Orijinalini görmek için tıklayınız : PEUGEOT "DVD"-"Navigasyon"-"Double Din"-"Bluetooth"
Arkadaşlar,
PEUGEOT 308 cc 'de orjinal Head up ekran için TR harita yüklemek istiyorum.
Mepa gibi bayi ve servisten bazı Navitech gibi yazılım firmalarından yaptığım girişimlerden
bir sonuç alamadım. Konuya ışık tutacak olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.javascript:void(0);
:kafa
:kafa :ralli :kafa :buldum :yardim :uyku2
kısaca,
forum kuralları öncelikle.......ve ilk olarak
10.Foruma üye olan her kişi ilgili bölümde kendini tanıtmak zorundadır varsa Aracı modelin Aracım bölümünde paylaşmalıdır
Reis'te dağıldı.
Son barikatımızda yıkıldı artık. :gul5 :gul5 :gul5
Ozan, sabah 8 den beri ofisteyim gece yarısı şirketin dev tankeri İstanbula geliyor . pazartesi günü çinden gelen gemi de ceyhan a gelecek. dağ gibi olan işleri az önce bitirdim. bayram da haram oldu bana.. ama eşim süper yemek hazırlamış bir nebze olsun keyfim yerine geldi.uçarak eve gideceğim şimdi.....
Bende çalıştım bugün.Bize bayram haram.
Allah kolaylık versin.
Vede afiyet olsun...
Dreamcatcher
19-05-2011, 17:48
Ozan al benden de o kadar :kafa :kafa :kafa
Bayramda çalışan siz arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum..ama ne yazıkki ben bir devlet memuru olaraktan bugün keyif yaptım..üzgünüm :cilgin :cilgin :cilgin
Bende calistim ama mutsuzmuyum kesinlikle HAYIR :)
Arkadaşlar bu gün MediMarkt a NAVKING MAXI-M500 navigasyonda kampanya yapmışlar .Fiyatı 99 TL.Ben 2 tane aldım . 212 AVM de son 20 tane kalmıştı.Cihaza söyle bir göz attım çok kullanışlı bir şeye benzemiyor dikkatinize .Fiyatı İnternette 250 TL gibi bir şey.
Eger almak isteyipte alamayacak olan varsa akşam 20:30 gibi tekrar ugrayıp sizin için alabilirim.
Fiyat uygun yalnız bu Navking hangi yazılımı kullanıyor?Şu anda en başarılı harita IGO üzerindeki Başarsoft haritasıdır.
emrexxcv
20-05-2011, 18:20
navking route 66 kullanıyo ama bende başarsoft daha iyi diye biliyorum.
ROUTE 66 kullanıyor.IGO 8\BASARSOFT en iyisi galiba..Fiyat uygun oldugu için kendime ve arkadaşıma aldım.Ömür boyu harita güncellemesi var.
Arkadaşlar öncelikle konuya bu kadar geç yanıt yazdığım için kusura bakmayın, işlerimin yoğunluğundan dolayı forumu takip etme şansım olmadı :-\
Sportway, cihazınının resimlerini eklemiş; keyifle kullanmasını temenni ediyorum.
Cihazı aldıktan ancak iki hafta sonra taktırma fırsatım oldu;
Deneyimlerime gelince:
- navigasyon İstanbul için harika, radyo'da parazit yada herhangi bir sıkıntı yok,
- Bluetooth - cihaz üzerinden dokunarak aramaya izin verdiği ve bağlantı kuran mobil telefonun rehberini hafızasına aldığı için araç telefonu gibi çalışıyor,
- 32gb'lık SD Card kart taktım; hiç sıkıntı olmadan tanıdı. Gövdeye gömülü olduğu için kozmetik olarak (usb bellekler gibi) sıkıntı oluşturmuyor. Bu şekilde müzik arşivimin çok önemli bir kısmı yanımda...
- Birçok codec'i okuyabiliyor.
- TV fonksiyonu başarılı; ancak hareket halinde bozulma olabiliyor. Kaldı ki çok önemli bir fonksiyon olduğunu düşünmüyorum,
- Ekran kalibrasyonu gayet başarılı, dokunuşları rahat algılıyor,
- Direksiyon kumandasıyla "tam uyumlu" tüm fonksiyonlar, kumanda üzerinden kontrol ediliyor.
- Yol bilgisayarına ve araç parametreleri ekranına ulaşmak mümkün.
- Son olarak Iphone ile tam uyumlu, (ben ara bağlantı kablosunu torpido'daki aux bağlantılarının yanından çıkardım). Cihaz ile bağlantı kurup tüm menüsünü tarayabiliyor.
- Bence en başarılı özelliği ise kontağı çevirir çevirmez, ekrana gelen ve istenilirse seyir süresince kalan Peugeot logosu,
Aklıma gelenler bunlar, aşağıda da forumun tek Sportium THP'si üzerindeki resmi mevcut...(telefon ile çekildiği için kalite düşük)
Bu arada ces arabasını satıyordu sashibinden de gördüm oem ide çekmişti hatta pm yolladım kaça satıyorsun diye FP de görüşürüz dedi:)
Şirket aracına geçtiğim için THP motorlu canavarıma ihtiyacım kalmamıştı; ancak yine de ilanı verdikten 2 gün sonra kaldırdım. İzlemekten ve kulanmaktan keyif aldığım bir makineyi bırakmak istemiyorum. Benim hafta sonu oyuncağım/keyif aracım olarak kalıcak. Zira hafta içi kullanılan sedan wv ve ford tipi araçlar, otomobil kullanmaktan soğumama neden oluyor :bam3
Bu arada Sportium'a sesine bayıldığım turboyu vurgulmak için 308 logosunun altına Turbo ilavesi getirdim.
Cumartesi günü de siparişini verdiğim GTI spoiler'ini hatch'i deldirmeden silikonlamak vasıtasıyla canavarımın üstünde ekliyorum...
Saygılar,
Ces ara sıra ugra bak neşer ooluyor diye
Ces ara sıra ugra bak neşer ooluyor diye
uğramak da fayda var, örneğin Berker'in xenon kitini gördük mesala ki, güzel bir örnek :gul2
Ebay dan buldum 3-4 çeşit var ekran kovalayanlar bilir hangisini almalıyım buraya koyayımmı çeşitlerini yoksa marka model tavsiye edebilicek varmı?
Hocam iyide ne ekranı :kafa
Double Din Navigasyon Ekranı Sanırım 450 - 500 $ civarı E-Bay'de
http://cgi.ebay.com/ETO-Peugeot-308-GPS-Navigation-Sat-Nav-DVD-IPOD-Stereo-/320701967004?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Ent ertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item4aab53aa9c
veya
http://cgi.ebay.com/PEUGEOT-308-Car-GPS-Navigation-System-DVD-Player-/280617990421?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415622b915
TanerHoca
08-06-2011, 19:09
konu bu başlığa taşındı.
Double Dın yazmayı unutmuşum. Burdaki verdiğiniz iki ekranda aynı gibi duruyor bu fiyat farkı neden oluyor acaba?
ebaykaya
15-06-2011, 11:46
Merhaba arkadaşlar.
Bu konu ile ilgili gerek site içi gerek netten yaptığım aramalardan cevap bulamadığım bazı sorularım olacak.
Malum lcd ekran arızası (ısındığı zaman göstermeme) nedeniyle. Amerikadan gelecek olan yeğenime Double din siparişi vermek istiyorum.
1. Aracıma (2006 1,6 407) uygun olan hangi marka modeli amalıyım?
2. Extradan aparat gereklimi?
3. Double din haricinde başka çözüm olabilirmi?
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.
ebaykaya
15-06-2011, 12:01
Teşekkürler ilginize ilk önce konuyu buraya açmayı düşünmüştüm ama malum lcd arızası için en uygun yerin teknik servis bölümü olduğuna karar verdim.
TanerHoca
15-06-2011, 12:13
konu daha önceden var olan konu ile birleştirildi.
ibosener bu konuda bayağı bir araştırma ve yazışma yapmıştı.
geçmiş mesajlar belki konuyla ilgili size bilgi verebilir.
Konu ile ilgili olarak epeyce bir yazılıp çizildi. 407 nin ilgili yerine uygun ürün ağırlıklı olarak Çin menşeeli olarak üretiliyor . Ve oradan bir şekilde getirtmek mümkün. Ayrıca orjinal RT4 sistemi de PT vasıtasıyla sipariş verilebilir ancak çok çok pahalıya mal olacaktır. Piyasadan kaliteli bir ürünü alıp montaj sonrası orta konsolda kenarlarda kalacak boşluklar içinde el yapımı bir çerçeve yaptırabilme umudunuz var. Bu konuda işi takip eden arkadaşlarda yanıt verecektir.
Seçim bitti ama ibo abi hala yok :(
Neden acaba? :)
Bu gün gene biraz propaganda vardı :)
mrb bişiy sorucam daha yeni üye oldum da 207 yakıtla alakalı nasıl bilgi alabilirim?
alakasız oldu ama kusura bakmayın
Dreamcatcher
15-06-2011, 21:37
Foruma hoşgeldiniz..Lütfen forum kurallarını okuyup ona göre hareket ediniz...böylece daha kolay bilgi edinebilirsiniz ..
ebaykaya
16-06-2011, 08:45
Bugün (08/02/2011) Dünya' ca ünlü alibaba.com sitesinden bir bilgilendirme mesajı geldi.
http://www.alibaba.com/product-gs/392829987/newest_dvd_Peugeot_407_with_bluetooth.html
Bu linkteki cihaz için reisG 'nin yorumu;
Bu son ürün de evvelki de bence 308 in kokpitine uyumlu zaten adamlar 2nci üründe 407/408 demiş ve resim olarakta 308 kokpiti resmi kullanmışlar. bildiğimiz gibi 408 aslında Çin ve G.Amerika da satışta olan sedan 308 ve kokpit güncel 308 ile birebir aynı. Bu iki cihazı sipariş edecek 407 sahipleri kötü bir sürpriz ile karşılaşabilir. ???
