PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Car Of The Year 2019

Oytun71
04-03-2019, 21:24
1964 yılından beri düzenlenen ve bu yıl büyük ihtimalle Peugeot 508'in kazanacağını beklediğim müsabaka sonuçlanmış.

Ne yazık ki kazanan "Jaguar I Pace" olmuş. Üstelik 508 toplam 7 finalist içerisinde sondan ikinci seçilmiş.

Puanlamayı da aktarayım da rakipleri görmüş olun.
1. Jaguar I Pace (250 Puan)
2. Renault Alpine 110 (250 Puan)
3. Kia Ceed (247 Puan)
4. Ford Focus (235 Puan)
5. Citroen C5 Aircross (210 Puan)
6. Peugeot 508 (192 Puan)
7. Mercedes A (116 Puan)

Eurovision şarkı yarışması benzeri bir duruma benzedi bu Coty :bambam1:

rocker307
04-03-2019, 22:39
Rakipleri de iyi ben birinci geleceğini sanmıyordum zaten ama sıralamada bu kadar da geri kalmasaydı iyiydi. 2017de de sanırım 3008 olmuştu.

Mert de iyi takip ediyordu, görürse yazar :)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayı_boğan
04-03-2019, 23:34
Rakipleri de iyi ben birinci geleceğini sanmıyordum zaten ama sıralamada bu kadar da geri kalmasaydı iyiydi. 2017de de sanırım 3008 olmuştu.

Mert de iyi takip ediyordu, görürse yazar :)

Bugün heyecan ile canlı yayını takip ettik ama yeni 508 ilk başlarda az puan almaya başlayınca hayallerimiz tükendi ama sabahtan bazı ülkelerin Jaguar'ın kazanacağı yönde söylemleri dolaştı ve öyle de oldu.

Alpine A110 çok iyi başladı , hatta Alpine 3 ülkeden(Norveç , Danimarka , Slovakya) " 0 " puan çekmesine rağmen 250 puan toplamayı başardı , hiç 0 puan almayan Jaguar ile...Arada Kia Ceed lider oldu ama Jag ile Alpine iyi götürdü eğer Alpine 0 çektiği ülkelerden 1 puan almayı başarsaydı Alpine adına güzel olurdu.Canlı gördüğüm ve tasarımı ile beğendiğim bir araç.Jag hiç ama hiç ilgimi çekmiyor ne tasarımı ya da elektrikli olması.

rocker307
04-03-2019, 23:37
Bugün heyecan ile canlı yayını takip ettik ama yeni 508 ilk başlarda az puan almaya başlayınca hayallerimiz tükendi ama sabahtan bazı ülkelerin Jaguar'ın kazanacağı yönde söylemleri dolaştı ve öyle de oldu.

Alpine A110 çok iyi başladı , hatta Alpine 3 ülkeden(Norveç , Danimarka , Slovakya) " 0 " puan çekmesine rağmen 250 puan toplamayı başardı , hiç 0 puan almayan Jaguar ile...Arada Kia Ceed lider oldu ama Jag ile Alpine iyi götürdü eğer Alpine 0 çektiği ülkelerden 1 puan almayı başarsaydı Alpine adına güzel olurdu.Canlı gördüğüm ve tasarımı ile beğendiğim bir araç.Jag hiç ama hiç ilgimi çekmiyor ne tasarımı ya da elektrikli olması.A110 takip ettiğim model değildi. Nostaljik modeli yeniden yapmışlar. Hızlıca baktım da benim de hoşuma gitti. E Legend seri üretime geçer de bu listelere girebilir mi sence var mı öyle bir ihtimal?

ayı_boğan
04-03-2019, 23:48
A110 takip ettiğim model değildi. Nostaljik modeli yeniden yapmışlar. Hızlıca baktım da benim de hoşuma gitti. E Legend seri üretime geçer de bu listelere girebilir mi sence var mı öyle bir ihtimal?

e-Legend karlı olmayacağından ve 250M euro bütçe ayıramayacaklarından dolayı üretilmeyeceğini söyledi.

rocker307
05-03-2019, 00:13
e-Legend karlı olmayacağından ve 250M euro bütçe ayıramayacaklarından dolayı üretilmeyeceğini söyledi.O haberi kaçırmışım üzüldüm. Peugeot güzel konseptler yapıyor yalnız hepsi birbirinden şahane. Modellerini yakaladıkça alıyorum :D quasar ve çıkarsa eLegend takibimde.

Peugeot için de umutlar seneye inşallah bakalım [emoji4]