Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 308 "GTD Blanche"
Aracı öğleden sonra teslim aldım arkadaşlar.Bakımlarıda yapıldı balatalar,diskler ve rutin bakımda(yağ,hava ve mazot filtresi) yapılmış oldu.Yarın gidip tavan kaplamayı yenilemeyi düşünüyorum.
Aracı öğleden sonra teslim aldım arkadaşlar.Bakımlarıda yapıldı balatalar,diskler ve rutin bakımda(yağ,hava ve mazot filtresi) yapılmış oldu.Yarın gidip tavan kaplamayı yenilemeyi düşünüyorum.
Hadi gözün aydın... Allah başka keder yaşatmasın. Güle güle kullan :)
Bugün maslak ta tavan kaplama söküldü ve tekrar yeniden yaptırdım bu seferki yeni bir kaplama öncekine göre biraz daha farklı güzel oldu.
Az önce eve gelirken e5 yan yolda araç gaza tepki vermedi ve stop etti.Arıza ışığı yaktı ve yol bilgisayarında üçgen içinde ünlem işareti gösterdi.Stop ettiğinde direk arkama baktım ve dörtlüleri yaktım ben yol bilgisayarına baktığımda ise ünlem işareti vardı yanımdakiler antipollution yazısı gördük dediler.Sonra tekrar çalıştırdım arıza ışığı sönmedi bende eve kadar devam ettim ve park ettim hala durum aynı her an aynısını yapacak diye tetikte geldim.
Şu kara bulutlar sen ve okanın üstünden gitsin artık kardeşim ya
Sorma abi ya bende sadece uygulama ve fotoğraflar paylaşmak istiyorum artık.Şimdi biraz araştırma yapayım.
Sorma abi ya bende sadece uygulama ve fotoğraflar paylaşmak istiyorum artık.Şimdi biraz araştırma yapayım.
Ahmet öncelikle gözün aydın.
Ben arabayı aldığım ilk gün bu olayla karşılaştım. Sonra hiç tekrarlamadı. O yüzden araştırmamıştım. :-\
Okan maalesef hiç hoş bir durum değildi tam kazalık bir ortamda kaldım yolun ortasında.Sonra hemen çalıştı ama arıza ışığı hala uyarı veriyor.Arabayı aldık eksiklerinide yaptırdım eskisinden bile güzel oldu gerçekten dedim ve bu durum başıma geldi. :laugh: Gülme zamanı artık ne olursa olsun makine sonuçta.
Ömer Gedik
20-03-2011, 01:19
Aracına kötü mazot almışsın veya bir şekilde aracın kirliliğe maruz kalmış. Antipolution uyarısı kirlilik uyarısıdır Ahmet bilgin olsun. Hava filtresi sensörü vermiş bile olabilir diye biliyorum.
Bugün maslak ta tavan kaplama söküldü ve tekrar yeniden yaptırdım bu seferki yeni bir kaplama öncekine göre biraz daha farklı güzel oldu.
Az önce eve gelirken e5 yan yolda araç gaza tepki vermedi ve stop etti.Arıza ışığı yaktı ve yol bilgisayarında üçgen içinde ünlem işareti gösterdi.Stop ettiğinde direk arkama baktım ve dörtlüleri yaktım ben yol bilgisayarına baktığımda ise ünlem işareti vardı yanımdakiler antipollution yazısı gördük dediler.Sonra tekrar çalıştırdım arıza ışığı sönmedi bende eve kadar devam ettim ve park ettim hala durum aynı her an aynısını yapacak diye tetikte geldim.
Bu uyarı benimde başıma geldi.Beraberinde bi çok işte getirdi dostum.Antipıllution Fault diye bir uyarı verir..Servise götürürsün EGR VALF i ile ilgili bir sorundur.Buda bir salınım hatası gösterir.
Siparişi verdim parça için fiyatı 800 TL.Parça geldi tam takılacakken Valf e takılı olan hortumun da sorun oldugu görüldü O hortumu değiştirdiler ve EGR ye gerek kalmadan daha ucuz bir şekilde hallettim ben.
Uyarı: Sakın Yetkili servis dışında bir yerde yaptırma:))) Katalizör sorunu diyerek katalizörün içini bolaştmasınlar:))) Sonra yerine yeni katalizör almak zorunda kalırsın:)
Bu sabah araba mepa ya bırakıldı.Peugeot yol yardım arandı adamla test sürüşüne çıkıldı aracın çekişinde,gidişinde hiç bir sorun yok gayet iyi ancak iki kere aynı tarz yolda aynı şekilde stop etti.Hafif yokuş yana eğimli yol.Yakıt göstergeside abuk subuk gösteriyor şamandırada tellerden biri kopmuş olabilir.
