Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 Makyajlı Kasa
Merhaba,
2006 veya 2007 model 1.6 HDİ 307 almayı planlıyorum. Zannediyorum, 2004-2005 modellerde bulunan kronik sorunlar 2006 makyajı ile birlikte giderildi. Şu an hala alınır mı 307 'ler? Birde km 200 k ve üstü olacak. İleride rektefiye gerekirse, çok maliyetli olur mu? Teşekkürler.
Ömer Gedik
01-02-2022, 21:45
Araç düzgün ve bakımlı olduğu müddetçe 1.6 HDI 307 sizi üzmez. Yaş ve kmye bağlı bakım masraflarınız elbette olacaktır.
rocker307
02-02-2022, 11:49
Aynen ömerin dediği gibi 307 bakımlı ise alınır. Bizde de 2006 model 307sw var. Temizini bulursanız sizi ihya eder ama ucuz ve yorgununu alırsanız da pejodan soğursunuz.
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer usta cevap için teşekkürler. 308'ler (2008-2011 arası) esas isteğimiz ama fiyatlar malum :( 307 ler her zaman takibimde zaten. Bakımlı olup olmadığını muhtemelen anlayamayız ama tabii ki 70-80 k satılan döküklere bakmayacağım. KM 200 k olan bir 307 de özellikle bakmamız ya da sorgulamamız gereken bir husus var mıdır? Hafta sonu satılmamış olursa 2-3 tanesine gidip bakacağım çünkü. En azından neye bakacağımızı bilelim. Kolay gelsin hayırlı işler.
Aynen ömerin dediği gibi 307 bakımlı ise alınır. Bizde de 2006 model 307sw var. Temizini bulursanız sizi ihya eder ama ucuz ve yorgununu alırsanız da pejodan soğursunuz.
Daha önce de peugeout sahibi olduk Allah'a şükür :) Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Güzelini bırakamazsın, kötüsü soğutur. Zamanında kullandık, sevdik o yüzden tekrar istiyoruz aslanı :) Bizde kendi çapımızda kıt bilgimizle dikkat ederek alacağız inşallah aslanı. Teşekkürler yorumunuz için.
rocker307
02-02-2022, 15:21
Daha önce de peugeout sahibi olduk Allah'a şükür :) Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Güzelini bırakamazsın, kötüsü soğutur. Zamanında kullandık, sevdik o yüzden tekrar istiyoruz aslanı :) Bizde kendi çapımızda kıt bilgimizle dikkat ederek alacağız inşallah aslanı. Teşekkürler yorumunuz için.O zaman daha kolay olur, şimdiden hayırlı olsun[emoji4] şehir neydi?
O zaman daha kolay olur, şimdiden hayırlı olsun[emoji4] şehir neydi?
İstanbul'dayım. Forumu uzun süredir takip ederim, üyeliği biraz geç yaptık ama :D bir tanıdığım Ömer usta ya giderdi, oradan gıyaben tanıyorum tanışmak nasip olmadı ama methini baya duyduk Ömer ustanın. İnşallah aslanı alırsak, tanışmak nasip olur. Sizinde genelde çoğu konuya yorum yaparak insanlara yardımcı olduğunuzu görüyorum. Teşekkürler, sağolun.
rocker307
03-02-2022, 11:20
İstanbul'dayım. Forumu uzun süredir takip ederim, üyeliği biraz geç yaptık ama :D bir tanıdığım Ömer usta ya giderdi, oradan gıyaben tanıyorum tanışmak nasip olmadı ama methini baya duyduk Ömer ustanın. İnşallah aslanı alırsak, tanışmak nasip olur. Sizinde genelde çoğu konuya yorum yaparak insanlara yardımcı olduğunuzu görüyorum. Teşekkürler, sağolun.Benim bilgim kısıtlı ama elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum soruları[emoji4] ekspertiz için de ömere uğrayın bence. O işte de iyidir. Kapıdaki vidaların eksik olup, lastikte çivi olduğuna kadar söylemişliği vardır zamanında[emoji2][emoji2] Bir gün denk geliriz inşallah, muhabbet ederiz
Benim bilgim kısıtlı ama elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum soruları[emoji4] ekspertiz için de ömere uğrayın bence. O işte de iyidir. Kapıdaki vidaların eksik olup, lastikte çivi olduğuna kadar söylemişliği vardır zamanında[emoji2][emoji2] Bir gün denk geliriz inşallah, muhabbet ederiz
İstanbul'da bulursam aracı muhakkak Ömer usta'ya giderim zaten. İnşallah denk geliriz, tanışırız. :D