PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 301 Benim BEyaz Kedi :)

Sayfa : 1 [2]

NecdetPek
19-07-2016, 11:24
Yolunuz açık, ışıl ışıl olsun inşallah

Çok teşekkür ederim.:) Hepimizin açık olsun.

rocker307
25-07-2016, 19:09
Bugün tesadüfen ömerin orada tanıştık. Sohbetinizden çok memnun oldum, teşekkürler:) forumdaki araçlarımızı canlı görüp sohbet etmenin tadı bir başka oluyor.

Aklıma gelmişken fotoğraf da çekilelim dedik. Aslanlar da biz de yan yana poz verdik :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/d7fc9a0db60987126c3468ec783d0c37.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/4c50b008a0aabe08916b80095c9ad67f.jpg

Sony Xperia Z2 ile Tapatalk kullanılarak yazıldı..

NecdetPek
25-07-2016, 20:15
Bugün tesadüfen ömerin orada tanıştık. Sohbetinizden çok memnun oldum, teşekkürler:) forumdaki araçlarımızı canlı görüp sohbet etmenin tadı bir başka oluyor.

Aklıma gelmişken fotoğraf da çekilelim dedik. Aslanlar da biz de yan yana poz verdik :)

Çok teşekkürler. Bende çok memnun oldum.

Ayrıca 307 SW'nun ne kadar güzel bir araç olduğunu da görmüş oldum.

Aslanın yanında benim kedi mır mır oldu bir anda. :)

rocker307
25-07-2016, 20:21
Bagaj amortisörü ve bagaj kapağına döşeme uygulaması ile ses izolasyonu çok hoşuma gitti benim de. Ses konusundaki titizlik bende de var aynı şekilde benimkinde de izolasyon var. Hatta bagajınkini kendim yaptım daha bir eğlenceli oldu:) iki aslana da maşallah diyelim; siyah beyaz ikili oldular bugün :)

NecdetPek
25-07-2016, 20:27
İyi bir takım çalışması oldu.. :)

Ayrıca bagaj amortisörümle gurur duyduğuma şahit oldunuz. Daha önce Ömer kardeşime de hava atmıştım.. :):)

Eee ne yapalım elde 301 olunca çok fazla şansınız olmuyor. Fırsat çıktı mı biz 301'ciler havamızı atarız ... :)

rocker307
25-07-2016, 20:47
301e çok laf eden oldu doğru ama burası yeri değildi bence. Burada çemkirince kimseye faydası olmuyor, beğenmiyorsan satarsın. En iyisini aracın eksiklerini kapatarak sizler yapıyorsunuz. Fiyatı ve yakışı da uygun ve bagajı da gayet hacimli bir araç sonuçta..

NecdetPek
25-07-2016, 20:52
Dilerim herkes en beğendiği araca, güzel günlerde, mutlulukla biner, gezer.

Gerisi ayak yorgan hikayesi. .. Tüm dostlar içtenlikle ellerinden geleni yapıyorlar ve bence sonuçlar gayet güzel. Keyifli sürüşler diliyorum herkese. :nazar

tebukan
25-07-2016, 21:02
Maaşallah çok güzel. Allah muhabbetinizi eksik etmesin inşallah

NecdetPek
25-07-2016, 21:06
Maaşallah çok güzel. Allah muhabbetinizi eksik etmesin inşallah

Amin. Hep beraber inşallah. :)

Ömer Gedik
25-07-2016, 21:16
Keyifli sohbet için teşekkürler :) Ayağınıza sağlık yine bekleriz

Sent from my SM-N920G using Tapatalk

NecdetPek
09-08-2016, 09:51
Merhaba arkadaşlar.

Benim kediyi satışa koydum. Aslında bu kadar emek verdikten sonra insanın içi biraz tuhaf oluyor, ama hedefe yeni Peugeot 308 otomatik koydum.
Satış gerçekleşirse yeni bir maceraya yelken açacağım. :)

İlgilenen dostlar için adres : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-301-hdi-active-sahibinden-hatasiz-ve-extra-donanimli-327495453/detay/

tsinanb
09-08-2016, 10:50
Hocam hayırlı satışlar. Yeni 308 e yapacaklarınızı merakla bekliyorum şimdiden :)

NecdetPek
09-08-2016, 10:53
Teşekkürler.
Bir şeyler yapmamak için almak istiyordum.... :)

HarunHoca
09-08-2016, 12:07
Necdet Bey, şahsen bana sürpriz oldu. Hayırlısı olsun.

