Orijinalini görmek için tıklayınız : 406 coupe hakkında tavsiyeler
arkadaşlar merhaba,
aşağıya bıraktığım linkteki araç hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Aklıma yattı kendisi. birde araç sahibi buradaysa çok daha mutlu olurum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-coupe-522095287/detay
ayı_boğan
24-05-2018, 18:10
406 Coupe gerçekten çok güzel bir tercih olur.Yıllara meydan okuyan tasarımı , kendine hayran bıraktırıyor.
kesinlikle katılıyorum. birde paylaştığım ilandaki kadar temiz olanını bulamadım. çok ideal görünüyor. ancak tabi gidip canlı olarak tecrübe etmek başka.
rocker307
25-05-2018, 11:30
Ömerde de var 406 coupe değil mi? Güzel tabii ki ama gene de iyi ekspertiz yapmakta fayda var diye düşünüyorum
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
406 coupe tasarımıyla efsane olan bir otomobil. Halen her gün görmeme rağmen dönüp dönüp bakıyorum :) özellikle 3.0 V6 motoruyla çok daha değerli bir araç. Temizini bulmak zor. Aracı tanıyan yoksa fotoğraftan yorum yapmak zor geçmişini iyi araştırmak lazım.
SM-G935F S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracın 3.0 v6 sı çok nadir olduğundan forumda aracı bilen birilerinin çıkması çok yüksek ihtimal diye düşündüm. dediğiniz gibi eğer tanıyan biri yoksa çok iyi araştırmak lazım geçmişini.