Adana
30-10-2017, 19:27
Merhabalar; Forum ailesinin yeni üyesiyim. Bende 98 Peugeot Partner var. Arabayı çok seviyorum gerek yakıt, gerek konfor. Kasası ok gibi double teypvs kendi isteğime göre dizdim arabayı fakat bir aydır motorda sorun var gibi hissediyorum. Sorunlar;
1- Debriajdan ayağımı çekince veya boştayken "tu tu tu tu (seri bir şekilde)" bir ses geliyor. Gaza ve debriaja basınca ses kesiliyor.
2- Su eksiltme var
3- Yağ eksiltme var (Motoru stop edince damlıyor)
4- Egzozdan beyaz duman geliyor (yakıt azken daha fazla geliyor sanırım)
5- Araba bazen stop ediyor. (Gaza veya debriaja basmadığım zaman) Bu sorunlar bir biriyle bağlantılı vs olabilir. Sorunu ya/da sorunları nedir?
Bilen birisi var mı? Arabamı çok seviyorum masraflar çok olursa malesef satmak zorunda kalacağım yüklü bir masrafın altına giremem. Şimdiden teşekkür ediyorum.
1- Debriajdan ayağımı çekince veya boştayken "tu tu tu tu (seri bir şekilde)" bir ses geliyor. Gaza ve debriaja basınca ses kesiliyor.
2- Su eksiltme var
3- Yağ eksiltme var (Motoru stop edince damlıyor)
4- Egzozdan beyaz duman geliyor (yakıt azken daha fazla geliyor sanırım)
5- Araba bazen stop ediyor. (Gaza veya debriaja basmadığım zaman) Bu sorunlar bir biriyle bağlantılı vs olabilir. Sorunu ya/da sorunları nedir?
Bilen birisi var mı? Arabamı çok seviyorum masraflar çok olursa malesef satmak zorunda kalacağım yüklü bir masrafın altına giremem. Şimdiden teşekkür ediyorum.