Orijinalini görmek için tıklayınız : Satilik Peugeot 308 RD4 teyp & Alt Hazne , Siyah zemin gosterge
Arkadaslar,
On Konsol Piano Black proje nedeniyle degisikliklerini yaptıgım RD4 (MP3) calar ve Alt haznesini satiyorum, biraz nakite ihtiyacim var projeyi tamamlamak icin, bunun yanısıra siyah zemin gostergem de satiliktir,
Forumdan ihtiyaci olan arkadaslar olursa Forum a ozel fiyatta anlasabiliriz.
İhtiyaci olan arkadaslar olursa bana direk ulasabilirler,
Murat
0507 639 0969
Arkadaslar
KM gosterge satilmistir
Hayırlı satışlar Murat.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı satışlar Murat.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim ustad, Aslanı güzelleştirmek için nakit lazım bakalım :)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar ilan günceldir
Arkadaslar
Cd/Mp3 calar ve alt hazne gunceldir
Arkadaslar günceldir
Arkadaslar Merhaba,
İlan gunceldir
Hayırlı satışlar, rd4 mp3 usb aparatı 2013 acess araca uyumlu mudur? aux girişi yok aracımda. uyumluluğu nasıl olur, neler yapar bilgi verebilir misiniz?
Caglar Selam,
USB aparati bende mevcut degil malesef o yuzden bu konuda birsey soyleyemiyorum.
Arkadaşlar MP3 çalar ve alt hazne gunceldir. Forumdan alacak dostlar olursa mutlaka fiyatta elimden geleni yapacağım. Malum sitede ilginç adamlar var gerçekten, malum siteden mesaj atıp son ne olur modu yaptı, teklif verdim akabinde attığı mesajla o fiyat vermis, iş güç nedeniyle pasamiza 1 saat gecikmeli mesaj atayim işi görülsün dedim baktım giydirmis birde bloklamis... Akşam akşam guldum geçtim çok takilmam da komik oldu gerçekten. Mağdur olan kendi adam gibi söylese bizde yardım etmekten çekinmeyen insanlariz hele ki konu pejo ise ;) Olur da bu arkadaş bizim foruma üye olursa selam olsun :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/3fa44c464f1419c6e7d3547d8731f203.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/d4cd4500d982f186042551e0a0b99707.jpg
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takma abi böylelerini,zararına verecegine elinde kalsın Daha iyi...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[QUOTE=gecegoz;234144]Takma abi böylelerini,zararına verecegine elinde kalsın Daha iyi...
Abi takılmaktan çok, komik geldiği için paylaşayım dedim. Değişik adam çok memlekette. Çok güldüm ben buna, hem mağdur hem atarlı hahah