Bizim 407 lere uymuyor sanırım.
ibosener 'in tavsiyesi;
DVD için bir başka firma sayfası daha. Fiyatı açık alanda açıklamayacağıma firmaya söz verdiğim için isteyen, ilgilenen arkadaşlara özel mesaşla gönderebilirim.
http://www.fedomcn.com/sdp/717381/4/pd-3732930/7343816-1742137/Car_DVD_GPS_for_Peugeot_407_408.html
Bu cihaz önceki cihaza göre 1 inch daha büyük (önceki 7 inch idi bu 8 inch)
Birde şöyle bir adres var
http://www.topfreebiz.com/product/3852079/Car-DVD-GPS-for-Peugeot-407408.htm
Yol bilgisayarınıda bağlayabileceğim rt4 gibi panelde oynama yapmadan kurulabilen bir cihaz almak isterim. Ama rt4ü Amerikada satan bir site bulamadım, sanırım bulabilsem bile fiyatı oldukça pahalı.
Abdullah
16-06-2011, 08:53
bence double din için daha profesyonel yaklaşmamız gerekiyor. Yani yurtdışından alıp taktırmakla acaba uyar mı uymaz mı düşünmektense mygold abimin yaptırdığı gibi ya pioneer yada ismini şuan hatırlayamadım ama Autoshow da görüştüğümüz bir firma vardı araca özel çözümler üreten orjinal montaj çerçeve herşeyi hallediyorlardı. Tabi bu çözümler pahalı pionerr 2400 e diğeri de 1800 e mal oluyordu.
Bence son ilanda da 407/408 ibaresi var resimde de 308 sedan nam-ı diğer 408 koyulmuş. resim daha büyümüyor ama dizaynından bu ürünün de sadece 308 dashboard u ile uyumlu olduğunu sanıyorum. Kokpit uyumlu ürünler üreten Cenmax firmasının ikitellideki merkezini arayıp Gökhan Bey ile veya başka bir yetkili ile görüşüp 407 için üretim hakkında bilgi alabilirsiniz. Cenmax 308 için üretim yapmakta.
Abdullah
16-06-2011, 09:19
Bence son ilanda da 407/408 ibaresi var resimde de 308 sedan nam-ı diğer 408 koyulmuş. resim daha büyümüyor ama dizaynından bu ürünün de sadece 308 dashboard u ile uyumlu olduğunu sanıyorum. Kokpit uyumlu ürünler üreten Cenmax firmasının ikitellideki merkezini arayıp Gökhan Bey ile veya başka bir yetkili ile görüşüp 407 için üretim hakkında bilgi alabilirsiniz. Cenmax 308 için üretim yapmakta.
Cenmaxdı Reis abi evet hatırladım =)) bu arada double din olunca biraz bakındım bende internetten madem başlığa 308 de eklendi şöyle bir link vereyim bende ilgilenen olursa
http://urun.gittigidiyor.com/PEUGEOT-DVD-MULTIMEDYA-NAVIGASYON_W0QQidZZ40676537#aciklama
http://urun.gittigidiyor.com/FLY-AUDIO-TEYP-PEUGEOT-308-NAVIGASYON-DVD-OEM_W0QQidZZ37525540
reis abi cenmax'ın getirdigi flyaudio markalı bir urun ve bence piyasadaki stabil çalışabilen uygun urunlerden biri.montajı kendileri yaptıkları ıcın sorununsuz montaj saglanabılır. tek dezavantajı fiyatı.. bıraz tuzlu ..resmi sitede 2000 tl civarında ama bayiden herhalde 1600-1700 civarında alınabılır.
1.800 TL gibi bir fiyata vereceklerdir. Fuarda bize gelirseniz uygun fiyatlandırma yaparız demişlerdi. Bunun en önemli özelliği karşınızda garanti olarak bir firma olması.....
ebaykaya
16-06-2011, 10:47
Cenmax ile az önce konuştum 407 için uygun cihazlarının olmadığını söylediler. ???
Abdullah
16-06-2011, 10:52
Cenmax ile az önce konuştum 407 için uygun cihazlarının olmadığını söylediler. ???
=((
ibosener
16-06-2011, 16:20
Geldim Esat geldim :arkadas
Bu gün gene biraz propaganda vardı :)
Propoganda değil de eleştiri desek onlara ;)
En önemli sebebi işlerimin yoğunluğu Ozan. Birde şu var; forum (kuruluş amacı gereği) pug üzerine dönüyor. Benimde o konuda bilgim yok. Öyle olunca da sadece izleyici olarak kalıyorum. Paylaşacak bilgi olmayınca da katkı da olmuyor haliyle :'(
ibosener
16-06-2011, 16:33
Merhaba arkadaşlar.
Bu konu ile ilgili gerek site içi gerek netten yaptığım aramalardan cevap bulamadığım bazı sorularım olacak.
Malum lcd ekran arızası (ısındığı zaman göstermeme) nedeniyle. Amerikadan gelecek olan yeğenime Double din siparişi vermek istiyorum.
1. Aracıma (2006 1,6 407) uygun olan hangi marka modeli amalıyım?
2. Extradan aparat gereklimi?
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.
Benim aracımda da aynı sorun vardı. Fatih usta' da (forumda iletişim bilgilerini bulabilirsin forum üyelerine de ayrıcalığı var) renkli ekran taktırdım ve sorunumu öyle çözdüm. Aşağıdaki linkte resimlerini de görebilirsin.
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=1614.msg29148;topicseen#msg29148
Benim yazışma yaptığım tüm firmalara benim aracımın kokpitine uygun bir uygulanmış resim istedim ve ne yazık ki hiçbiri gönderemedi. Bazıları uygun dedi, bazıları da o araca uymaz dedi. O nedenle bende getirmekten vazgeçtim. Uygun diyen firmalardan birinden getirtip denemeyi de düşündüm ama başarısız olursa cihazla başbaşa kalmak istemedim. Senin 407 ye uymazsa benim 308 e takarım diyen bir dostumuz olursa 500-600 usd arası bir adet getirme şansım halen devam ediyor.
ebaykaya
16-06-2011, 20:22
Benim aracımda da aynı sorun vardı. Fatih usta' da (forumda iletişim bilgilerini bulabilirsin forum üyelerine de ayrıcalığı var) renkli ekran taktırdım ve sorunumu öyle çözdüm. Aşağıdaki linkte resimlerini de görebilirsin.
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=1614.msg29148;topicseen#msg29148
Benim yazışma yaptığım tüm firmalara benim aracımın kokpitine uygun bir uygulanmış resim istedim ve ne yazık ki hiçbiri gönderemedi. Bazıları uygun dedi, bazıları da o araca uymaz dedi. O nedenle bende getirmekten vazgeçtim. Uygun diyen firmalardan birinden getirtip denemeyi de düşündüm ama başarısız olursa cihazla başbaşa kalmak istemedim. Senin 407 ye uymazsa benim 308 e takarım diyen bir dostumuz olursa 500-600 usd arası bir adet getirme şansım halen devam ediyor.
Teşekkürler ibosener,
fatih ustanın iletişim bilgileri ni buldum.
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=2225.0
Yarın arayıp konuşayım. Zonguldaktan okmeydanına sadece ekran için gideceğim. neyse gezmiş olurum hemde bakım yaptırırım.Acaba ekran için e kadar ücret aldı ?
excelance21
06-07-2011, 11:25
http://cgi.ebay.com/ETO-Peugeot-308-GPS-Navigation-Sat-Nav-DVD-IPOD-Stereo-/320701967004?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Ent ertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item4aab53aa9c
veya
http://cgi.ebay.com/PEUGEOT-308-Car-GPS-Navigation-System-DVD-Player-/280617990421?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415622b915
Arkadaşlar şu ETO dan ilk linkten almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz? değer mi sizce? bi de TV si var mı onun ben anlamadım yau :(
Abdullah
06-07-2011, 13:21
veya
Arkadaşlar şu ETO dan ilk linkten almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz? değer mi sizce? bi de TV si var mı onun ben anlamadım yau :(
Fiyat çok iyi hemde free shipping ilk özelliklerinde anolog tv var olduğunu söylüyor sayfanın en altında bulunan özelliklerde var yada yok diye birşey dememiş alırsan tek eksiği navigasyonda türkiye haritası olmaması olur sanırım
Seramana
29-07-2011, 23:56
Bence çok kötü. Bariz çakma çin malı bişey. Şu çakma telefonlara benziyor :D
http://img837.imageshack.us/img837/1375/img1310o.jpg
Bu benim aracımdaki sistem. Fly audio car multimedia system. Aracımı ilk aldığımda serviste taktırdım onlar satıyorlardı.
Görünüşü muazzam değiştirdi. Zaten 308 ışıkları ve renkleri uygun.
Cep telefonu dvd vcd hd video mp3 avi IGO8 navigasyon blutooth bağlantısı geri gorus kamerası opsiyonel olarak lastik basıncı ve tv, usb, ipod girişleri, hafıza kartı falan filan multimedya işte :D
Radyosu orjinali kadar kaliteli ses vermiyor. Özellikle fenomende bazen ufak tefek parazitler olabiliyor.
Bu sistemle birlikte aracınız surround oluyor. Cihazın kendi ekolayzırı var.
Sistem acaip hızlı zaten çift çekirdekli. takılması yok aynı anda tüm opsiyonları kullanabiliyorsunuz. Ekranıda samsungun lcd tft. Cidden düşünmeden aldım
FAKAT DİKKAT:
Bilmeyenler olabilir.
Aracın konfigurasyon menüsünü kullanmanıza olanak sağlamıyor. Yani
1. Saati ayarlayamıyorsunuz.
2.Follow me home, gündüz farı, kapılar açıldığında flaşörlerin yanması gibi konfg. menüsünden ayarlanan hiçbir şeyi kullanamıyorsunuz.
3. Yol bilgisayarınızı görebiliyorsunuz ancak sürekli ekran üstünde kalmasını sağlayamıyorsunuz :D
Bunları aracın beynine bağlanarak ta açamıyorsunuz.