Ben çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum baskan dediğin gibi bir sorun yoktur umarım.
Ömer yakıtı her zaman aldığım istasyonlardan alıyorum opet ve shell den.Herkese teşekkürler.
otmotvmhndsi
20-03-2011, 11:59
Ahmet geçmiş olsun...
Vallahi OPET mi AMAN UZAK DURSUN diyorum. Son seferde mecburiyetten OPETTEN aldım ama illallah ettim. Aşırı gürültülü ve PİS bir mazotu var. Şöyleki her OPET aldığımda FAP kendini temizlemeye çalışıyor, röle sesi ile sistem aktif oluyor ve CUT OFF devre dışı bırakıyor zengin karışıma geçiyor araç ve FAP temizleniyor.
Shellden yada Total'den aldığımda bu işlem neredeyse 3-4 depoda bir oluyor.
Sağol Berker.Opet i maslak ve beylikdüzü dışında kullanmıyorum.Mazota baktırdım bir sorun yok ama çokta temiz değil ufak tefek şeyler var.Araba beni taşımıyor şu sıralar ben onu sanayi,servis arası götürüp duruyorum.
Sanırım büyük ihtimal sorun şamandırada.Araca kazadan önce 100 tl lik mazot koymuştum diye hatırlıyorum.Teslim aldığımda ise full depo gösteriyordu.Ellerinde yokmuş akşama doğru gelecekmiş yarın teslim alırım artık sanırım arabayı.Tek sorun eskper kazadan dolayı değil mazotun bitmiş falan dedi dedim ben sana bunun açıklamasını yapmayacağım git servisin teknik danışmanıyla görüş.Bunuda sigorta karşılamalı.
Sanırım büyük ihtimal sorun şamandırada.Araca kazadan önce 100 tl lik mazot koymuştum diye hatırlıyorum.Teslim aldığımda ise full depo gösteriyordu.Ellerinde yokmuş akşama doğru gelecekmiş yarın teslim alırım artık sanırım arabayı.Tek sorun eskper kazadan dolayı değil mazotun bitmiş falan dedi dedim ben sana bunun açıklamasını yapmayacağım git servisin teknik danışmanıyla görüş.Bunuda sigorta karşılamalı.
En kısa zamanda çözülür inş. tüm problemler.
Yarın alıyorum arabayı bıktım artık durup dururken nelerle uğraştık.
Bu tavan kaplama hakkında bilgi rica etsem sizden ? Maslakta nerede yaptırdınız ? Bu işin maliyeti nedir ? Araca herhangi bir sıkıntısı oluyor mu, söktürmek istediğimizde boyada vs. kalıcı bir hasara sebep oluyor mu ?
Bende yaptırmayı düşünüyorum, benim de aracım beyaz. Beyaz araçta çok hoş duruyor gibi geliyor ama kararsızım biraz da. Uygulamayı yaptıran birinden ilk elden bilgi alırsam daha iyi olur dedim :)
Maslak 2.kısım protac kaplamada yaptırdım.Maliyeti 200 tl.Bir sıkıntı olmuyor sökmesi çok basit söktürdükten sonra bir bakım yaptırıp yola devam ediyorsun.Ben 2 senedir kullanıyordum yeniledim bu defa.Araç beyazsa çok yakışacağından emin olabilirsiniz.Tek sıkıntı lokal boya varsa araçta boyayı kaldırabilir diye biliyorum.Birde parlak siyah renkte bezle silmeden dolayı çizikler oluşabiliyor.Aklınıza takılan başka bişey varsa sorabilirsiniz.
http://i52.tinypic.com/287kjrr.jpg
http://i53.tinypic.com/dmfo84.jpg
http://i52.tinypic.com/2qlvjus.jpg
http://i52.tinypic.com/9pui9x.jpg
http://i53.tinypic.com/2gtbta9.jpg
http://i56.tinypic.com/2lcms1h.jpg
otmotvmhndsi
27-03-2011, 19:09
http://i52.tinypic.com/9pui9x.jpg
Maşallah GTD'ye diyecek yok zaten... Yeniden güle güle kullan Ahmet... Bu arada araç kaç bin de baskı balata kavrama vb durumların ne alemde nede olsa forumdaki en yüksek kmli 6R sahibi sensin sanıyorum...
