Arkadaşlar, aracımı satıp d segmenti bir araç almayı düşünüyorum. D segmentinde baya bir seçenek mevcut ama o kadar para veripte acaba 308'den çok daha memnun olur muyum düşüncesi var. Çünkü iç mekanı bu kadar rahat bir araç bulabilir miyim bilemiyorum. Aklımda birkaç seçenek var ve masraflarını araştırmaya başladım. (örn: kasko gideri, vergi v.b)
Yaklaşık 80.000TL-90.000TL'ye yaklaşan dizel otomatik bir araç düşünüyorum.
Küçüklüğümden beri istediğim Mercedes c180k modelinde inanılmaz bir kampanya var ama benzinin litresinin 4 TL olması düşündürüyor tabi o yüzden bu seçenekten vazgeçmek zorunda kaldım. BMW 320D alsak kasko değeri ve vergisi çok yüksek, audi ya da vw almak istemiyorum çünkü hiç bir bilgim yok o araçlardan. Volvo S60 almayı düşünüyordum ama aracın bayisi beni resmen caydırdı çin malı olduğunu söyleyerek.

Birde peugeot 508'i beklemek istiyorum ama neden bahara kadar bekletirler ki adamı? > Ayrıca fiyatı konusunda da bir bilgiye sahip değilim, çünkü ne kadar bilgi istesemde söylemiyorlar bir türlü.

Sizin bu konudaki önemli düşüncelerinize ihtiyacım var, eğer bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.