıyor mu bugün?
5 dakika oldu hocam arayalı gümüş çıta hala gelmemiş 2'den önce gelirse bugün alabileceğimi söylediler ama zor bir ihtimalmiş bugün gelmezse pazartesiye kalıyor şans yok o kadar bekledim artık 2 gün daha beklerim diyorum ama sadece diyorum bekleyebilirmiyim bilmiyorum :(
vallahi buluşmalardan haberim olursa güzel olur hocam ortam gayet güzeldi kaçmaz yani :D
Ömer Gedik
16-12-2011, 12:48
Mekan şahane. Piramitten sıkılmıştık :D
ömere katılıyorum yeni mekan çok daha ferah gözüküyor
vallahi buluşmalardan haberim olursa güzel olur hocam ortam gayet güzeldi kaçmaz yani :D
Alper olmuşsun o zehir senide sarmış :gul5 :gul5 :gul5
Mekan şahane. Piramitten sıkılmıştık :D
yeni mekanda smoke varmı smoke ??? :keyifli
Anadolu yakasında olmaz o işler....
Şu ani buluşmalardan bizimde haberimiz olsada ziyarete gelsek :)
socrates(MeRiÇ)
16-12-2011, 23:44
Mekan gerçekten gayet başarılı, piramit kafe den daha konforlu bir ortam yaratacaına şüphe yok... T@ner hocam zaten, mekan içerisindeki konumlanma ile ilgile de direktifi verdi müdüre :D
Ahmet Ç.
17-12-2011, 00:00
Çanakkaleden misafirleri varmısmısss!!!
allah allah allah ...
meriç dostum abini tanıyorum eczanede cok gördüm :)
ben olmadıkça o canakkale muhabbeti zevk vermez hiç kasmayın ...
bunu bilesiniz
Bu haftaki bulusmalar carsamba,persembe,cuma oldu herhalde bende bu aksam apocanla birlikteydim guzel bi sohbet ettik :yahoo darisi Ahmet abimle ve diger tanismadigimiz uyelerlede insallah baygun sen telini ozelden taner hoca yada abdullaha yolla gerisini onlar halleder:)
TanerHoca
17-12-2011, 03:01
...
ben olmadıkça o canakkale muhabbeti zevk vermez hiç kasmayın ...
bunu bilesiniz
yanlış sayılmaz. :D her buluşmada adın geçiyor. :havali
Muhabbetiniz daim olsun. Yine keyifli bir buluşma olmuş. :alkis2
Abdullah
17-12-2011, 04:05
esat abimle muhteşem bir akşam geçirdim birazda esir ettim :D gece 1 e kadar herşey için çok teşekkür ederim abimmm :arkadas
esat abimle muhteşem bir akşam geçirdim birazda esir ettim :D gece 1 e kadar herşey için çok teşekkür ederim abimmm :arkadas
olurmu güzel kardeşim baştacısın muhabbet çok güzeldi canım kardeşim keşke hep yakın olsakta daha sık görüşsek
Yasin CCK
17-12-2011, 12:06
Süpersiniz dostlar :arkadas
Dreamcatcher
17-12-2011, 12:09
Yakışır babalar :havali
arkadaşlar finallerim başlamadan bir buluşma daha olsada bizde hani sohbete dahil olsak diyorum tekrardan :D evet zehiri aldık sanırım olsun iyidir iyi Abdullah yolluyorum numaramı son hızla :superman buluşmalar gerçekten güzel bu arada yeni mekanda güzel :iyi
arkadaşlar finallerim başlamadan bir buluşma daha olsada bizde hani sohbete dahil olsak diyorum tekrardan :D evet zehiri aldık sanırım olsun iyidir iyi Abdullah yolluyorum numaramı son hızla :superman buluşmalar gerçekten güzel bu arada yeni mekanda güzel :iyi
Dostum buluşma avrupa yakasındaydı spontan bi buluşmaydı apoçumun bu yakada işi oldugu için hemen öyle ani bi buluşma oldu anlyacagın bu arada araban ne zman cıkıyor alper?
araç pazartesiye kaldı gümüş çıta yüzünden artık soğuttular araçtan ya o dereceye geldim 17siydi güya ama bugün veremiyorlarmış
olsun kardeşim her işte bi hayır vardır :nazar
Abdullah
17-12-2011, 14:38
olurmu güzel kardeşim baştacısın muhabbet çok güzeldi canım kardeşim keşke hep yakın olsakta daha sık görüşsek
aynen abicim keşke yakın olsak
socrates(MeRiÇ)
17-12-2011, 15:27
Ben naapiym beaa, geçici olarak istanbuldayım. Dönünce ç.kale'ye, Ahmet ile beraber sizleri bekleriz artık :)
Meriçim sen çanakkaledisin de şu anda uphill court tasın yani ataşehir merkez dönünce çok özlersin muhabbeti:)
socrates(MeRiÇ)
17-12-2011, 15:54
özlerim valla ne yalan söyliyeyim... Ama bi ayağım hep istanbulda :D
İstanbul'u mu özleyecek çıldırmış olmalı eğer öyleyse :D
TanerHoca
17-12-2011, 17:38
istanbul bahane muhabbet şahane :havali ;)
socrates(MeRiÇ)
17-12-2011, 17:46
Aynen T@ner Hocam, aynen... :D
istanbul bahane muhabbet şahane :havali ;)
muhabbet kısmı çok doğru :D :D
Abdullah
21-12-2011, 13:24
tabi geçen hafta hemen hemen hergün buluşunca bu haftada pazartesi buluşunca kimseden ses seda çıkmıyor bakıyorum da. Evet arkadaşlar geleneksel Çarşamba buluşmamızı başlatıyorum. Ayrıca gelecek olan arkadaşlara Çanakkaleden süpriz var haberiniz olsun kaçıran üzülür benden söylemesi :D
Tarih: 21.12.2011 ÇARŞAMBA
Saat: 19:00 - 23:00 arası
Yer: Sağanak Cafe Restaurant (Eski Pramidin Karşısı)
Adres: Işıklar Caddesi No:39 Ataşehir/İstanbul
Katılanlar:
1- Abdullah
2- Taner
3- Gökhancpt
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-