Ayrıca bu fotoğrafın ya çekiminden ya havasından anlamadım ama Mat Beyaz Kaplanmış hissi veriyor, yoksa öyle birşey mi var ;D ;D ;D
Araba baya kirli ve tozlu Berker aslında cep telefonuyla çektiğim içinde olabilir. :) Sağol iyi dileklerin için.
Şu an 69 bin küsüratlı bişey.Baskı balata için şöyle diyeyim trafikte kalktıktan sonra hafif gaz vermelerde bir titreme var sadece bende dikkat ediyorum kullanış şekline.Sanırım değişim olabilir 10 bin km ye kalmaz.
TanerHoca
27-03-2011, 20:40
yine, yeniden, kaldığı yerden...
ahmet gözün aydın.umarım en büyük sıkıntın bununla geçmiş olur. ;)
ahmet aslanına kavusmusun hadi gozun aydın ..selamlar.. ;)
Taylan43
27-03-2011, 21:07
kusura bakmayın benimde bir sorum olacaktı.. Polis çevirmelerinde ya da ruhsatta bir sorun oluyor mu? çift renk yazılması gerek diye birşey duymuştum da...
Maslak 2.kısım protac kaplamada yaptırdım.Maliyeti 200 tl.Bir sıkıntı olmuyor sökmesi çok basit söktürdükten sonra bir bakım yaptırıp yola devam ediyorsun.Ben 2 senedir kullanıyordum yeniledim bu defa.Araç beyazsa çok yakışacağından emin olabilirsiniz.Tek sıkıntı lokal boya varsa araçta boyayı kaldırabilir diye biliyorum.Birde parlak siyah renkte bezle silmeden dolayı çizikler oluşabiliyor.Aklınıza takılan başka bişey varsa sorabilirsiniz.
Kardeş gözün aydın gelmiş bizim yakışıklı taş degmesin tamponuna
Ahmet cam tavanlılarda olduğu gibi antenin önüne kadar kaplatsaydın keşke.
Herkese çok teşekkürler. :)
Taylan tavan kaplaması ve çevirme konusunda hiç sorun yaşamadım sayısız birçok farklı noktada çevirmeye girdim soran bile olmadı.Ruhsata işletme zorunluluğu diye birşey yok tavan kaplamasında ama yaptırabilirsin.
Ozan abi tavan kaplaması aynı şekildeydi sadece yeniledim spoyler kaplama değil boya.Cam tavan görünümünden öte ben aracı zamanında kafamda bu şekil düşündüm ve böyle uyguladım. :)
Yasin CCK
28-03-2011, 09:16
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun Ahmet, aslan ilk gün ki gibi ;)
Acaba diyorum jantlar sedefli beyaz mı olsa 8)
Teşekkürler Yasin siyah jantları severek aldım.Sedefli beyaz renk uygulaması gibi bir uygulama çok dikkat çekici olabilir haklısın.Biliyorsun araçla oynamıyorum genelde orjinal parçaları getirerek çok uğraşarak yaptım zamanında tüm bunları.Şimdi herşey çok kolay.Çokta hoşuma gitti ve zevk aldım seninde bu işleri benden daha fazla zevk alarak yaptığın için yazıyorum.
Daha önce dediğim gibi araç değişecek ya da ikinci araba konumuna düşecek benim yurtdışına gitme durumum olduğu için şu an beklemedeyim.İlk yapmayı çok seviyorum biliyorsun :D(Senin gibi) Yapsam rcz 19 jantları takardım hiç çekinmeden.
Yasin CCK
29-03-2011, 09:15
İlkler özeldir Ahmedim ;)
Geçen hafta bir S2000'in jantlarını sedefli beyaz yaptık şahane oldu ;)
Jantları değilde direk kendisini alacaksın diye bekliyorum :D
Çok güzel Allah kaza bela vermesin . Şey sormak istiyorum jantlarının markası nedir ? =)
sağol jantlar oem af concept diye geçiyor ama orjinalden şaşma fiyatlarda gayet uygunken.
cmr_cihangir
05-10-2011, 09:38
Güzel olmuş tebrikler. :alkis
Ahmet nerelerdesin özlettin kendini.. Keşke sen de aramızda olsaydın :)
Hakatten Ahmette olsaydi keske
Abilerim benim. :kalp Burdayım Yurdaer abi arabayıda getirttim bu sefer iki hafta oldu İstanbul da o da bahtsız ön kelebek camını kırmıştı hırsız kardeş haftasonu onu taktırdım pazartesi.Bişey bulamamış ya da zevk için kırdılar sanırım giden bişey yok. :kizgin
Çok geçmiş olsun Ahmet.
