Orijinalini görmek için tıklayınız : 308 Premium Pack
HamzaHakkı
03-09-2016, 21:50
206 aracımızı sattıktan sonra başka marka araç almıştık fakat 7 ay dayanabildik peugeotsuzluğa, gerçi babamın 407 si hala duruyordu ama ona da bir kardeş lazımdı :) Kullandığımız evin 2. aracını 308 almak için sattık ve hemen 308 bakmaya başladım, ararken dolu paket (premium ve daha üstü) manuel vites ve 110 hp olmasını istiyordum. Aracımızı sattığımız günün ertesi günü malum sitede yayına giren 308'i almak nasip oldu sahibi de bu kadar çabuk satılacağını düşünmemiştir galiba :) Araç 2008 model premium pack modeli siyah içi krem renk 2 hafta önce aldık fakat konu açmaya yeni fırsatım oldu. Şimdilik fazla fotoğraf çekemedim ama yapacağımız uygulamalar ile zamanla paylaşırım. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.
http://i.hizliresim.com/vZZPqA.jpg
Araca önceden mat gri kaplama yapılmış kaplama yapılırken 308 ve peugeot yazılarını sökmüşler önümüzdeki hafta sipariş vereceğim bagaj çitası siparişi de verebilirim fiyatı çok fazla değilse.
http://i.hizliresim.com/E33Dkg.jpg
http://i.hizliresim.com/7AAD5l.jpg
Aldığım kişi koltukların eskimemesi için 308 için uyumlu kılıf takmış güzel duruyordu bende sökmedim bir süre bu şekilde kullanacağım.
http://i.hizliresim.com/OEEDgA.jpg
Yakıt konusunda gayet iyi Zonguldak-Konya arası yakıt tüketimi 4.4 litre klima hep açıktı, Bolu Ankara arası epey dur kalk şekilde ilerledik yol tek şeritti bir kaç noktada genelde 110 km/h altına düşmedim. Konya'ya girerken arıza ışığımız yanmıştı sebebi egr'nin tıkanması imiş egr ve elektrovana boruları temizlendi. Önümüzdeki hafta da yağ bakımını yapacağız şuan 9.000 km oldu yağ bakımı yapılalı .
http://i.hizliresim.com/mEEoBZ.jpg
Hayırlı olsun aracınız. İyi günlerde kullanmak nasip olsun. Yakıt tüketimini yazmışsınız bende yeni uzun yoldan geldim klima açık v.s. 5 lt.altına düşüremedik bir türlü...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HamzaHakkı
03-09-2016, 22:10
Sağolun teşekkürler. Araçta 2 kişiydik birde Ankara-Konya arası çok yokuş vs olmadığı için tüketim biraz düşük olmuş olabilir fakat az yakması için özel bir çaba sarf etmedim sürerken yol bilgisayarına bile bakmadım yani, hatta Bolu Ankara otobanında 10 15 dk civarı 160-170 km/h aralığında gittim.
Bende izine giderken km yi sıfırlayıp gittim dönene kadar da hiç ellemedim. Bunun içinde şehir içi özellikle rampa olan yerlerdr çok 570 TL.lik yakıtla dün tam 2.750 km.de lamba yandı. 20 kuruş civarı oluyo bende Ankara İstanbul arası araç biraz açılsın diye yaklaşık 30- 40 km boyunca 4.vitesde 115-120 arası geldim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun Hamza abi güzel bir arabaya benziyor. Krem iç renk arabayı açmış bayağı. Yapılacak uygulamaları merakla bekliyoruz 😊
HamzaHakkı
04-09-2016, 14:37
Hayırlı olsun Hamza abi güzel bir arabaya benziyor. Krem iç renk arabayı açmış bayağı. Yapılacak uygulamaları merakla bekliyoruz 😊
Sağol Sinan teşekkürler, krem renk dediğin gibi aracın içini ferahlatıyor.
