KILIÇ
02-09-2018, 22:31
Sevgili Peugeot severler merhaba, ara ara foruma girip araçlarımız hakkında açılmış yeni bir konu olup olmadığına bakıyorum, üzülerek görüyorum ki buralar biraz dutluk olmuş :D Tabi bunda benim gibi okuyup, cevap yazmayan kitlenin etkisi büyük. Sanırım Ömer Bey de yoğunluğu bitiremedi, veya öncelikleri değişti. Öncekeri neredeyse her konuda en az bir mesajı olurdu. Tabi ilk günkü heyecanı korumak ne yazık ki her alanda zor. Hepimiz bir yerden sonra yaptığımız işten sıkılıyor ve rutine bindiriyoruz. Umarım bundan sonra buralar yeşerir bağ bahçe olur :gül3:
Maruzatıma gelecek olursak aracın 75 bakımı yaklaştı, 7-8 bin km var ama Ocak olmadan bakıma girerim gibi geliyor, aslan az yaktığından biz de çok çok geziyoruz, az yakması iyi mi kötü mü bilemedim :anlamadim Şimdiye kadar filtreler dışında sadece fren balatalarını değiştirdim, klimadan gelen uğultu ve trim seslerini saymazsak şükür sıkıntısı yok. Aracım 2015 aralıkta trafiğe çıktı, yaşlı olmasa da bu veya bundan sonraki ilk bakımda yapılacak farklı bir işlem var mı acaba, bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim, iyi geceler :kahve
Maruzatıma gelecek olursak aracın 75 bakımı yaklaştı, 7-8 bin km var ama Ocak olmadan bakıma girerim gibi geliyor, aslan az yaktığından biz de çok çok geziyoruz, az yakması iyi mi kötü mü bilemedim :anlamadim Şimdiye kadar filtreler dışında sadece fren balatalarını değiştirdim, klimadan gelen uğultu ve trim seslerini saymazsak şükür sıkıntısı yok. Aracım 2015 aralıkta trafiğe çıktı, yaşlı olmasa da bu veya bundan sonraki ilk bakımda yapılacak farklı bir işlem var mı acaba, bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim, iyi geceler :kahve