Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese selam
arkadaşlar merhaba, bende istanbul üsküdardan katılıyorum aranıza, yaşım 28, burayı rasgele googledan buldum sitede çok faydalı paylaşımların olduğunu gördüm, benimde 3 aylık, 3000lerde vahşi bir aslanım '308'im var... herkese slm
Dreamcatcher
12-05-2011, 21:07
İsminizi söylememekle beraber foruma hoşgeldiniz..aracınızın resimlerini aracım bölümünde paylaşırsanız seviniriz..keyifli forumlar..
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. Aracınızın fotolarını da görmeyi isteriz ;)
Yasin CCK
12-05-2011, 21:10
Aramıza hoşgeldiniz,
Keyifli forumlar, keyifli sürüşler ;)
Aktif olmanız dilegiyle keyifli forumlar....
emrexxcv
12-05-2011, 21:23
hoşgeldiniz keyifli forumlar...
arkadaşlar merhaba, bende istanbul üsküdardan katılıyorum aranıza, yaşım 28, burayı rasgele googledan buldum sitede çok faydalı paylaşımların olduğunu gördüm, benimde 3 aylık, 3000lerde vahşi bir aslanım '308'im var... herkese slm
hoşgeldiniz benim işyerimde millet parkının karşısında bu arada 308 inizin model motor donanım ve rengini de belirtirseniz seviniriz.
arkadaşlar resimleri yükleyemedim (max boyut 100Kb) sanırım yer kalmamış forumda ??
aracın donanımı 1.6 HDi, 112 HP, Auto 6R Dizel (comfort + executive packet)
işte üsküdardan bir 308 daha :iyi hoşgeldiniz bende üsküdarda oturuyorum umarım kalıcı ve aktif olursunuz.
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar.
Ömer Gedik
13-05-2011, 10:12
Aramıza hoşgeldiniz. Sitemize direkt resim yüklemesi yoktur. Resimleri imageshack vb upload sitelerinden yükleyip direk linki buraya yapıştırın. Yapıştırdığınız linkin tümünü seçerek Resim ekle butonuna tıklayın. Resimleriniz gözükecektir.
cmr_cihangir
13-05-2011, 10:44
Foruma hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar....