Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Bakımı
Öncelikle Ömer Ustayı dolaylı olarak eskiden ismen tanımama rağmen, forum admini olduğunu yeni öğrendim ve hem eurorepar oluşunu kutlamak, hemde birkaç şey danışmak adına foruma yeni katıldım. 2017 yılında sattığım 301 aracım vardı, tam bakım için Ömer usta'ya gidecekken (Okmeydanı'nda ki yerine) bir takım sebeplerden aracımı satmak zorunda kaldım. Şu an da Fiat Albea 1.3 mjet (2008) araca sahibim. Eurorepar olduktan sonra zannediyorum ki her marka model araca bakmaya başlamış galiba Ömer Usta. Durum böyleyse, ben aracımı özellikle ağır bakımları için getirebilir miyim? Ömer usta'nın bilgisi ve işçiliği herkesin dilinde. Bu zamanda dürüst ve aracımızı güvenle bırakabileceğimiz bir yer bulmak zor. Araçta biraz eski olunca yolmak isteyen çok oluyor. Ben gıyabında Ömer usta'nın çok dürüst bir insan olduğunu zaten biliyorum. Fiat grubu aracımızı da getirebilir miyiz? Bunu merak ettim.
Ömer Gedik
15-06-2020, 23:49
Merhaba,
Öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. Her ne kadar PSA bünyesinde çalışsak ta "Her marka araca güvenilir servis" sloganıyla tüm markalara hizmet ediyoruz. Dolayısıyla Albeanızla da ilgileniriz.
Ömer usta çok teşekkürler cevabın için. İnan ki size gelebilmek için albea yerine 307 aradım ama bütçeye uygun bulamadım. Peugeout alamasak ta yine de yolumuz sana düşecek o zaman :) Ben 1.3mjet için debriyaj seti değişim+fren balataları +hidroliklerin (fren ve direksiyon) değişimi için 1600 TL fiyat aldım ki, bana çok fazla geldi. Belki buradan fiyat vermiyorsundur ama aldığım fiyat çok değil mi? Dün aradım seni ama müsait değildin galiba üstelemedim bende. 1 ay sonrasında bu işlemleri yaptırmak istiyorum. Ona göre kendimi ayarlamam lazım. Kolay gelsin.
goktugferah53
26-01-2024, 15:25
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi