Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada usta
Merhabalar arkadaşlar aracım 1. Ve 2. Viteslere atarken debiyajdan çekemiyorum ayağımı hırlata hırlata bırakıyor bazen yüksek gazla normal kalkıyor ama dur kalk trafikte usandırıyor titriyor sorun nedir başına gelen bilen varmıdır.ankarada gösterebileceğim özel Servis veya usta tanıyan teşekkürler
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şaşmaz sanayi sitesi eski 8.sokak ta onur otomotiv var,yeni tabelasında bir çok marka var ama fransız araçları konusunda oldukça iyi,eski peugeot çalışanı zaten.yardımcı olacaktır.
şaşmaz sanayi sitesi eski 8.sokak ta onur otomotiv var,yeni tabelasında bir çok marka var ama fransız araçları konusunda oldukça iyi,eski peugeot çalışanı zaten.yardımcı olacaktır.
mehmet kardeşim usta iyi diyorsa bir bildiği vardır...
Ömer Gedik
02-02-2017, 08:53
Araç nedir? Model nedir?
Konunun yeri hatalı???
2012 308 taşınabiliyorsa sevinirim diğer konulara bakınca bura gibi geldi ama yanlışsa kusura bakmayın çözemedim olayı zaten kendimde zor buluyorum
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
By CrAzY
14-02-2017, 09:48
Mehmet'in dediği gibi onur otomotiv tavsiyedir işinde özenli ve harika insan.
Arkadaşlar Onur usta iyidir. Ben yıllardır memnunum kendisinden. Gerek kişiliği gerek dürüstlüğü işciliği muhabbeti yardımseverliği. Kısaca adamdır.
Hocam balgat procar bosch servis' te Orhan usta on numara işçilik yapar. Onun haricinde ben de sanayide bilmiyorum.