Teşekkürler abi konu dağılmasın diye yaptın sanırım haklısın kelebek cam meselesi yaşayan olursa yardımcı olabilirim bundan sonra ancak takması yani işçiliği normal camdan daha zor.
Tavan folyoyu söktürdüm bugün 10 dakikada gerçekten iyi işçilikleri varmış pırıl pırıl gram yapışkan yok çekip çıkarttılar sadece malzeme ile de alakası var tabi.
Ömer Gedik
07-10-2011, 20:25
Çok baydı zaten Ahmedim :D İyi ki sökmüşsün. Ben artık tavanı folyo kaplama araçlara kötü gözle bakıyorum. :)
Bende Ömer orjinal iyidir o yüzden söktük zaten. :fiuw Yaparken güzel gibi geliyordu 3 sene önce.
http://b1110.hizliresim.com/11/10/13/5734.jpg
http://c1110.hizliresim.com/11/10/13/5769.jpg
cmr_cihangir
13-10-2011, 12:17
Ahmet tekrar hayırlı olsun. Bence aracın şimdi çok daha yakışıklı oldu. Allah kaza beladan uzak etsin.
sağol abi senin arabayada az yakışmadı hani. :fiuw
gokhancpt
13-10-2011, 12:41
ahmet güle güle kullan. :nazar
Teşekkür ederim abi akşam arabaya hiç bakmadığımız kadar baktık kapıları koltuk kısımlarını fıs fısladık bezle kuş pisliklerini temizledik yani yeni araç olmuş gibi oldum. :music2
:nazar :nazar :nazar :nazar :nazar :nazar :nazar :nazar :nazar :nazar :nazar
Maşallah kardeşim sen şimdi bi güzel yıkat lastiklerie sütleri sür bide bijon kapaklarını hallet bak nasıl daha güzel olucak jantların hayırlı ugurlu olsun taş degmesin çok yakısıklı oldu aslan aynı senin gibi...
Esat abi hepsini dediğin gibi yapacağım kaliperleride halledeceğiz senin aracına yay takmışız gibi düşün. :)
Esat abi hepsini dediğin gibi yapacağım kaliperleride halledeceğiz senin aracına yay takmışız gibi düşün. :)
Oda benim aracım ahmedim ne fark eder çok güzel olucak hatta fatih aslanından fazlası oldugu için daha bi yakışıklı olucak :nazar :nazar :nazar
Aynen öyle abi bu da senin aracın. :arkadas O yüzden öyle dedim zaten.Bu arada fazlası derken donanımdan bahsetmiyoruz tabi Serhan a dedim Esat abinin araca bir binseydin farkları görürdün diye. :D Ömer in saatede bayıldık bu arada.Bakmaz olaydık.Nazar değmesin. :)
TanerHoca
13-10-2011, 13:50
:nazar maşallah :nazar
güle güle kullan ahmet :arkadas
ama daha net, artistik puanları yüksek, daha havalı fotolar bekliyoruz :iyi
Abi çekeceğiz inşallah çok sağol.Artistik puanları sen vereceksin. :alkis
hayırlı uğurlu olsun ahmet güle güle kullan.... spoilerin siyah kalması da apayrı bir hava katmış bence
ahmet hayırlı olsun.. jantlar yakısmamda demezkı..cok yakısmıs...hersey gonlunuze gore olsun...
Hayırlı olsun. Güle güle keyif ile kullan. :nazar
TanerHoca
13-10-2011, 18:17
ahmet şu konu başlığını da değiştir artık "Black&White Edition" dan eser kalmadı :havali
Ahmet yeni linca larinla kazasiz belasiz keyifli surusler gercekten cok guzel olmus. :nazar :nazar
Eyüp;Teşekkür ederim bende spoyleri beyaza boyamayı düşünüyordum. :bilmem
mygold;Abi sağol çok teşekkürler senin düşüncende önemli.Sen siyahları seviyordun sanırım? :)
İlkay;Teşekkürler daha bir keyifle kullanıyorum gerçekten. :)
Taner hocam değiştirelim ama ismini ne koyacağız bu sefer? :fisir
emax34;Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. :)
GTD Blanche
GTD Blanche
Vaay Yurdaer abi noktayı koydu. :D
Vaay Yurdaer abi noktayı koydu. :D
Estağfirullah, sadece bir öneri.. İstersen Beyaz GTD de olabilir ama, GTD Blanche daha havalı :nargile
Yani hem fransızca ana dili. :) Boşver başlığı sen beğendin mi onu söyle abi? :fiuw
Yani hem fransızca ana dili. :) Boşver başlığı sen beğendin mi onu söyle abi? :fiuw
Beğenilmeyecek gibi değil ki Ahmet'cim... 308'e en çok yakışan jant Lincancabur. Bunu eskiden beri söylerim :)
Güle güle kullan, Allah nazarlardan korusun :nazar
Başlığa gelince de.. yarın ihtiyarlar heyeti olarak bir çaresine bakarız :nargile
Abdullah
14-10-2011, 07:50
Ahmetim hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok yakışmış Allah çizik vermesin güzel günlerde çevir jantlarını.
