PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Su sızdırması

liberian
23-12-2016, 13:32
Merhaba Arkadaşlar,

şoförün yanındaki koltuğun alt tarafıtan su geliyor.

- Tavandan herhangi bir damlama yok, koltuklar kuru.
- Yağmurda bu sıkıntı olmuyor, kar yağdığında oluyor.

Problem nerede olabilir, ne ustasına götürmek lazım?

Teşekkürler

http://i.hizliresim.com/NlpM9Q.jpg
http://i.hizliresim.com/adLky7.jpg

Cagatay
23-12-2016, 14:53
Su tatlı mı ilk ona bakın Peteklerde bir kaçırma felan yoksa kapı içi izalatörden kaynaklı olabililir.Yağmurda olmuyor karda oluyor demişsiniz uzun süreli yağmur yağdığında birdaha bakınız kapının içinden (döşeme arkası) kaynaklıdır diye düşünüyorum Kolay Gelsin

S.keskin
23-12-2016, 15:13
Yakın zamanda Benim araçta da ayni sıkıntı oldu serviste ön cam altındaki su tahliye kanalları temizlendi. Döşeme kaldırılarak ahtapot ile kuruturdum. Şu ana kadar bir daha su almadı. Tavsiyem servise gidip sorunu anlatarak baktırmanız. Geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ömer Gedik
24-12-2016, 08:01
Su yandan süzüyorsa kapı izalatörü lazım aracınıza

liberian
24-12-2016, 18:06
Kartal oto sanayiye götürdüm bugün. Usta baktı söktü taktı 1 saat kadar. Sizin yazdıklarınızı da kendisine söylememe rağmen teşhis koyamadı.

Sanayiden doğruca peugeot yetkili servise gittim. Pazartesi için randevu verdiler.

Tekrar teşekkürler herkese

Cagatay
24-12-2016, 19:27
Sanayidekiler kendi bildiğini okumaya çalışıyor ve bi halt beceremiyor sonra. Az birşey dinleseler çözüm bulacaklar.Bende ustaya götürdüm ne yaptı ne etti bulamadı açtım kapı döşemesini akan yeri zaten gördüm yapıştırdım sorun halloldu bide usta diyor en az 1 gün araba kalsın diyor yarım saatte çözdüm.Diyeceğim şuki anlayan biri her daim yapar .Kolay Gelsin.

liberian
27-12-2016, 16:56
Merhaba arkadaşlar tekrar

Yetkili servis problemin kapı izolatöründen kaynaklı olduğu teşhisini koydu. Pazarlıkla fiyat 315 TL ye indi. Islak yerlerinde kurutulacağını bildirdi.

Kolay gelsin herkese

Ömer Gedik
27-12-2016, 17:04
Merhaba arkadaşlar tekrar

Yetkili servis problemin kapı izolatöründen kaynaklı olduğu teşhisini koydu. Pazarlıkla fiyat 315 TL ye indi. Islak yerlerinde kurutulacağını bildirdi.

Kolay gelsin herkese
Geçmiş olsun maliyet biraz yüksekmis. Sorunun çözülmesine sevindim.

Sent from my SM-N920G using Tapatalk

liberian
29-12-2016, 21:39
Yarın Cuma, geçtiğimiz Pazartesi verdiğim araç halen yapılmadı. Aradığımda parçanın kargosu gelmedi diyor asabi bir bayan. (Kartal DKY Peugeot servisi) Yetkili servisin kapı izolatörleri için bu kadar bekletmesi normal mi?

Ömer Gedik
30-12-2016, 08:15
Eğer ellerinde yoksa Peugeot'tan istemişlerdir. Acil olarak cektiyseler ve Peugeot Türkiye'de var ise gelmesi lazımdı.

selocan
25-02-2017, 12:53
Sağ ön yolcu altındaki paspas benim arabada da su alıyor , bir türlü suyun nerden girdiğini bulamadım , ön camın altındaki su tahliye kanalları açık, en son kapı izolatörü benim de aklıma geldi , benden önceki sahibi kapı içiyle biraz uğraşmış sanırım , benim anlamadığım ise şu kapı izolatöründen su almış olsa bile bu su nasıl olup da zemine ulaşıyor

rocker307
26-02-2017, 08:41
Klima radyatöründen de sızdırıyor 307lerde ama 308lerde var mı bilmiyorum

Sony Xperia Z2 ile Tapatalk kullanılarak yazıldı..

Ömer Gedik
26-02-2017, 09:48
Kapı izalatöründen su alıyorsa zaten su iç zemine iner. Burada bir gariplik yok. izalatör değiştirin veya onarım deneyin.