Yazılım güncellemesi çıkacakmış diyorlar...
Peki bu eksiler artıların üstüne çıkabilirmi?? Bence çıkamaz. Ama tercih meselesi tabi.
Şimdi arkadaşlar diyebilir: Bu fiyata rt4 vs diğer sistemlerden alırdın diye.
Hepsini araştırdık rt4 4 5 milyara geliyordu. Birde göğsü kesip biçeceklerdi. Açıkçası pek istemedim.
şimdiki aklım olsa yine taktırırdım :D büyük kolaylık ve ciddi anlamda kaliteli. özelliklede ekranı 10 numara
FAKAT DİKKAT:
Bilmeyenler olabilir.
Orjinal teyp yada rt4 vs. gibi direk oem pejo ürünlerinin haricindeki din ler multimedyalar. Aracın konfigurasyon menüsünü kullanmanıza olanak sağlamıyor.
yanlışınız var. gayetde güzel bir şekilde kullanılabiliyor.
örnek burda:
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=575.25
bude videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=GCnPTPbuuD0
Seramana
30-07-2011, 11:11
FAKAT DİKKAT:
Bilmeyenler olabilir.
Orjinal teyp yada rt4 vs. gibi direk oem pejo ürünlerinin haricindeki din ler multimedyalar. Aracın konfigurasyon menüsünü kullanmanıza olanak sağlamıyor.
yanlışınız var. gayetde güzel bir şekilde kullanılabiliyor.
örnek burda:
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=575.25
bude videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=GCnPTPbuuD0
Mutabık. Benimkinde olmuyor ozaman öyle diyelim :) Düzelttim :dans
olmaz diye birşey yok.
sadece araya modül alacaksınız. o kadar.
Arkadaşlar,
Mepa gibi bayi ve servisten bazı Navitech gibi yazılım firmalarından yaptığım girişimlerden
bir sonuç alamadım. Konuya ışık tutacak olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Arkadaşlar,
bir sonuç alamadım. Konuya ışık tutacak olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Hocam bi kendini tanıtsan bi aracını tanıtsan bizde kim oldugunu bilsek
forumun kurallarını bi okusan çok iyi olur 10. maddeye göre kendinizi ve aracınızı tanıtın lütfen
Seramana
30-07-2011, 14:11
olmaz diye birşey yok.
sadece araya modül alacaksınız. o kadar.
:yardim hocam o modül hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Çünkü bana servistekiler olmaz diyip duruyorlar çok saçma. :(
:yardim hocam o modül hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Çünkü bana servistekiler olmaz diyip duruyorlar çok saçma. :(
ürün bu:
http://www.dynamicsounds.co.uk/connects-ctspg007-peugeot-stalk-control-adaptor-p-8851.html
orjinal teyibin arkasından çıkarttığın sokete takıyorsun.
direksiyon kumandasından araç menüsüne girebiliyorsun.
Seramana
31-07-2011, 15:09
ürün bu:
http://www.dynamicsounds.co.uk/connects-ctspg007-peugeot-stalk-control-adaptor-p-8851.html
orjinal teyibin arkasından çıkarttığın sokete takıyorsun.
direksiyon kumandasından araç menüsüne girebiliyorsun.
Aldığımda montajla ilgili yardımcı olurmusunuz?
montaji cok basit.
bursada olsaniz montaji yapardik.
ankarada mygold arkadasimiz bu konuda size yardimci olur.
Seramana
01-08-2011, 22:23
montaji cok basit.
bu verdiğiniz adresten ürünü alacağım sonra da mygold la temas kuracağım ve araç konfigurasyonuna erişebileceğim. Mutabıkmıyız?
Bir de multimedya koldan da kumanda edilebiliyor. O bir sıkıntı yada çakışmaya sebep olurmu?
montaji cok basit.
bu verdiğiniz adresten ürünü alacağım sonra da mygold la temas kuracağım ve araç konfigurasyonuna erişebileceğim. Mutabıkmıyız?
Bir de multimedya koldan da kumanda edilebiliyor. O bir sıkıntı yada çakışmaya sebep olurmu?
Tunç zamanla forumumuzun ne kadar yardımsever bi aile oldugunu dahada net anlarsın inşallah sende bayagı hevesli ve ilgili bi üyesin umarım bu hevesin hiç kaçmaz bizde yaptıgın degişlikleri yakından takip ederiz
aynen. konfigurasyonuna erişebileceksin.
multimediya kontrole gelince, alacağın ürün onuda desdekliyor. ama her teyibi değil.
ürünü alırken birde kablo seçebiliyorsun. onunla kontrol edmen muhtemel. ama almadan önceden istersen satıcıya sor.
bence adaptore gerek yok. fly audıo zaten desteklıyor. player ustunden bunu yapmak icin bır talımat vardır.. kitapcıgı ıncelemek yada satın alınan yere sormak ıyı olur.
not:ozel mesajdanda bunu anlatmak ıstedım..
Seramana
02-08-2011, 11:29
montaji cok basit.
Tunç zamanla forumumuzun ne kadar yardımsever bi aile oldugunu dahada net anlarsın inşallah sende bayagı hevesli ve ilgili bi üyesin umarım bu hevesin hiç kaçmaz bizde yaptıgın degişlikleri yakından takip ederiz
Teşekkürler :) Bende bu ailenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum :)
Seramana
02-08-2011, 11:33
bence adaptore gerek yok. fly audıo zaten desteklıyor. player ustunden bunu yapmak icin bır talımat vardır.. kitapcıgı ıncelemek yada satın alınan yere sormak ıyı olur.
not:ozel mesajdanda bunu anlatmak ıstedım..
Benim iletim:
Merhabalar. 308 aracıma serviste multimedya sistemden taktırdım. Ancak memnun kalmadığım birkaç husus var. Radyo parazitli çalışıyor. Usb ipod vs. kabloları küllük kısmının altında. Aracın kendi usb ve aux bağlatısı olmasına rağmen bunlara sisteme bağlanmamış ve bağlamayacaklarını iddia ediyorlar.Ve aracın konfigurasyon menüsüne erişim yok. Başka bir marka sistemde gördüm onda vardı. Yazılım güncellemesi vs. yokmu? En kısa zamanda bilgilendirmenizi rica ederim. İyi çalışmalar
FLy audio teknik danışmadan gelen cevap.
İyi günler serviste verilen bilgiler doğrudur efendim, Peugeot marka araçlarda konfigürasyon menüsüne ulaşılamamaktadır. Onunla ilgili çalışmalarımız hala sürmekte fakat şuan bir gelişme bulunmamaktadır. Cihazın aux ve usb bağlantısı olduğundan aracın orijinal bağlantılarını kullanamamaktasınız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
??? ??? ??? ???
flyaudıo arac menusune erısım yok dıyorsa...başka bır yolla ulaşmak lazım
şöyleki
- almak ıstedıgınız adaptoru baglamak ıcın flyaudıo ustune remote gırış olmalı.ona bakmalısınız var mı yokmu
-ayrıca adaptor sony pioneer jvc kenwood gıbı markaları desteklıyor. ama flyaudıo ıcın destek varmı bılemıyorum. soket uymayabılır. sokete bakılması lazım..
en iyisi sız ılk once remote gırıs varmı ona bır bakın derım..
sonrada soketınız sony pioneer jvc kenwood bırıne benzeyebılır bunu bır teypcıden ogrenmenız lazım..
umarım cozum bulunur..
Seramana
02-08-2011, 11:57
Kullanım ve kurulum kılavuzu. Belki referans sağlayabilir ve remote kontrolü nerde arayacığımı daha net bilebilirim :D
http://www.flyaudio.com.tr/Pdf/Kullan%C4%B1mKlavuzu-Q27GD.pdf
kullanım klavuzuna baktım ama aşagıdakı resımde bır ornegı olan remote gırısınden maalesef yok.. yınede flyaudıo servısınden cozum ıcın ıstekte bulunun derım..cunkı baska modellerde bu iş ana unıte uzerınden yapılabılıyordu..
http://img97.imageshack.us/img97/9839/rearv.jpg
merhabalar, sadece 308 cc kullanan arkadaşlarla dertli ortak konuları paylaşmak ve tanışmak isterim.
Seramana
02-08-2011, 14:30
This will give you access to the computer yes but it will not control audio controls from the stalk.
Regards
Mem
Technical Support
Dynamic Sounds Ltd
Unit 6 Wandsworth Trading Estate
118-120 Garratt Lane
London SW18 4DJ
t: +44 (0)20 8875 2528
f: +44 (0)20 8875 2526
Dynamic Sounds Technical'a mail attım ve konuyu sordum.
Menüye erişebileceğimi fakat multimedyayı kumandadan kullanamayacağımı söyledi.
Ayrıntılı olarak nasıl montajlayacağımı soran bir mail attım. Cevabı tekrar paylaşacağım
Cevapları:
It just plugs in on the original plug then your radio plug.
Gayet ayrıntılı açıkladılar :kafa
Seramana
03-08-2011, 12:01
Üstadlarımdan bir cevap beklerim :durbunlu
ingilizler çözüm sunamamış.. :bilmem :bilmem
Seramana
03-08-2011, 14:38
Aynen.
Varsın olmayıversin çok da önemli görmüyorum açıkçası. :bilmem :bilmem
Seramana
04-08-2011, 20:54
Bugün Görala gidip sistemi açık bir şekilde inceledim. 2 adet remote çıkışı mevcut. Konsolun arkasından çıkan kablolardan çıkıyor.
Bugün Görala gidip sistemi açık bir şekilde inceledim. 2 adet remote çıkışı mevcut. Konsolun arkasından çıkan kablolardan çıkıyor.
o zaman dynamıc sounda tekrar bir mail yazıp bu cıkışlara uygun adaptorunuz varmı diye sorulabılır..
sportway
05-08-2011, 08:51
Arkadaşlar fiyatı indirdim.