İyi günlerde kazasiz belasız kullanın, araç gerçekten çok diri duruyor ve krem rengi iç döşeme rengi süper araba zaten ferah kabine sahip bu halde inanılmaz ferah oluyor.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HamzaHakkı
05-09-2016, 08:43
İyi günlerde kazasiz belasız kullanın, araç gerçekten çok diri duruyor ve krem rengi iç döşeme rengi süper araba zaten ferah kabine sahip bu halde inanılmaz ferah oluyor.
Sağolun iyi dilekleriniz için teşekkürler. Her binen bu araba ne kadar ferah, genişmiş yahu diyor, krem döşeme ve cam tavan dediğiniz gibi 308'e daha da bir ferahlık veriyor. Benim araca binen bir arkadaşıma daha 308 aramaya başladık. :)
Ömer Gedik
05-09-2016, 09:29
Çok güzel bir 308'e benziyor. Oldukça diri duruyor. Güle güle keyifle binin :nazar :iyi
HamzaHakkı
05-09-2016, 12:07
Çok güzel bir 308'e benziyor. Oldukça diri duruyor. Güle güle keyifle binin :nazar :iyi
Sağol Ömer Abi teşekkürler. Araç 2-3 yıl kadar kaplama ile kullanılmış boyası pek eskimemiş o açıdan şanslıyız. Eski sahibi de detaylı temizlik işi ile uğraştığı için araca seramik koruma uygulaması yapmış, bende seramiği koruma amaçlı cila siparişi verdim yarın elime ulaşır sanırım, hafta sonu uygular paylaşırım.
KARADENİZ
05-09-2016, 12:27
hayırlı olsun güle güle binin.şu 2010 dan önceki beyaz zeminli göstergeler çok havalı gerçekten.benim 2011 Premium plusta siyah gösterge koymuşlar üst model olmasına rağmen o kötü.artı spor direksiyon da güzel duruyor seninkinde.makyajlı kasada sadece sportıumda var bu direksiyon.kazasız belasız sürüşler...
HamzaHakkı
05-09-2016, 13:39
hayırlı olsun güle güle binin.şu 2010 dan önceki beyaz zeminli göstergeler çok havalı gerçekten.benim 2011 Premium plusta siyah gösterge koymuşlar üst model olmasına rağmen o kötü.artı spor direksiyon da güzel duruyor seninkinde.makyajlı kasada sadece sportıumda var bu direksiyon.kazasız belasız sürüşler...
Sağolun teşekkürler, beyaz zemin gösterge için akşam olsa da arabaya binsem diyorum o kadar seviyorum :) Sportium direksiyonu önceki sahibi takmış o takmasaymış benim ilk yapacağım iş direksiyon takmak olacaktı :)
kral1840
05-09-2016, 13:56
hayırlı olsun maaşallah :)
Hayırlı, uğurlu olsun. Bir kaç dokunuş ile çok daha güzel ve albenili olur aslan.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HamzaHakkı
05-09-2016, 21:12
hayırlı olsun maaşallah :)
Sağolun teşekkürler.
Hayırlı, uğurlu olsun. Bir kaç dokunuş ile çok daha güzel ve albenili olur aslan.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun teşekkürler, arka yazılar ve bagaj çıtası siparişini bugün verdim yarın gelecek, onun dışında led iç ampuller, kısa tavan anteni siparişini de bir kaç gün içinde vereceğim, başka uygulama önerileriniz varsa alabilirim :)
Sağolun teşekkürler.
Sağolun teşekkürler, arka yazılar ve bagaj çıtası siparişini bugün verdim yarın gelecek, onun dışında led iç ampuller, kısa tavan anteni siparişini de bir kaç gün içinde vereceğim, başka uygulama önerileriniz varsa alabilirim :)
Aslan'a makyajlar başladı :)
Güzel uygulamalar, bu arada led konusunda destek verebilirim dostum.
