Orijinalini görmek için tıklayınız : sakarya dan selamlar
selam arkadaşlar. ben adapazarı' ndan aranıza katılıyorum.
Arabam 207 :kral 1.6 hdi premium (2008). hepinizle tanıştığıma şimdiden çok memnun oldum.
Aramıza hoşgeldiniz. Sahibi olduğunuz 207 1.6 HDi 90 bg. premium :nazar, son derece güçlü motorlu ve yine aynı ölçüde donanımlı piyasada nadir bulunan 207 modellerinden birisidir. Adapazarı'nda oturduğunuza göre Mayıs ayında yapılacak Abant buluşmasına sizi de bekliyoruz. Bu arada 207/aracım/ bölümünde otomobilinizin resimlerini bizimle paylaşırmısınız? :)
Ömer Gedik
28-04-2011, 08:16
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim. Çok güzel bir araç seçmişsiniz. Güle güle kullanın.
Hoşgeldiniz.
Reis'in de dediği gibi buluşmaya bekleriz.1 saatlik mesafedesiniz.
Hoş geldin hocam keyifli forumlar..... bol paylaşımlar....
cmr_cihangir
28-04-2011, 08:53
Foruma hoşgeldiniz. Çok sevdiğim bir temenniyi sizin içinde diliyorum; tekerleğinize taş değmesin, aracınızı kazasız belasız kullanın....
sakaryada 5 sene yaşamış ve halen sınavlar için gidip gelen biri olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum.. keyifli forumlar
emrexxcv
28-04-2011, 14:06
aramiza hosgeldiniz keyifli forumlar :D
:arkadas hepinize bu sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederim. Aslanımın fotolarını en kısa zamanda yükleyeceğim. Abant gezisine katılmaya çalışacağım, diyorum çünkü ertesi hafta finallerim var. Sakaryadan hayırlı akşamlar.
sakarya üni'de mi okuyorsunuz? hangi bölüm acaba?
evet.. makina muhendisliği. Sen?
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim ;)
iibf çalışma ekonomisi endüstri ilişkileri'nde okuyorum bende.. 5 sene esentepede kaldım artık bitirmek üzereyim sınavdan sınava uğruyorum..
teşekkürler yurd@er :arkadas . benim de 4.senem sakaryada. şimdiden seneye uzadı benim de.
hatta suan kampüse çıkıyorum. dönünce konusuruz istersen, muhti.
tamam kardeşim görüşmek üzere, finallerde aslanımla geleceğiz kampüse zaten bi ufak buluşmada yaparız aslanlarımızla.. ;)
Dreamcatcher
29-04-2011, 19:25
Bir makina müh. adayını forumda görmek hoş...Ben de kamuda makina mühendisiyim..hoşgeldiniz :)
teşekkürler...
deneyimlerini paylaşırsan sevinirim Dreamcatcher ...
bu arada arkadaşlar aracımın fotolarını paylaştım. 207 my lion king adlı başlık
Dreamcatcher
02-05-2011, 07:02
Deneyim derken neyi kastettin oğuzhan?
kamudayım deyince, özellikle iş bulma, sunu yap bunu ögren gibi şeylerde yardımın olabilir diye düşünmüştüm.
BahadırALTUN
03-05-2011, 16:22
Ouzhan öncelikle hoşgeldin .Profilinde Yer:Ankara görünüyor. Hafta sonu Ankara'daysan Karting'e bekliyoruz. :f1
Dreamcatcher
03-05-2011, 19:19
Sevgili meslektaşım..kamuda iş bulabilmek için öncelikle KPSS ye girmen gerekiyor biliyorsun..daha sonra da bir dayı bulman gerekiyor :fiuw :fiuw :fiuw
Ailem ankara da ama ben sakarya da okuyorum bahadır. kusura bakma....
hoşgeldin adapazarlı ;) yarı sakaryalı olarak peugeot çatısı altında toplanmak da güzel. keyifli forumlar !
Teşekkürler "yonzum". ben de yarı adapazarlı sayılırım. aslen yozgatlıyım. ankarada ailem oturuyor. adapazarında okuyorum ve de adapazarını çok beğeniyorum.