Bagajda yer açılsın :))
İlan linki;
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-peugeot-308-double-din-orjinal-montaj-kiti-38773553/detay
Dreamcatcher
05-08-2011, 14:53
15 gün önce söylesen woofer ı alırdım dostum ...
excelance21
17-08-2011, 11:22
arkdaşlar bende alacam bu navigasyondan nerden alayım yardımcı olabilecek biri var mı
:arkadas
Seramana
19-08-2011, 19:36
o zaman dynamıc sounda tekrar bir mail yazıp bu cıkışlara uygun adaptorunuz varmı diye sorulabılır..
Üstadım :)
Fly Audio dan bugün çok şaşırtıcı bir şekilde mail aldım. Konu üzerinden sanırım 2 hafta falan geçti :D
Arkadaşlar diyorki:
Selamlar Tunç bey verdiğiniz bilgileri mühendislerimizle paylaşmamız sonucu bizim kullandığımız adaptörün aynısı olduğu anlaşılmıştır. Yani sadece orijinal park sensörlerini devreye sokmaya yarayan bir adaptördür. İlginiz için ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
??? ??? ???
tamamen saçma bır acıklama , daha ne yapmak ıstedıgınızı bıle anlamamışlar. ama bir deneme yapmak lazım, belki bir tuş kombinasyonu ile menuye giriliyordur. buluşmamıza gelırsenız ınceleyebılırız..
keremsahin
16-09-2011, 13:42
Herkese Selamlar
Navigasyon sistemi arayanlararin su sayfaya bakmasini oneririm. Gerekli butun videolar var, nasil takilacagida dahil. Cihazi henuz bulamadim :) Blogun sahibine mail attim fakat sanirim cihaz ile birlikte ikinci linkteki ufak cihazin da takilmasi gerekiyor tam uyum icin. Zaten montaj videosunda gosteriyor.
Su ana kadar gordugumun en iyisi diyebilir. Bulsak ta alsak sundan ya :) Hakikaten cok basarili ve goruntu olarak daha iyisini,uyumlusunu dusunemiyorum.
http://pug308.blogspot.com/
Dreamcatcher
16-09-2011, 13:45
Cihaz çok hoş..ancak geri vites kamerası montajı tam maganda işi olmuş :)
Yanlış anlamassanız eger zaten dubble din in montajı çok zor degil ama o geri görüş kamerası çok egreti olmuş park ampüllü orj sokete plaka ışıgı ile sokete koyarsanız hem daha gizli hemde daha şık bi görüntü olur dye düşünürüm
keremsahin
16-09-2011, 14:04
http://www.cardvd-player.com/custom-peugeot-dvd-player-gps-radio-system-with-739hd-touch-screen-for-peugeot-308sw408-e5212_p23874.html
Cihazda sanirim bu. Dedigim gibi,blogun sahibinden cevap gelirse ,paylasirim. Cidden cok basarili olmus,renk uyumu, fonksiyonlari... Harika..
Arka kamera ile alakali yorumlariniza katiliyorum, zaten ben kamera alacagimida sanmam.
http://www.sahibinden.com/listing/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-308-408-307cc-307hb-geri-vites-kamerasi-garantili-52061864/detail/
buda dubledinn e çok kolay bi şekilde baglanıyor
Parası olan konuşuyor abi :) ah şu Memur Maaşları biraz daha fazla olsa Hemen alırım :D
http://www.sahibinden.com/listing/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-308-408-307cc-307hb-geri-vites-kamerasi-garantili-52061864/detail/
buda dubledinn e çok kolay bi şekilde baglanıyor
bu kameranın aynısı bende var satılıktır.8 ay kullandım fiyatı 60 tl..
hasanesgun
05-10-2011, 21:09
308 cc'nin donanımı hazır ama programı hala çıkmadı.
Seramana
05-10-2011, 21:20
Ben Flyaudiodan müzik kalitesi kullanışlılığı basitliği navigasyonu dokunmatiği kısaca herşeyiyle çok memnunum bir iki ayrıntı dışında onlar da benim fantezime giriyor artık :D Servis fiyatları 2000 tl civarında. Bu arada BURSA' da olan arkadaşlar bu konuda daha şanslı. Çok daha ucuza getirebilirler çünkü adamların merkezi orada. Bence Bursa'lı bir arkadaş gidip onlarla bu konu hakkında direk yüzyüze görüşse çok daha faydalı olabilir.
Ben Flyaudiodan müzik kalitesi kullanışlılığı basitliği navigasyonu dokunmatiği kısaca herşeyiyle çok memnunum bir iki ayrıntı dışında onlar da benim fantezime giriyor artık :D Servis fiyatları 2000 tl civarında. Bu arada BURSA' da olan arkadaşlar bu konuda daha şanslı. Çok daha ucuza getirebilirler çünkü adamların merkezi orada. Bence Bursa'lı bir arkadaş gidip onlarla bu konu hakkında direk yüzyüze görüşse çok daha faydalı olabilir.
Bende benim canavarda kullanıyorum. Gayet başarılı ve çoğu fabrikasyon fonksiyonda çalışıyor.. Tavsiye ederim kesinlikle.
Ahmet Ç.
13-10-2011, 21:31
Dostlar slm,
benim 407 de hep eksikliğini hissettiğim konsola monte dvd-navigasyonu bir yabancı sitede iyi paraya buldum belki sizinde dikkatinizi ceker.
ama kime nasıl monte ettirilir yada güvenilip alınırmı bilemem sizin önerilerinize ihtiyac var :)
Bu arada bugün kendi çapımda bir bardak çay koyup "tecrübeli üye" olmusum onu kutluyorum :)
http://www.cnbuynet.com/peugeot-gps-dvd-c-237.html
Ömer Gedik
13-10-2011, 22:18
407 yazan ünite fotoğraflarda 308 görünüyor. Güvensiz.
Arkadaşlar,
Bende flyaudio nun bir sistemi var. Kesinlikle tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla 207,307,308,407 ve 3008 e uygun modelleri var..
Ahmet Ç.
14-10-2011, 14:42
Arkadaşlar,
Bende flyaudio nun bir sistemi var. Kesinlikle tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla 207,307,308,407 ve 3008 e uygun modelleri var..
Dediğiniz firmayı aradım ama malesef 407 ye uymuyormus. :(
speeder_burak
14-10-2011, 19:44
bende fly audio kullanıyorum dokunmatik açısından iyi alet
Arkadaşlar,
İsterseniz takdırdığım yere bir sorayım. Var dedi gibi hatırlıyorum ama yanılıyor olma ihtimalim yüksek bu duruma göre..
Ahmet Ç.
19-10-2011, 15:39
Arkadaşlar,
İsterseniz takdırdığım yere bir sorayım. Var dedi gibi hatırlıyorum ama yanılıyor olma ihtimalim yüksek bu duruma göre..
Dostum sorarsan cok sevinirim.
Tskrlr
Arkadaşlar,
Dostum sorarsan cok sevinirim.
Tskrlr
Haftaya Ankara dayım sorarım..
Ahmet Ç.
10-12-2011, 22:22
dostlar navigasyon almak istiyorum malesef eksikliğini hissetmeye başladım.
keşke konsola entegre TR haritalı orjinal bulabilsem ama yok malesef.
sizden öneri bekliyorum.
beklentilerim:
- sesi radyo frekansı ile aracın ses sisteminden verebilmesi,
- gündüzde rahat görebileceğim parlaklıkta ekran,
- uzun yolculuklarda efe oğlanın arka koltukta arka yan camlara monte ederek usb girişinden film seyredebilmesi.
kullanan yada iyi olduğunu bildiğiniz navigasyon önerebilirseniz sevinirim.
tskrlr :)
konuyu takipteyim :)
ama bana ömür boyu güncellemesi olan ucuz yollu birşey kafi :) ankara da kaybolmaktan bıktım :)
Ahmet Ç.
11-12-2011, 10:17
?
TanerHoca
11-12-2011, 12:13
konuya buradan devam edelim.
socrates(MeRiÇ)
11-12-2011, 13:34
dostlar navigasyon almak istiyorum malesef eksikliğini hissetmeye başladım.
keşke konsola entegre TR haritalı orjinal bulabilsem ama yok malesef.
sizden öneri bekliyorum.
beklentilerim:
- sesi radyo frekansı ile aracın ses sisteminden verebilmesi,
- gündüzde rahat görebileceğim parlaklıkta ekran,
- uzun yolculuklarda efe oğlanın arka koltukta arka yan camlara monte ederek usb girişinden film seyredebilmesi.
kullanan yada iyi olduğunu bildiğiniz navigasyon önerebilirseniz sevinirim.
tskrlr :)
Sahibinden.com 'da şöyle bir ilan var. Ne kadar güvenilir bilemedim ama belki ilgini çeker
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-orjinal-peugeot-407-navigasyon-sok-fiyat-750-tl-64229379/detay/
İyi güzel fiyat ama şu cümleyi anlamadım.
CİHAZLARIMIZ SIFIRDIR AMA KENDİ YAPIMIMIZ OLDUĞU İÇİN GARANTİSİ YOKTUR :D
socrates(MeRiÇ)
11-12-2011, 16:07
Evet işin orası bi garip :D :D
ÇΔĞLΔΨΔ∏
11-12-2011, 22:58
o cihazın 2.eli bile o paraya verilmez
Ahmet Ç.