Yasin CCK
14-10-2011, 08:15
İşte buu :alkis
Yay olunca bambaşka oluyor Lincanlar :iyi Lincan candır :D
Çok yakışmış sürüngen spec ;) Güle güle, sürtmeden, kazasız, belasız kullanman dileğiyle...
TanerHoca
14-10-2011, 08:22
napolyon ne demiş:flanş, flanş, flanş :cilgin :fiuw
Abdullah çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun kardeşim. :)
Yasin sağol abi seninde beğenmene sevindim. :arkadas :dans
Taner hocam ona biraz var sen Yurdaer abinin bulduğu başlığa ne diyorsun? :alkis
TanerHoca
14-10-2011, 13:47
Taner hocam ona biraz var sen Yurdaer abinin bulduğu başlığa ne diyorsun? :alkis
aracın şu anki haline "Black&White Edition" dan çok daha uygun. :havali
bu arada çarşamba akşamı göksel gelseydi de flanş konusundaki kararını o zaman görseydim ben. :nargile
TanerHoca
14-10-2011, 20:36
başlık mı değişmiş ne :havali2
Şimdi yeni bir sayfa açmış gibi olduk. :)
TanerHoca
14-10-2011, 20:56
Yenilik güzeldir :nazar
haklısın godfather :D :havali
Kaliper kapağı haricinde yapacağın başka yenilik/değişiklik var mı Ahmet?
Açıkçası Yurdaer abi belki direksiyonu yaptırabilirim.Spoyler beyaz olabilir bir de.Var mı öneri? :) Ben aracı yeterince gece makyajı ile kullandım.Şimdi günlük sade ve şık(en sevdiğim) kıyafeti geçirdi üstüne daha ne olsun. :)
Abdullah
15-10-2011, 02:29
Açıkçası Yurdaer abi belki direksiyonu yaptırabilirim.Spoyler beyaz olabilir bir de.Var mı öneri? :) Ben aracı yeterince gece makyajı ile kullandım.Şimdi günlük sade ve şık(en sevdiğim) kıyafeti geçirdi üstüne daha ne olsun. :)
Ahmet sen bıraktın gece makyajını ben devraldım şu spoiler hakkında bilgi istiyorum senden pm den yada müsait olunca telefondan görüşelim :D
Benim arabada folyo falanda vardı birde. :D Söktükten sonra tereddüt yaşamadım desem yalan olur ama ikimiz içinde hayırlısı oldu kardeşim.Tropix e de çok yakıştı.Spoiler için istediğin zaman ara.:)
Belki ayna kapaklarını siyah yapabilirsin diyecektim ama eğer spoyleri beyaz yapacaksan boşver. Aslına bakarasan pek yapılacak birşey de yok. Şu haliyle oldukça güzel, maşaallah :nazar
Yasin CCK
15-10-2011, 08:19
Flanş istiyor GTD :fiuw
Belki ayna kapaklarını siyah yapabilirsin diyecektim ama eğer spoyleri beyaz yapacaksan boşver. Aslına bakarasan pek yapılacak birşey de yok. Şu haliyle oldukça güzel, maşaallah :nazar
Abi tekrar teşekkür ederim sende benim gibi pek dokunma taraftarı değilsin. :)
Yasin haklısın abi ama anlayışlı kendisi hemen istemiyor. :fiuw :D
Bugün meguiars nxt wax ve spray uyguladık arabalara çok memnun kaldım.
http://c1110.hizliresim.com/q/p/26xn.jpg
Yaklaşık bir saatimi aldı tek başıma yaptığım için.Hiç aklımda yoktu arkadaşım kendi aracına uygulama yaparken benide çağırdı bende başladım. :)İş bittiğinde akşam olmuştu foto çekemedim.
