alicelik20
04-09-2016, 12:02
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir hafta önce babamın asker arkadaşından 2005 model bir 206 aldım. Expertizde aracın motor performansı %99 geldi ve 4 parçada boya çıktı. Hangi expertize gideceğimi satıcı bilmiyordu ve raporlar elime gelene kadar arkadaşı dışarıda beklettim . Ama yinede bir peugeot servisine götürüp motoruna tekrar baktırdım güzel dediler. Velhasıl kelam bu aracı 25 bin liraya aldım. Sırasıyla kafama takılanları yazıyorum.http://forum.peugeotturkey.com/smileys/smiley1.gif
* Sizce 25 bin bu araca vermekte doğrumu yaptım?
* Aracımda EBA, EBD ve EBV opsiyonel olarak varmış bunlardan hangilerinin aracımda bulunduğunu nasıl anlayabilirim.
* Aracım Lpg'de 170 den fazla yapmıyor. Eski aracım tofaş doğan 200 yapıyordu. Bu araç için 170 normalmidir. ( Sadece denemek için bu hızlara çıkıyorum. Genelde 100 ün üzerine pek çıkmam. )
* Şu an işletme lisans son sınıf öğrencisiyim geceleri özel güvenlik olarak çalışıyorum. Bu aracı almak için sınırlarımı baya zorladım. Fakat yinede ufak çaplı bir miktar ile daha hoş bir görünüm elde edebileceğim bir kaç eklenti yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı bu konuda.
* Sizce 25 bin bu araca vermekte doğrumu yaptım?
* Aracımda EBA, EBD ve EBV opsiyonel olarak varmış bunlardan hangilerinin aracımda bulunduğunu nasıl anlayabilirim.
* Aracım Lpg'de 170 den fazla yapmıyor. Eski aracım tofaş doğan 200 yapıyordu. Bu araç için 170 normalmidir. ( Sadece denemek için bu hızlara çıkıyorum. Genelde 100 ün üzerine pek çıkmam. )
* Şu an işletme lisans son sınıf öğrencisiyim geceleri özel güvenlik olarak çalışıyorum. Bu aracı almak için sınırlarımı baya zorladım. Fakat yinede ufak çaplı bir miktar ile daha hoş bir görünüm elde edebileceğim bir kaç eklenti yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı bu konuda.