12-12-2011, 23:17
Hemserim sağol bu ilan ne zaman benden habersiz buraya gelmiş böle allah allah sasırdım.
ben su navigasyon olayını uzun zamandır TR de kosturuyorum.
hemen bakıyorum cok sğl
socrates(MeRiÇ)
12-12-2011, 23:25
Hemşo, ben ilanı yazdım ama sen dikkatli ol aman haa, pek güven tesis eden cinsten değil gibi :D
Ömer Gedik
25-12-2011, 15:41
Dostlar sahibinden de gezinirken gördüm belki ilgilenenler olur. Bizden biri alır.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-peugeot-rcz-ve-308-cc-icin-navigasyon-dvd-gps-68690402/detay
Ömer Gedik
25-12-2011, 16:50
O sebeple paylaştım zaten abilerim :)
Abdullah
25-12-2011, 21:27
Gokhan abi kacirma bunu bence
fiyat cok iyi bence de, siyah olmasi da iyi, orta konsolu piano black yapmak icin birebir bahane .. birde parasiz doneme gelmeseydi daha da guzel olcakti :(
Dreamcatcher
20-01-2012, 11:40
Fiyat uygun gibi...istanbulda olsam gidip bakardım...
siz ne dersiniz arkadaşlar?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-peugeot-orjinal-dvd-navigasyonlu-oto-teypleri-71573848/detay
Ben senin yerine Gidip bakarım hüsman baba yeterki sen iste canımız feda sana...
Dreamcatcher
20-01-2012, 11:45
Ben senin yerine Gidip bakarım hüsman baba yeterki sen iste canımız feda sana...
Ya Esatım,gözlerimi yaşartıyorsun cuma vakti valla :arkadas
Ya Esatım,gözlerimi yaşartıyorsun cuma vakti valla :arkadas
Ne demek abicim dedim ya bizim forumdaki dostlugumuz klavyeden ibaret degil birçok dostumuz bilir sende kastamonudasın diye bize uzak degilsin eger böyle birşey düşünürsen gidip bakar kendime alıcak gidi pazarlık yaparım ellerinden öperim abicim hayırlı cumalar...
Dreamcatcher
20-01-2012, 11:53
Esatcan,orada bir dostum var,gerisi teferruat,sana da hayırlı cumalar :)
gokhancpt
20-01-2012, 21:24
Husmen abi, fiyat olarak da uygunmuş, ipad almadan önce ben de düşünüyordum,esat kardeşim sıkı bir pazarlık ile fiyatı biraz daha düşürebilir :havali
Dreamcatcher
20-01-2012, 22:22
Husmen abi, fiyat olarak da uygunmuş, ipad almadan önce ben de düşünüyordum,esat kardeşim sıkı bir pazarlık ile fiyatı biraz daha düşürebilir :havali
Kaptanım,üzerindeki cd çaları da takasa verebilirsek olur diye düşünüyorum..
arkadaşlar bu ekranı satın aldığımız zaman aracın menüsüne giriş yapabiliyormuyuz bilginiz var mı
yol bilgisayarı bazı özelliklerin etkinleştirilmesi veya devre dışı bırakılması gibi almayı düşünüyorum..
Dreamcatcher
03-02-2012, 09:49
Burak ,yol bilgisayarına ayrı bir kumanda ile erişebiliyorsun,daha önce videosu yayınlanmıştı..
video'yu gördüm ama bu kumandayı nerden temin edebiliriz montajını neresi iyi yapar..
satıcıda böyle bir kumanda yok..onu da sordum
Dreamcatcher
03-02-2012, 10:10
Kumandalı olan modeli var,sahibinden.com da ararsan bulabilirsin Burak..
Dreamcatcher
03-02-2012, 10:29
Bahse konu ilan kaldırılmış sanırım..ama bu var :
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-peugeot-orjinal-dvd-navigasyonlu-oto-teypleri-71573848/detay/
biraz kalitesi düşük gibi geldi bana.fakat flyaudio nun var bizim araçlara %100 uyumlu... bende arayış içerisindeyim peugeota hepsi uyum sağlamıyor malasef pioneer alpine falan..
biraz kalitesi düşük gibi geldi bana.fakat flyaudio nun var bizim araçlara %100 uyumlu... bende arayış içerisindeyim peugeota hepsi uyum sağlamıyor malasef pioneer alpine falan..
Hangi açıdan uyum sağlamıyorki?
pejolarda bildiğim kadar ile öle çok büyük sorunlar yok bu konuda.
en başta direksiyondaki teyip fonksiyonlarını pioneer alpine çalıştırmıyor.çalışması için 200 tl aparat almak gerekiyor
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-peugeot-orjinal-dvd-navigasyonlu-oto-teypleri-71573848/detay/
bunda fonksiyonel kumanda var mı ?
Dreamcatcher
03-02-2012, 12:26
bunda fonksiyonel kumanda var mı ?
Tam bilgim yok,satıcıyla irtibat kurmak gerekir bilgi için..
ben değiştircem teybi fakat flyaudio araştırdım tam orjinal bir cihaz.peugeotlara tam uyumlu.tabi ses sistemim var pioneer daha iyi gider. ama bununda işe yarayacağını düşünüyorum
flyadudio almak üzereyim kalitesi hakkında bilgi verebilecek biri var mı ses kalitesinden memnunmusunuz
arkadaşlar alacagınız sıstemın dıreksıyon uzerındekı tuşlarla uyumlu olup olmadıgını ve bilgi ekranına ulasıp ulaşmadıgını denemeden almayın .cogu fırma uyumlu deyıp satıyor ama sonu husran.
bu durumda dıger cozum:
pioneer avic serısı + direksiyon aparatı+ cerceve ile sıkıntısız kurulum yaparsınız (tecrube edıldı)
pioneer olmazsa clarion yada alpine double dın olabılır ama bunlara uygun cerceve ve dıreksıyon aparatı bulmadan işe kalkışmayın.
benim bulduğum sistemde araç kumandaları sorunsuz çalışıyo
aracın menülerine de ekran üzerinden ulaşabiliyorsunuz
tek kafama takılan flyaudio kalitesi
flyaudıo bilgi ekranına ulaşamadıgını duymuştum. bence soyledıgım gibi denemeden almayın soylenenlere ınanmayın deneyın..
o konuda sıkıntı yok ama ses kalitesi nasıl onu bilmiyorum
ses kalitesı kesınlıkle pioneer alpine yada clarion gıbı olmaz.
orjinali aratmasın bana yeter..
almak uzere oldugunuz flyaudıonun model numarasını ve fıyatını yazarmısınız.
Bende çok araştırdım fly her marka ve modele göre (konsol yapısı ve girişlere) farklı üretim yapıyor ses kalitesi olarak nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu ürünü satan bir mağazadaki montaj yapan elemanla görüşmüştüm, bir çok araca uyguladığını ve hatta en son 3008 e yaptığını söylemişti ses ve malzeme kalitesi olarak gayet güzel olduğunu fakat fiyat olarak (2000 TL) biraz pahalı olduğunu da ekledi. Ben ve murat bu ürünü çok düşündük fakat fiyat olarak o zaman bize çok gelmişti ben daha sonradan cenmax da buldum ama fiyat konusunda bir bilgim yok.
http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=53
okadar para verılmez yazık.. ınternetten 2.el cok temız pioneer avıc yada alpıne bulunur hemde cok uygun fıyata
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-avic-910-bt-sifir-kadar-temiz-v-enguncel-vesiyon-64619515/detay
Dreamcatcher
06-02-2012, 09:48
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-orjinal-peugeot-308-dvd-navigasyon-35077140/detay
Burak bahsettiğim ilan buydu..
ben de bunu aldım zaten çok araştırdım şansıma hesaplı da buldum..
308 en uyumlu cihaz bu şu an renk olarak da öyle..
çerçeve gerektirmemesi de önemliydi benim için orjinal görünüm en güzeli..
Dreamcatcher
06-02-2012, 10:05
Bununla birlikte başka ek düşünüyormusun,anfi,woofer vs ?
çok abartılı olmadan woofer düşünüyorum ama koca kasa gibi bagaja koyulanlardan değil daha özel bi çalışma ile yapmak istiyorum ona ek olarak anfi ve mid takımları gelicek.. bu bangır bangır gezmek için değil kaliteli bir ses için yapılacak bi çalışma olucak ama.. bakalım zaman yaratmaya çalışıyorum :)
Dreamcatcher
06-02-2012, 11:25
İşte bu noktada cihazın ses kalitesi nasıl olur onu merak ediyorum Burak..
fiyatlar bir ara 1250 civariydi zam gelmis anlasilan :((( su an icin dusunmuyorum navigasyonum var diye ama yakin zamanda onu perte cikarip almak lazim :)) yalniz fiyat dusundurucu :)
valla ben de çok merak ediyorum abi :)
ama fiyat çok uyguna geldi bana hem çok uğraştırmııcak montaj vs..
hem de peugeot ile direk uyumlu ve aracın tüm ayarlarını kontrol edebiliyosun
orjinal park sensörü de iptal olmuyo aparat falan parasıyla da uğraşmıyosun
Dreamcatcher
06-02-2012, 12:22
valla ben de çok merak ediyorum abi :)
ama fiyat çok uyguna geldi bana hem çok uğraştırmııcak montaj vs..
hem de peugeot ile direk uyumlu ve aracın tüm ayarlarını kontrol edebiliyosun
orjinal park sensörü de iptal olmuyo aparat falan parasıyla da uğraşmıyosun
Hadi bakalım bekliyoruz merakla o halde :iyi
Dreamcatcher
18-02-2012, 16:35
Aslında ikinci sınıf double dinler 500 tl civarına kadar indi..ama kararsızım..bizim araçlara uygun olanlar da en son 950 ye bulmuştum..emin olamıyorum kalitesinden..en iyisi bildiğimiz kalitede bir cd çalar alıp takmak mı yoksa ?? en azından dinlediğimiz müziğin kalitesi düzelir...bende anfi+woofer+tweeter vs. olmasına rağmen orijinal mp çalarımla aldığım sonuç çok tatminkar değil..
double dın bir tavsiye ıstermısın hocam.
Dreamcatcher
18-02-2012, 16:42
Fiyatı uygun olursa neden olmasın...ama double din olursa bluetooth+navigasyon+gerivites kamerası+sub çıkışı ve çıkışları kuvvetli olsun istiyorum...öyle olunca da tuzu fazla oluyor :)
navıgasyon harıc hepsı olan pıoneer modelı var hocam bulup yazacam sımdı
pioneer avh 3200bt. navıgasyon harıc cogu ozellık mevcut. sıfırı 750tl civarı. pioneer avh-p4200bt de var ama bıraz tuzlu ..
not: sonu 50 ile bıten modellerı alma hocam. direksiyon kumandası calısmaz.
almadan once kıtapcıklarını ınternetten ındırıp oku abı. gozden kacırdıgımız bıseyler olabılır.
