Orijinalini görmek için tıklayınız : 308 1.6 dynamic servis memnuniyeti
Arkadaşlar herkese iyi forumlar bugün iki ustanın trigerin değişmesi gerektiğini söylediği 308 aracımı fp otomotive götürdüm ve Ömer Gedik arkadaşımızlada sonunda tanışabildim. Trigerimde hiçbir sorunu olmadığını fakat enjektörlerimin temizlenmesi gerektiğini söyledi sökülen enjektörleri ve sökülen yerleride bizzat bana gösterdi Ömer bey sonuna kadar haklıymış görüntü içler acısıydı.daha önce servise götürdüğüm yerde orijinal diye takılan bütün filtreler yan sanayii çıktı yanlış yağ kullanıldığını gördüm Ömer bey sağolsun hepsini titizlikle halletti taktığı bütün parçaları takmadan önce bana gösterdi. Artı olarak bana aracımla ilgili ekstra bildiler vererek beni bilgilendirdi hala servis araşıyında olan arkadaşlarımız var ise düşünmeden Ömer beye gidebilirler hoş sohbeti be titizliği için Ömer beye ve ustalarımıza çok teşekkür ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tanıyanlar için yazdıklarınız az bile gelebilir ama bilmeyenler için referans olmuş yazdıklarınız. donanımhaber de servis tavsiyesi isteyen arkadaşlar büyük bir memnuniyetle tavsiye ediyorum kendilerini. en son amcamın 508 ini güzelce elden geçirmişti. amcaoğluna tavsiye ettiğimde ise "aaaa ben onu duymuştum" dedi.
Kesinlikle bilenler yazdıklarımı bile okumazlar belki yeni bir kardeşimize yardımı olur diye yazdım bende ben geç kaldım gitmeye en azından başkaları erken davransın bir kişiye katkımız olsa ne mutlu bize :)
NecdetPek
12-01-2018, 21:00
Her şey iyi niyetle başlıyor. Ardından bilgi, beceri ile gelişiyor ve güzelleşiyor, Ömer kardeşim, Ferit Ustam bu temelde ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.
Bir yandan zorluklarla mücade ederken bir yandan bunu hiç yansıtmamaya özen gösteriyorlar. İyi ki varlar. Bu ortamı da iyi ki kurmuşlar. :iyi
Ömer abi ve Ferit usta işini iyi bilen ve hakkıyla yapan insanlar. Serviste bulamayacağınız güveni orda bulabilirsiniz
SM-G935F S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer ustamızı en kısa zamanda bende ziyaret edeceğim bir türlü fırsat bulamadım şu sıralar. İşinin ehli olduğunu bir çok arkadaşımızda duyduk. Allah başarılarını daim etsin.
Ömer Gedik
26-01-2018, 21:38
Yazdıklarınız bizi onurlandırdı. Guzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Bizler Sizin memnun olmanız bir yana Peugeotların mutlu olmasını da düşünüyoruz. :)
SM-N920G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rocker307
27-01-2018, 03:09
Ben oraya sadece servise değil muhabbet etmeye bile gidiyorum yolum düştükçe. Bugün de yanlarındaydım sağolsunlar çok iyi ilgileniyorlar.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer Gedik
27-01-2018, 19:59
Teşekkürler Erhan hocam her zaman bekleriz.
Benim ilk aracım Peugeot oldu başka markalara baktığımda oldu ama servis konusunda Ömer gibi bir adamla tanıştığım için Peugeot a daha bir bağlıyım artık [emoji4][emoji4]
Ömer Gedik
27-01-2018, 20:06
Bu kadar şımartmayın beni [emoji16]