Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Komple Ses Sistemi (Rock'N Rolla)
Yasin CCK
17-05-2016, 10:43
Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz üzere Rock'N Rolla ile yollarımızı ayırdık. Aracı orjinal haliyle verdik. Ses sistemi, spor yay ve jantlar elimde. Şimdilik ses sistemini satışa çıkardım.
İlan linki : Kicker Sub+Hertz Midbass+Pioneer Oval+Sony Player+Jameson Amfi (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-kicker-sub-plushertz-midbass-pluspioneer-oval-plussony-player-plusjameson-amfi-300906893/detay/)
Hayırlı satışlar Yasin.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrı satmayı düşünür müsün? Pandizot ve üstündeki ovaller için fiyat isteyebilirim
Yasin CCK
18-05-2016, 08:39
Hayırlı satışlar Yasin.
Teşekkürler Cem hocam.
Ayrı satmayı düşünür müsün? Pandizot ve üstündeki ovaller için fiyat isteyebilirim
Maalesef ayrı satmayı düşünmüyorum. Tüm parçalar birlikte çok güzel ses oluşturuyor, hem onları ayırmayalım hem de evde yer açılsın :)
Selam, yaylarin ayrintilarini alabilir miyiz?
ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abdullah
27-05-2016, 16:20
Ses sistemini canlı test etmiş biri olarak kaçırmayın derim. Yasin abi bu işin ustalarından ve her parçanın en iyisini tercih ederek bu sistemi oluşturmuştu alacak olanlar asla pişman olmaz. Hayırlı satışlar abi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam fiyatı özelden yazabilirmisin.
Şimdiden hayırlı satışlar
Sent from my iPad using Tapatalk
Yasin CCK
28-05-2016, 13:29
Selam, yaylarin ayrintilarini alabilir miyiz?
eibach 50mm
Ses sistemini canlı test etmiş biri olarak kaçırmayın derim. Yasin abi bu işin ustalarından ve her parçanın en iyisini tercih ederek bu sistemi oluşturmuştu alacak olanlar asla pişman olmaz. Hayırlı satışlar abi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Referansın için Apocan ;)
Hocam fiyatı özelden yazabilirmisin.
Şimdiden hayırlı satışlar
Sent from my iPad using Tapatalk
Hocam ilanda fiyat yazıyor; 1.200 TL. Şu an böyle bir sistem kurmaya kalsanız min. 2.000 TL.
eibach 50mm
Referansın için Apocan ;)
Hocam ilanda fiyat yazıyor; 1.200 TL. Şu an böyle bir sistem kurmaya kalsanız min. 2.000 TL.
Yaylarin fiyati nedir ?
Yasin CCK
28-05-2016, 13:45
Yaylarin fiyati nedir ?
Bir fiyat düşünmedim, onu da jant+lastik+yay olarak satmayı düşünüyorum.
Sizin bir öneriniz varsa alabilirim özelden. Bu arada yaylar 307 ve 308 için uyumludur.
Bir fiyat düşünmedim, onu da jant+lastik+yay olarak satmayı düşünüyorum.
Sıfır 35mm fiyatlarından biri bu : http://www.hepsiburada.com/peugeot-308-2007-sonrasi-spor-helezon-p-OTAKST4794
Sizin bir öneriniz varsa alabilirim özelden. Bu arada yaylar 307 ve 308 için uyumludur.
özel mesaj attım.
Yasin CCK
01-07-2016, 15:36
Yok mu hazır set isteyen? Yazın cıstak cıstak çok keyifli oluyor :)