NecdetPek
09-08-2016, 12:10
Necdet Bey, şahsen bana sürpriz oldu. Hayırlısı olsun.
Aslında benim içinde sürpriz sayılır hocam. Eşim otomatik olacak restini bu sefer çok kararlı şekilde çekti. :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HarunHoca
09-08-2016, 12:12
Yengem ne diyorsa o, vardır bi bildiği. Ancak aracınız çok güzel görünüyor. İnşallah değerinde satarsınız. 308 de güzel araç, Allah tadını aldırsın.

NecdetPek
09-08-2016, 12:13
Yengem ne diyorsa o, vardır bi bildiği. Ancak aracınız çok güzel görünüyor. İnşallah değerinde satarsınız. 308 de güzel araç, Allah tadını aldırsın.
Çok teşekkür ederim.

tebukan
09-08-2016, 22:52
Hayırlı satışlar Necdet bey. Gerçekten özel bir araba. Alan pişman olmaz. 308 de güzel araç. İnşallah gönlünüze göre olur.

NecdetPek
10-08-2016, 00:25
Hayırlı satışlar Necdet bey. Gerçekten özel bir araba. Alan pişman olmaz. 308 de güzel araç. İnşallah gönlünüze göre olur.
Çok teşekkür ederim.

NecdetPek
14-08-2016, 17:20
Hayat geçer anılar kalır derler. İzmir yolunda Beyaz Kedi nin içinde bir kaç dakika. :)

https://www.youtube.com/watch?v=Zcnwfgbd6LE&feature=youtu.be

NecdetPek
16-08-2016, 11:23
Geçen gün İzmir yolunda çektiğim videoyu ekleyince aklıma iyice yattı. Bir sürü yere gidiyoruz, bir çok güzelliği görüyoruz. Oralarda ya da yol boyunca yaşadıklarımızdan bazı kesitleri buralarda da paylaşsak nasıl olur acaba? Kedilerimiz bizleri taşıyor, geriye aklımızdaki bir kaç görüntü dışında bir şey kalmıyor. Hem bize hem de kedilere ayıp oluyor.:)

Örneğin dün İnegöl - Bozüyük arasında çok sevdiğim bir bölüm var, Cennet Anadolumuzun çok harika köşelerinden biri. Nefis ormanlar içinde keyifle gidiliyor. Bu sefer gündüz geçme şansım oldu ve bu videoyu çektim. Gidemeyen dostlar da bu harika yolculuğun 3 dakikasına ortak olsun istedim. :)

https://www.youtube.com/watch?v=g0UhV-Lb3gA&feature=youtu.be

NecdetPek
26-08-2016, 17:05
Kediciğim yeni sahibine teslim edildi. Yollara düştü. Çanakkaleye Tebukan kardeşime komşu oldu. Bu arada expertize girdik tam anlamıyla geçer not aldı. 😊

Sevgili kedime yeni ailesinde kazasız belasız günler dilerim. ☺

tsinanb
26-08-2016, 21:00
Hayırlı olsun hocam Allah daha iyilerini nasip etsin

NecdetPek
26-08-2016, 21:11
Çok teşekkür ederim.

HarunHoca
26-08-2016, 21:17
Hayırlı olsun Necdet bey, 308 in güzel fotoğraflarını bekliyoruz. Ben de mi satsam:buldum

NecdetPek
26-08-2016, 21:19
Hayırlı olsun Necdet bey, 308 in güzel fotoğraflarını bekliyoruz.
İnşallah hocam. Yine bir kedi bulmam lazım. :) beyaz olur mu bilemiyorum.

HarunHoca
26-08-2016, 21:27
İnşallah hocam. Yine bir kedi bulmam lazım. :) beyaz olur mu bilemiyorum.

Renk konusunda gönlünüz bilir ama bir önceki kedicigin de beyaz olduğunu düşünürseniz naçizane beyaz olmasın derim. Beyaz kolay bir renk her açıdan ama tüm şirket araçları beyaz, bireysel kullanım için daha radikal seçimler olabilir. Bence yenge hanıma bırakın renk seçimini. Ben de mi satsam:buldum

NecdetPek
26-08-2016, 21:31
Renk konusunda gönlünüz bilir ama bir önceki kedicigin de beyaz olduğunu düşünürseniz naçizane beyaz olmasın derim. Beyaz kolay bir renk her açıdan ama tüm şirket araçları beyaz, bireysel kullanım için daha radikal seçimler olabilir. Bence yenge hanıma bırakın renk seçimini. Ben de mi satsam:buldum
Hocam hak veriyorum. Ama 2. El araç alımında renkten önce önceliklerim
Az km olması.
Kazasız, boyasız olması.
Temiz kullanılmış olması.
Ucuz olması. :)

Bunları bir arada bulabilirsem beyaz olmasın diyebilir miyim?

