Orijinalini görmek için tıklayınız : bende 308 e terfi ettim
Selam arkadaşlar ben mavi istanbuldan.Dün 308 imi aldım.207 den 308 e terfi ettim.HDİ comf.otm.
herkese iyi forumlar.
Hoş geldiniz ne kadar harika bir secim yatıgınız ilerleyen günlerde anlayacaksınız...
ilk önce kazasız belasız günler ve sürüşler diliyorum :ralli
sonrada bu forumda aktif olup bizim gibi eglenmennizi diliyorum :gul6
en sonda kasasını 3 ay sonra makyajlıcak bi araba aldıgınızı bilip bilmediginizi sormak istiyorum :nazar
TanerHoca
18-04-2011, 18:45
hoşgeldiniz.hayırlı olsun :) umarım aracınızı keyifle kullanırsınız :f1
sizden ricamız aracım bölümünde başlık açarak aracınızı ve kendinizi tanıtmanız(yaş meslek vb.) :havali
Yasin CCK
18-04-2011, 19:13
Çok güzel bir terfi almışsınız :havali
Umarım bu mevkiden emekliliğe kadar keyifli bir yol sürersiniz :f1
308 in makyajlanacağını biliyorum.Resimlerini gördüm ama fikir yürütemeceğim.Peugeot nun agresifliğini ve kendine has cizgilerini yitirmiş gibi.Kendisini görelim belki gözümüz alışır.ayrıca aktif bir üye olmaya çalışacağım.
en keyifli şey arkanıza yaslanıp yavaş yavaş giderken gaza bi anda basmayla birlikte istediginiz ivmelenmeyi yakalamak tekrardan hayırlı olsun...
Kullananların %99u memnundur bu forumda.Umarım sizde memnun kalır ve uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.
hayırlı uğurlu olsun :alkis2
[quote=mavi ]
308 in makyajlanacağını biliyorum.Resimlerini gördüm ama fikir yürütemeceğim.Peugeot nun agresifliğini ve kendine has cizgilerini yitirmiş gibi.Kendisini görelim belki gözümüz alışır.ayrıca aktif bir üye olmaya çalışacağım.
[/quote
Aramıza hoşgeldiniz. 308 in makyajlı hali için yaptığınız yorum harika. Peugeot'un agresif ve kenidne özel çizgilerini yitirdiği yönündeki yorumunuz da süper doğru tespit ; aktif bir üye olmanız dileğiyle. Aracınızın resimlerini bekliyoruz. Buarada İstanbul'da neredesiniz?
emrexxcv
19-04-2011, 10:30
aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlu olsun. iyi eğlenceler :gul6