Dreamcatcher
18-02-2012, 17:06
Teşekkür ederim mücahit,inceleyeceğim..
3200bt de navigasyon var diye yazıyor mücahit?
opsıyonel yanı sonradan modulu satın alırsan navi calısır.navı modulsuz 750 tl cıvarı.
navı modullu olan http://www.hepsiburada.com/Liste/pioneer-avh-3200bt-58-inc-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otaytavh-3200bt&categoryId=17545
navili 1065tl
Dreamcatcher
18-02-2012, 17:22
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pionner-avh-3200bt-51719473/detay
bu daha akıllı fiyat :)
emrexxcv
10-03-2012, 00:22
http://www.youtube.com/watch?v=_aMhuWuIhdM&feature=related
göstergeleri nasıl bağlamışlar onu çözemedim?? ama nissan gt-r nin ekranına bakıyomuş gibi hissettim bi an kandimi adam göstergeleri açınca :D
TanerHoca
10-03-2012, 00:29
fonsiyonlar güzel ama çok iğreti duruyor yerine oturmamış gibi.
ayrıca karbon kaplama da çok kötü görünüyor.
emrexxcv
10-03-2012, 00:29
pardon konu başlığı altında açmayı atlamışım kusuruma bakmayın
emrexxcv
10-03-2012, 00:33
fonsiyonlar güzel ama çok iğreti duruyor yerine oturmamış gibi.
ayrıca karbon kaplama da çok kötü görünüyor.
karbon benimde hoşuma gitmedi ve evet işçilik berbat oturmamış yerine ama cihazın özellileri çok iyimiş
Yasin CCK
10-03-2012, 00:40
Ben beğendim ;)
Windows yüklü olduğuna göre daha birçok özelliği vardır :D
Bu calisana kadar ben varicagim noktaya varirm be :)
bu arada haketten windows var biz abartir bir internet baglantisi alir foruma face e gireriz tabi meric olsa torrentten film indirir:)
arkadaşlar bu windows tabanlı bır uygulama adıda centrafuse. multimedia için guzel bır uygulamadır . ama asıl orda cok farklı olan bır program daha var oda dashcommand . bu program elm modulu yardımı ile araca ait butun bilgileri gormenızı ve izlemenızı saglar. bu yuzden guzel bır calısma olmuş ama estetık acıdan cok kotu ..
socrates(MeRiÇ)
12-03-2012, 11:59
Bu calisana kadar ben varicagim noktaya varirm be :)
bu arada haketten windows var biz abartir bir internet baglantisi alir foruma face e gireriz tabi meric olsa torrentten film indirir:)
Bak kardeşim beni nasıl biliyor :) Hatta şöyle yaparım. Benim çanakkalede arabayı park ettiğim yerden kablosuz internet bağlantım çekiyor, direkt olarak evdeki internetten bağlanır çekerim filmleri :D
Aslında ne kadar acı hem 308 hem de 407 için yıllardır bu orjinal navigasyon ve ses sistemleri hakkında konuşur dururuz. hepimiz bir şekilde çalışmalar yaptık. PT ise bu araçların hiçbirinde (birkaç show aracı ve 308 CC hariç) bu orjinal donanımı olan araçları getirmedi. sadece son dönemde 508 de ops.olarak satışta. Tabii PT bunun acısını sürekli düşen satış adetlerinde görmekte.
çakma usb box, 120 tl fiyatı var. fiyat uygun geldi. alayım cd taşımaktan kurtulayım diyorum. ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-audio-system-peugeot-308-2007-sonrasi-usb-sd-aux-aparati-67283140/detay
güzel bir ürüne benziyor yalnız bizim cd çalarımıza uyarmı?
Dreamcatcher
30-03-2012, 08:30
Aydın uyuyor bizim cihazlara da..ama bence çok pahalı..
Orjinal USB box serviste 450tl. Onun yanında 1/4 fıyata bence uygun ama aynı performansı verırmıkı. Takılma felan yaparsa bı seye yaramaz dıye düsünüyorum. Yerleri bahcelievler eymış. Aslında ömer kardeşim sevabına gidip bı baksa : -)
ben daha önce kullandım buna benzer bir ürün. 406 st araçta cd changer yoktu onun yerine buna benzer ürünü taktırdım,ama taktırmkla iş bitmedi servisten cd changer ın katif edilmesi gerekti, flash disk üstüne 6 klasör açıp içlerine max 99 şarkı atarak dinleyebiliyordum.
308 lerde durum nasıl gelişir bilmiyorum ama takılma gibi sorunlar olmamıştı bende.
Selim Sümer
14-04-2012, 16:05
birkac gun once trabzondaki bayram peg. ile konustum.yeni takmaya basladiklari cyclone marka nav.cihazlarinin araclarimiz Ile tam uyumlu oldugunu soylediler.yol bilgisayari,goruntulu park sensoru vb.parametreler calisiyormus.keske oradan uye bir arkadasimiz yuzyuze gidip konusabilse
birkac gun once trabzondaki bayram peg. ile konustum.yeni takmaya basladiklari cyclone marka nav.cihazlarinin araclarimiz Ile tam uyumlu oldugunu soylediler.yol bilgisayari,goruntulu park sensoru vb.parametreler calisiyormus.keske oradan uye bir arkadasimiz yuzyuze gidip konusabilse
Mayısın sonunda Rize'ye gideceğim.Gittiğim zaman Trabzon Bayram'a da uğramayı düşünüyorum eğer hatırlar isem sorarım
Arkadaşlar 308 in kokpitine tam uyumlu navigasyon kamera vb. özellikleri olan ayrıca direksiyondan orjinal kumandaya da tam uyum sağlayan cihazlardan alan arkadaşlarımız var. Fiyatları yaklaşık 1300 TL den başlayan bu donanımı çok daha uygun fiyatla buldum. Cumartesi günü doğubank ve çevresinde bir şeyler aramak ve alışveriş amaçlı çıktım. Doğubankta sadedce bu tip sistemleri getiren bir dükkan buldum. Ve fiyat 900 TL idi. İlgilenenler için yer doğubank işhanı fidan elektronik tel 0 212 5120124 doğubank no 229-230 sirkeci.
Selim Sümer
21-05-2012, 14:58
Mayısın sonunda Rize'ye gideceğim.Gittiğim zaman Trabzon Bayram'a da uğramayı düşünüyorum eğer hatırlar isem sorarım
Oğuzalp Bey Rize planlarınız hala güncelmi?
Oğuzalp Bey Rize planlarınız hala güncelmi?
Pazartesi günü Rize'ye geçiyorum nasipse Selim Bey.
Selim Sümer
22-05-2012, 07:40
Bayram Oto'ya uğrarsanız şu taktıkları Cyclone nav.sistemini sorarmısınız?Merak ettiğim Flyaudio'daki uyumsuzları giderebilmişlermi?Şimdiden iyi yolculuklar :)
bu ürün hoşunuza gidecek arkadaşlar.yeni çıkmış..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-navitech-nx-217f-peugeot-308-multimedya-sistemi-89014627/detay
cmr_cihangir
07-06-2012, 21:40
Mücahit dostum, bu ürünlere sorunsuz geri görüş kamerası entegre edilebiliyor mu, biliyor musun?
Mücahit dostum, bu ürünlere sorunsuz geri görüş kamerası entegre edilebiliyor mu, biliyor musun?
abi tam emin olmamakla birlikte olabiliyor diye biliyorum.Navitech son zamanlarda bu double din olaylarına iyi yükseldi valla..
web sayfasında desteklendiğini soyluyor cihan dostum linki şöyle
http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=60&pid=543
cmr_cihangir
07-06-2012, 21:51
abi tam emin olmamakla birlikte olabiliyor diye biliyorum.Navitech son zamanlarda bu double din olaylarına iyi yükseldi valla..
Oğuzalp,bende emin olamadım ama Mücahit cevabı vermiş :)
web sayfasında desteklendiğini soyluyor cihan dostum linki şöyle
http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=60&pid=543
Mücahitim, sağol verdiğin linki inceliyorum.
Arkadaşlar 308 için navitech takmayı düşünüyorum 1700tl dediler cihaz hakkında bilgisi olan paylaşırsa şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar 308 için navitech takmayı düşünüyorum 1700tl dediler cihaz hakkında bilgisi olan paylaşırsa şimdiden teşekkürler
1800 liraya serviste taktır daha iyi derim
servis hangi markayı takıyor
Göral Servisi Fly Audio takıyor o da Çerçeve ile takıldığı için çok güzel durmuyor.
Mutlaka aşağıdaki yazıma göre oraya bir ara ve gidip incele derim....
Arkadaşlar 308 in kokpitine tam uyumlu navigasyon kamera vb. özellikleri olan ayrıca direksiyondan orjinal kumandaya da tam uyum sağlayan cihazlardan alan arkadaşlarımız var. Fiyatları yaklaşık 1300 TL den başlayan bu donanımı çok daha uygun fiyatla buldum. Cumartesi günü doğubank ve çevresinde bir şeyler aramak ve alışveriş amaçlı çıktım. Doğubankta sadedce bu tip sistemleri getiren bir dükkan buldum. Ve fiyat 900 TL idi. İlgilenenler için yer doğubank işhanı fidan elektronik tel 0 212 5120124 doğubank no 229-230 sirkeci.
navitech'i detaylı incelemiş biri olarak söylüyorum gayet güzel kullanımı harika
navigasyon çok başarılı
peugeot berke de sıfır araçlarda da var
servisde satmaya başlamış
bende de double din var satıp bunu almayı düşünüyorum kokpitle birebir uyumlu ışıklar renkler 308 e özel
piyasada 1700-1800 civarı internette 1450 ye bulmak mümkün daha ucuza bulabilme imkanımda olabilir..