NecdetPek
26-08-2016, 21:33
Sizde satın birlikte arayalım.😁

HarunHoca
27-08-2016, 00:03
Sizde satın birlikte arayalım.ğŸ˜

Daha önce de dediğim gibi yakın bir gelecekte kolay değil. Ancak belli de olmaz dediğiniz gibi. Her an bir maceraya yelken açabilirim. Zor ama imkansız değil.

Erdem26
27-08-2016, 10:15
Hayırlı olsun Necdet bey inşallah gönlünüze ve isteklerine göre araç bulursunuz.

NecdetPek
27-08-2016, 10:17
Hayırlı olsun Necdet bey inşallah gönlünüze ve isteklerine göre araç bulursunuz.
Çok teşekkür ederim.

Emrah_06
27-08-2016, 16:31
Necdet Hocam hayırlısı ile hayırlı olsun. Artık yeni aslanları inceleyeceğiz gibi sayenizde :))

Bu arada kaça gitti kedi ?

NecdetPek
27-08-2016, 16:34
Necdet Hocam hayırlısı ile hayırlı olsun. Artık yeni aslanları inceleyeceğiz gibi sayenizde :))

Bu arada kaça gitti kedi ?

Çok teşekkür ederim. İnşallah bir 308 almayı başarmak istiyorum.

Bu arada Peugeot'ta 308 kampanyası olacağı haberleri yayılıyor. Eylül itibariyle başlayacağı söyleniyor. Çok kısa bir süre kaldı, belki kampanya bir işe yarar.

Sonuç olarak ne olursa olsun hayırlısı olsun diyorum.

NecdetPek
31-08-2016, 16:59
Biliyorum Harun Hocam bana zayıf verecek ama beyaz 308 için kapora verdim. ☺

Belki cam tavan ve ön-arka sensör birde geri görüş kamerası nedeniyle 4.5 tan 5 verirse sınıfı geçerim.

Şaka bir yana yeni beyaz kedimi buldum. Gerçi tavan yüzünden alacalı da sayılır.

Pazartesi aldıktan sonra resimleri paylaşırım. Tabii önce Ömer abisine de bir uğrayacak. Tanışacak. :)

Erdem26
31-08-2016, 17:48
Hayırlı olsun Necdet bey kazasız belasız sürüşler

NecdetPek
31-08-2016, 17:55
Hayırlı olsun Necdet bey kazasız belasız sürüşler

Çok teşekkür ederim.

tekkral34
31-08-2016, 19:25
Hayırlı uğurlu olsun memnun kalmanız dileklerimle

NecdetPek
31-08-2016, 19:49
Hayırlı uğurlu olsun memnun kalmanız dileklerimle

Çok teşekkür ederim.
Dilerim hepimiz araçlarımızı severek, mutlulukla kullanırız.

HarunHoca
31-08-2016, 20:06
Biliyorum Harun Hocam bana zayıf verecek ama beyaz 308 için kapora verdim. ☺

Belki cam tavan ve ön-arka sensör birde geri görüş kamerası nedeniyle 4.5 tan 5 verirse sınıfı geçerim.

Şaka bir yana yeni beyaz kedimi buldum. Gerçi tavan yüzünden alacalı da sayılır.

Pazartesi aldıktan sonra resimleri paylaşırım. Tabii önce Ömer abisine de bir uğrayacak. Tanışacak. :)

Hayırlı uğurlu olsun Necdet Bey. Gönlünüzce bir 308 bulmanıza sevindim. Siz beğendiğinize göre 10 numara beş yıldız bir araç olduğundan eminim.
Bir vermek haddime değil Necdet Bey. Kazasız belasız zevkle kullanmanızı dilerim. Bizim gariban 301'den sonra büyük keyif vereceğine eminim. Beyaz kedicik ile mutluluklar. ..

NecdetPek
31-08-2016, 20:12
Hayırlı uğurlu olsun Necdet Bey. Gönlünüzce bir 308 bulmanıza sevindim. Siz beğendiğinize göre 10 numara beş yıldız bir araç olduğundan eminim.
Bir vermek haddime değil Necdet Bey. Kazasız belasız zevkle kullanmanızı dilerim. Bizim gariban 301'den sonra büyük keyif vereceğine eminim. Beyaz kedicik ile mutluluklar. ..

