Orijinalini görmek için tıklayınız : 407 ariza lambasi yaniyor
iyi aksamlar son bikac gundur arac cok sarsintili calisiyor. ve biraz ilerledikten sonra ariza lambasi yakip motor arizasi araci tamir ettirin diye bir yazi cikiyor.ama hicbir aciklama yok. arac 3000 deviri gecmiyor.filtre bakim zamani daha 1000 km olmadi hepsi degisti araba 140 binde 2007 model 1.6 hdi. sizce sebebi nedir. en kisa zamanda servise goturucem is yogunlugundan firsat bulamiyorum.sebebi hakkinda yardimci olursaniz sevinirim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yardimci olabilecek kimse yokmu acaba
numan406
07-12-2017, 22:24
hocam geçmiş olsun bakımı yapıldı demişin mazot filtresi değiştimi eminmisiinz veya turbodandır bazı konularda arabayı görmeden konuşmak zor iştir
mazot filtresi degisti evet . butun bakim urunlerini ilk defa internetten aldim. pejo marketten orjinal olarak.fakat servise gittiginde mazot filtresi orjinal degil skinti cikartabilir demisti. diyeli 1 ay olmadi arac asiri derecede sarsintili ve gurultulu calisiyor 3000 deviri gecmiyir rampalarda stop ediyor kisaca cekmiyor.bende mazot filtresinden suphelenmeye basladim acikcasi birkac arkadas bu sekilde fikir verdi. turboda ufleme yag sizintisi falan goremedim.
Ömer Gedik
08-12-2017, 08:05
Bu tarz konularda öncelikle aracı bir arıza okuma cihazına bağlamak ve sorunu görmek lazım
SM-N920G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi