Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Lincancabur jantlar ve diğer 4 parça daha.
Satılık Parçalar.
http://img859.imageshack.us/img859/4466/dsc09277.jpg
18' Lincancabur jantlar ve 225/40/18 Kumho ku25 lastikler. Lastikleri 2010 sonunda almıştım. Jant+Lastik 1500 TL.
K&N cold air intake kit. Detaylı bilgi : http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0665 400 TL.
Peugeot 308 için sprint-booster. Detaylı bilgi : http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/sprintbooster 400 TL.
Peugeot 308 için H&R marka 3 ay kullanmış olduğum yaylar. Fiyat 250 TL.
Peugeot marka tüm araçlara uyumlu 2'şer cm'lik Spacer'lar. 16 adet uzun bijonla beraber 250 TL.
Telefon numaram : 0531 309 67 38
NOT : PREMIUM ARAÇLARDAKİ 16' JANTLAR İLE TAKAS DÜŞÜNÜYORUM. JANT LASTİK OLARAK.
[b]Satılık Parçalar.
18' Lincancabur jantlar ve 225/40/18 Kumho ku25 lastikler. Lastikleri 2010 sonunda almıştım. Jant+Lastik 1500 TL.
Ne olacak şimdi.... ne yapmalıyım :anlamadim2
Reis abi jantların Santaguito ise takas düşünüyorum.
Okan aldınmı motoru :)
Aldım sayılır abi.
okan hayırlı olsun :iyi takasta ne kadar düşünüyorsun fiyatı? ???
TanerHoca
18-05-2011, 15:33
bizim 18lik jant muhibleri kulübü üyeleri birer ikişer su koyvermeye başladı. :'(
motor için şimdiden hayırlı olsun diyorum :)
Üzerine 700 TL İstiyorum.
TanerHoca
18-05-2011, 15:33
özdemir bitir şu işi :havali2
Tanerhocam abanta giderken girdiniz zaten aklıma, aklımda yokken düşünmeye başladım bakın biranda :) ama sanırım biraz daha vakit var bu iş için..
TanerHoca
18-05-2011, 15:41
Tanerhocam abanta giderken girdiniz zaten aklıma, aklımda yokken düşünmeye başladım bakın biranda :) ama sanırım biraz daha vakit var bu iş için..
bence tam vakti. :havali
Reis abi jantların Santaguito ise takas düşünüyorum.
Okan şimdi yıktın beni. Daha 3-4 hafta önce Santaguito jantlarımı satıp 17 Jant ve lastik aldım. benim için şanssızlık olsa gerek.. Tühh şansıma...
Okan , yayları düşünebilirim.. Benim jantlarım 17' acaba çok alçak olurmu.. kaç santim bu yaylar..
Okan aldınmı motoru :)
Aldım sayılır abi.
Okan motoru alınca bi ugrasana bana :)
TanerHoca
18-05-2011, 15:46
Okan şimdi yıktın beni. Daha 3-4 hafta önce Santaguito jantlarımı satıp 17 Jant ve lastik aldım. benim için şanssızlık olsa gerek.. Tühh şansıma...
hiç üzülme.rinjaniler de harika görünüyor. :iyi
TanerHoca
18-05-2011, 15:47
okan yaylar herhangi bir işlem görmüş müydü?
hiç üzülme.rinjaniler de harika görünüyor. :iyi
sağol Taner abi. kısmet artık :-)
Yaylar 5 CM'lik. Çok fazla yazma şansım yok. Parçaları düşünen arkadaşlar telefonla ulaşırsa sevinirim.
0531 309 67 38
alana hayırlı olsun o zaman :)
Anlaşmaya varamadık jantlar satışta arkadaşar.
Ömer Gedik
18-05-2011, 22:38
Okan Merhaba Jantlar Orjinal mi Replica mı? Hatırlayamadığım için soruyorum kusura bakma. Benimle takas düşünürsen bir konuşalım.
Okan Merhaba Jantlar Orjinal mi Replica mı? Hatırlayamadığım için soruyorum kusura bakma. Benimle takas düşünürsen bir konuşalım.
Orjinal Ömer. Bende sant. ile takas etmek istiyorum acilen.
Ömer Gedik
18-05-2011, 22:46
Orjinal Ömer. Bende sant. ile takas etmek istiyorum acilen.
Benim jantlar pek parlak değil. Ön iki lastiğim sıfır gibi. Ona göre olur fiyatını pm atarsan sevinirim.
Okann merhaba. öncelikle hayırlı satışlar :)
ben bu sprint booster ile ilgili birşey soracağım. benim araca uygun olur mu? (dizel otomatik) verdiğin linkte yazıldığı gibi yakıt tasarrufu sağladın mı merak ediyorum? istersem pm ile de cevap verebilirsin. teşekkürler..
Okann merhaba. öncelikle hayırlı satışlar :)
ben bu sprint booster ile ilgili birşey soracağım. benim araca uygun olur mu? (dizel otomatik) verdiğin linkte yazıldığı gibi yakıt tasarrufu sağladın mı merak ediyorum? istersem pm ile de cevap verebilirsin. teşekkürler..
PM Attım.
individual
21-05-2011, 11:06
Selam okan,
spacer'ları düşünüyorum da acaba araca zarar verir mi?
307 lerde çamurluklara da sürter mi diye düşünüyorum.
yüksek hızlarda yalpalama yapıyor mu sende ?
Selam okan,
spacer'ları düşünüyorum da acaba araca zarar verir mi?
307 lerde çamurluklara da sürter mi diye düşünüyorum.
yüksek hızlarda yalpalama yapıyor mu sende ?
Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece bir balans sorunu yaşadım o da ustanın bir spacer ı tam oturtmadan lastigi vs takması. Onu da daha sonra çözdüm. Özetle bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Jant ve Lastikler satılmıştır Arkadaşlar.
Şu an için ;
Hava Filtre kiti
Spacer'lar
Sprint Booster
ve Yaylar SATILIKTIR.
:gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5
Dreamcatcher
21-06-2011, 21:58
Bence de !!!
Abdullah
22-06-2011, 07:47
Bence de !!!
Şimdi biz bu arkadaşa forum kuralları 10. maddeyi oku desek yetmeyecek çünkü bide büyük harf olayı var en iyisi gülelim :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5
Bende zıplaya zıplaya gülüyorum..... :gul5 :gul5 :gul5