Hocam çok teşekkürler. Hoşgörünüze sığınarak şaka yapıyorum zaman zaman. Umarım hiç bir arkadaşım yanlış anlamaz.
Girdik bir yola sonuçta 308'e çıktık. Artık geriye hayırlısı demek kalıyor.

İlk aldığım zamanlar 301 sıkıntılar yaratsa da, özellikle yay değişikliği sonrası aylardır aramızda ciddi bir sorun kalmamıştı. Birbirimizi tanımanın verdiği güvenle gittik geldik. İnşallah alacalı kedi de 301'im kadar sağlam ve ekonomik çıkar. Ama şimdiden söyleyeyim arka koltuğa oturanlar nerde o 301 diye soracaklar. Bagaj fena değil ama özellikle benim arkama oturacak arkadaşın biraz kısa boylu olmasından yarar var .:)

HarunHoca
31-08-2016, 20:29
Hocam çok teşekkürler. Hoşgörünüze sığınarak şaka yapıyorum zaman zaman. Umarım hiç bir arkadaşım yanlış anlamaz.
Girdik bir yola sonuçta 308'e çıktık. Artık geriye hayırlısı demek kalıyor.

İlk aldığım zamanlar 301 sıkıntılar yaratsa da, özellikle yay değişikliği sonrası aylardır aramızda ciddi bir sorun kalmamıştı. Birbirimizi tanımanın verdiği güvenle gittik geldik. İnşallah alacalı kedi de 301'im kadar sağlam ve ekonomik çıkar. Ama şimdiden söyleyeyim arka koltuğa oturanlar nerde o 301 diye soracaklar. Bagaj fena değil ama özellikle benim arkama oturacak arkadaşın biraz kısa boylu olmasından yarar var .:)
Tekrar hayırlı olsun Necdet Bey. Allah elem keder kaza bela vermesin. Sunroof ve bir çok sensör ile 308 tadından yenmez.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tekkral34
03-09-2016, 12:43
Çok teşekkür ederim.
Dilerim hepimiz araçlarımızı severek, mutlulukla kullanırız.

Hocam bir sorum olacak. Siz de yay taktırmıştınız aracınıza. Yaylardan sonra uzun yol da yaptınız fakat 4 kişi ve bagaj dolu şekilde seyahat ettiniz mi?
Yere yakınlığı sorun teşkil etti mi?

NecdetPek
03-09-2016, 14:04
Hocam bir sorum olacak. Siz de yay taktırmıştınız aracınıza. Yaylardan sonra uzun yol da yaptınız fakat 4 kişi ve bagaj dolu şekilde seyahat ettiniz mi?
Yere yakınlığı sorun teşkil etti mi?

Yayalardan sonra araba rüzgarda gezmekten vazgeçti. Ya da daha doğrusu o anormal duygu yerini normal bir C sınıfı araçtaki gibi bir hale bıraktı.
Yere yakınlık ise uzun yolda hiç bir sorun oluşturmadı. 4 Kişi, full bagaj yolculuklar yaptım. Yayların tek negatif yönü, kasisli yollarda araç fazla yaylanmadan sabitleştiği için biraz yorucu hale gelmesi. Ama bu olumsuzluğu oran olarak söyleyecek olsam en fazla % 15 dir.

Bozuk yollarda giderken ise, araç sertleştiği için normalden biraz daha yavaş gitmek zorunda kalınıyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

tekkral34
03-09-2016, 15:08
Yayalardan sonra araba rüzgarda gezmekten vazgeçti. Ya da daha doğrusu o anormal duygu yerini normal bir C sınıfı araçtaki gibi bir hale bıraktı.
Yere yakınlık ise uzun yolda hiç bir sorun oluşturmadı. 4 Kişi, full bagaj yolculuklar yaptım. Yayların tek negatif yönü, kasisli yollarda araç fazla yaylanmadan sabitleştiği için biraz yorucu hale gelmesi. Ama bu olumsuzluğu oran olarak söyleyecek olsam en fazla % 15 dir.

Bozuk yollarda giderken ise, araç sertleştiği için normalden biraz daha yavaş gitmek zorunda kalınıyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkürler. Yaylar bagajda duruyor. Çarşamba günü başka bir servise randevu aldım son kez teste çıkartacağım. Yayları görüp laf etmesinler diye bekliyorum :)

NecdetPek
03-09-2016, 15:11
Teşekkürler. Yaylar bagajda duruyor. Çarşamba günü başka bir servise randevu aldım son kez teste çıkartacağım. Yayları görüp laf etmesinler diye bekliyorum :)
Hayırlısı olsun.