Yasin CCK
21-10-2011, 14:52
Gündüz gözüyle şöyle parlak parlak net bir fotoğraf görelim Ahmet ;)
uygulaması kolay bir ürüne benziyor hemde maguiars muhakkak foto ve detaylı anlatım bekleriz
http://c1110.hizliresim.com/q/p/2h8y.jpg
http://c1110.hizliresim.com/q/p/2hdr.jpg
http://c1110.hizliresim.com/q/p/2hfb.jpg
http://c1110.hizliresim.com/q/p/2hhm.jpg
TanerHoca
21-10-2011, 18:14
maşallah :nazar pııl pırıl olmuş.
güle güle kullan :iyi
ahmet modıfıyeler sonucunda aracın cok guzel bır gorunume sahip oldu. :iyi.. gule gule kullan.. :arkadas
Çok yakışıklı bu 308 ler. Maaşallah :nazar
ışıl ışıl yanıyor dışardan bakanın içini yakıyor....allah kaza bela vermesin :nazar :nazar :nazar
Seramana
21-10-2011, 18:58
Çok güzel olmuş. Gerçekten zevkinize sağlık
cmr_cihangir
21-10-2011, 19:01
Ahmet araç gözlere zarar parlamış. Bence sen güneşli havalarda çıkma :D
Başarili guzel kardesim :nargile :nazar
Yasin CCK
22-10-2011, 08:24
Çok güzel olmuş :alkis
Güle güle kirlet Ahmetim :) Bu arada spoiler beyaz olacak değilmi ;)
Herkese çok teşekkür ederim beğendiğinizde sevindim. :) Uygulaması normal wax uygulaması sonra bez ile siliyorsun.En son ise spray uygulayıp tekrar bez ile sildikten sonra uygulanan wax ı korumaya alıyorsun.Ben biraz malzemeden çalmadan bol uyguladım sadece. :alkis Her iki yıkamada bir yapılabiliyor.
Yasin;Abi spoiler beyaz olacak bikaç şey var hepsini bir arada yapmak istiyorum. :)
spoilerin siyah hali ayrı bir güzellik katmış pack tamponla uyumlu olmuş bence
Eyüp;Sizin gibi düşünenler yok değil,böyle tepkiler alıyorum aslında. :) Bayadır böyle biraz değişiklik iyi değil mi?
Bıyık, spoiler ve difüzörü karbon yap.. belki ayna kapakları da. Jantları da gun metal yap diyecem ama korkuyorum :D :kac
Kaplama sevmiyorum abi ya.Kaplamadan bahsediyorsun dimi? :) Yoksa diğeri baya tuzlu. :kac İki yıl siyah janttan sonra bunlar beni açtı abi.Baktıkça ferahlıyorum. :alkis
Kaplama sevmiyorum abi ya.Kaplamadan bahsediyorsun dimi? :) Yoksa diğeri baya tuzlu. :kac İki yıl siyah janttan sonra bunlar beni açtı abi.Baktıkça ferahlıyorum. :alkis
Evet kaplama harici epey tuzlu olur.. Çok da şart değil. Sen bence bu şekilde keyfini çıkar arabanın :)
Bahsettiğim kombinasyon şöyle birşeydi... Difüzör ve ön bıyıkta karbon folyo olduğunu düşün.
http://img179.imageshack.us/img179/9259/peugeotrcz0002.jpg
ya da şöyle bişey yapabilirsin :kac
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-rcz-59966226/detay/# farklı olmuş
Yasin CCK
24-10-2011, 08:59
ya da şöyle bişey yapabilirsin :kac
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-rcz-59966226/detay/# farklı olmuş
Hakikaten farklı olmuş :D
Ama ince işçilik, o bölgeleri kaplamak zordur, haa yakışmışmı ı-ıhh :cilgin
Bir araba ne kadar güzel olsada abarttıktan sonra olmuyor. :)
Ömer Gedik
24-10-2011, 11:59
RCZ sahibini buluşup dövelim :bam2
Bakışlar dövüyordur Ömer. :) Bakın arka planda ne var?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-2011-ford-kuga-selective-az-kullanilmis-cok-temiz-62304132/detay/?