Arkadaşlar serviste navitec 308 için olan multimedyayı taktırdım çok güzel durdu geri görüş kamerasıda harika plaka aydınlatmanın lanbasının yerine taktılar.
Abdullah
18-06-2012, 15:35
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
Dreamcatcher
18-06-2012, 15:46
Arkadaşlar serviste navitec 308 için olan multimedyayı taktırdım çok güzel durdu geri görüş kamerasıda harika plaka aydınlatmanın lanbasının yerine taktılar.
Hayırlı olsun,resimlerini ve kullanım detaylarını paylaşırsan seviniriz..
Arkadaşlar kocaeli peugeot yetkili serviste taktırdım. 308 için yapılmış çok şık durdu tv özelliğide olması çok güzel. resimlerini çekince paylaşacağım. telefon baglantısı navigasyon teyp dvd cd vcd vs. çok süper en çok hoşuma giden tarafıda kamera görüntüsü çok net. ses sisteminde 5+1 vb. gibi özellikleride var gece kullanımla orjinal aydınlatma ile uyumlu. navigasyon özelliği çok geliştirilmiş. ayrıca yetkili servis tarafından takılmasıda benim için daha güvenilir oldu herkese tavsiye ederim
hayırlı olsun. araç menusune ana unıte uzerınden gırış yapabıldınızmı bılgı verırmısınız
araç menusune ana unıte uzerınden gırış yapılabiliyor zaten sistemin araca herhangi bir zararının olmadıgı yetkili servis tarafından bana garanti edildiği için taktırdım 1750 tl
Arkadaşlar Bugün Elektrikçiye park sensörü için uğradım . Onla uğraşırken adam bana double din gösterdi ben sordum . Roadstar Marka Pioneer Garantili Dedi. Fiyatına 690 Tl dedi . Ben de sordum millet serviste taktırıyor 1700 tl ye dedim bu niye o zaman böyle dedim . Onlar dedi Kötü mal kullandıkları halde işçilğini çok alıyorlar dedi ama en yine inanmıyorum . Digicom garantisi varmış gösterdi . Adama Navitech ' i sordum bana dediki navitech ne ya dedi en dandik double din dedi . İçerde bir tane bozuk var dedi servise gidecek şimdi dedi . Valla Anlamadım Yalanmı söylüyor doğrumu Aslında Benim İstediğim Clarion NX502E ama o da çok pahalı 2000 tl civarı ama sizden bir yorum alim dedim . Teşekkürler
Roadstar RD 8100 Fiyat : 700 Tl
http://images.gittigidiyor.com/4514/DIGICOM-GARANTILI-ROADSTAR-RD-8100-DOUBLE__45148921_0.jpg
Navitech NX-217 Fiyat : 1500 Tl
http://images.gittigidiyor.com/5896/Navitech-Nx-217f-Peugeot-308-Navigasyon-Dvd-Usb__58967370_0.jpg
Benim İstediğim Ve Beğendiğim
Clarion NX502E Fiyat : 1900 Tl
http://image.cdn.sahibinden.com/photos/04/26/83/8904268334g.jpg
Sizce Hangisi ?
para durumu iyiyse clarion modeli en guzeli..roadstar'ı boşver.
para durumu iyiyse clarion modeli en guzeli..roadstar'ı boşver.
bencede roadstarı hiç beğenmedim ama bütçe fazla değil ama navitechi peugeot servisleri takıyorsa önerilebilir o zaman sen öneriyormusun ?
Bu da Clarion un Video su Arkadaşlar .
http://www.youtube.com/watch?v=iLCps1xeyfc
navitech takan arkadaş olmadı bu yuzden urun hakkında birşey diyemiyorum ..ben pioneer avic 910bt kullanıyorum. ikinci el 1300tl bulabılırsın tavsiye ederim..
Clarion çok sağlam birşeymiş ya çok beğendim
Clarion çok sağlam birşeymiş ya çok beğendim
Bu markayı bayadır takip ediyorum hakikaten çok kaliteli ve çok mükemmel bir işletim sistemi var .:f1
Bu markayı bayadır takip ediyorum hakikaten çok kaliteli ve çok mükemmel bir işletim sistemi var .:f1
Ama gel gör ki bizim arabanın teyp kısmı bile özel teypler istiyor sığmıyor oraya.Double hiç sığmıyor zaten :)
Ama gel gör ki bizim arabanın teyp kısmı bile özel teypler istiyor sığmıyor oraya.Double hiç sığmıyor zaten :)
:) Çerçeve ile demi Sığmıyor ?? :D
:) Çerçeve ile demi Sığmıyor ?? :D
Double büyük geliyor teyp yerine :)
10 gündür Navitech kullanıyorum çok memnunum . sanki orjinal bir parçaymış gibi duruyor. kullanımı çok rahat ve basit. radyo tv dvd cd görüntü ve ses çok net torpitoya uyumlu aslında benim için en önemlisi servisin önermesi araca herhangi bir problem yaratmaması.
10 gündür Navitech kullanıyorum çok memnunum . sanki orjinal bir parçaymış gibi duruyor. kullanımı çok rahat ve basit. radyo tv dvd cd görüntü ve ses çok net torpitoya uyumlu aslında benim için en önemlisi servisin önermesi araca herhangi bir problem yaratmaması.
gule gule kullanın .foto varmı paylaşırmısınız?
Hayırlı olsun güle güle kullanın montaj dahil kaça aldınız ?
1750 TL Yetkili serviste taktırdım
1750 TL Yetkili serviste taktırdım
Güle Güle Kullan kardeşim .
converse10
09-07-2012, 21:38
arkadaşlar ortalığı kızıştırmak gibi olmasın ama roadstar 8100N aldım bana soketleri dahil 600 tl mal oldu.çift kamera kullanılabilme sayesinde ön ve arkda kamera taktım tv cekmesi mükemmel navigasyonu başarsoft igo 8 yazılım konusu sınırsız sadece size cerceve almak yetiyor. digicomdam pioneer iki yıl garantisi memnun kalmazsanız şaşarım
Abdullah
09-07-2012, 22:21
Söylediğiniz ürün bu sanırım aracın üzerinde fotograflarını ekleyebilirseniz çok seviniriz.
http://images.gittigidiyor.com/5932/ROADSTAR-RD-8100N-2-DIN-6-DOKUNMATIK-EKRAN__59321407_0.jpg
gokhancpt
09-07-2012, 22:45
Uygun bir sistem gibi gözüküyor...
Abdullah
09-07-2012, 23:42
Uygun bir sistem gibi gözüküyor...
kesinlikle :havali
Bende intro marka sistem var. Radyo cok hosuma gitmese de mp3, cd dinlerken cok guzel sesler. Islemcisi cok hizli iki uc is yaparken cihaz hic kasilmiyor. Navigasyon isimi goruyor Navitel lisansli olarak geldi uzerinde (Bolgesel uygulamadir)
Yol bilgisayarinin menusune erisim sagliyor dolayisi ile aracin ayarlamalarini yapmada sorun cikmiyor.
http://intro-online.ru/images/g/peugeot_308_interior.jpg
Bende intro marka sistem var. Radyo cok hosuma gitmese de mp3, cd dinlerken cok guzel sesler. Islemcisi cok hizli iki uc is yaparken cihaz hic kasilmiyor. Navigasyon isimi goruyor Navitel lisansli olarak geldi uzerinde (Bolgesel uygulamadir)
Yol bilgisayarinin menusune erisim sagliyor dolayisi ile aracin ayarlamalarini yapmada sorun cikmiyor.
Bendede aynısı var ama bugün geri vites kamerası çalışmadı. boş mavi bir ekran çıkıyor.
Bendede aynısı var ama bugün geri vites kamerası çalışmadı. boş mavi bir ekran çıkıyor.
Bende sanirim yine ayni firmanin kamerasi var herhangi bir sorun cikarmadi otomatik olarak devreye giriyor.
arka kameradan gelen fişin ana dvd üniteyle birleştiği yer oynamıştır. genelde bantla sabitlendiğinden sıcakta gevşemiştir.diğer ıhtimal ise kameraya ait güç kablosu çalışmıyordur. her iki durumda kontrol edilmeli..
Anlaşılan bize servis yolu gözüktü.
Benim navigasyon da aynısı yarın kamerası için servise götüreceğim acaba araç garantisine girermi ? Araç alınırken serviste taktırıldı. Servis olarak Efe ye gideceğim sizcede doğru tercihmi?
Abdullah
09-08-2012, 12:08
Benim navigasyon da aynısı yarın kamerası için servise götüreceğim acaba araç garantisine girermi ? Araç alınırken serviste taktırıldı. Servis olarak Efe ye gideceğim sizcede doğru tercihmi?
garantiye girmez o kesin. Hatta serviste taktırmasaydınız aracı garantiden bile çıkarabilirler. Bence taktırdığınız servise götürmeniz en doğrusu.
Pejo Efe ye götürdüm araç satılırken yetkili servis tarafından takıldığı için garantiye girdiğini ama aracı aldığım bayide ki servise götürmem gerektiğini söyledi biz burada yaparsak biz takmadığımız için ücret alınacağı söyledi. Malesef aldığım bayi Sakarya da. Yakıt parası ile burda ki servisin alacağı parayı kıyaslamam gerekecek.
tarantino
11-08-2012, 13:05
308 uyumlu, araç kumandasına uyumlu,fiyat/performans açısından en makul ürün hangisidir acaba. serviste takılması vs önemli değil.dışarda da taktırabilirim. garantisi de çok önemli değil.çin malı olur ama çok kaliteli görüntüsü performansı vs. olur onuda tercih edebilirim. teşekkürler cvp.lar için
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Abdullah
11-08-2012, 21:46
bu konu hakkında konunun sayfalarından da anlaşılacağı gibi bir çok alternatif var ve çok fazla konuştuk fiyatlar hemen hemen hepsinin aynı seviyerle 1300-1500 arası. Bana soracak olursanız önce konunun sayfalarını biraz karıştırın benim hoşuma giden model aynı zamanda 3g destegi ile internet hizmetide veren model.
