Orijinalini görmek için tıklayınız : Baskı balata yaptırdıktan sonra sanzıman kafayı yedi
coosmanli
13-04-2016, 08:17
auto6r kullanıcısıyım baskı balata volant herşey degiştir debriyaj bilyasına kadar ondan sonra vites alıstırılması yapıldı sanzıman vites kacırmaya basladı araba gitmiyor vitesleri kafasına göre degiştirmeye calısıp degiştiremiyor manualdede degiştirince debriyaj kacırıyor sorıun nedir acaba
Nerede yaptırdınız? Bir de aracınız kaç km de?
coosmanli
13-04-2016, 09:45
Nerede yaptırdınız? Bir de aracınız kaç km de?
özel biryerde yaptırdım reklam olmasın yeri aldıktan sonra sorun yoktu bu vites alıstırması yaptırdıktan sonra basladı sorun 105 binde
Vites alıştırması mı yanlış yapıldı acaba?
Ömer Gedik
13-04-2016, 13:17
Birçok şey olabilir burada yardım etmemiz çok zor.
stormhan
13-04-2016, 16:01
auto6r kullanıcısıyım baskı balata volant herşey degiştir debriyaj bilyasına kadar ondan sonra vites alıstırılması yapıldı sanzıman vites kacırmaya basladı araba gitmiyor vitesleri kafasına göre degiştirmeye calısıp degiştiremiyor manualdede degiştirince debriyaj kacırıyor sorıun nedir acaba
En ekonomik ve kolay çözüm yolu (umarım çözülür sıkıntılar) yeniden şanzımanın alıştırma işlemi yapılması. Ben aynı sorunları yaşadım, özellikle 2-3 ve 3-4 vites geçişlerinde araç bildiğiniz ara gaz veriyordu (dolmuş gibi) şanzımana yeniden yazılım yaptılar düzeldi. Muhtemelen sizinki de böyle çözülür umarım (eğer parçaların montajında, işçilikte sıkıntı yoksa )
Sanziman alistirmasini serviste yaptir. Bu arada debriyaj setini kaç paraya yaptırdın dışarıda
şanzıman alıştırmasını yetkili servis yada özel serviste yaptırmak pek bir şey değiştirmez, çünkü aracı bilgisayara bağlayıp talimatlar doğrultusunda işlemi başlatıyorsunuz,sonrası bilgisayar ile araç arasında.