PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 308 saat ayarı

Mustafa63
29-12-2016, 12:25
Arkadaşlar herkese selamlar aracım 308 1.6hdi comfort pack araca multimedia ekranı takılmış vaziyette aracın saat ve tarih ayarlarını menüsüne nasıl gireceğim bir türlü bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

oktaybasol
05-01-2017, 15:34
orjinal teyip olmadan mümkün değil menü tuşları orjinal teyipten kumanda ediliyor.

converse10
05-01-2017, 16:31
orjinal teyip olmadan mümkün değil menü tuşları orjinal teyipten kumanda ediliyor.

Alakası yok.Can bu sistemli cihazlarda ayarlama imkanı var cihazdan cihaz değissebiliyor.Bende navitech nx 217f var.Ayarlar dan orjinal buton menüsünden yapıyorsunuz. Cihazı kurcalamak lazım.

oktaybasol
16-01-2017, 13:37
bende tarih saat ayarlaması yapmak istedim ancak orjinal teyp olmadan olmadı malesef

S.keskin
16-01-2017, 16:30
Arkadaşlar herkese selamlar aracım 308 1.6hdi comfort pack araca multimedia ekranı takılmış vaziyette aracın saat ve tarih ayarlarını menüsüne nasıl gireceğim bir türlü bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Merhaba. Cihazın markası nedir bilmiyorum ama bende necvox marka multimedya var. c tipi ekrandaki orijinal teyple yapılan bütün ayarlar kontrol edilebiliyor.ayarlardan info kısmına gelip torpido üzerindeki ekrandan tarih saat ayrını yapabiliyorum.belki yardımcı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sanctuary3
18-01-2017, 22:54
Merhaba. Cihazın markası nedir bilmiyorum ama bende necvox marka multimedya var. c tipi ekrandaki orijinal teyple yapılan bütün ayarlar kontrol edilebiliyor.ayarlardan info kısmına gelip torpido üzerindeki ekrandan tarih saat ayrını yapabiliyorum.belki yardımcı olur.

cihazın marka modeli nedir? direksiyon kumandasıda çalışıyormu?

S.keskin
20-01-2017, 22:32
Necvox 9955hd Black edition . Direksiyon kumandası aktif çalışıyor.