NAVITECH NX-217F düşünüyorum bende, http://www.navitech.com.tr/ adresinde 1.495 TL deniliyor.
arayıp konuştum geri dönüş kamerasıda hediye fakat montajı dışarıda yaptıracağım.
bir kaç kişi bahsetmiş ama detaylı bilgisi ve fotoğraflama şansı olan arkadaşım var mı.
selamlar.
Buraya da bakın derim...
tarantino
16-08-2012, 17:15
ben navigold taktırdım istanbul ümraniye de atakan tuning.de direksiyon kumandası uyumlu olanlar 800 civarı benim takdırdığım uyumlu değil 550 tl. üzerine çerçeve alıyorsunuz arabaya yuvaya uysun diye 50 tl. 50 tl işçilik alıyorlar tv anteni parası derken hepsi toplam 700 tl.yi buluyor. sistem nasıl derseniz, görüntü itibariyle arabaya uydu sırıtmıyor. ama tv konusu malumunuz istanbulun göbeğindeyiz ama burda bile sıkıntı,yani tv yi gözardı edin derim. onun dışında radyosu dvd mp3.ü gayet başarılı.resim çekip koyarım en yakın zamanda.
NAVİGOLD LF6210 du sanırım model.
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
tarantino
16-08-2012, 17:15
ama aklım navitech te kalmadı değil hani :) hala kararsızım.
navitech.i doğubanktan alıp dışarda taktırmak isteyenlere sitesinde montaj kısmında şöyle bir detay var dikkat etmek gerekli derim.
MONTAJ
ÜRÜNÜN MONTAJI MUTLAKA ‘YETKİLİ NAVITECH ÇÖZÜM ORTAĞI’ TARAFINDAN YAPILMALIDIR. Yetkili olmayan kişiler tarafından yapılan montaj, üründe ya da aracınızda düzeltilemeyecek hatalara sebep olabilir.
YETKİLİ NAVITECH ÇÖZÜM ORTAĞI’ tarafından montajı yapılmayan ürün GARANTİ DIŞI kalır !
Abdullah
17-08-2012, 09:08
eğer alacak olursam tek alacağım ürün budur. Özellikle diğer ürünlerde olmayan 3G desteği ile internet özelliği süper bence. Düşünen arkadaşlara fikir vermek amacıyla buyrun.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-peugeot-308-icin-double-din-gps-dvd-navigasyon-efsane-fiyat-96800872/detay
Yasin CCK
17-08-2012, 09:25
eğer alacak olursam tek alacağım ürün budur. Özellikle diğer ürünlerde olmayan 3G desteği ile internet özelliği süper bence. Düşünen arkadaşlara fikir vermek amacıyla buyrun.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-peugeot-308-icin-double-din-gps-dvd-navigasyon-efsane-fiyat-96800872/detay
Fiyat gayet uygunmuş Abdullah. Yalnız bizim araçlara (2008) uymuyor sanırım...
Selim Sümer
17-08-2012, 09:29
erhan bey,yakın bir arkadaşım sahibinden sitesinden alıp navitech bayisine taktirdi.montaj icin 100tl vermişti.boylece garantiyi başlatmıştı.cihazdan da memnun.
Fiyat gayet uygunmuş Abdullah. Yalnız bizim araçlara (2008) uymuyor sanırım...
yasin dostum 899 tl olan bile var.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-peugeot-308-orjinal-multimedia-dvd-usb-navigasyon-bluethooth-lu-96565043/detay
Yasin CCK
17-08-2012, 09:32
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-peugeot-308-orjinal-multimedia-dvd-usb-navigasyon-bluethooth-lu-96565043/detay
Var hocam biliyorum ama Abdullah'ında vurguladığı gibi 3G internet özelliği olan bir cihaza göre uygun ;)
dostum telefondan dogru duzgun 3g yi kullanamıyoruz bunda nasıl olur düşünsene..gps düzgün çalışsın direksiyon kontrolu olsun onemli olan o bence..
Abdullah
17-08-2012, 09:38
kesinlikle 3G interneti olan cihaza göre fiyat çok cazip ilk satış fiyatı 1450 idi yeni düşürmüşler. Bu arada 2009-2011 modellere uygun yazmış sanki bir değişiklik var araçta :D 2012 ye de uymuyor Yasin abi yazdığına göre :D o model durumu tamamen bilgisizlikten oluşan bir yazım. Tüm modellere uyar.
İlanda cihazın 3 resmi var iki tanesi farklı.. hangisi sattıkları cihaz acaba..
Yasin CCK
17-08-2012, 10:06
İlanda cihazın 3 resmi var iki tanesi farklı.. hangisi sattıkları cihaz acaba..
Reis o ilan tam bir facia zaten :D
3 farklı cihazı bırak, araç fotosu olarak Leon var :D Bana pek güven vermedi açıkçası...
Mutlaka aşağıdaki yazıma göre oraya bir ara ve gidip incele derim....
Az once fidan elektronikteydim bu ürünün ellerinde kalmadiklarini soylediler.Pek detayli bilgide alamadim ilgisiz ve suratsiz insanlar calisiyor.
Az once fidan elektronikteydim bu ürünün ellerinde kalmadiklarini soylediler.Pek detayli bilgide alamadim ilgisiz ve suratsiz insanlar calisiyor.
Oraya kadar gidip te olumsuz dönmem kötü olmuş.
tarantino
18-08-2012, 15:38
arkadaşlar 1 hafta önce navigold.un lf6210 model.ini taktırdım 308.e, rezalet bir durum rezalet bir durum. Radyosu tam bir felaket ya istanbulda oturuyorum şehir merkezinde sadece reklam gibi olmasın ama Radyo D çekiyor 87.5 ta bi başlıyor aramaya 108.e kadar 1 kanal şaka gibi, ya trt fm.i bile bulamıyor. Adamlara gittim çok kalabalığız radyo anten soketine falan bakmak lazım bayramdan sonra gel dedi. bu model direksiyon kumandasına uyumlu değil. yukarda uyumlu bir modelin ilanı var onu taktırayım diyorum almışken ama bu radyo performansıyla bu markaya karşı hiç güvenim kalmadı. tv.da beş para etmez sakın onu bir özellik olarak algılamayın bile. 3g olayını da aynı açıdan düşündüğümde bende yukardaki arkadaşlar gibi düşünüyorum rezil bir sonuç verir. netice olarak hiç memnun değilim.8 gün de geçmiş olacak bayramdan sonra gittiğimde geri de almazlar (geri vermeyi bile düşnüüyorum, baya heveslenip taktırmıştım.) hayal kırıklığı oldu bende netice olarak.
tarantino
22-08-2012, 23:20
arkadaşlar bu cihazlara sakın bu kadar paralar vermeyin. tam 4 defa gittim takan servise.en son bugünde gittim, yine biraz uğraştılar ama radyo çekim olayı iğrenc. istanbulda yaşıyorum. şehrin ortasında süper fm çekmiyor düşünün artık. yarın kavga ederek de olsa iade etmeye çalışacağım :(
tarantino
22-08-2012, 23:21
navigold lf6210 cihaz taktırdım ben. bu tarz yani uzakdoğu cihaz taktırıp radyosundan son derece memnunum diyen arkadaş varsa marka model yazabilir mi, onu taktırayım bari, büyük ihtimalle iade kabul etmeyecek namussuzlar kavga edecem.
Cenmax ın kendi getirtiği ürünler var. Hem garantili hem de sensör işlerinden biliyorum. ürünlerinin arkasında kalıyorlar ve garanti de tam garanti. ikitelli merkezi ararsan yardımcı olurlarlar. Orada Gökhan bey var 0 212 654 18 50
Abdullah
23-08-2012, 15:21
bu tarz üründen kullanan yanlış bilmiyorsam 2 üyemiz var biri CES isimli üyemiz onun double din birebir konsola uyumlu görüntüsüde mükemmel hiçbir problem olmadığını söylemişti. Diğeri Mali isimli üyemiz pioneer almıştı onda da problem yoktu. CES isimli üyemizin kullandığı çin mali herşeyiyle çok iyi olduğunu söylüyordu.
burdan bakabilirsin
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?1762-Sportium-THP
Son Abant buluşmasında da CES in sistemini incelemiştik. çok şık ve problemsiz idi.
tarantino
25-08-2012, 00:16
CES.E forum vasitasıyla özel mesaj gönderdim ama sanırım uzun süredir forum.a girmiyor. cep telefonunu bilen var mı acaba. oradan sorup rahatsız etsem :)
tarantino
25-08-2012, 00:57
Arkadaşlar arabasını sattığı için, başka bir model aldğı için vs sebeplerden dolayı elinde 308 2010 model aracıma birebir uyacak
navitech DVD (Örneğin:nx-217 vb.) veya markasız ama 308.e tam uyumlu uzak doğu ürünü arıyorum.
2.el olursa daha iyi olur çünkü.1.500 tl gibi fiyatlar konuşuluyor. bunları ödeyebilmem mümkün değil.
Benim amacım, cihazını elinden çıkarmak isteyen bir arkadaşın hem işi görülür hem de ben yüksek bir maliyetle karşı karşıya kalmamış olurum.
Saygılar.
Abdullah
25-08-2012, 02:09
Konuyu var olan konudan takip etmek daha dogru olur keza tum uyeler ayni konuda goruslerini belirtmislerdi.
tarantino
25-08-2012, 14:15
kesinlikle haklısın abdullah,bu şekilde cok daha hızlı sonuca ulaşırız. şimdi bekliyorum navitech navix-217f bulacagım forumdan inş. :)
Abdullah
25-08-2012, 14:25
Anlayisin icin tesekkurler benim tavsiyem onceki sayfalarda soyledigim gibi 3g li model
tarantino
25-08-2012, 15:17
3g li dediğin modelin markanın adı nedir araştırayım onu da
Abdullah
25-08-2012, 23:12
markasını bilmiyorum bir arka sayfada sahibinden linki var ;)