TanerHoca
24-10-2011, 12:18
Bakışlar dövüyordur Ömer. :) Bakın arka planda ne var?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-2011-ford-kuga-selective-az-kullanilmis-cok-temiz-62304132/detay/?
adam 82.000 lirayı 308 için istemişse biraz abartmış :fiuw
yok eğer kuga için istemişse zaten yoruma değmez :nargile :D
Arkadaşım hocam. :D Araç satıldı dün zaten rengi çok acayip ve farklı.
yazık ya rcz yi tasarlayan adam bunu görse kalemını kırardı
Ömer Gedik
24-10-2011, 12:54
Hayatımda gördüğüm en kötü renk sanırım. Yollarda da görüyorum bu rengi. :S Bu kuga 82,000 tl ediyor mu :S
yazık ya rcz yi tasarlayan adam bunu görse kalemını kırardı
Esat abi alan kesim arabayla gösteriş yapmak istiyor genelleme yapmıyorum.Gösteriş yaparken soytarıda olursun.Arabadan önce kullananın önemi burada ortaya çıkıyor.
Hayatımda gördüğüm en kötü renk sanırım. Yollarda da görüyorum bu rengi. :S Bu kuga 82,000 tl ediyor mu :S
Ömer aracın fiyat aralığı böyle yapacak bişey yok.Gördüğün gibi satılıyorda.Türkiye de araba fiyatları belli hiçbiri fiyatını hak etmiyor.
Ahmet, lincalar, yaylar, siyah spoiler derken aslan muthis olmus :) :nazar :nazar :nazar
iyi, gunlerde kazasiz belasiz insallah. bir ben takamiyorum lincancaburu ama boyle de iyi.. :)
Bu arada altta linkteki RCZ sahibini bulursam levyeyle saldiracagim. Arabayi soytariya cevirmis ya.
Kuga konusunda diyecek fazla bir sozum yok, benim bir calisanimda var fena da degil aslinda, acikcasi qashqai almaktansa onu tercih edebilirim ...
Çok teşekkür ederim sizin aracınızda müthiş gerçekten.Bişey yapmanıza gerek yok zaten. :) Kugayla ilgili bir paylaşım yapmadım bir görüşüm yok açıkçası.Arkadaş geçici bir süre kullandı aracı memnundu.Kendisine yeni z4 alacaktık.Ama malum ötv güncellemesi(zam yok memlekette) sonrası vazgeçti.
Arabanın orjinal anahtarını kaybettim. :'( Yedekte antalya da kaldı.Pazartesi kargoya verse akşam alabileceğim bir teslimat türü var mı?
Arabanın orjinal anahtarını kaybettim. :'( Yedekte antalya da kaldı.Pazartesi kargoya verse akşam alabileceğim bir teslimat türü var mı?
Uçak veya otobüs firmalarının kargosu olabilir belki.
Anladım abi biraz araştırayım kız arkadaşımın arabasında düşürdüm diye tahmin ettim evde bulamayınca orda da bulamadım.Evin altını üstüne getirdim.Saçma bir yerden çıkabilir diye.Şimdi baktım şöyle bişey buldum fiyat bilgisi istedim.http://www.otoanahtari.com/peugeot-308-anahtari/
Fiyatı merak ediyorum inşallah tuzlu değildir.Yetkili servise kalsak öpücük yollarlar. :uzgun Kelebeğimi patlattılar geçen Ömer den fiyat istedim baktı 340 tl.Dışarıda birebir 70 e yaptırdım.
http://www.otoanahtari.com/peugeot-308-anahtari/
Hiç umulmadık biryerden çıkabiliyor valla.. sakin sakin iyice düşün bakalım, nerelere gittin, neler yaptın.
Oldukça işinin ehli görünüyorlar. Umarım anahtarını bulursun da gerek kalmaz ;)
Orjinal gibi sanki yaptıkları işte iyi ama orjinal gibi olmaz heralde. :uzgun
Ömer Gedik
30-10-2011, 11:01
Ahmet bu anahtarcıların metal kısmının işlenmesi gerekir o zaman da Senin aracının anahtarına ihtiyaç duyarlar. Bu işlem yapıldıktan sonra da anahtarı araca takıp Peugeot Planet programını kullanarak kodlama yapılır. Yani orjinal anahtarı bir getir ve kullan. Bir süre yaptırma bence biryerden çıkabilir.
individual
30-10-2011, 13:38
Ahmet , araban görmeyeli baya bir değişmiş.
çok güzel olmuş.
Bu arada eski kasa 307 anahtarını yeni kasa 307 anahtarı gibi yapabilirler mi acaba?
Ergin abi baktım anahtarın sustalı değilse yapamıyorlar,uyumlu değilmiş.Demek istediğin buydu sanırım.Teşekkür ederim baya değişmişti şimdi yine değişti.