HamzaHakkı
07-09-2016, 21:33
Aslan'a makyajlar başladı :)
Güzel uygulamalar, bu arada led konusunda destek verebilirim dostum.
Yazılar ve nikelaj geldi haftasonu uygulamasını yapacağım, ledler için öncelik plaka aydınlatmasına uygulamayı daha sonra iç aydınlatma ve arka stop uygulaması yapmayı düşünüyorum. Stoptaki ampulleri hiçbir işlem yapmadan sadece ampul değiştirerek led yapabilir miyiz yoksa işlem gerekiyor mu bilgin var mı abi?
Yazılar ve nikelaj geldi haftasonu uygulamasını yapacağım, ledler için öncelik plaka aydınlatmasına uygulamayı daha sonra iç aydınlatma ve arka stop uygulaması yapmayı düşünüyorum. Stoptaki ampulleri hiçbir işlem yapmadan sadece ampul değiştirerek led yapabilir miyiz yoksa işlem gerekiyor mu bilgin var mı abi?
Stoplarda tümünü degistirdigin sürece sıkıntı yok sadece ampul değişimi yetiyor dostum. Ben stop grubu için bu hafta siparis geçeceğim en fazla 1 ayda elimde olur, Stoplarda 2 tane çift duy eksiğim var onlar da tamamlandı mi sıkıntı kalmıyor bende, bir tek on sinyaller kalcak onlar da işlem gerektiği için elimde bekliyor.
Stoplarda tümünü degistirdigin sürece sıkıntı yok sadece ampul değişimi yetiyor dostum. Ben stop grubu için bu hafta siparis geçeceğim en fazla 1 ayda elimde olur, Stoplarda 2 tane çift duy eksiğim var onlar da tamamlandı mi sıkıntı kalmıyor bende, bir tek on sinyaller kalcak onlar da işlem gerektiği için elimde bekliyor.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160907/40502edd7ee7d30e8174da596b123ab6.jpg
Görüntü bu şekilde oluyor dostum
HamzaHakkı
07-09-2016, 21:50
Ön sinyalleri şuan bende düşünmüyorum abi işlem gerektiği için. Hangi ürünleri sipariş edeceksin abi linki var mı bende sipariş edeyim yada beraber sipariş verelim abi. Mesaj attım.
sessizgece
14-09-2016, 00:41
Hayırlı olsun Hamza. Güzel araç.
Aklında olsun aracımın çıkmaları Hala boşda. 😇
Ayrıca özgür den aldığım led ön sinyaller ve arkalarda duruyor. Sadece geri vites led i bozmuşum
Sent from my iPhone using Tapatalk
woonmalker
14-09-2016, 01:26
Hayirli olsun.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı olsun ..güle güle kullanın...
HamzaHakkı
14-09-2016, 14:24
Hayırlı olsun Hamza. Güzel araç.
Aklında olsun aracımın çıkmaları Hala boşda. 😇
Ayrıca özgür den aldığım led ön sinyaller ve arkalarda duruyor. Sadece geri vites led i bozmuşum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sağol abi teşekkürler. Led aydınlatma düşünüyorum fakat bir süre erteledim yine iletişime geçeriz abi ilgin için teşekkürler.
Hayirli olsun.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun teşekkürler
hayırlı olsun ..güle güle kullanın...
Sağolun teşekkür ederim
Sipariş ettiğim yazılar bagaj çitası ve cila geldi uygulamasını yaptım.
http://i.hizliresim.com/aXzRk5.jpg
http://i.hizliresim.com/rEOvPN.jpg
http://i.hizliresim.com/Mkd4qN.jpg
Güle güle kullan dostum
hamzahakki
09-04-2017, 19:38
Araç satılmıştır konu kilitlenebilir. Yeni aslan avına çıktık :D
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer Gedik
09-04-2017, 19:38
Hayırlı uğurlu olsun...