balbal
06-11-2016, 19:40
Değerli forum yöneticileri ve forumdaşlar hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Yakın zamanda bende peugeot 307 1.4 16V Look(LPG,Km:149000) ile aranıza katıldım.
Müsadenizle bir kaç konuda yardımlarınızı bekliyorum
Satıcı rutin bakımının geldiğini zamanı olmadığı için yaptıramadığını söylemşti. Şimdi ben KAYSERİ de hangi servise gidebilirim hem fiyat hemde ilgi ve bakım konusunda beni memnun edebilecek servis yada servisler varsa paylaşırsanız sevinirim.
İlk aracım ve hiç servis deneyimim yok
1-rutin serviste nelere dikkat etmeliyim?
2-hangi yağı koydurmalıyım?
3-değişen parçaların orjinal olduğundan nasıl emin olabilirim?
4-aracımın başında beklemelimiyim?
5-fiyat konusunda pazarlık etmelimiyim(bu araç için ortalama fiyat nedir bilmiyorum)?
Paylaşımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür eder hepinize kazasız sürüşler dilerim.
Yakın zamanda bende peugeot 307 1.4 16V Look(LPG,Km:149000) ile aranıza katıldım.
Müsadenizle bir kaç konuda yardımlarınızı bekliyorum
Satıcı rutin bakımının geldiğini zamanı olmadığı için yaptıramadığını söylemşti. Şimdi ben KAYSERİ de hangi servise gidebilirim hem fiyat hemde ilgi ve bakım konusunda beni memnun edebilecek servis yada servisler varsa paylaşırsanız sevinirim.
İlk aracım ve hiç servis deneyimim yok
1-rutin serviste nelere dikkat etmeliyim?
2-hangi yağı koydurmalıyım?
3-değişen parçaların orjinal olduğundan nasıl emin olabilirim?
4-aracımın başında beklemelimiyim?
5-fiyat konusunda pazarlık etmelimiyim(bu araç için ortalama fiyat nedir bilmiyorum)?
Paylaşımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür eder hepinize kazasız sürüşler dilerim.