Hepinize teşekkürler yedek anahtarı otobüsle getirtiyorum akşam 8 buçukta kalkacakmış.Yarın otogardan teslim almam gerekiyor.
Ömer Gedik
30-10-2011, 18:04
Ergin anahtarı bazı anahtarcılar yapıyor. :) Parlarlıdan Adem ustanın 306 XT sinde Sustalı 308 Anahtarı var oradan biliyorum. :D
Orası yapamam diyor.Yoksa ergin abi yaptıramaz demedim.Kendisinin aracı 307 değil,kendiside dünyalı değil zaten. :)
Yedek anahtar otogardan alındı. :) O sırada orjinal anahtarda bulundu. :alkis
Abdullah
01-11-2011, 08:17
süperrrr süperrrr Ahmetim hadi geçmiş olsun.
Gozun aydin kardesim her iste bi hayir vardir
gokhancpt
01-11-2011, 09:26
ahmet, geçmiş olsun. anahtar ayakkabılıktamı çıktı yoksa ;)
Abdullah,Esat abi teşekkür ederim.Bulundu ya önemli olan o :)Gökhan abi ayakkabılıkta bulduk diyelim anlatırım bir ara. :S :bam3
Arkadaşlar ufak bir bilgilendirme yapayım.Aranızda spor yaylarla en fazla km yapan ve uzun süre kullanan biri olarak yayları çıkardım.Aracım 93 bini devirdi baskı balata volan değişimi ile beraber ön takımlarda değişti.Daha sonra salıncak problemi yaşadım onlarıda geçen haftasonu değiştirdim.Yayları söktüğümüzde ufak iki parça daha değişti.Geçen akşamda yolda ön sol lastiğim patladı yanaktan komple lastikleri değiştirdim.
Daha konforlu ve yeni çıkan nankang ns 20 serisi lastikleri aldım.Bu sefer kumholardan hiç memnun kalmadım.Lastikler 4 te 1 ömrünü tamamlamıştı halbuki.
Ahmedim beylikduzu yollari seni uzmus anlasilan bizdeyken bi problem yoktu insallah jantta bir problem olmamistir
Ömer Gedik
18-04-2012, 23:08
Sanırım Türkiye'de ilk salıncak değişen 308 olmuşsun. Ön takım değişti demek çok kaba bir tabir. Ön takımda hangi elemanlar değişti. Ben şu zamana kadar sadece rot başı ve Askı rotu değiştirdim mesela. Onlarda mühim elemanlar değil.
Üzmekten öte renault clio hb 1.5 dci aldım iş yerine onla gidip geliyorum 1 haftadır.:) Ömer spor yay kombinasyonuyla 60 bin km den fazla yol yaptım.Normal kullanımda bu kadar çabuk bir problemle karşılaşma olasılığı olduğunu söylemiyorum tabiki.Kronik sorundan bahsetmediğimi sende biliyorsun.Lastiklerden biri balon yaptı,biri parçalandı diğeride yamalıydı.Jantta da ufak bir göçme problemi oldu son olayda halledildi.
Lastiklerden biri balon yaptı,biri parçalandı diğeride yamalıydı.Jantta da ufak bir göçme problemi oldu son olayda halledildi.
Valla ahmetcim ben o lastikleri ikinci el aldim ama jantlari sifir aldim ne lastikler nede jant hicbir islem gormedi biri balon yapip biri parcalandigina gore jantta gocme olduguna gore sen saglam biryerler girmissin guzel kardesim dikkatli olmakta fayda var derim
Selam arkadaşlar.Aracımı satalı 6 ayı geçmiştir.Zaman çabuk geçiyor:)Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Yasin CCK
17-11-2013, 18:41
Ondan elini ayağını çektin o zaman :)
Biz bıraktığın gibi iyiyiz Ahmetcim, sende arada uğra tut muhabbetin ucundan ;)
Selam dostlar nasılsınız?:)
Ömer Gedik
12-12-2019, 13:33
Selam dostlar nasılsınız?:)
İyi Ahmet hoşgeldin Tekrar iyi seni sormalı
Çok şükür Ömer iş güç başka şeyler derken geçiyor zaman.308 i satmışsın,inanamadım!:)
Ömer Gedik
16-12-2019, 16:36
Çok şükür Ömer iş güç başka şeyler derken geçiyor zaman.308 i satmışsın,inanamadım!:)
4 seneden fazla oldu 268 bindeydi. En son bana geldiğinde 308bindeydi. :)