hemsirreis
23-01-2021, 01:43
herkese merhaba 1 2 konu içerisinde az çok sıkıntım geçmiş ancak tam bir çözüm yolu öğrenemedim. Benim 2004 model sw 307 aracımda motor sıcaklığı 90 dereceyi aşana kadar şanzımanda en ufak bir problem bile yok ancak şehir içinde vs gezerken motor sıcaklığı 93 95 dereceleri gördüğünden itibaren (araç 97 de fan açıyor, bilgisayara bağlattım gösterge doğru gösteriyor) şanzıman mesela ışıkta veya trafikten dolayı durduğum zaman vitesi 1 e geçirmiyor ayağımı frenden çekince gitmiyor gaz veriyorum biraz bağırıp sonra küt diye vurarak 1 e geçiyor ve araç kalkıyor. 1 den 2 ye geçerken ve diğer vitesler arasında da motor soğumadığı sürece aynı sıkıntıyı yapıyor. şanzıman yağını değiştirdim ama çözüm sağlanmadı. dur kalk veya sürekli yavaş gidileceği zaman şanzıman sürekli
vurup da zarar görmesin diye kar modunda 1. vitese aldırmadan gidiyorum. otomatik şanzımancılar revizyon vs diyorlar. bunun başka bir sebebi çözümü var mıdır. 90 lık fan müşürü var mıdır bu arabaların veya başka bir markanınki başka bir şekilde uydurulabilir mi
vurup da zarar görmesin diye kar modunda 1. vitese aldırmadan gidiyorum. otomatik şanzımancılar revizyon vs diyorlar. bunun başka bir sebebi çözümü var mıdır. 90 lık fan müşürü var mıdır bu arabaların veya başka bir markanınki başka bir şekilde uydurulabilir mi