Orijinalini görmek için tıklayınız : Smeg+iv2 sistemde android uygulamalari
https://www.youtube.com/watch?v=Wun65kLM_aE&feature=youtu.be
mirrorlink desteği olan herhangi bir sistemde çalışır eğer mirrorlink yoksa uygulanamaz; aracınızda mirrorlink olup olmadığını sisteminizden öğrenmeniz gerekir
ayı_boğan
10-05-2017, 20:42
Video sizin mi , eğer sizinse yüklediğiniz diğer videolar çok iyi olmuş kanalınızda, avrupa'da bunu video'ları birleştirip yayınlıyorlar.Çok faydalı olmuş ayrıca o ibb aracı sinyali harika :)
Video benim smeg+iv2 sistemde mirrorlink üzerinden kullanıyorum. Farklı bir forumda (araclarla ilgili değil ) arkadaşım yapmış banada yaptı super oldu 3ay önce yapmış olsaydı sygic almazdim
Mesut AKIN
22-06-2017, 13:42
Video benim smeg+iv2 sistemde mirrorlink üzerinden kullanıyorum. Farklı bir forumda (araclarla ilgili değil ) arkadaşım yapmış banada yaptı super oldu 3ay önce yapmış olsaydı sygic almazdim
selamlar foruma üye olmadan önce vidyonuza rastlamıştım youtube ta, ancak ben sizin yaptığınız işlemleri yapamıyorum :) basılı tuutuğumda code girdiğiniz ekran bende hiç açılmıyor. aracım allure paket 2008 ve navigasyonda var üstelik sanırım SMEG +pro olan modeli. bu konuda bi,r bilginiz varmı
o ekrana girmeniz o kadar önemli değil aracınız kaç model
peugeot 308 içinde bu olay mumkunmu ?2014 model araç
peugeot 308 içinde bu olay mumkunmu ?2014 model araçmirrorlink varsa olur sadece
mirrorlink hangi modellerde var..
Bornova1
29-10-2017, 21:47
2016 yılsonu cıkıslı 2008 allure modelin navigasyonsuz paketine navigasyon yuklemesi yapabiliyormuyuz acaba